Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Ismeritek a Nato elérhetőségét?
Szükségem lenne a NATO elérhetőségére, hogy feljelentést tudjak tenni a politikai, egészségügyi, törvényi Magyarország ellen, amelyik 1956-ban lezárta Hunnia börtön elme néven a határokat, hogy minket, utolsó Kohut magyarként lemészároljon, ami meg is történt, én vagyok egyedül fertelmes állapotban.

Kértem a bíróságtól Miskolcon 2001-ben, hogy adják át ügyemet nemzetközi bíróságra, gondnokság alá helyeztek Ganxta és Mary Zsuzsa helyett rendetlenként, Pogány Balázs helyett azzal, hogy nevet változtattam, amit bele is írtak az okmányokba, de a legtöbb hivatalos nevetséges iratukat eltéptem, ezek beszerzése sokba kerülne és rengeteg orvosi papír is kellene hozzá, amik elvesztek az idő folyamán.
Kértem 1998-ban miskolci rendőrségi kivizsgálását, mi történt velem az egészségügyben, majd visszavontam, de ők nem avatkoznak bele az orvosok dolgába, különösen a nyolcvanas években nekem mondott kommunista korokat végrehajtó elmebeteg pszichiáterekébe.
Kértem az OMBUSCMAN-tól 1998. után, elküldve nekik az összes orvosi papíromat fénymásolva, minden szerepet, aminek én voltam a főszereplője, már amit megtaláltam, hatalmas csomaggal ajánlottan feladva, mai napig, bár majdnem húsz éve, nem vizsgálták az ügyemet, csak a saját elmebetegekét adják hírül, még ez jóval Sólyom szerepjátékos előtt volt.

Az ENSZ-ben nem bízom, csak a cigány és többi emberjogi bizottságban, a német központú Unió pedig miskolci berendezésű, az utcájukban lakom a nagypánról elnevezett Pszichografológiai Uniónak.

NATO-ról tudok egyedül, de rengeteg iratot kellene összeszedni, bizonyítani minden csonkítást név, elkövetők szerint, minden szerepet, amit a Hunnia börtön elme végrehajtott, minden törvénytaposást, amit elkövettek, minden gyalázást és meghurcolást, nyomorba döntést fényevéssel 1967. óta, koldultatásomat a kommunista korok végére tett Nagy Anna halottként létbeléptetett helyett, melyre bizonyítékom egyelőre a Bárdos Mit szól hozzá műsor, az áldozóimnak feltett kérdések és válaszok elméletben, gyakorlatban az általam megírott írások lennének, mint amiket rajtam hajtottak végre.

A Nato email címére lenne szükségem minél hamarabb, hogy kérjem a kivizsgálását a velem történteknek, elvitelemet innen, átminősítésemet, mert bármikor megszüntetik a csekély bevételemet, ahogyan tették ezt folyamatosan. Előre is köszönöm!

PolitikaTörvények
A kérdést írta: katalinkohut ( 2017.04.01. 09:00 )
Válaszok száma: 14
Címkék: elérhetőségét, ismeritek, nato, pszichografológiai, pszichiáterekébe, átminősítésemet, törvénytaposást, koldultatásomat, létbeléptetett,
1 2 
Válaszok Új válasz
foxworkinspace 2017.05.18. 20:43 (#14)
#12-es!: Ahhoz épest, hogy ÉN VOLTAM AZ ELSŐ, aki felvetette a Kérdés feltevőjének hmmm..., hogy úgy mondjam: pszichikai "érintettségét", ölég korlátolt gondolkodásra utal az ajánlatod...
Olyan nővel - egyáltalán: olyan emberrel -, aki képes ILYETÉN zagyvaságot, ILYEN MÓDON leírni - idézem: "Kértem az OMBUSCMAN-tól 1998. után, elküldve nekik az összes orvosi papíromat fénymásolva minden szerepet, aminek én voltam a főszereplője, már amit megtaláltam, hatalmas csomaggal ajánlottan feladva, mai napig, bár majdnem húsz éve, nem vizsgálták az ügyemet, csak a saját elmebetegekét adják hírül, még ez jóval Sólyom szerepjátékos előtt volt." - idézet bezérva; szóval nekem olyasvalaikvel, aki ENNYIRE MARHA, nem sok dolgom lehet...
piktorka2 2017.05.18. 17:43 (#13)
Indíts el egy rakétát feléjük, megtalálnak ők.
jn 2017.05.18. 11:17 (#12)
foxworkinspace 2017.04.01. 09:45 (#1)

Szerintem inkább össze kéne jönnötök egymással! Megtalálta a zsák a foltját!
sunabubus 2017.05.17. 15:24 (#11)
- Drága Vilmám, mindenki tudta, hogy mi történik velük, mondták is többen, hogy az országnak kell helyettük szégyellnie magát, s hogy ne énekeljen Bródy dalokat. Magdikával együtt rajtuk hajtotta végre a Hunnia börtönelme ország utolsó nyelvi ellenségként és Kohut emberi családként a világkönyvtárukat, melyet előre megírtak közösen, majd lezárták vasfüggöny néven folyamatosan a határokat.

Olvass tovább: http://kohut-katalin.webnode.hu/...- becsulet/
webshark 2017.04.06. 21:40 (#10)
nekem van egy elég kemény válaszom :
116-123 eztz hívd fel, ill mikor látott az orvosod?
wheels 2017.04.03. 23:03 (#9)
Jav. " Igaz, dábljuval "
wheels 2017.04.03. 23:03 (#8)
Hát ez borzalom, hogy mennyire nem tudtok olvasni a sorok között
Xenos biztosan levágná egyre, hogy mire gondoltam Deconak írt soraimmal.
Én most nem fogom kohutot koholni, ezért próbáltam éreztetni Deco-val, hogy a kérdésre adott válasza kiváló lett volna akkor, ha csak a hivatkozások írja le. Kvázi irónia lehetett volna belőle...a kérdésre imigyen válaszolva...és akkor jót lehet nevetni az egészen.
Ugyanis, ha valami normál ember elolvassa és értelmezi a kérdést.......na...akkor egy olyan válasz hibátlan rá, amely elképesztő kapcsolati lehetőségeket nyújt a Nato-hoz.
És végre lehet itt mosolyogni is.
Az azonban szánalmas, hogy a mosoly is nehezen megy itt, mert értetlenség, nehézkesség és fel nem fogásban leledzünk itt.....kérem...

Deco....
sajnálom.............
egész egyszerűen nem értesz dolgokat és ráadásul nagyon félreértesz sok mindent...és még humorérzéked sincsen....pedig már kezdtem azt hinni....naiv voltam...bocs......


És egyébként.....BEJÖTT!!!!!!!!!!!
A Kevin )))))))))))))))
Igez, dábljuval
foxworkinspace 2017.04.03. 22:16 (#7)
...Ha az #5-ös TUDTA, hogy a NATO-nak, egészen egszerűen MÁS a feladatköre, akkor mi a fekete bánatnak rakta fel, KÉT TUCAT NATO alkalmazott elérhetőségét?...

Úgy tűnik, helytálló a sejtésem: az #5-ös, TUDATHASADÁSOS ELMEBETEG!
(A #6-os, még reménykedhet a gyógyulásban, ha idejében pszichiáterhez fordul...)
katalinkohut 2017.04.03. 21:09 (#6)
Nagyon köszönöm, közben írtam a múlt héten a magyar képviseletnek, de szerintem minden ország tudta, hogy itt lezárták a határokat Hunnia börtön elme néven, vasfüggönyök folyamatosan történő lezárásával, azt mondva mindenkinek, hogy az utolsó embereket számolják fel, mindenkinek fel kellett tűnnie, mi történik Magyarországon, mert nagyon sokan tiltakoztak a mészárlásunk, gyalázásunk ellen érthetetlenül, csupán azért, mert tehetségesek, szépek voltunk, nekik tökéletesnek látszottunk, emberségesnek. Írok Kewinnek is, meg kértem a médiát, meg akik jöttek segíteni nekem januárban az éven segítség kérésemre, hogy kezdjék el a bizonyítását annak, amit velünk tettek, nekem nincsen erőm, sem külsőm hozzá, hogy én menjek bíróságra, sem pénzem.
decotext 2017.04.03. 19:58 (#5)
Kedves Wheels! #3
Olvasd el a topic elején irtakat is! Az 5-ösre akkor sem
lenne szükségem, ha megadtad volna! Teszek a dijazásokra!
Miből gondolod, hogy foglalkoznak a NATO-nál bizonyos
emberek vad kényszerképzetével? http://fm.cnbc.com/...1409947203
1 2 
Facebook komment
További címkék
összes orvosi, saját elmebetegekét, rakétát feléjük, országnak kell, ahhoz, épest, voltam, felvetette, marha egymással megadtad, lehetőségeket nehézkesség menjek, módon össze olvass, hatalmas módon, bezérva feléjük, kezdjék megadtad, határokat megtalálnak, egészen kiváló, magát helytálló,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2020 TVN.HU Kft.