Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
1 
Keresés: barnul
Találatok száma: 8
Valóban be barnul a gumi a bugyikban??
Persze az nap :D Egy depresszióba szenvedő lány aki az nap menekül meg az Őt rendszeresen verő szülőktől és költözik össze a bikájával ahelyett hogy kipakolna elhelyezkedne ide lép fel tök ismeretlenű mert addig ide sose írtál !!! leszarva az új környezetét az új lakhelyét az "új családját" illetve az új környezetbe való beilleszkedését cuccainak elrendezését.. :D:D A macska ...
Kategória: OtthonHázimunka, Válaszok száma: 19
Mire mondják azt, hogy "megborjúsodik"?
Arra, hogy ha megerjed valami, például a borra is szokták emlegetni.Olyankor be is barnul valami, nem őrzi meg az eredeti színét. Káposztasavanyításnál is kell erre ügyelni, hogy ne borjúsodjon be a káposzta, a bebarnul és megborjúsodott részt mindig le kell szedni a káposzta tetejéről megfelelően le kell kezelni ott s tovább lehet érlelni. ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Egyéb kérdések, Válaszok száma: 11
Hány fok felett tároljuk a banánt?
... napig tartható el. Féléretten 12-13 C fok körüli hõmérsékleten hosszabb ideig (kb. 10 nap) is eláll. Ha ennél alacsonyabb vagy magasabb a hõmérséklet, a banán gyorsan romlik, megbarnul és élvezhetetlenné válik. A banánból mindig csak annyit érdemes vásárolni, amennyit elfogyasztunk, ill. feldolgozunk. A banán gyors érését megfékezhetjük, ha rövid idõre (egy napra) ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Egyéb kérdések, Válaszok száma: 3
Milyen háziállatotok van?
Szia dnemethk csak nem párducod van???? Egyébként most erre a hidegre egy fekete foltos fehér nősténycica hozzánk pártolt, valószínűleg valakinek eszébe jutott, bevezethetik a macska adót is!!! Úgyhogy kiegészült a létszám cicákból 5-re a kutya pedig megmaradt úgy ahogyan a menhelyről kihoztuk!!! Csak most valahogyan másképpen tekint a világra!!! A tyúkok pedig ...
Kategória: ÁllatokEgyéb kérdések, Válaszok száma: 16
Mivel kezeled le a már leégett bőröd?
Nekem szerencsére nagyon jó bőröm van,csak barnul. (Életemben ha kétszer égett le a bőröm) A fiaim örökölték,a lányom sajna nem. Bármennyire is elővigyázatosak vagyunk megesik néha. :(( Én is a tejfölös bekenésre esküszöm. s én is a Nagyanyókámtól tanultam. :) ...
Kategória: EgészségEgyéb kérdések, Válaszok száma: 2
Ha a meghámozott almát rövid időn belül nem használom fel megbarnul, vajon miért?
Egy ilyen barnuló almát megfigyelve, ismerte fel Szentgyörgyi Albert, hogy ez, egy oxidációs folyamat eredménye. Elgondolkozott rajta, hogy akkor, mi ennek az ellentétes folyamata. Ezt, a redukcióval magyarázta. A redukció, viszont bizonyos szerves savhoz volt köthető. Az ilyen savakat, pedig a a citrusfélékben találta meg. A hatékony anyagot elemezve, majd azt mások által ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Egyéb kérdések, Válaszok száma: 7
Mit csináljak vele ?
Én nagy lekvármachinátor vagyok és gyakorló lekvárfőző, sokszor szeretek kipróbálni új ízeket és összetételeket is. Bátran állíthatom, hogy az étkezési Borkősav a megoldás a színes gyümölcsök eredeti színének megőrzésére. Nemcsak a színe marad meg, de az eredeti zamat sem változik a lekvároknál, a befőtteknél meg megmarad a kemény húsállomány és nem barnul meg és utóíze ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Főzés, Válaszok száma: 22
A méz egészségesebb, mint a kristálycukor?
Amit a mézről tudni kell: - magas szénhidrát tartalmának köszönhetően a leghatékonyabb természetes energiaforrás - 80 %-ban szőlőcukorból, és gyümölcscukorból áll, melyek egyszerű cukrok, így kímélik a májat és a hasnyálmirigyet, ezért a legjobb, ha édesítésre répacukor helyett mézet használunk - rendkívül gyorsan, közvetlenül a bélből szívódik fel - vértisztító hatása miatt ...
Kategória: Gasztronómia (étel, ital)Egyéb kérdések, Válaszok száma: 21
1 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.