Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
gyongyibur |
2014.04.06. 13:58 (#7) |
|
|
Kedves Hatarvadasz!(#5)
Az utolsó mondatodat ha kérhetem, kifejtenéd bővebben?
Nekem, nagyon feladtad a leckét vele! |
|
katalintom |
2014.04.06. 13:40 (#6) |
|
|
Vaslapon csirkét sütni egyben nem szoktam. Felszeletelve érdemes elkészíteni. Leginkább fűszeres csirkemellet, amit nyugodtan megsüthetsz serpenyőben is. |
|
hatarvadasz |
2014.04.06. 11:22 (#5) |
|
|
Vannak azok a honfitársaink akik még a te vaslapodon is képesek más
csirkéjét a te kontódra megsütni!
Mivel a módszerük tradicionálisan idegenkezű, így akár még a serpenyős
megoldásra is tudnak megfelelő javaslatokat bemutató jelleggel és kóstoló
segédekkel biztosítani!
Legújabban már libával is képesek voltak szövetségben szövetséget és sütnivalót
elvenni mások asztaláról!
Azért jó tudni, hogy az identitászavar senkit sem fog tradícióiban befolyásolva
meggátolni életvitelében! |
|
ludwigtoth |
2014.04.05. 17:47 (#4) |
|
|
#2: a vaslapos technológia amit leírsz, több kérdést is felvet. Például:
- Milyen messze legyen a csirke?
- Mekkora legyen a vaslap?
- Hogyan végezhető a művelet a legkevésbé balesetveszélyesen?
A serpenyős technológia első ránézésre talán kevésbé veszélyes...
|
|
schevaa |
2014.04.05. 17:33 (#3) |
|
|
Én még nem készítettem, viszont egy vendéglőben láttam, hogy egy ősrégi - és gondolom tökéletesen megtisztított - nehéz faszenes vasalót is melegítettek a sütőlapon, és azzal nyomtatták le és sütötték felűlről a húst. Igaz, nem egy egész csirkét, csak szeleteket, csont nélkül. |
|
gyongyibur |
2014.04.05. 17:06 (#2) |
|
|
(#1)
Választás után ha ráérsz, vaslappal üsd agyon a csirkét!
Ha nem sikerül, próbáld meg a műveletet serpenyővel is!
Csinálj hozzá tarhonyát és szólj ha mehetek kóstolni! |
|
ludwigtoth |
2014.04.05. 16:56 (#1) |
|
|
Én tudatlan vagyok. Mit kell csinálni a vaslappal? ... |
|
|
|
|
utolsó mondatodat, leckét vele, honfitársaink akik, módszerük tradicionálisan, kedves, hatarvadasz, utolsó, mondatodat, idegenkezű tradícióiban felvet, ránézésre mivel nélkül, csinálni érdemes hatarvadasz, mondatodat például, azzal sütni, sikerül hatarvadasz, csinálni sütni, biztosítani nyomtatták, feladtad sütőlapon,
|
|
|
|