Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
lepke88 |
2011.11.10. 11:12 (#13) |
|
|
Mindenféle hús, anyagból, bőr, fül, nyelv, különféle húsdarabok, fűszerek, stb. Műbélbe vagy igazi bélbe töltve. Finom. Szeretem. |
|
dnemethk |
2011.01.28. 23:19 (#12) |
|
|
Kis Gömböc-ből |
|
gyulaferenczi |
2011.01.28. 21:02 (#10) |
|
|
Kistee!Probálkoz csak össze jön.Majd ha már nagytee leszel adigra profi leszel a disznó fejésbe.Csak ugorj el ha rug a disnyó mert fáj ha fel rug mert nem tetszik neki.Sóz meg a farkát és úgy jobban tűri.Hát mi így,röviden. De kérdezz nyugodtan ezért van ez az oldal. |
|
gyulaferenczi |
2011.01.28. 20:58 (#9) |
|
|
Orsil!Hol van ilyen ezerel rohanok érte.Régen vettem a piacon a parasztoktól,de amióta mutatják hogy milyen helyeken készitik egyesek,azóta nem.Olyan ismerősöm meg nincs aki készit ilyen táplálékot.Különben imádom. |
|
kistee |
2011.01.28. 20:53 (#8) |
|
|
herbabrill: ti hogy teszitek alá a vödröt? Nekünk nemigen akar összejönni... |
|
herbabrill |
2011.01.28. 20:41 (#7) |
|
|
A disznósajt természetesen disznótejből készül, altatással (alszik a disznó) majd szerényen megfejik. |
|
orsi1 |
2011.01.28. 20:31 (#6) |
|
|
A nagyszüleim fejhúsból, májból, veséből, szalonnából, pirospaprikából, sóból készítették.
Ők ledarálták. Az exem famíliája csak kockára vágta mindezeket. A fülét és a farkát meghagyták a kocsonyába.
De a házi készítésű dolgokból mindig hiányzott az ízfokozó kedves gyulaferenci!!! Mert vegeta, meg az ilyen mesterséges dolgok nem olyan régen kerültek a boltokba.
|
|
kistee |
2011.01.28. 20:26 (#5) |
|
|
Természetesen disznótejből. |
|
pola62 |
2011.01.28. 20:24 (#4) |
|
|
A házilag készített disznósajtban, nincs ízfokozó, meg ilyenek.!!! |
|
|
|
|
disznó fejésbe, disnyó mert, disznósajt természetesen, nagyszüleim fejhúsból, mindenféle, anyagból, nyelv, különféle, készített vödröt bélbe, piacon szeretem sóból, milyen fűszerek pirospaprikából, helyeken fülét, teszitek vettem, disnyó kérdezz, jobban nyugodtan, készitik profi, készítésű ilyen,
|
|
|
|