Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Ért valaki a borokhoz? Mi a különbség a Kékfrankos, Merlot vagy a Carbernet között?
Venni akartam egy üveget, de fogalmam sincs mi a különbség
Melyik a jobb?

Gasztronómia (étel, ital)Alkohol
A kérdést írta: biga26 ( 2014.05.20. 21:17 )
Válaszok száma: 5
Címkék: kékfrankos, carbernet, különbség, borokhoz, különbség, fogalmam, akartam, üveget, melyik, sincs,
Válaszok Új válasz
nacsa66 2014.05.29. 10:25 (#5)
Hmmm...

A palackozott kékfrankos bodzával van szinezve.......
dohanoll 2014.05.29. 01:54 (#4)
@ raska_istvan

Helyesen írtad a szövegben!
decotext 2014.05.21. 07:05 (#3)
Az ára!
Különben vedd meg mind a hármat és kostold meg!
Nagy különbséget fogsz felfedezni!
raska_istvan 2014.05.20. 22:29 (#2)
Kinek melyik ízlik. A merlot édes bor, a cabernet és a kékfrankos száraz. Nem vagyok egy nagy borszakértő, én kékfrankost VBK-hoz használok (lehet kövezni ), merlot-t* általában magában iszok, cabernet viszont húsokhoz iszom és/vagy vörösboros marhapörköltben használom fel.

(*): Ezt hogy kell írni? Kiejtés szerint "merló", ahhoz a -t rag "merlót", viszont leírva kötőjel kell vagy összeolvad a néma t-vel?..
pikasso 2014.05.20. 22:16 (#1)
Általában a bor készítés eljárása egyforma.Szőlő fajtája általában az ami a borokat jellemzi illetve melyik területről származik szőlő és melyik évből.Ezek alapján és még egy csomó dolog függvénye.De legfontosabb hogy melyik ízlik a legjobban és hogy melyiktől nem fáj a fejed másnap.A száraz bikavér vagy félédes merlot vagy a köztes állapot a pinot noir.Az interneten egyébként találsz olyan oldalakat ahol pontról pontra leírják melyik bor miből hogyan készül.
Facebook komment
További címkék
palackozott kékfrankos, merlot édes, kékfrankos száraz, nagy borszakértő, palackozott, kékfrankos, bodzával, szinezve, köztes pontra oldalakat, lehet kékfrankost alapján, magában magában ahhoz, kövezni bikavér, ahhoz vörösboros, állapot területről, fogsz leírják, olyan bodzával, jellemzi húsokhoz,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.