Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Miben tér el a párizsi szelet a kirántott hústól?

Gasztronómia (étel, ital)Sütés
A kérdést írta: szicu ( 2011.05.03. 22:45 )
Válaszok száma: 8
Címkék: kirántott, párizsi, hústól, szelet,
Válaszok Új válasz
lepke88 2011.11.11. 09:41 (#8)
A párizsi szelet az lisztbe és tojásba kell mártani.
A rántott húst meg liszt tojás zsemlemorzsa.
Am mindkettőt hívják rántott húsnak vagy kirántott húsnak azok csoportjába tartozik. Csak a neve más.
petya33 2011.05.05. 05:23 (#7)
Kedves varnyuszabo ! Nem én tettem fel a kérdést, de határozottan egyet értek a (#4) válaszoddal ! Szerintem a kérdező elkapkodta a "helyes válasz" oda ítélését,de hát ez az ő szíve joga ! ------Úgyhogy most ez van.........-----ez a helyzet.....

varnyuszabo 2011.05.05. 01:44 (#6)
Megjegyzem: ha a kérdező nem tudja a helyes választ, emiatt rosszul dönt, akkor mi van? Most ez a helyzet!!!!
varnyuszabo 2011.05.04. 00:24 (#5)
Egyébiránt az eredeti fölfogás szerint a bécsi szelet borjú-, míg a párizsi szelet sertésfiléből készült, ám ez mostanára már elfeledett különbség.
varnyuszabo 2011.05.04. 00:18 (#4)
A rántott hús lehet bécsi szelet, vagy párizsi. A párizsi szeletet előbb búzalisztben forgatjuk, aztán enyhén sózott és felvert tojásban, így kerül sütésre, míg a bécsi szelet a tojásos bevonatot követően még kap egy zsemlemorzsa-bevonatot is. Ám mindkettő rántott szelet.
hatarvadasz 2011.05.03. 23:00 (#3)
hatarvadasz

A kirántott hús soha nem fog a szánkig érni!!!
A Párizsi szelet, euróba, és rengeteg utazásba kerül, egyszerűbb étel , a medvehagyma!!!
Némi brummogással, és beletörődéssel, nemzeti eledelünké válhat!!!
mirci32 2011.05.03. 22:57 (#2)
Prézlihiánytól van eltérés !
romankata 2011.05.03. 22:49 (#1)
A rántott hús prézliben ( zsemlemorzsa) panírozva, a párizsi szelet ???? a bécsi meg duplán lisztben forgatva.
Facebook komment
További címkék
párizsi szelet, rántott húst, kérdező elkapkodta, helyes választ, párizsi, szelet, lisztbe, tojásba, bevonatot mostanára nemzeti, sertésfiléből prézlihiánytól szerintem, egyszerűbb követően medvehagyma, eltérés egyébiránt, különbség borjú, tojásos készült, rengeteg válaszoddal, követően euróba, borjú lisztben,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.