Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
1 2 3 4 6 7 8 
Keresés: receptek
Találatok száma: 80
Milyen különleges receptekre számíthatunk még?
Kedves Tilor! #1 Szerintem valamit félreolvastál! A kép felett ott van: "Ha aranyered van ez termék nagyon hatásos!" Ezt a megeszed, legfeljebb hízol tőle, de nem így hat, mert ugyebár a gyomorban és a belekben teljesen átalakulnak az alkotóelemei! Azt a puncsszeletet análisan kell feltömködni, még langyosan, sütés után!! Így hatásos az aranyér ellen! :)) (Sajnos ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Egyéb kérdések, Válaszok száma: 7
Mindig a jól bevált, hagyományos receptek szerint főzöd az ételeket?
Nem ! A legtöbbször változtatok rajta .Van amikor a fűszerezésén, van amikor az összetevőit is variálom! Amit a régi hagyományok szerint főzök az a húsleves, mert a család úgy szereti. Noha az eredetiben nincs szerecsendió én mindig teszek bele ,vagy a szárított virágjából, vagy a termésből egy darabot. Sokszor kreálok új dolgokat ,az otthon fellelhető maradékokból. A ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Főzés, Válaszok száma: 16
Hogyan alakultki a főzés tudománya?
... csinálhattak mást mint leírták „műveiket”, és továbbadták. A világon az emberiség egy negyede tud csak jól főzni, ezért a főzés tudomány átadása úgy valósulhatott meg, hogy leírták a recepteket, azaz az étel elkészítésének módját, hogyanját, hogy mindazok, akik nem ilyen tehetséggel születtek a földre, maguk is tudjanak készíteni olyan ételt, ami ehető, és ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Főzés, Válaszok száma: 13
Valaki mondja meg,miért vagyunk itt ?
Én eddig se a gyüjtögetés miatt voltam itt . Inkább azért, hogy más véleményeket is megismerjek, mint ami a médiában tapasztalható . Mintegy letisztult szűrő, működik ez az oldal . No jó... a letisztult kicsit erős volt . Amúgy most már megnézem a képtáramat is, hogy mi maradt belőle, mert a videótáramat ,ami maradt én töröltem . Néhány kivétellel . De gyanítom, hogy azt is ...
Kategória: SzórakozásEgyéb kérdések, Válaszok száma: 3
Pizza tészta és feltét házi jellegű receptek saját jellegű konyhai praktikák ?
Pizza feltétet nem írtam, mert ezzel a címszóval sokat találsz. Amiket én szeretek: Alap pizza A kész vagy elkészített pizzatésztára feltét: pizzaszósz, mozzarella sajt, pizzafűszer, reszelt sajt. Baromfimánia pizza feltétje: pizzaszósz, mozzarella sajt, előre megpirított borsos csirkehús és vagy pulykahús, csíkokra szeletelve, pizza fűszer, tetejére reszelt sajt. Farmer ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák, Válaszok száma: 10
Hová lettek a gasztrós kérdések?
A receptbázisban valóban sok recept van eleve, s akik oda írnak be recepteket, elő is fordul, hogy praktikákat is írnak hozzájuk, hogy melyik részét az elkészítésnek hogyan könnyebb elkészíteni, vagy minek mi a titka, hogy még finomabb legyen az adott étel. Ott is hozzá lehet szólni, hogy kinek mi a véleménye erről, s esetleg ki mit javasol inkább. Igaz annak kapcsán ott,ami olvas ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák, Válaszok száma: 10
Milyen egytálételeket főzzünk a héten?
#6 Nálunk a nyóckerben is inkább a zsíros kenyér, a szalonna meg a paprikás krumpli volt a menő anno ezernyolcszáz.... szörnyű régen. De azóta haladtunk a korral... Tudod mennyibe van manapság egy kiló zsír? Meg a pirospaprika? Meg a szalonna?????? A többiről nem is beszélve.... :( (És nehogy azt hidd, hogy olyan olcsójános vagy! Egy ismerősöm jár fénynyelésre -nem vicc!- ahol ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Receptek, Válaszok száma: 13
Karfolkrem levest hogyan keszited?
Ahogy én készítem, négy személyre. 1 közepes fej karfiol (1-1,2 kg) 1 liter csirke alaplé ( lehet húsleveskockából is) 3 szál répa (20 dkg) 2 szál petrezselyemgyökér (6-7 dkg) 1 kis fej karalábé 1 nagy fej vöröshagyma ( 6-7 dkg) 5 gerezd fokhagyma 1 citrom leve és finomra reszelt héja 1 csapott ek nádcukor 3 dkg vaj 5 ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Receptek, Válaszok száma: 9
Idei Marton napra receptek?
Mi Márton-napi libalevest fogunk főzni: Hozzávalók Szép, nagy libaaprólék, 3-3 sárgarépa és petrezselyemgyökér, 1-1 kisebb karalábé és zeller, fél csokor petrezselyem 1-2 szál zellerzöld, 2 gerezd fokhagyma, 1 vöröshagyma, 1 kiskanál egész bors, 1 púpozott evőkanál só, 20 dkg lúdgégetészta. A libaaprólékot megmossuk, a bőrt minden darabjáról amennyire csak tudjuk, ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Receptek, Válaszok száma: 4
Barackmagból készült sütemény receptje van valakinek?
Bármilyen egyébként (recept szerint) mandulából / val készült süteményt készíthetsz barackmaggal is. Egy titka van csupán. Forróvízbe dobva meg kell nyúzni a barackmagot. Így nem lesz keserű. A magbelső barna héja tartalmazza azt a mérget amitől sokak óva intenek,s maga a mag is a barna héjtól keserű ízű. ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Receptek, Válaszok száma: 2
1 2 3 4 6 7 8 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.