Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
lepke88 |
2011.11.11. 09:41 (#8) |
|
|
A párizsi szelet az lisztbe és tojásba kell mártani.
A rántott húst meg liszt tojás zsemlemorzsa.
Am mindkettőt hívják rántott húsnak vagy kirántott húsnak azok csoportjába tartozik. Csak a neve más. |
|
petya33 |
2011.05.05. 05:23 (#7) |
|
|
Kedves varnyuszabo ! Nem én tettem fel a kérdést, de határozottan egyet értek a (#4) válaszoddal ! Szerintem a kérdező elkapkodta a "helyes válasz" oda ítélését,de hát ez az ő szíve joga ! ------Úgyhogy most ez van.........-----ez a helyzet.....
|
|
varnyuszabo |
2011.05.05. 01:44 (#6) |
|
|
Megjegyzem: ha a kérdező nem tudja a helyes választ, emiatt rosszul dönt, akkor mi van? Most ez a helyzet!!!! |
|
varnyuszabo |
2011.05.04. 00:24 (#5) |
|
|
Egyébiránt az eredeti fölfogás szerint a bécsi szelet borjú-, míg a párizsi szelet sertésfiléből készült, ám ez mostanára már elfeledett különbség. |
|
varnyuszabo |
2011.05.04. 00:18 (#4) |
|
|
A rántott hús lehet bécsi szelet, vagy párizsi. A párizsi szeletet előbb búzalisztben forgatjuk, aztán enyhén sózott és felvert tojásban, így kerül sütésre, míg a bécsi szelet a tojásos bevonatot követően még kap egy zsemlemorzsa-bevonatot is. Ám mindkettő rántott szelet. |
|
hatarvadasz |
2011.05.03. 23:00 (#3) |
|
|
hatarvadasz
A kirántott hús soha nem fog a szánkig érni!!!
A Párizsi szelet, euróba, és rengeteg utazásba kerül, egyszerűbb étel , a medvehagyma!!!
Némi brummogással, és beletörődéssel, nemzeti eledelünké válhat!!! |
|
mirci32 |
2011.05.03. 22:57 (#2) |
|
|
Prézlihiánytól van eltérés ! |
|
|
romankata |
2011.05.03. 22:49 (#1) |
|
|
A rántott hús prézliben ( zsemlemorzsa) panírozva, a párizsi szelet ???? a bécsi meg duplán lisztben forgatva. |
|
|
|
|
párizsi szelet, rántott húst, kérdező elkapkodta, helyes választ, párizsi, szelet, lisztbe, tojásba, bevonatot mostanára nemzeti, sertésfiléből prézlihiánytól szerintem, egyszerűbb követően medvehagyma, eltérés egyébiránt, különbség borjú, tojásos készült, rengeteg válaszoddal, követően euróba, borjú lisztben,
|
|
|
|