Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Keresés: olajban
Találatok száma: 98
Ti hogy készítitek a rántott húst?
Kedves Wrist! #6 Nem figyeltél! Az összehasonlításban nem szamít semmit amit csináltok! 1400 személy, a sok ezer, vagy százezerhez képest, szinte nulla. Biztosan három műszakotok van és éjjel-nappal úton vagytok! Nem mondom, hogy ez nem megterhelés, de nézd a tengeri mentők és cirkálók munkáját. Nézd meg, hogy ott mivel és főleg MENNYIVEL kell naponta megbírkózniuk ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Főzés, Válaszok száma: 13
Ha az almát olajban megsütöm akkor hizlal?
Mi a csudának almasütéshez olaj? Megmosod , négyfelé bevágod ,hogy ne essen széjjel./ csinálhatod úgy is ,hogy teljesen szétvágod, és kiszeded a magházát/ Őrölt fahéjat összekeversz cukorral ,megszórod vele alaposan az almákat mindenütt. A tepsi aljára fóliát vagy sütőpapírt teszel , rá az almákat ,berakod a sütőbe és megsütöd. Olaj csak akkor kell ,ha az almákat bundásan csinálod ...
Kategória: FogyókúrákEgyéb kérdések, Válaszok száma: 7
Ki tud nekem magyarázatot adni?
Szerintem a liszt sikér,- és keményítőtartalmában kell keresni a megoldást. Ugyanis ma már sokféle lisztet állítanak elő, a (majdnem) takarmányozásra alkalmas gabonától kezdve majdnem mindenből. Úgyhogy próbálkozz más liszttel. A sütés közben végbemenő fizikai és kémiai változásokat az élesztős tésztákon figyelhetjük meg a legjobban. Vetés után a tészta felületén először ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Egyéb kérdések, Válaszok száma: 9
Vajon ők hogy csinálják?
Ez valóban így van! Egyszerűen nincs szüksége az államnak az adóra. Na ez nálunk fordítva van! Itt minden adógarasra szükségük van!. Az is igaz ,hogy az adózási morál messze nálunk a legrosszabb! Itt még az sem szeret adózni, akinek van miből! Ki is bújnak ,minden lehetőséget kihasználva. Csak sajnos a vásárló nem tud az áfától szabadulni. A 16%-os adózást is kimondottan ...
Kategória: KörnyezetEgyéb kérdések, Válaszok száma: 5
Miért nem tudok kérdést feltenni már megint?
A mai napig nem tudom a választ konkrétan. Az utolsó részekben egy fehér öltönyös, kétes nézésű és szándékú ember(?) végigvezeti JR-t a múlton, miszerint hogy alakult volna a család sorsa, ha ő nem létezik. De ekkor eléggé illuminált állapotban volt a lelkem, úgyhogy két eset lehetséges, csak a részeg képzelet játszott vele, vagy valami angyal látogatta meg. Mindenesetre ez az ...
Kategória: SzórakozásSorozatok, Válaszok száma: 15
Mit főzzek 6 fő vendégseregnek hétvégi ebédre?
Fűszeres lisztben (majoranna, fokhagyma, pirospaprika, bors, só vagy vegeta) megforgatott csirkecomb, kivajazott tepsiben lerakva, a tetejére rászórni a maradék fűszeres lisztet, meglocsolni tejföllel (lehet bele egy kis olajat keverni), utána reszelt sajt, fólia alatt 50 percet párolni, utána fólia nélkül pirosra sütni (kb. még 10-15 perc). Salátával, krumplipürével vagy rizzsel ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Főzés, Válaszok száma: 6
Mi a különbség, a pirítós és a kétszersült között?
Az elsőt egyszer pirítják kenyérpirító gépben a kétszersültet meg kétszer sütik a sütőben. ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Egyéb kérdések, Válaszok száma: 2
Hogyan rakjuk el a cukkinit télire?
Kedves kérdező! Annyira aranyos vagy, hogy ellátsz bennőnket receptekkel, és nem is tudom, hogy mit írhatnánk még, hisz kimerítő válaszokat is adsz. Legszívesebben neked adnám a pontot, hisz Te dolgozol meg érte!!! Köszönöm! ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák, Válaszok száma: 1
Ki szereti a pacsát?
Mi a pacsa? :) NIncs elírva guszti. :) A burgonyát meghámozzuk, és sós vízben puhára főzzük. Langyosra hűtjük, burgonyanyomóval összetörjük. Nem baj, ha maradnak benne krumpli darabok. Belekeverjük a két tojást, majd liszttel tésztává gyúrjuk. Érdemes a kezünkkel gyúrni, így ugyanis könnyebb. A lisztet folyamatosan adagoljuk, addig, amíg cipóvá nem tudjuk a tésztát formázni. ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Egyéb kérdések, Válaszok száma: 9
Mi a kedvenc levesetek és hogyan készítitek? Egy szuper gyors és egy szuper finom levest is tudtok?
A kedvencem a húsleves. De 3 szuper gyors levest írok neked: A gyorsítás érdekében lehet a zöldséget uborka szeletelőn is lekarikázni, de csak, ha nem lesz hajszál vékony. Zöldborsó leves expressz módon. 1 üveg zöldborsó, 1-1 szál sárga- illetve fehérrépa. A répákat megtisztítás után karikára vágjuk, lehet uborkaszeletelőn is. Egy kanál vajon megpároljuk, egy kevés vízzel, kb.10 ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Receptek, Válaszok száma: 7
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.