Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Keresés: olajban |
Ti hogy készítitek a rántott húst? |
Kedves Wrist! #6
Nem figyeltél! Az összehasonlításban nem szamít semmit amit csináltok!
1400 személy, a sok ezer, vagy százezerhez képest, szinte nulla. Biztosan
három műszakotok van és éjjel-nappal úton vagytok! Nem mondom, hogy ez
nem megterhelés, de nézd a tengeri mentők és cirkálók munkáját. Nézd
meg, hogy ott mivel és főleg MENNYIVEL kell naponta megbírkózniuk ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Főzés, Válaszok száma: 13 |
Ha az almát olajban megsütöm akkor hizlal? |
Mi a csudának almasütéshez olaj? Megmosod , négyfelé bevágod ,hogy ne essen széjjel./ csinálhatod úgy is ,hogy teljesen szétvágod, és kiszeded a magházát/ Őrölt fahéjat összekeversz cukorral ,megszórod vele alaposan az almákat mindenütt. A tepsi aljára fóliát vagy sütőpapírt teszel , rá az almákat ,berakod a sütőbe és megsütöd.
Olaj csak akkor kell ,ha az almákat bundásan csinálod ... |
Kategória: Fogyókúrák – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 7 |
Ki tud nekem magyarázatot adni? |
Szerintem a liszt sikér,- és keményítőtartalmában kell keresni a megoldást.
Ugyanis ma már sokféle lisztet állítanak elő, a (majdnem) takarmányozásra alkalmas gabonától kezdve majdnem mindenből. Úgyhogy próbálkozz más liszttel.
A sütés közben végbemenő fizikai és kémiai változásokat az élesztős tésztákon figyelhetjük meg a legjobban.
Vetés után a tészta felületén először ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 9 |
Vajon ők hogy csinálják? |
Ez valóban így van! Egyszerűen nincs szüksége az államnak az adóra.
Na ez nálunk fordítva van! Itt minden adógarasra szükségük van!.
Az is igaz ,hogy az adózási morál messze nálunk a legrosszabb! Itt még az sem szeret adózni, akinek van miből! Ki is bújnak ,minden lehetőséget kihasználva. Csak sajnos a vásárló nem tud az áfától szabadulni.
A 16%-os adózást is kimondottan ... |
Kategória: Környezet – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 5 |
Miért nem tudok kérdést feltenni már megint? |
A mai napig nem tudom a választ konkrétan. Az utolsó részekben egy fehér öltönyös, kétes nézésű és szándékú ember(?) végigvezeti JR-t a múlton, miszerint hogy alakult volna a család sorsa, ha ő nem létezik. De ekkor eléggé illuminált állapotban volt a lelkem, úgyhogy két eset lehetséges, csak a részeg képzelet játszott vele, vagy valami angyal látogatta meg. Mindenesetre ez az ... |
Kategória: Szórakozás – Sorozatok, Válaszok száma: 15 |
Mit főzzek 6 fő vendégseregnek hétvégi ebédre? |
Fűszeres lisztben (majoranna, fokhagyma, pirospaprika, bors, só vagy vegeta) megforgatott csirkecomb, kivajazott tepsiben lerakva, a tetejére rászórni a maradék fűszeres lisztet, meglocsolni tejföllel (lehet bele egy kis olajat keverni), utána reszelt sajt, fólia alatt 50 percet párolni, utána fólia nélkül pirosra sütni (kb. még 10-15 perc). Salátával, krumplipürével vagy rizzsel ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Főzés, Válaszok száma: 6 |
Ki szereti a pacsát? |
Mi a pacsa? :) NIncs elírva guszti. :)
A burgonyát meghámozzuk, és sós vízben puhára főzzük.
Langyosra hűtjük, burgonyanyomóval összetörjük. Nem baj, ha maradnak benne krumpli darabok.
Belekeverjük a két tojást, majd liszttel tésztává gyúrjuk. Érdemes a kezünkkel gyúrni, így ugyanis könnyebb.
A lisztet folyamatosan adagoljuk, addig, amíg cipóvá nem tudjuk a tésztát formázni. ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 9 |
|
|
|