Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Amikor privát chatelést indítunk,mennyi ideig célszerű várakozni a válaszra?
Úgy értem,könnyű nem észrevenni hogy hívnak minket?
Miért nem válaszolnak a hívásra,ha más nem,elutasítással?

KultúraEtikett
A kérdést írta: mokkam ( 2014.07.29. 06:10 )
Válaszok száma: 7
Címkék: várakozni, chatelést, válaszra, indítunk, elutasítással, válaszolnak, észrevenni, hívásra, minket, könnyű,
Válaszok Új válasz
bubua53 2014.07.29. 15:24 (#7)
Na, én eddig azt sem tudtam, hogy van itt ilyen.
venci76 2014.07.29. 08:20 (#6)
Az, hogy chatelni akarsz egy másik emberrel, az ő főoldalán fog jelzésként megjelenni, ha az a másik ember épp nincs a TVN főoldalán, hanem egy plusz oldalon megnyíló másik rovatban aktív épp, vagy egy teljesen más internetes oldalon szörfözik az ember, míg a TVN-es főoldal közben nyitva, akkor te sajnos hiába kopogtatsz nála a chatelési szándékkal a TVN-es főoldalon , ő ebből semmit sem vesz észre, mert hangjelzése ennek nincsen semmi, például úgy mint annak, ha a skype-on hív téged valaki. És a másik ember sok-sok perc múlva észreveszi ezt a főoldalra visszakattintva, hogy te kerested őt chatelési szándékkal, azért nem tud már erre reagálni, hiába kattint az elfogadó gombra, mert a TVN egy idő után a kettőtök közötti vonalat reagálás hiányában szétkapcsolja, 1-2 percet hagy csak a rendszer, hogy létrejöhessen a kapcsolat. Úgy mint ha telefonon is hívsz valakit, bizonyos ideig hagyja a szolgáltató csak, hogy te a másik ember telefonját csörgesd, de ha ő nem veszi fel a telefont, akkor a központ saját jogon szétkapcsolja a vonalat, a másik ember utána csak azt látja legfeljebb, hogy nem fogadott hívása van tőled, de ahhoz hogy beszélni is tudjatok, neki is nem csak megnéznie kell, hogy hívott engem xy, hanem kezdeményeznie is kell a hívást feléd. Tehát itt is, ha a TVN az eltelt sok idő miatt már szétbontja a vonalat, a másik fél csak azt fogja látni, hogy nem fogadott hívása van tőled idézőjelesen, igaz ezt sajnos ez a rendszer nem tudja egyértelműen jelezni ,mint a telefonszolgáltatók , így először a másik fél csak kínlódik, ha fogadni akarja azt a chatkezdeményezést, ami már részedről lehet, hogy fél órája is kezdeményezve volt, és te közben a várakozásra ráunva már a fasorban sem vagy. De emlékeim szerint a chatvonal annak, aki kezdeményez, x idő múlva jelzi annak, hogy reagálás hiányában bontja a vonalat, amit emiatt neki újra kell kezdeményezni. Igaz ezt a másik fél nem fogja látni, hogy az adott ember mennyiszer kereste őt, csak hogy kereste.A fogadó fél emiatt, ha az a visszajelző-fogadó dolog már nem működik, nézze meg, hogy a másik fél aktív e még, és akkor próbálkozzon ő a visszahívással úgymond, hátha a másik fél visszareagál erre, hacsak közben az nem lép fel itt is, hogy az illető az interneten más helyen szörfözik épp, mert sajnos a chatkezdeményezés nem üt ki minden oldalon keresztül,hogy jelezze a fogadó félnek mindenen keresztül, hogy Hahó!Xy téged keres!- csak a TVN főoldalán jelzi csendesen a másik embernek, hogy őt keresi egy másik ember.
feerko 2014.07.29. 08:06 (#5)
Nekem már sikerült . Igaz nem szeretem ezt a funkciót és csak egyszer használtam úgy ,hogy konkrét célja volt . Másodszor segítő szándékkal, hogy meg tudjam mutatni fórumtársamnak, hogy ez is működő képes .
Persze a beállításokban ezt a lehetőséget be kell állítani . A másik, hogy csak a fő oldalon jelenik meg a felkérés ,ezért nem veszi észre akit megszólítanak, mert mi a fenét bámuljon valaki a fő oldalon .
Különben is ezt sokkal jobban csinálja a skype program .
sunchat 2014.07.29. 07:52 (#4)
Egyébként mokkam, tudom, hogy nem ugyanolyan, de jobban jársz a levelezéssel, azt egyértelműen jelzi a rendszer, ha belép az illető. Mondjuk nálam az is kilőve, mert rohadt lusta vagyok törölgetni a tvn-es spamáradatot, jelenleg 122 olvasatlan levelem van
xenos 2014.07.29. 07:23 (#3)
Ezen az oldalon szinte képtelenség chatelni. Engem már hívtak, de csak akkor vettem észre, mikor kiléptem a "tudjátok"-ból az oldalamra. Rákattintottam a chatelés elfogadására, de soha nem sikerült... (többek között sunchat-tel sem.... .(( )
mokkam 2014.07.29. 06:45 (#2)
engem már hívtak.

én is hívtam...de azt sosem vették fel
sunchat 2014.07.29. 06:18 (#1)
Olyannyira könnyű nem észre venni, hogy én még soha nem is vettem észre. Azt nehezen hiszem, hogy 2-3 év alatt még soha senki nem hívitt chatelni
Facebook komment
További címkék
másik emberrel, plusz oldalon, chatelési szándékkal, másik ember, eddig, tudtam, ilyen, chatelni, ebből egyébként ahhoz, persze jelenik jelzésként, utána emiatt konkrét, telefonját jelenik, hívott mennyiszer, először szétkapcsolja, szörfözik chatkezdeményezés, engem nincsen, azért eltelt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.