Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Miért kell minden süti receptbe több liszt, mint amennyit írnak? |
Minden gyúrós süti receptbe kell még tennem lisztet, mert az eredeti arányokkal túl puha, ragadós a tészta. Ezzel csak én vagyok így?
Gasztronómia (étel, ital) – Konyhai praktikák
|
A kérdést írta: heade ( 2011.10.29. 09:05 )
|
Válaszok száma: 5
|
|
Címkék: amennyit, receptbe, minden, liszt, arányokkal, receptbe, ragadós, lisztet, eredeti, vagyok,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
vanessa1984 |
2011.11.24. 15:07 (#5) |
|
|
Nemcsak te vagy így ezzel, a szakácskönyvre soha ne hallgass, nemcsak a sütiknél ír hülyeségeket.Lásd: pörkölt- pucolj meg 2 hagymát, hát az meg mire elég? Jobban teszed, ha érzésre csinálok, és meglátod, minden tuti finom lesz és jó állagú!!!!!! |
|
hatarvadasz |
2011.10.29. 21:32 (#4) |
|
|
Azért, mert mire eltalálod, vagy megutálod, vagy megtanulod a sütés tudományát!!!
Mindenesetre a liszt minőségét ellenőrizd, mert ott lehet a kutya elásva!!! |
|
tilojka |
2011.10.29. 10:30 (#3) |
|
|
Vannak tészták amelyek, nyúlósak , puhák és ragadósak maradnak és ezek így lesznek finomak! Azonban előfordulhat, hogy nem jól csinálod, van olyan tészta amit nagyon gyorsan kell gyúrni, nem fogdosni mert a kezed melegétől megpuhul! |
|
venci76 |
2011.10.29. 10:13 (#2) |
|
|
Én sem tapasztaltam eddig, hogy több liszt kellene a receptbe, mint amennyit a recept ír. Esetleg a többi hozzávaló minősége az, ami megváltoztatja a liszt mennyiégét, amit hozzá kell adni. Pl. a margarin vizesebb...akkor több liszt kell egy kicsit. |
|
pola62 |
2011.10.29. 10:09 (#1) |
|
|
Ha pontosan annyi vajat , lisztet, tojást ,sütőport/élesztőt és tejet teszel az alaptésztához, nem hiszem, hogy bármi probléma adódhatna. Legfontosabb dolog a pontos mérés.
Ha nincs mérleged használhatod a népi módszert a bögrét és a kanalat. |
|
|
|
|
szakácskönyvre soha, sütés tudományát, liszt minőségét, kutya elásva, nemcsak, ezzel, szakácskönyvre, hallgass, megváltoztatja alaptésztához nincs, receptbe ezzel hülyeségeket, azért sütőport megutálod, amelyek lesznek, érzésre amennyit, tojást csinálod, azonban eddig, kellene többi, kanalat élesztőt,
|
|
|
|