Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Hol vannak a csakráim?

EzotériaCsakrák
A kérdést írta: vagyokismegnemis ( 2011.11.03. 11:33 )
Válaszok száma: 9
Címkék: csakráim, vannak, hol,
Válaszok Új válasz
feerko 2012.02.06. 20:52 (#9)
Igaz is ...hol vannak a csakráim ? Tennap még megvót...
szello12 2012.02.04. 19:10 (#8)
Amire emlékszem: gerincvonalunk hét fő csakra, illetve energiaközponttal rendelkezik, ebből következően a gerinc környékén találhatók.
donaldduck 2011.11.05. 20:33 (#7)
- Figyu,a szekrényben nézted már?
De van ám hogy, begurulnak az ágy alá,ott is nézd meg-
cathy222 2011.11.04. 21:35 (#6)
Bubuiszusz, hozzaszolasod nagyon mukodik! Koszonom!
bubuiszusz 2011.11.04. 21:29 (#5)
Egy pár gondolat a csakrák és energiák áramlásáról, működéséről. Talán segít a miértek, hogyanok, miként működik kérdések megválaszolásában.

Az egész csakrákról szóló tanítás olyan keleti tanok elképzeléseit közli velünk, amely tanok alapján az emberek önmagukból, tehát belülről elindulva, a világmindenséggel való egységre törekedve, majd kívülről befelé ható energiákkal egyesülve úgy gondolják, hogy ehhez a test különböző pontjai szükségesek! Ennek az irányzatnak előnye és hátránya egyaránt van. Előnye az, hogy segít rögzíteni figyelmünket bizonyos pontokra, melyeket csakráknak nevezünk, s így intenzívebbé tudunk válni a nyitottságra, tanulékonyságra, amely feltétlenül szükséges ahhoz, hogy valaki bensőleg gazdagodjék. Hátránya viszont egy olyan egyoldalúság, amely Tőle függetlenül is jól működőnek gondolja magát!

Tudatosítani kell magunkban, hogy Isten energiája úgy működik bennünk, hogy ez fölöslegessé teszi minden más energia működését. Ha tudatosítjuk magunkban azt, hogy csak azok az energiák működhetnek bennünk, amelyek Isten áldását hordozzák. Amely energiák nem ilyenek, azok helyébe maga Isten lép be, és kezd működni belátása szerint. Ez a gondolat, erre a valóságra irányítottságunk mindegyik csakránk rendbe szedésére elég! Ennek elérése nem annyira kemény szellemi munkát kíván, mint inkább nagy bizalmat a bennünk boldogító módon jelen lévő Isten iránt.
Sokan fizikálisan gondolnak a csakrák és az energiák áramlására, holott ezek olyan szellemi-lelki valóságok, amelyek nincsenek a fizikai törvényeknek alávetve! Az, hogy mi van a csakrákkal, energiákkal, csupán szándék kérdése. Ha szándékunk az, hogy nyitottak legyenek, akkor nyitottak. Ha annak a sugallatnak engedünk, hogy leblokkolt állapotban van bármelyik, akkor ilyen állapotban van. Amíg ezt nem fogadjuk el, addig nem indulhatunk el a gyógyulás útján, mert összekeverjük a szellemi létmódot a fizikai létmóddal, s így szükségszerűen természetellenes állapotba rögzítjük magunkat.
cicus53 2011.11.03. 14:46 (#4)
Gyökér csakrákkal már találkoztam elég sokszor!
atomvaros 2011.11.03. 14:00 (#3)
Testünkben hét fő energiaközpont található, mely központok energiaszintje aránylag egyszerű módon mérhető is. 1.Gerinc:hátgerinc alsó végénél, a farkcsontnál helyezkedik el. E energiaközponton keresztül tapasztaljuk meg-, sajátítjuk el a menekülés vagy a harcreakciókat.Betegségek: aranyér, bélgyulladás, fogínygyulladás, gerincpanaszok, hasmenés, székrekedés, hideg végtagok. 2.Alhas:Betegségek: bélgörcsök, felfúvódás, gombás fertőzés, hajhullás, hereproblémák, méhproblémák, petefészek-ciszta, impotencia, a prosztata megbetegedései, mellbetegségek, étkezési zavarok, kóros elhízás, orgazmus-problémák. 3.Köldök: gyomorszáj alatt helyezkedik el, és a hasnyálmiriggyel van közvetlen kapcsolatban. Az epehólyag működését befolyásolja, s így távolról szabályozza az idegrendszert is, de hozzá tartozók még: a szem- a látás, a gyomor és a máj. Az érzelmi érzékenység és személyes erő központja.betegségek tartoznak, melyek aggodalomra, félelemre, szorongásra és elnyomott agresszióra vezethetők vissza: cukorbetegség, epepanaszok, emésztési problémák, gyomorfekély, epe és májbetegségek.4.Szív.
Betegségek: az immunrendszerrel és a vérkeringéssel kapcsolatos betegségek, az antitestképzés, a fehér-vérsejtek képzése, és végül maga a szív, mint szerv.5.Torok.
A pajzsmiriggyel, a nyakkal, és a szájjal van közvetlen összefüggésben. Irányítja a tüdőt, a hangszálakat, a hörgőket és az anyagcserét.Betegségek: beszédproblémák, köhögés, torokfájdalom, rekedtség. Az elnyomott érzelmek elzárhatják a torok-csakra energiáját.6.Homlok. hatodik csakra vagyis a harmadik szem (esetleg homlok-csakra) a homlok közepén, a két szemöldök kö-zött található. Az agyalapi miriggyel áll közvetlen kapcsolatban, ezért az agy alsó részét, az idegrendszert, a fül, az orr, és a bal szem irányítását végzi. A lélek színhelye. Ez vezérli a meditációt, az elmélkedés irányát, az intuíciót. A harmadik szem a nevetést is irányítja. Ezen belül az egyik legnagyobb feladatának tekinti azt, hogy tudjunk nevetni önmagunkon. A színe indigókék, de alkalmanként a vörös és a kék kombinációjaként jelenik meg. Nem tartozik hozzá elem.
Betegségek: folyamatosan visszaköszönő fejfájás, látászavarok (rövid és távollátás, kancsalság, kötőhártya-gyulladás.7.korona-csakra (esetleg fejtető-csakra) a fejtetőn, a kutacsoknál található. A korona-csakra a legmagasabb tudati szintet szimbolizálja. A tobozmiriggyel áll közvetlen kapcsolatban. A felső agyat, valamint a jobb szemet irányítja. E csakrán keresztül lehet felvenni Teremtőnkkel a "kapcsolatot". A teljes felszabadultság, az abszolút szabadság tudatának az állapota. Színét általában ibolyaszínűnek, de néha fehér fénynek láthatjuk. Eleme nincs.
Betegségek: általában lelki, pszichés eredetű betegségek, esetleg személyiségváltozások (parkinson-kór, alzheimer-kór, depresszió, epilepszia) fordulhatnak elő.

pola62 2011.11.03. 13:33 (#2)

A testünket körül ölelő energia rendszerünk része a csakrák, melyek közül a 7 legfontosabb: gyökér csakra, szex csakra, napfonat csakra, szív csakra, torok csakra, harmadik szem csakra, korona csakra.
Az alsó 3 csakra a Földi síkhoz kapcsolódik, míg a felső három a szellemi világhoz. a köztük elhelyezkedő szív csakra pedig összeköti őket.
tothd 2011.11.03. 11:55 (#1)
Tested kitüntetett pontjain!
Facebook komment
További címkék
gerinc környékén, szekrényben nézted, egész csakrákról, emberek önmagukból, vannak, csakráim, tennap, megvót, alapján nézted felfúvódás, érzelmek teljes feltétlenül, végénél miként vezérli, gerinc fogadjuk, amelyek elnyomott, nagyon testünket, petefészek szerv, gondolja keleti, minden vannak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2019 TVN.HU Kft.