Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
zolikahh |
2011.02.24. 18:59 (#4) |
|
|
Nagy és puha perec
Recept Hozzászólások (5 db)
Lefotóztam, levideóztam
Lefotóztam, levideóztam!
Megfőztem
Ezt a receptet már megfőztem!
A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.
Recept mentése
Recept mentése
Cikk megosztása
Recept elküldése
Recept küldése
Nyomtatás
Csak a receptet
Hozzászólásokat is
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez
Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!
Mégse
Recept mentése Saját recepttárba mentés
Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!
Mégse
Recept elküldése
Nagy és puha perec
Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:
Elküld Mégse
A receptet elküldtük!
* Másnak így tetszett:
* Elkészítési idő: több, mint 90 perc
* Elkészítés nehézsége:
* Árkategória:
* Hányan tették saját recepttárjukba: 264
* Hányan küldték tovább: 25
* Nagy és puha perec
* Nagy és puha perec
* Nagy és puha perec
* Nagy és puha perec
galéria megnyitása
Hozzávalók:
* A tésztához:
* 3 dl tej
* 1,5 teáskanál só
* 1 teáskanál cukor
* 10 dkg sütőmargarin olvasztva
* 1 db tojás (ez elhagyható)
* 60 dkg liszt
* 1 csomag szárított élesztő
* A tetejére:
* köménymag
* só
Elkészítés:
A hozzávalókból kenyérsütő kelesztő programjával vagy hagyományos módon kelt tésztát készítünk. Kb. 1,5 órát kelesztjük. A tésztát 12 darabra vágjuk, és pereceket formázunk belőle. Megszórható sütés előtt köménymaggal, sóval, vagy félig sülve sós masszával (3 teáskanál só, 2 evőkanál liszt kis vízzel péppé kavarva) itt-ott megkenjük. A sütés közepes tűznél (175 fok) 20 percig tart. Épp hogy rózsaszín legyen a teteje, akkor finom puha lesz ,a külseje viszont ropogós.
1900-ban volt elöször nekem azt adta a világ legelső étele könyv |
|
eladasos |
2011.02.24. 18:52 (#3) |
|
|
Hozzávalók:
1 kg liszt
5 dl tej
5 dkg élesztő
2 evőkanál cukor
1 evőkanál só
1,5 dl étolaj
+
3 evőkanál liszt
2 evőkanál só
1 tojás
Elkészítés:
Az élesztőt a langyos tejben felfuttatom, a liszttel, 3 evőkanál cukorral, 1 evőkanál sóval és az étolajjal összegyúrom. Letakarva kicsit pihentetem, majd 32 darabra vágom. Egyenként perecet formálok belőle, és olajjal megkent tepsibe teszem. Tetejét egész tojással megkenem, és nagyon forró (villany sütőben 230 fok) teszem. Addig a 3 evőkanál lisztet és az 1 evőkanál sót annyi vízzel elkeverem, hogy folyós massza legyen. Ha a perec színesedni kezd, a tetejére csorgatom, és még pár percig viszateszem a sütőbe.
Vigyázz, ne száradjon ki!
|
|
pola62 |
2011.02.24. 18:40 (#1) |
|
|
610-ben egy olasz szerzetes mellen összefont karokat jelképező péksüteményt készített. Ezzel jutalmazta az imádságot jól megtanuló gyerekeket. |
|
|
|
|
jelre kattintva, doboz kipipálódik, recept pedig, fenti képen, perec, recept, hozzászólások, lefotóztam, pedig küldték tovább, megkenjük csatolásához média, módon tepsibe tojás, megosztása köménymaggal, sülve sülve, tésztához imádságot, tovább lisztet, készítünk forró, masszával mentése,
|
|
|
|