Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Ha Schliemann hallgat az idiótákra, és nem ad hitelt az Iliászban leírtaknak, többet tudnánk Trójáról?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2017.02.13. 04:48
Válaszok száma: 3 ( 2017.02.14. 14:26 )
Te is meg szoktad dicsérni azt, akit csak lehet?
http://xfree.hu/...aid=262717
Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2017.02.09. 15:44
Válaszok száma: 11 ( 2017.02.11. 11:56 )
Ha a Rió-i Olimpiát harmadik hatványra emeljük, mi lesz belőle, Olimpia a köbön?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2016.07.13. 20:19
Válaszok száma: 7 ( 2016.07.15. 13:08 )
Miért gondolja egy idióta, hogy ő irányítja a zsenit...?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2016.03.07. 00:06
Válaszok száma: 11 ( 2016.03.07. 17:37 )
Savanyu kaposzta megkeseredesenek okai?
Miert keseredhetett meg a savanyu kaposztanak szant kaposzta?
Meleg helyen erlelve, de csak sos maradt, nyers, es keseredett az ize.
Valakinek ötlete, tapasztalata az ügyben?
Esetleg megmenthetö-e a kaposzta?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2015.12.23. 23:38
Válaszok száma: 14 ( 2016.01.25. 16:19 )
Megkérdezhetem, hogy az alábbi fotóm a tészta kockából van e, vagy négyzet alakú?
érdekes ez a fotó,
a túrós galuskatészta csomagolására az van írva, hogy

Fodros nagykocka, tojás nélküli száraztészta.
gyártója nincs feltüntetve.

ezek szerint nem négyzet alakú tésztát főzünk ki, hanem kockákat a káposztához,túróhoz?

http://s3.images.www.tvn.hu/...e1b3a 6.jpg

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2015.12.16. 21:13
Válaszok száma: 28 ( 2015.12.20. 19:45 )
Te is félbe szoktad vágni otthon a ketchupos flakont?
Te is félbe szoktad vágni otthon a ketchupos flakont, hogy ne vesszen kárba a sűrűje? Ha már félbe van vágva, akkor könnyen ki lehet kanalazni.
Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2015.09.17. 19:35
Válaszok száma: 14 ( 2015.09.19. 07:00 )
Miért etetik az embereket a krumpli héjával?
Egyre több helyen találkozni héjával sült burgonyával.
A különböző fesztiválok kifőzdéi héjával sütik a krumplit és egyes szakácsok is átvették, és népszerűsítik is az ilyen elkészítést.
Aki pucolt már krumplit, az tudja, hogy teli van csírakezdeményekkel, amit ki is vágunk belőle, mert gusztustalan. A főtt krumpli héja pucolás után olyan gusztustalan, hogy még a komposztba is sajnálom beletenni. Hát ezt eszik az emberek, szerintem azért, mert valaki kitalálta, hogy egy csomó mukától mentesül, ha ráveszi az embereket, hogy egyék meg a háját is. Ebből aztán egy trendi dolgot kreáltak, és mára már elfogadott lett a pucolatlan krumpli evése. Anyám annak idején, ha egy pici is rajta maradt a krumplin pucoláskor, hát megszidott érte. Hogy képzeled, hogy ilyen ételt eszünk?
Szerintem lustaságból találták ki az egészet. Megkóstoltam és olyan kellemetlen volt a számban az a leváló vékony héj. Amikor meg kivettem a számból, hát gusztustalan volt.
Nektek mi a véleményetek erről?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2015.01.11. 09:47
Válaszok száma: 41 ( 2015.03.23. 12:22 )
Számodra mennyire számit az étel szine?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2015.01.08. 18:17
Válaszok száma: 18 ( 2015.01.10. 12:54 )
Szeretitek a hagyományos ízeket és inyencségeket?
http://birineni.altervista.org/...ko nyve.pdf Ezen a linken megtaláljátok BIRI NÉNI SZAKÁCSKÖNYVÉT
Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2014.11.29. 21:01
Válaszok száma: 34 ( 2014.12.02. 09:07 )
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.