Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Amikor pampuskázol, mit csinálsz?
Amikor pampuskázol, mit csinálsz?

Gasztronómia (étel, ital)Receptek
A kérdést írta: olinia ( 2011.02.21. 15:07 )
Válaszok száma: 9
Címkék: pampuskázol, csinálsz, amikor, mit, pampuskázol, csinálsz, amikor,
Válaszok Új válasz
cathy222 2011.11.10. 15:57 (#9)
Lepke, ezt en is a nagyimtol tanultam, o `kodiskanak` hivta.

Mi mar annyban modositottuk, hogy teszunk bele reszelt sajtot, vagy kenomajast, vagy egyeb hasonlot, meg egy csipet szodabikarbonat, attol lazabb lesz. De igy is ugy is szeretjuk.
lepke88 2011.11.10. 15:53 (#8)
A nagymamám a rántott hús sütése után megmaradt tojást és lisztet összekeverte és azt sütötte ki, ő ezt hívta pampuskának. Én valamikor a tojást sütöm csak meg magában az olajban és az is finom. Egyszer majd kipróbálom azt, hogy a maradék tojást, lisztet és zsemlemorzsát egybe keverem és azt sütöm ki.
katalintom 2011.02.21. 19:33 (#7)
Csörögézek vagy forgácsolok
3vadsziklmnn 2011.02.21. 17:33 (#6)
Fánkot sütök.
sawer12 2011.02.21. 16:12 (#5)
farsangi fánkot eszek
hatarvadasz 2011.02.21. 16:10 (#4)
hatarvadasz
Így lesz a kutyából Rampampuli?
pola62 2011.02.21. 15:48 (#3)
Mi felénk, a "száját jártatja", aki ezt csinálja. Ezek szerint, ahány táj, annyi féle a magyarázat./a szájat mókásan, hívják, pampuska lesőnek/
fboka 2011.02.21. 15:29 (#2)
Nálunk az akácfa virágbugáját mártják palacsinta tésztába. Azt olajban kisütik és ezt nevezik pampuskának.
mary8899 2011.02.21. 15:12 (#1)
Azon a vidéken ahol én lakom a farsangi fánkszerűséget,hívják pampuskának is.Tehát,ha nem jól sikerül és dobálod a kutyádnak,akkor pampuskázol.
Facebook komment
További címkék
nagyimtol tanultam, csipet szodabikarbonat, tojást sütöm, maradék tojást, lepke, nagyimtol, tanultam, kodiskanak, hatarvadasz finom modositottuk, tojást annyban finom, annyi fánkszerűséget pampuskázol, vidéken sütöm, egyeb akácfa, kodiskanak hívta, szodabikarbonat eszek, szeretjuk valamikor, lazabb virágbugáját,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.