Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Anyám miért csinálja ezt?
Már egy párszor le is bukott de ugyan úgy folytatja apám meg le se sz*rja ma is találtam pár képet megmutattam neki (apának)azt mondta mentsem el hogy a bíróságon jó lesz.....erre hazajött(anyám akit nagyon utálokmár és egy légtérbe is kín szenvedés vele lenni) megbeszélték megint . Elsőnek tavaly December környékén azután Január 14.én(apám születésnapjakor).Késöbb Márciusba ezekután Júliusba le is lépett itthonrol valami csávohoz a szomszéd városba.
Utánna 3 hónapig nem is hallottunk rolla második nap a rendörséggel kerestettük meg hogy hol van. Akkor azt mondta a rendőröknek hogy majd "Jelentkezek ha lesz kedvem".Nem jelentkezett....apának egy ismerőse ott dolgozott ahol anyám és megkérdezte hogy nem-e tudja hogy hol van?Tudta. Apa vitt neki valami gyogyszer recepteket és megbeszélték a gyerektartást meg ilyeneket. A csávónak akinél anyám volt megakarta venni a volt autonkat de amikor anyám elment aznap azt eladtuk.Mert elötte 1-2 hónappal vettünk egy másikat anyám kedvéért.Meg a régi gépünket eladtuk nekik ez után nem nagyon bestéltünk néha ráírt a húgomra fbn és ennyi.
Ekkor ebbe a pár hónapba a 2 testvéremmel és apámmal ki takarítottuk a házat normálisan mert ő nem csinált semmit.És egyszer csak felhívja apát hogy meg akar minket nézni(2 HÓNAP UTÁN)apa azt mondta oké.Átbiciklizett ide mert ugye a szomszéd városba ment csak.
Utánna feltette nekünk apa a kérdést hogy mit szolnátok ha édesanyátok hazaköltözne?Persze mi nem akartuk.Októberbe jött haza.
Ezután ugy nézett ki hogy minden okés . De ujra lebukott nem is olyan rég Áprilisba.Apa azt mondta neki ha folytatja elválnak.Erre pár napra rá anyám hazajött a munkahelyről megfőzött és elment Pestre(200km innen) valami csávohoz akit csak Fbről ismert....De legalább elköszönhetett volna töllünk vagy valami de nem csak fogta magát és itthonhagyta a 3 gyerekét(szép anya az ilyen) utánna felhívtam apát a munkahelyéről és hazajött azt mondta nem lepődött meg csak legalább addig várhatott volna amég hazaér hogy ne maradjunk itthon egyedül.
Másnap reggel bőgve hívta fel apámat hogy kirakták onnan ahol volt(gondolom a csávo megb*szt* és elküldte a p*csába).kapott 10k-t hogy jöjjön haza ahogy akar.Hazajött vonattal de elvárta volna hogy apa furikázzon be innen oda.Csabáról meg hazahoztuk.Megint meg beszélték és azt mondta hogy csak "gondolkozni ment el".Apa megint elhitte....de nem azért aki gondolkozni megy az nem idegenhez hanem az anyjához meg vagy csak idegen f*szért ég a pin*ja?
utánna 2 napig megint minden oke utánna megint csak a telefonon lógott.... egész máig, erre ma is lebukott a képeivel. De persze apa megint elhitte hogy ő nem küldte el senkinek csak ugy vannak a telefonján.
És most megint én vagyok a sz*r szemét apám szemébe hogy miért akarom hogy elmenjen itthonrol? valyon miért?Igazából az egész család utálja az anya a testvérei mindenkie...föleg mostmár .
Miatta nem mehetünk el semmilyen csládi "eseményre" születésnapokra meg ilyenekre.....és én szégyellem hogy az anyám..
Mondtam apának hogy vegye el tölle a telefont de nem...
Mondtam menjünk el Pszihologushoz de nem...
Mit csináljak?

CsaládEgyéb kérdések
A kérdést írta: szaszajuhi ( 2018.06.20. 18:11 )
Válaszok száma: 8
Címkék: csinálja, miért, anyám, ezt, születésnapjakor, születésnapokra, pszihologushoz, elköszönhetett, munkahelyéről, átbiciklizett,
Válaszok Új válasz
szicu 2018.08.13. 10:09 (#8)
Szerintem itt egyértelműen édesapádnak kellene talpára állni, bármilyen nehéz is. Hiszen így csak tönkremegy a család minden értelemben.
Te próbáld a saját életedet élni, ahol nem az "anya" szerepel az első helyen!
sunchat 2018.06.29. 18:06 (#7)
Szerintem meg keríts apádnak egy nőt, ha már ennyire "belefolytál" a felnőttek dolgába. Ezzel esélyt adsz egy új családra egy mostoha anyával, merthogy az eredeti - a leírásod szerint - nemhogy anyának, de nőnek is pocsék.
Ha sokat feszegeted az amúgy is instabil családot, a végén elérheted, hogy a gyámhatóság egy közeli városban lévő gyermekotthonban helyezzen el, ahol nemhogy hiszékeny apa, vagy pótanya, vagy egy qrva vesz majd körül, hanem egy rakás bivajbsznádi kis purdé. Velük se lesz jobb, hidd el...
decotext 2018.06.22. 07:05 (#6)
#5
Egy anya semmivel sem ér többet, mint egy apa!
Több, gyermekét egyedül nevelö, apát ismerek....!

Igazából akkor nyerö a helyzet, ha mindketten nevelik az utódokat!

Ha egy "kiesik" valami miatt (nálam pl. haláleset volt) akkor is képes
a másik fél a felnevelésre! Egy anyát (mert, hogy ö szülte), nem kell
soha túlértékelni! Esetünkben azonnal ki kellen dobni az anyát, de ezt
csak az apa teheti meg!
bubua53 2018.06.21. 19:49 (#5)
Szerintem te ne csinálj semmit. Úgysincs semmi értelme, "szállj le a vonatáról" érzelmileg. Vannak ilyen nők - sajnos. Mert bárki bármit mond, hogy milyen apukád, stb, egy ANYA nem hagyja a gyerekeit, de neki nem kell ez az élet, terhes a számára. Lehet, hogy "kapuzárási pánik", ha csak mostanában ilyen, apukádat meg hülyének nézi, és ő hagyja. De NEKED nem kell ebbe tönkremenned, foglalkozz más dolgokkal. Nem a levegőbe beszélek, az én anyám se volt igazi anya, csak úgy lehetsz boldog, ha nem foglalkozol vele, bár az ember amíg él, nem tudja teljesen "letenni" ezt a dolgot, de ne hagyd, hogy a saját életed is tönkre tegye. Ez csak úgy megy, ha úgy tekintesz rá, mint egy ismerősre - és nem is igazán jó ismerősre - és nem foglalkozol vele. Hogy ők hogy vannak, az ő dolguk, ha apukád hagyja magát, az ő dolga, a te dolgod meg az, hogy védd magad úgy, hogy kivonulsz belőle. El lehet lenni egymás mellett éléssel, hidd el, s amint teheted, húzz el onnan, csak ne csinálj butaságot, hanem csak értelmesen.
venil 2018.06.21. 13:53 (#4)
Nagyon együtt érzek veled és sajnálom a helyzetet, amibe kerültél, kerültetek.
Nem tudom mennyi idős vagy, ezért nem is tudok neked tanácsot adni arra
a kérdésre, hogy mit csinálj?
Lehet, édesapádnak kellene meghozni a döntést, hogy kikerüljetek ebből a
lehetetlen helyzetből.
putnok7882 2018.06.21. 07:02 (#3)
Ezt a problémát, nem egy fórum hivatott megoldani. Gyámhatóságnál voltál már?
decotext 2018.06.21. 06:58 (#2)
Apukád nagyon szereti anyukádat, s ezért mindent megbocsájt neki! A három gyerekért az apa is ugyan úgy felel mint az anya. (Egy gyerek sem születik véletlenül!) Egyértelmüen anyukád igényei messze túlszárnyalják apukád igényit! Talán az lehet(ne) egy megoldás, ha ugyan azt nyújtaná apukád amit idegenben a futólagios ismerösök! (Az intrikáló fotók sem véletlenül "kerültek" a telefonra!) Apukád szálljon be a buliba és fotózzon/filmezzen stb. amit anyukád igényel! Nem kizárt, hogy anyukád SM területen is vannak szokásai! Talán így maga mellett tudja tartani!

Jegyzet:
A saját véleményem, hogy az ügy menthetetlen, váljanak el!
Igazából okos tanácsot itt senki nem fog tudni adni, ahogy
Foxworkinspace kolega is emlitette, mert nem ismerjük a belsö
család részleteket. Pl. ok nélkül nem megy senki idegenebe!
Valami ezt tehát, kiváltotta!
foxworkinspace 2018.06.20. 19:12 (#1)
...Ugye, tudod, kedves Kérdező, hogy erre a Kérdésre, itt nem fogsz senkitől se teljeskörűen kielégítő választ kapni!... Ez ugyanis, egy abszolút intern, (magánjellegű belső "teret" érintő) felvetés.
1. Nem ismerjük Édesanyádat.
2. Nem ismerjük Édesapádat.
3. Nem ismerünk téged. (És nem ismerjük a testvéreidet se.)
4. ...És nem ismerjük a családi körülményeiteket se...

Röviden: mindezek miatt, NINCS JOGUNK, bármiféle ítéletet alkotni, vagy akár csak tanácsot adni!
(Több, mint valószínű.hogy egy képzett pszichológus sem tudna kielégítő tanácsot adni, mivel ahhoz A CSALÁD TELJES EGYETÉRTÉSŰ MEGJELENÉSE SZÜKSÉGELTETNE!)Facebook komment
További címkék
család minden, saját életedet, első helyen, felnőttek dolgába, szerintem, egyértelműen, édesapádnak, kellene, apádnak dolgokkal ebből, túlértékelni semmi próbáld, jogunk érzek megoldani, másik egymás, ismerjük ezzel, vonatáról anyukád, levegőbe kapni, teljesen ennyire, képzett bármilyen,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.