Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
We Shall Fight! We Shall Never Surrender! - Harcolni fogunk! És soha nem adjuk fel! - Vetted, Fidesz-bagázs...?
https://www.google.com/...2LYKyLHPEM:

Megvolt hát a 'Mi vagyunk a többség 2.0' is! És ismét sokan voltunk! — NAGYON SOKAN! Megint, vagy 100 ezren! (Minumum...) — Már a Parlament előtt is sokan voltunk, aztán 18:30 körül elindultunk onnan, és az Alkotmány utcán át, a Bajcsy-Zsilinszky úton keresztül a Kiskörúton végigvonulva, az Astoriánál fordultunk rá a Kossuth Lajos utcára, egészen az Erzsébet-híd pesti hídfőjéig zömülve! A tömeg végül megtöltötte a Kossuth Lajos utcát — végestelen-végig az Astoriától az Erzsébet-híd pesti hídfőjéig —, sőt, még a híd első harmadán is álltak, vagy ezren!
...És ahogy a leg-invenciózusabb felszólaló — Márky-Zaj Péter — fogalmazta: We Shall Fight! — Harcolni fogunk! — ...We Shall Never Surrender! — ...És sosem fogjuk feladni!, míg csak a bagázst rá nem kényszerítjük arra, hogy: HÁTRÉBB AZ AGARAKKAL!!!

Holnap, vidéki nagyvárosokban lesznek kormány-ellenes tüntetések. Aztán, május 8-án, a Parlament képviselőházi alakulóülésének napján, ismét a Kossuth térre vonulunk!

...És küzdünk, félelem nélkül, a bagázs ellen, mert ! Addig nem nyugszunk hát, míg a NER-t le nem bontjuk! — Hogy miért? Egyszerűen azért...:
a) ...mert ELEGÜNK VAN AZ ALKOTMÁNYT KIÜRESÍTŐ, HEPCIÁSKODÓ FIDESZ-BAGÁZSBÓL!
b) ...mert ELEGÜNK VAN A HATALMÁT HAZUGSÁG-KAMPÁNYOKKAL MEGTARTANI IGYEKVŐ FIDESZ-BAGÁZSBÓL!
c) ...mert ELEGÜNK VAN AZ ORSZÁG NÉPÉT VÉGLETESEN-VÉGZETESEN MEGOSZTÓ — HÁBORÚS PSZICHÓZIST GERJESZTŐ — FIDESZ-BAGÁZSBÓL!
d) ...mert ELEGÜNK VAN A KORRUPT FIDESZ-BAGÁZSBÓL!
e) ...mert ELEGÜNK VAN A TOLVAJ FIDESZ-BAGÁZSBÓL!
f) ...mert ELEGÜNK VAN A SAJTÓT, A KÖZSZOLÁGLATI MÉDIUMOKAT, A CIVIL-SZERVEZETEKET, AZ ELLENTMONDÓ ÉRTELMISÉGIEKET MAGA ALÁ GYŰRNI SZÁNDÉKOZÓ FIDESZ-BAGÁZSBÓL!
g) ...mert ELEGÜNK VAN AZ EGÉSZSÉGÜGYET TÖNKRETEVŐ, A FELNÖVEKVŐ FIATALOKAT AZ ORSZÁGBÓL ELÜLDÖZŐ FIDESZ-BAGÁZSBÓL!
h) ...mert ELEGÜNK VAN A DEMOKRÁCIA INTÉZMÉNYEIT SZISZTEMATIKUS KÖNYÖRTELENSÉGGEL ELTAPOSNI IGYEKVŐ FIDESZ-BAGÁZSBÓL! — A DEMOKRÁCIA MEGCSÚFOLÁSÁBÓL!
i) ...és egyszerűen azért, mert MI VAGYUNJK A TÖBBSÉG!


PolitikaMagyar Politika
A kérdést írta: foxworkinspace ( 2018.04.21. 23:08 )
Válaszok száma: 124
Címkék: surrender, harcolni, fidesz, bagázs, zaahugalakhyulbqcq, könyörtelenséggel, alakulóülésének, értelmiségieket, megcsúfolásából, nagyvárosokban,
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Válaszok Új válasz
foxworkinspace 2018.05.08. 23:52 (#124)
...Ha csak így nem...

Egy bagázs szánalmas, kisstílű, nacionalista senkiházi megpróbál soviniszta játékot űzni a történelmi tényekkel
Nemzetközi sajtószemle
2018. február 18. - Szelestey
• Magyarország és Lengyelország nem maradhat az unió tagja, ide legalábbis ki kell kerülnie a nagy kedvezményezettek sorából, ha továbbra is szabotál.
• Nacionalista kitaláció, hogy a nyugati konszernek kizsákmányolják Közép-Európát.
• Vajon miért nem csinált semmit a magyar légelhárítás, amikor érzékelte Ukrajna felől az embercsempész repülőgépet?
New York Times

A kommentár arra figyelmezteti a lengyeleket, hogy ébredjenek fel, amíg nem késő és a végsőkig vívják meg a forradalmat az alkotmány védelmében. Pillanatnyilag úgy áll, hogy sodródnak az illiberalizmus és a történelem újraírása felé, vagyis követik a jól kitaposott magyar ösvényt a demokrácia korlátozása irányában. Ez a legveszedelmesebb fejlemény Európában a berlini fal leomlása óta. A modellt Magyarország jelenti, ahol Orbán 8 éve módszeresen dolgozik az illiberális programon és egyre gyorsabb léptekkel halad. A Jog és Igazságosság bélyegző automatát csinált a parlament alsóházából. Az igazságügy, beleértve az Alkotmánybíróságot mind inkább a hatalom ellenőrzése alá kerül, a vége az lehet, hogy lezárul az alkotmányos kormányzás és a lengyel demokrácia maga.
Ki kell mondani, hogy Lengyelország a nacionalista reakció zászlóvivője lett, köszönhetően a Kaczynski agyrémének a migrációs hullámokról és az EU beavatkozásáról. Továbbá, igazolatlanul hiányzik a küzdelemből Trump USÁ-ja, amely potenciálisan a fő bástya az illiberalizmus felemelkedésének meggátlására. A harmadik, hogy Lengyelország és Magyarország napjainkban közvetlen fenyegetést jelent az unió számára, amely a demokrácia, az egyenlőség, a jogállam és az emberi jogok pillérein nyugszik. Erőteljesen végig kell vinni a Brüsszel által indított eljárást, amely a lengyel szavazati jog felfüggesztésébe torkollhat.
Varsó és Budapest nem szabotálhat anélkül, hogy az ne kerülne számukra a tagságba, illetve nem lehetséges, hogy ez esetben továbbra is kiemelt támogatottak legyenek. Az utolsó a legsúlyosabb, nevezetesen hogy ha nincsenek független bíróságok, ha megy az igazság, akkor vele együtt távozik a szabadság is, vagyis megnyílik az út a guillotine és a gulág felé. Épp ezért az igazság elleni átfogó támadás részének kell tekinteni a holokauszt-törvényt. Egy bagázs szánalmas, kisstílű, nacionalista senkiházi megpróbál soviniszta játékot űzni a történelmi tényekkel, miközben illiberális módon elárulja, milyen nagyszerű módon járult hozzá Lengyelország az európai szabadsághoz.
Die Presse

Az osztrák kancellár szerint az unióban nem a nagy halak eszik meg a kicsiket, hanem a gyorsabbak a lassabbakat. Kurz a müncheni biztonsági konferencián fejtette ki véleményét Európáról. Úgy kezdte, hogy a helyzet meglehetősen kiábrándító. A földrészt válságövezetek veszik körül, Ukrajnában nem jutnak nyugvópontra a dolgok, az arab tavaszból tél lett, és Afrika felől egyre nagyobb a migrációs nyomás. Közben Amerika visszavonul a világszínpadról, a helyére Kína nyomul be. Az EU viszont párszor rossz útra tévedt, illetve bénító belső vitákba keveredett Észak és Dél, valamint Kelet és Nyugat között. Épp ezért a politikus azt javasolja, hogy a szervezet a legfontosabbakra összpontosítson, hagyjon fel a túlszabályozással. Sürgette a külső határok ütőképes védelmét, és habár Ausztria semleges, a kormányfő az európai biztonsági és védelmi együttműködés elmélyítését szorgalmazta. Azon kívül fontosnak tartja az unió karcsúsítását, azaz hogy csak fele annyi biztos legyen, mint most, illetve EP jöjjön ki kevesebb képviselővel. Egyúttal megőrzendőnek nevezte a keresztény-zsidó Európát, amelyet a Felvilágosodás eszméi határoznak meg.
NZZ

Az újság levezeti, hogy miért téves Thomas Piketty tétele, miszerint a nagy nyugati cégek kizsákmányolják Kelet-Közép-Európát. A nacionalista pártok persze kapva kapnak a francia sztárközgazdász elméletén, miszerint a Nyugat jócskán keresett a keleti nyitáson, és a konszernek sokkal több pénzt vonnak a térségből, mint amennyi oda befolyik. Továbbá, hogy a keleti munkaerő erősen alulfizetett. Ezt szajkózzák Varsótól Budapestig és az ebből eredő rosszkedv csak fokozza a kisebbségi komplexust. Mármint hogy másodrendű tagoknak tekintik őket.
Első ránézésre valóban úgy látszik, hogy a Visegrádi Csoportból több pénzt szivattyúznak ki, mint amennyi odaáramlik, csak éppen kicsit alaposabban tanulmányozva a helyzetet, azt látjuk, hogy a befektetők nagyon sokszor visszaforgatják a megtermelt nyereséget. Lengyelországban pl. ez a profit felét jelenti, ám statisztikailag nem jelenik meg. Viszont arról sem szabad megfeledkezni, hogy nyugati üzleti partnerek csak akkor helyezik ki Keletre a pénzüket, ha megfelelő haszonnal számolhatnak. Különféle kimutatások szerint a kulcs 8-10 % között volt tavaly, de ez egyáltalán nem rí ki a vonatkozó nemzetközi adatok közül. További kérdés, hogy mennyi adót fizetnek a külföldi vállalkozások? Itt már akad némi bibi, de nem véletlenül, mert ezek az országok különböző kedvezményekkel próbálták meg becsábítani a tőkét. Viszont az igaz, hogy a célországok nagy bevételektől esnek el, ha a jövedelem után a nyugati anyavállalatnál adóznak.
Ugyanakkor nem szabad a hazairányított magánpénzeket az uniós támogatásokkal egybevetni, mert ez éppen olyan, mintha az almát a körtével hasonlítanánk össze. Vagyis mindent egybevéve, a kizsákmányolás leginkább nacionalista mítosz. A másik oldalon ugyanakkor az van, hogy a rendszerváltás után ezek az államok nem tudtak volna kilábalni rettenetes gazdasági helyzetükből a külföldi beruházók nélkül. Azon kívül ily módon hozzájutottak a know how-hoz is. Az előnyök jelentkeznek ott is, hogy a lengyeleknél a reálbér 1995 óta kereken 75 %-kal lett nagyobb, a lakosság nagy részének jelentősen emelkedett az életszínvonala.
Die Presse

A lap figyelemre méltónak tartja, hogy a közelmúltban Kelet-Magyarországon rekedt ukrán embercsempész repülőgép 53 kilométer mélyen be tudott nyomulni az országba, minden akadály nélkül. Vagyis bebizonyosodott, hogy igazak a híresztelések, miszerint migránsok légi úton is bejuthatnak az EU területére. Pedig eddig kinevették, ha valaki ilyesmit állított. Egyébként most is csak véletlenül látta meg egy szolgálaton kívüli rendőr a gépet, ennek köszönhetően fogták el a 8 vietnámi és 3 afgán utast. Egy ember közülük menedéket kért, a többieket átadták az ukrán hatóságoknak. Amúgy a fuvarért 3-4 ezer eurót fizettek. A pilóta továbbra sincs meg.
Az persze már régóta köztudomású, hogy a határtérségben drónokkal csempésznek pl. cigarettát. Az embercsempészet azonban nem volt közismert, noha helybéliek is kerestek rajta, mivel ők vitték tovább sofőrként a menekülteket nyugatra. An-2-es különben azért tudott ilyen messze berepülni magyar területre, mert alkalmas arra, hogy igen lassan és kis magasságban haladjon, akár 170-220 méter hosszan képes le- és felszállni, méghozzá még mezőn is. Ugyanakkor a magyar védelmi tárca azt állította, hogy a gépet már az ukrán légtérben észlelték, de azután eltűnt. De hogy ezek után a hatóságok miért nem tettek semmit, az idáig nem derült ki.

Etc., etc., etc.

...És lesz ez, még így se...

foxworkinspace 2018.05.08. 23:48 (#123)
...Ja!... 2. korrigált:
http://b1.blog.hu/...tortenelmi_
foxworkinspace 2018.05.08. 23:45 (#122)
...Ja!... 2.

Egy bagázs szánalmas, kisstílű, nacionalista senkiházi megpróbál soviniszta játékot űzni a történelmi tényekkel
http://b1.blog.hu/...tortenelmi_
foxworkinspace 2018.05.08. 23:24 (#121)
...Ja!...

Kiderült, mi Szijjártó Petike gyors karrierjének titka
https://www.google.com/...5814583503foxworkinspace 2018.05.08. 22:35 (#120)
'h', mint 'j'...
foxworkinspace 2018.05.08. 22:34 (#119)
Sosem fogjuk feladni!

A Fidesz-bagázs veszteni fog! Az általa épített NER pedig LE LESZ BONTVA!
Merthogy...
a) Európa-ellenes
b) ember- és kultúra-ellenes
c) hazug
d) tolvaj
e) csaló
f) megosztó
g) gazdaságilag ésszerűtlen működésmódú
h) korrupt és nepotista
i) jogállam-tipró
h) despotikus

VESZNIE KELL, KÜLÖNBEN AZ ORSZÁG VÉSZ EL!
foxworkinspace 2018.05.08. 22:27 (#118)
Ne hazudj! Nem mosta el! OTT VOLTAM!

Esni kezdett a jégeső, ezért sokan a Földművelődési Minisztérium épületéhez húzódtak (én is), mások a környező épületek védelmébe. Sokan hazamentek, de 2-3 ezer ember kitartott, és maradt.
(A színpadot mosta el az eső, ami veszélyessé tette a használatát.)

A NER-t fogja elmosni az idő! (Az idő, pedig nekünk dolgozik...)
wheels 2018.05.08. 22:16 (#117)
Milyen szomorú
Elmosta az eső...........
S eső előtt hányszázezren voltak?
decotext 2018.05.02. 08:09 (#116)
Ezt
decotext 2018.05.02. 08:08 (#115)
Kedves Sztotyi! #111

Ez igy nem korrket! Nem mondtam soha hogy a múltat el kell
felejteni csak azt hogy ne hivatkozzunk MA a múlt tetteire
mert az a múltban már nem lehet megváltoztatni. Ez ma még igen!
http://www.amnesty.hu/...arorszagon

A múlt a történelem könyvekbe való s jó ha okulunk is
ebböl de mint útmutató a lehetö legrosszabb am lehetséges!
Ez is a múlt volt: http://www.lobu.hu/.../33190.jpg
Most akkor végezzük ki azokat akik nem tetszenek azzal
az indokkal, hogy akkor is igy volt......? A múltat nem szabad
elfelejteni de nem szabad ugyan úgy tevékenykedni!

1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Facebook komment
További címkék
bagázs szánalmas, történelmi tényekkel, unió tagja, nagy kedvezményezettek, bagázs, szánalmas, kisstílű, nacionalista, keresztény mondani követik, forradalmat tagoknak vagyis, amelyet feladni legalábbis, forradalmat keveredett, leomlása látjuk, halad menedéket, amúgy hatalom, holokauszt jégeső, miszerint szabadsághoz,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2022 TVN.HU Kft.