Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Keresés: reszelve |
Hogyan készül a házi körözött? |
Én így készítem:
25 dkg túró (ízlés szerint lehet bármilyen fajta, vagy akár többféle is, de nem zsírszegény)
- 1 nagy fej lila hagyma (lehet vöröshagyma is)
- 1 teáskanál őrölt kömény
- 2 teáskanál fűszerpaprika (vagy paprika krém)
- 2 evőkanál 20%-os tejföl (ne itt akarjunk zsírszegények lenni)
- konyhasó ízlés szerint (paprikakrém esetében nem kell)
- őrölt bors ízlés ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 5 |
Az alma tényleg székrekedést okoz? |
A birsalama, az esetleg igen.... Az alma növényi anyag, rostokkal, amirő több helyen olvastam, hogy könnyití az emésztést.... Ráadásul az ember mindenevő, így szüksége van a teljes körhöz, növényi táplálékra.
Az említett poénos eseteken kívül még egy esetben képes a széklet megfogására, teljesen tudományos alapon....:D, ha 50% körüli alkoholos állapotában fogyasztod a növényt... ... |
Kategória: Egészség – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 7 |
Milyen salátákat esztek szívesen? Télen milyet szoktatok csinálni? |
... mustár és citromlé jön, majd fűszerek: só, bors, pirospaprika. Ebbe aztán mehet minden, mi szem-száj ingere: felkarikázott főtt tojás, virsli, főtt krumpli, zöldborsó, kukorica, sajt (akár reszelve, akár kockázva). Ha van sülthús (pl mell) akkor az is csak javít rajta. A végén egybe kell keverni, utánfűszerezni, ha szükséges. Másnapig hűtőbe tenni, összeérnek az ízek és jó hidegen ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Vegetáriánus ételek, Válaszok száma: 7 |
Gyári bébiétel vagy saját főzésű? melyik jobb a babának? |
A bolti bébiételek között is van ma már tartósítószer nélküli, egészségesebb bébiétel, ha odafigyel az ember, akkor vehet belőlük is olyat, ami nem lesz hátrányára a babának.Ha bolti bébiételt veszel,részesítsd előnyben azokat a termékeket, amelyek bio, ill. válogatott, szigorúan ellenőrzött alapanyagból, tartósítószer nélkül készülnek.
Kismamák tapasztalatai az üzleti ... |
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés – Babák, újszülöttek, Válaszok száma: 11 |
Hogyan együk az almát? |
A harapás az gyobb szerintem, de....
Gyerekkorunkban ugye azt mondtaák, rágjál sokat mossál fogat...Amennyit csak bírsz annyit kell rágincsálni az almát... Aztán eltelt húsz harminc év és azonalli rémületbe estem! :D Már megent kutakodtak valami után és kiderült, ha napi több szem almát elrágcsálol, akkor a benne lévő gonosz savak nekiesnek a fogzománcnak...
A körtét és almát én ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 7 |
Mit nem szabad enni bélhurutos betegnek ? |
Fokozott mértékben fontos ez, ha a beteg sokat hány vagy gyakori hasmenése van. Keserű tea, még inkább sós tea pótol-hatja a szükséges folyadék- és sóveszteséget.
Egynapi koplalás után a betegnek adhatunk rizsnyákot, zsírtalan húslevest, burgonyapürét, lágy tojást, kakaót, piskótát, pirított zsemlét.
Ha a betegnek továbbra is erős a hasmenése, olyan ételeket adjunk, amelyek a ... |
Kategória: Egészség – Általános közérzet, Válaszok száma: 2 |
Hogy kell a káposztás sztrapacskát csinálni? |
... hogy ne égjen oda.
Közben egy fazékba odateszel sós vizet forralni. Lereszeled a burgonyát, kb. 1 kg-ot, ha többet akarsz, ha csak magadnak, elég fél kiló. A burgonya kis levet enged reszelve, a masszát összekevered annyi liszttel, hogy nokedli keménységű tésztát kapj. Ha túl lágy, szétesik a vízben, ha túl kemény, akkor nehéz szaggatni és kemény lesz a tészta. Beszaggatod a ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Receptek, Válaszok száma: 4 |
|
|
|