Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Ért valaki a borokhoz? Mi a különbség a Kékfrankos, Merlot vagy a Carbernet között? |
Venni akartam egy üveget, de fogalmam sincs mi a különbség
Melyik a jobb?
Gasztronómia (étel, ital) – Alkohol
|
A kérdést írta: biga26 ( 2014.05.20. 21:17 )
|
Válaszok száma: 5
|
|
Címkék: kékfrankos, carbernet, különbség, borokhoz, különbség, fogalmam, akartam, üveget, melyik, sincs,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
nacsa66 |
2014.05.29. 10:25 (#5) |
|
|
Hmmm...
A palackozott kékfrankos bodzával van szinezve....... |
|
dohanoll |
2014.05.29. 01:54 (#4) |
|
|
@ raska_istvan
Helyesen írtad a szövegben! |
|
decotext |
2014.05.21. 07:05 (#3) |
|
|
Az ára!
Különben vedd meg mind a hármat és kostold meg!
Nagy különbséget fogsz felfedezni! |
|
raska_istvan |
2014.05.20. 22:29 (#2) |
|
|
Kinek melyik ízlik. A merlot édes bor, a cabernet és a kékfrankos száraz. Nem vagyok egy nagy borszakértő, én kékfrankost VBK-hoz használok (lehet kövezni ), merlot-t* általában magában iszok, cabernet viszont húsokhoz iszom és/vagy vörösboros marhapörköltben használom fel.
(*): Ezt hogy kell írni? Kiejtés szerint "merló", ahhoz a -t rag "merlót", viszont leírva kötőjel kell vagy összeolvad a néma t-vel?.. |
|
pikasso |
2014.05.20. 22:16 (#1) |
|
|
Általában a bor készítés eljárása egyforma.Szőlő fajtája általában az ami a borokat jellemzi illetve melyik területről származik szőlő és melyik évből.Ezek alapján és még egy csomó dolog függvénye.De legfontosabb hogy melyik ízlik a legjobban és hogy melyiktől nem fáj a fejed másnap.A száraz bikavér vagy félédes merlot vagy a köztes állapot a pinot noir.Az interneten egyébként találsz olyan oldalakat ahol pontról pontra leírják melyik bor miből hogyan készül. |
|
|
|
|
palackozott kékfrankos, merlot édes, kékfrankos száraz, nagy borszakértő, palackozott, kékfrankos, bodzával, szinezve, köztes pontra oldalakat, lehet kékfrankost alapján, magában magában ahhoz, kövezni bikavér, ahhoz vörösboros, állapot területről, fogsz leírják, olyan bodzával, jellemzi húsokhoz,
|
|
|
|