Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
A fagyasztott csomagolt krumplit miért lehet ropogósra sütni a serpenyőn? A friss krumplit miért nem? |
Sokáig próbáltam a friss krumplit, de sose sikerült ropogósra...
Már azt hittem, hogy olajsütő kell...
Múltkor vettem fagyasztott krumplit...simán ropogós lett, miért?
Mit adnak hozzá?
Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések
|
A kérdést írta: biga26 ( 2014.03.31. 16:55 )
|
Válaszok száma: 3
|
|
Címkék: fagyasztott, ropogósra, csomagolt, serpenyőn, fagyasztott, ropogósra, próbáltam, sikerült, olajsütő, krumplit,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
biga26 |
2014.03.31. 21:16 (#3) |
|
|
Nincs valami gyorsabb módszer?
Az egyik megoldás: kétszer sütni
A másik a linken: megfőzni majd megvárni mire kihül...
ibicimama: a kétszer sütés megoldja, hogy ne legyen olajos a krumpli?
Mert szerintem azért puha mert olajos, de hiába csorgatom, sajnos túl olajos marad.
A fagyasztott krumplinál valamiért rögtön megszárad |
|
ibicimama |
2014.03.31. 17:28 (#1) |
|
|
Semmit sem tesznek bele. A krumplid úgy lesz igazán ropogós ,ha kétszer sütöd meg bő. forró olajban. Először csak szép világosra süsd, és szedd ki papírtörlőre. Mielőtt enni akarjátok ,még egyszer süsd meg a forró olajban, olyan színűre ,ahogyan szeretitek! |
|
|
|
|
egyik megoldás, kétszer sütés, fagyasztott krumplinál, forró olajban, nincs, valami, gyorsabb, módszer, mielőtt tesznek olajban, ropogós szeretitek valami, megszárad szerintem sajnos, hiába megfőzni, azért hiába, sajnos olajban, olajos rögtön, mielőtt hiába, rögtön krumplid,
|
|
|
|