Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Keresés: brokkolit |
Hogy készül az étel,ha csőben sütik ? |
... karfiol csőben sütve !
A sós vízben megfőzött, puha karfiolról lecsurgatjuk a vizet, kivajazott tálra tesszük, és leöntjük a következő mártással: a vajat felhevítjük habzásig, hozzákeverjük a lisztet, feleresztjük a tejjel, és miközben habverővel állandóan keverjük, sűrűre főzzük. Sóval ízesítjük, valamint tejföllel és tojássárgájával jól elkeverjük, majd a mártást a karfiolra ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Sütés, Válaszok száma: 4 |
Milyen édes muffin recepteket ismertek ? |
és
szobahőmérsékleten kb. 30 percig kelni hagyjuk. (Ne kelesszük a forma széle alatt 1 cmnél
magasabbra!) Közben a paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kivájjuk, és
megsózzuk. A töltelékhez a brokkolit egészen apró rózsákra szedjük, puhára főzzük,
lecsöpögtetjük és kihűtjük. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, és a brokkolival együtt a
paradicsomokba töltjük, majd ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Sütés, Válaszok száma: 6 |
Finom a vad disznó húsa? |
Finom, csak ha nem megfelelően készíted elő a főzéshez, illetve nem megfelelően, megfelelő ideig párolod, bekeményedhet a húsa, s kicsit rágóssá válhat . De ha szépen előpuhítod, akkor nagyon finom vadas ételeket lehet készíteni.A vadakat felhasználás előtt jó ha pácolod. A pácléhez annyi vizet veszünk, amennyi a húst ellepi, hozzáadunk ecetet, vöröshagymaszeleteket, babérlevelet, ... |
Kategória: Állatok – Vadállatok, Válaszok száma: 31 |
|
|
|