Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Vajon hiszitek-e?
Drága barátaim!Most kéne vitatkozni.Remélem van hozzá kedvetek.Az utóbbi időbe sok oldalra rá léptem,ahol tapasztaltam az elutasítást,a ma hitbe,hogy vannak-e szellemek.Tudom annak az embernek hiába mondja az ember aki nem tapasztalta,hogy igen vannak.Csak az hiszi el aki átélte.Had kezdjem el kérdéssel:Ha nincs szellem akkor nincs szellemi világ se?De azt mindnyájan tudjátok,hogy nem az anyag az ember.Az igazi emberi valónk a szellem más néven a lélek.Amely volt,van,és lesz.De ha nincs szellemi világ,akkor kérdem:-Hová jut a lélek ha elmúlik a test? Ez ellen mondás.Mert elmúlás után marad a lélek,és átlép egy Asztrál világba.Amely köztes az anyagi világ és a szellemi világ közt.Itt még nem a Fénybe hanem mind Asztrál ember jelenül meg.Csak ezután egyesül a fénnyel Istennel,amelyre mondhassuk,hogy Mennyország.De a köztes világba még mindig,mint ember jelenik meg.Amely megfoghatatlan és érzékelhetetlen,ahol önmaga is tapasztalja már ebben az állapotában,hogy magába foglalja mind azt az egységet amire azt mondjuk "Az Élet a Világegyetem!" Abban az állapotában mindent magába foglalhat,megérthet és érzékelhet.Befogathassa az egész Földet,minden embert,a tengert,a hegyeket.Eggyé válhat velük.Ha ez megtörténik,mi akadálya a léleknek indokolt esetben,hogy anyagi embernek mint jelenés intő megjelenése legyen.Itt felteszem a kérdést:-Vajon az ember önmaga teremti meg,önmagának a szellemi jelenést,vagy különálló elfogadható létezés?? Az én szemszögemből az utolsó az elfogadható.Vagyis léteznek szellemi kivetülések és jelenések.Persze én ezt már mondhatom saját tapasztalatból.Mivel úgy érzem teljesen ura vagyok elmémnek,így nem mondhatom,hogy elmém játékszere vagyok,és a látomásom csak az elme játéka.
Valamint még hozzá fűzném,esetenként a hangokat,az érzéseket,amely jelenés nélkül vezérel.Ugyanúgy mint titeket.Csak nem figyeltek rá!Nos kinek mi a véleménye?

EzotériaAngyalok
A kérdést írta: amultfenye ( 2012.02.01. 10:51 )
Válaszok száma: 9
Címkék: hiszitek, vajon, érzékelhetetlen, megfoghatatlan, tapasztalatból, szemszögemből, tapasztaltam, világegyetem,
Válaszok Új válasz
felhoajtonyitogato 2012.05.22. 14:07 (#9)
Szellőhöz hasonló, légies elemek, részek, kézzel megfoghatatlan, látással és hallással érzékelhető lények, amiket oknál fogva hasonlítanak a léghez?
Igen, léteznek.
cirmella 2012.02.25. 18:26 (#8)
igen vannak, itt vannak ők is egy térben velünk, csak azt a dimenziót nem mindenki tudja érzékelni....de attól még ők itt vannak!!!
az elektromos áramot sem látni a vezetékben, mégis ott van és működik tőle az elektromos berendezés...
marzsy 2012.02.02. 21:32 (#7)
A szellemek velünk,közöttünk élnek,ha akarja valaki elfogadni ha nem,ez az igazság,csak annyi különbség,hogy pl. a vasárnapi ebédnél hiába érzed ott az elhunyt rokonodat Ö nem tudja felszipkázni a húslevest,mert a földi élethez szükséges egy anyagi test,amivel érzékelünk.EL KELL fogadnia mindenkinek,hogy már más, spirituális világban élünk.Jeleket kapunk,hangokat hallunk,aki ezeket tudja érzékelni az magasabb szellemi szinten áll.A lélek olyan mint a számítógép winchester,mindent rögzít(az egész életedet percröl-percre és ezzel kell elszámolnia minden embernek ),de nem látható.Nekem is voltak,vannak látomások,hangokat hallok,elöre megálmodok fontos dolgokat,fentröl látom saját magamat,tehát kiléptem a testemböl.Ezek nem hallucinációk,vagy képzelödések.Akár hiszi valaki,akár nem ez a szín tiszta igazság . " Ami igazán lényeges,az a szemnek láthatatlan."
olinia 2012.02.01. 15:12 (#6)
Persze vannak szellemek, mindenhol megtalálni őket, csak nem vesszük észre!!!!!!!!!!!
feerko 2012.02.01. 15:08 (#5)
ludwigtot már kérdezett ilyesmit . Te megmagyaráztad,hogy miért vannak és csak az hisz benne,aki átélte . Én írtam rá,de nem válaszoltál,pedig a valóság valahol ott van . Bemásolom .
-"Kösziiii amultfenye
Már értem,hogy nyolcvankilenc éves csekély hallású édesanyámnak miért magyarázom hiába, hogy nem valóságos az a temetői hangos gyülekezet,amit látott és hallott egész éjjel .
Ráadásul nem érti,hogy az újságok se írják meg,pedig ,mindennapos ."

Ő valóságosan átéli mindazokat a képzelgéseket,amiket az agy külső ingerek hiányában kipótol . Senkinek nem hiszi el,hogy az nem valóság .
Ennyit a szellemekről .
seventhson 2012.02.01. 13:52 (#4)
Hatarvadasz (#1) :

"Minden életforma maga az Isten, mert a teremtő csak így lehetséges mindenható!!!" - írod.

Nagy igazság a tiéd ! Kár, hogy csak oly kevés ember képes megérteni ezt az alaptételt. Pedig jóval békésebb hely lehetne ezen megértés által a világunk.
seventhson 2012.02.01. 13:48 (#3)
A szellemek létének ezen kérdése azért vet fel jelentős szkepticizmust az emberekben, mert a többség számára a "szellem" szó kiejtése, valamiféle rémtörténetekből ismert, földöntúli, misztikus jelenséget takar. Amíg pedig az ember képtelen letenni ezt a fajta általános sztereotípiát, addig nem is csoda, hogy képtelenek más megvilágításban tekinteni eme jelenségekre. És akkor még a témával kapcsolatos komolyabb elmélyedést, megismerni akarást nem is említem.
Az emberek kisebb hányada pedig úgy tekint e kérdésre, hogy ha léteznek is szellemek, azoknak nem sok közük van a mi anyagi világunkhoz.

A saját meglátásom viszont az, hogy a szellemvilág egyáltalán nem különül el a fizikai világtól, hanem nagyon is egyűvé fonódik a kettő. Ugyanabban a fizikainak nevezhető térben, de egyúttal mégis más létdimenzióban ragyogóan jól megférnek egymás mellett a fizikai és a szellemi lények.
Sokan még csak nem is sejtik, hogy a saját földi életük alkalmakor, a saját teljes lényük nincs jelen itt teljességgel az emberi testükben, hanem saját lényük bizonyos "részei", a szellemi dimenziókban aktívizálódnak. Tehát egy adott (emberi)lény nem csak itt a földi életében van jelen egy adott időben, hanem bizony számos más "helyen" is egyúttal. Lényünk megtapasztalási tere nem csak a fizikai énünkre korlátozódik

A szellemi jelenségek láthatószintű megtapasztalása viszont ezzel együtt is csak nagyon kevesek sajátja, és te ezen kevesek közé tartozol. Ami azt jelenti, hogy eléggé érett és felnőtt vagy már ahhoz lélekben, hogy a létmegtapasztalásaid elviseljék a más létdimenziók nyújtotta továbbfejlődési lehetőségeket. Ezek a lehetőségek ugyanis nagyobb léptékű, és gyorsabb lélekfejlődést tesznek lehetővé az ember számára.
Persze rengeteg olcsó kuruzsló próbálja elhitetni, és anyagi hasznot remélve rászedni a naív embereket mindenféle túlvilági kapcsolattartó badarságra, de hát a világ már csak ilyen, és sajnos sok a megélhetési szélhámos.
Viszont jól tudom, hogy amit te megélsz, az messze-messze felette áll a szélhámosság kategóriájának, és tudom, hogy a megtapasztalásaidhoz valóságosságához nem férhet kétség. Ha gyakorta nehezen emészthető megélések elé is állít téged az életed az efféle megtapasztalásaid révén, akkor is azt mondom neked, hogy áldott vagy te, ezen csodás lehetőségeid megvalósulásának fényében.
ibicimama 2012.02.01. 11:14 (#2)
Természetesen minden embernek van szelleme ,azaz értelme ,elméje. Mivel hívő ember vagyok, hiszek Istenben .az angyali lényekben, abban hogy felülről irányíthatnak minket. Abban azonban nem hiszek ,hogy ezekkel a "szellemlémnyekkel" találkozthatunk itt a földi létünkben. Őket ,csak halálunk után láthatjuk, vagy tapasztalhatjuk.
Azokban a sarlatánokban pedig végkép nem hiszek, akik pénzszerzés céljából azt állítják, hogy tudnak beszélni elhúnyt szeretteikkel.Ha különböző szeánszokról olvasok ,kiráz a hideg az emberi hiszékenységtől.
Abban hiszek, hogy van Isten, vannak szellemi lények ,de ezek a halandó ember számára láthatatlanok, és érzékelhetetlenek! Akik pedig eltávoztak közülünk felülről vigyázhatják létünket ,de találkozni csak akkor fogunk velük, ha mi is ott leszünk ahol ők vannak.
hatarvadasz 2012.02.01. 11:09 (#1)
Hát eléggé változatos és szerteágazó az emberek véleménye erről a kérdésről,
valamint a körülölelő misztikum,fantáziavilág,hit és tudomány okszerűségei által!!!

Nekem még nem volt ilyen vonatkozású semmilyen élményem, amelyik kivetüléseket,racionális formában előidézett volna, és hitelesnek is lehetne
akár csak általam is nevezni!!!

Iskolázottság, hit ,és környezet valamint a napszak hatásmechanizmusai
azok amelyek kiváltják a pszichén keresztül a hasonló élményeket!!!

A vizuális hátterek fény és árnyék játékai, a domborzatban rejlő elvontan
értelmezhető alakmotívumok is olyan dolgok, amelyek minden szempont
szerint értelmezhetőek magyarázhatóak és igazolások!!!

Szándékos kutatása, előidézése csak megfelelő stimuláló szerek által gondolati ráhatásokkal, és a tömeg által kisugárzott közös látomással jöhet létre!!!

Azok akik tudati szinten a spirituális világra hangolódtak, a maguk
tapasztalatait adottságait nem tudják érdemben átadni,hihetetlenségüknél,
vagy érthetetlenségüknél fogva!!!

Valójában mindegy ki mit feltételez ,vagy gondol,mert a világban élő, mozgó, és
anyaggal bíró minden létforma energia, amelyik a kölcsönös hatások által és azok motiválásával léteznek mindaddig, amíg anyagát és töltését el nem veszítik!!!

Átalakulva más anyaggá, és energiává, egy újabb létforma szintjén fog megmaradni ameddig egy újabb megsemmisülés hatására másik formát nem ölt!!!

Számomra a Teremtő és az élet valami hasonló örök érvényű körforgás,
amit kár kutatni elemezni, mert csak a zárt osztályon van időleges valósága
a megbolondulásnak!!!

Minden életforma maga az Isten, mert a teremtő csak így lehetséges mindenható!!!

Nos valahogyan én így gondolom a magam kis esze után!!!
Facebook komment
További címkék
térben velünk, elektromos áramot, elektromos berendezés, szellemek velünk, szellőhöz, hasonló, légies, elemek, vannak csoda tiszta, többség életedet tartozol, letenni szellemlémnyekkel erről, kevés férhet, élményeket földöntúli, írják megálmodok, valóság révén, hiányában vizuális, közülünk mindenki,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.