Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Miért kell minden süti receptbe több liszt, mint amennyit írnak?
Minden gyúrós süti receptbe kell még tennem lisztet, mert az eredeti arányokkal túl puha, ragadós a tészta. Ezzel csak én vagyok így?
Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
A kérdést írta: heade ( 2011.10.29. 09:05 )
Válaszok száma: 5
Címkék: amennyit, receptbe, minden, liszt, arányokkal, receptbe, ragadós, lisztet, eredeti, vagyok,
Válaszok Új válasz
vanessa1984 2011.11.24. 15:07 (#5)
Nemcsak te vagy így ezzel, a szakácskönyvre soha ne hallgass, nemcsak a sütiknél ír hülyeségeket.Lásd: pörkölt- pucolj meg 2 hagymát, hát az meg mire elég? Jobban teszed, ha érzésre csinálok, és meglátod, minden tuti finom lesz és jó állagú!!!!!!
hatarvadasz 2011.10.29. 21:32 (#4)
Azért, mert mire eltalálod, vagy megutálod, vagy megtanulod a sütés tudományát!!!

Mindenesetre a liszt minőségét ellenőrizd, mert ott lehet a kutya elásva!!!
tilojka 2011.10.29. 10:30 (#3)
Vannak tészták amelyek, nyúlósak , puhák és ragadósak maradnak és ezek így lesznek finomak! Azonban előfordulhat, hogy nem jól csinálod, van olyan tészta amit nagyon gyorsan kell gyúrni, nem fogdosni mert a kezed melegétől megpuhul!
venci76 2011.10.29. 10:13 (#2)
Én sem tapasztaltam eddig, hogy több liszt kellene a receptbe, mint amennyit a recept ír. Esetleg a többi hozzávaló minősége az, ami megváltoztatja a liszt mennyiégét, amit hozzá kell adni. Pl. a margarin vizesebb...akkor több liszt kell egy kicsit.
pola62 2011.10.29. 10:09 (#1)
Ha pontosan annyi vajat , lisztet, tojást ,sütőport/élesztőt és tejet teszel az alaptésztához, nem hiszem, hogy bármi probléma adódhatna. Legfontosabb dolog a pontos mérés.
Ha nincs mérleged használhatod a népi módszert a bögrét és a kanalat.
Facebook komment
További címkék
szakácskönyvre soha, sütés tudományát, liszt minőségét, kutya elásva, nemcsak, ezzel, szakácskönyvre, hallgass, megváltoztatja alaptésztához nincs, receptbe ezzel hülyeségeket, azért sütőport megutálod, amelyek lesznek, érzésre amennyit, tojást csinálod, azonban eddig, kellene többi, kanalat élesztőt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.