Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Keresés: finomabb |
Puhára füstölt házikolbász is sokáig tartható? Vagy csak a szárazra füstölt? |
... mi is vágtunk sok disznót.
készitettünk kolbászt,
másnap füst felé tettük, a füstölőnkben, fa égésű füstre, 1-2 napig füstöltük,
és még a sajtot is, csak meg ne égjenek.
még hagytuk a füstölőben egy darabig, csepegjen ki a zsir.
csak éjjel el ne lopja valaki, jól zárható volt a füstölő, és nehogy kutya hozzáférjen.
később a spajzban, padláson, garázsban jól zárható ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 13 |
Szerintetek hogy a finomabb a tükörtojás? |
Ízlések és pofonok. Én keményre sütve szeretem, ugyanígy a főtt tojást is keménytojásnak szeretem, a férjem pedig a szinte híg tojást szereti, legyen az főtt tojás vagy tükörtojás. Dehát az ellentétek vonzzák egymást... Én a mákos bejglit, a mákos tésztaféléket szeretem jobban a férjem a diós bejglit és a diós tésztaféléket csak hogy folytassam a sort...
Mi most megírhatjuk ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Főzés, Válaszok száma: 6 |
A Budweiser vagy Heineken a finomabb sör? |
Amit nálunk forgalmaznak belőlük: az a márka megcsúfolása!
Különben is, a legjobb sör a Kőbányai világos...:-P
Néhány ajánlatom:
Smadny Mnich ( szomjas barát ), Kelt, eredeti Kozel ( már a Svejk is ezt itta, csapolva!), a Lengyel " táncos ", Pilsner Urquell, Stein, és hazai forgalmazásban még elmegy a Becks.......Hazaiba most elég jó az " Arany Ászok "... a többi " ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Alkohol, Válaszok száma: 13 |
Nem kéne bekéretni az amerikai nagykövetet? |
Hááát csalódott vagyok...Ma is azt érzem szolgák vagyunk a saját hazánkban!Nem a politika az oka...Mi magunk....Sokkal lelkesebben írunk, ha mi sértünk meg valakit, és szidni kell a vezért....
Mintha azért kéne szót emelni, hogy az Ejrópai kultúrában kissé járatlan rapper hogyan osztja az észt... Ráadásul egy magyar rapperrel nem ül egy asztalhoz....de még egy szobába sem....ha ... |
Kategória: Politika – Külföldi politika, Válaszok száma: 19 |
Hogyan lesz a 60Ft/Kg-os búzából 260Ft-os kenyér? |
Hát én megpróbáltam utánanézni. A következőkre jutottam
1 Kg kenyér elkészítéséhez ugye kell egy búboskemence, de, ha az nincs, akkor a kenyérsütőgép is megteszi.
Míg a búboskemencét nem kell bedugni a konnektorba, addig a kekenyérsütőgépet igen. ha már bedugod a konnektorba, és be is kapcsolod, akkor úgy kb 1 kWh energiát használ óránként. egy kenyér sütése alatt a géped ... |
Kategória: Gazdaság, pénzügyek, üzlet – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 21 |
Melyik sajt a finomabb? |
Az egyhetes, kredencben érlelt francia Camembert száraz vörösbor társaságában. És a jó öreg Parmesan. Csak az arany árban van, sajnos. De egy finom érett lyukacsos magyar gyártású házi trappista is tudna jó lenni. ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 8 |
Miért nem érzek különbséget a kávék között? |
Jó, ha tudod, hogy az ízérzet legtöbb esetben a szagláson múlik. Próbálj megenni különböző ételeket úgy, hogy befogod az orrod és becsukod a szemed, meg fogsz lepődni: sokszor nem tudod felismerni az illata nélkül az adott ételt/italt.
Különösen a kávénál az illata a leglényegesebb. A konkrét íze igazából harmadlagos dolog, az édességét is csak a cukor kölcsönzi. Miután átjárta az ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 10 |
|
|
|