Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Hogy hívják az Őrangyalokat?
Veled van akkor is, ha nem látod: ő az őrangyalod születésed napja szerint
http://www.femina.hu/...zuletesnap
Kalkulátor segít, hogy a hét melyik napján születtél.

Ha csak 7 van, hát nagyon sok dolguk lehet.
És mit csinál az a sok másik amiről beszélnek?

KultúraVallások
A kérdést írta: piktorka2 ( 2016.03.23. 12:56 )
Válaszok száma: 15
Címkék: őrangyalokat, hívják, hogy,
1 2 
Válaszok Új válasz
piktorka2 2016.03.25. 14:25 (#15)
Jhonyy9!
Melyik őrangyal vigyázott rád a 7 közül?
jhonyy9 2016.03.25. 10:07 (#14)
- szerintem nem kell hívni,nem kell kérni ,mert ő veled van minden napon,minden percben,mondhatni ,,benned él" - azt pedig,hogy mikor mire van,lenne szükséged,azt is jobban tudja,mint te - ez az én véleményem,azok után,hogy túléltem egy 5 hét komával járó metróbalesetet,mi közben gép lélegeztetett,majd,mikor felébredtem a komából újra tanultam járni és a bal kezem használni - mindez történt 1991 .március 8-n azaz most volt 25 éve és akkor még azt is hozzá kell tennem,hogy mikor az Országos Balesetiből átszállítottak az Uzsoki
kórház intenzív osztályára,ott az osztályos főorvos apámnak azt mondta max. három napot,ha még élek - az ezek utáni kezelések,műtétek még hosszú hosszú sora következett,de mára,mondhatni ,,minden a régi" ,,ép kéz-láb" emberként élem életemet ....
piktorka2 2016.03.24. 09:37 (#13)
Nem vágod, amit írtam? Mondtam, hogy az automatikus frissítés be volt kapcsolva.
Azért mondom, hogy a nagy félelmem megszűnt a Win 10- től.
Sokkal szebb lett a kép, felgyorsult, feltett egy rakás appot, ami közül 3-4- et meghagytam, a többit lezártam. A beállításokban egy rakás mindent kikapcsoltam, például a hibaüzeneteket, meg a billentyű információkat, és egy rakás mást. Egy klikkel a win 7 felületén dolgozhatok, csak a gépház a Win. 10 felület. Az Edgét csak nehezen tudtam lekapcsolni, hogy a Chrom legyen az alapértelmezett, de az is megvan. Alapjában nem bántam meg. Bár nem hiszek benne, de azért segített az őrzőangyalom, és gyorsan átláttam a 10- et. Jobb lett a gépem. Mindenkinek ajánlani tudom. Az, hogy valószínű, hogy sok mindent látnak rólam, az eddig is megvolt. Ezt halandó ember nem tudja elkerülni. A látható különbség, hogy a frissítések záráskor, és indításkor történnek automatikusan, de az sem zavar, mert gyorsabban történik mint ezelőtt.
wheels 2016.03.24. 09:33 (#12)
Piktorka, komoly cucc amit előadtál a 10-ben.
Beállítás kérdése, hogy hogyan update-el a géped. Sajnos automatikusra volt állítva a tiéd.
Egyben felháborító amit a képről írtál.
Na pont ez az. Ennyire be akarja azonosítani a rendszer az embert. Semmi szabadságunk nem lesz előbb-utóbb.
A Windows automatikusan bejelöli önmagának a win10 telepítését. Ki kell venni pipát a jelelő négyzetből. Na de már mindegy, megtörtént. Gondolom sokan jártak így.
Tudod, ha egy program, aminek fejlesztése X-be került és odaadják ingyen...az már bűzlik. Igazából akkor tudnád meg, ha komoly tűzfalad lenne, hogy mit művelnek a beépített robotok.
A win10 egy nagy disznóság. Amíg lehet, kihúzom 7-tel. Aztán...ki tudja....
foxworkinspace 2016.03.23. 18:14 (#11)
Piktorom! Ha a te gépeden, csak úgy ukk-mukk-fukk elkezdődik a Win 10 telepítése, akkor VALAMI IGEN KOMOLY PROBLÉMA van a gépeddel!
Én tavaly nyugtáztam az e-mail rendszeremre érkezett ajánlatot a Win 10-re történő átállásra (addig Win 8.1 volt a gépemen), és ÉN dönthettem el, mikor engedélyezem a tényleges telepítést! Amit meg is tettem, és azon kívül, hogy úgy általában nem vagyok nagy barátja a Windows-nak, mégis azt kell mondanom, A RENDSZER GOND MENTESEN MŰKÖDIK!
Eddig a frissítések is többnyire a gép-kikapcsoláskor (annak elindítását KÖVETŐEN), és kisebb hányadban rendszerindításkor (ún. 'hajnali indításkor') kezdődtek, és zajlottak! — Problémamentesen...

piktorka2 2016.03.23. 18:04 (#10)
Hát rám bizony nem vigyázott az őrangyalom. vagy lehet, hogy éppen ezzel vigyázott. Megközelítés kérdése.
Most három és fél órán keresztül, majd szét robbantam, mert éppen az éves beszámolómat készítettem elő, amikor felugrott egy ablak, ami azt írta, hogy mentsem el a munkám. Én szépen bezártam az ablakot, és dolgoztam tovább. Erre minden elsötétült, és semmi sem működött a gépen. Betojtam, hogy mi történt. Na mondom nekem nincs is őrangyalom. Ezután a gép önmagától gerilla módon elkezdte letelepíteni a Win 10- et. Bármit csináltam, nem reagált a gép, leállítani a telepítést nem lehetett. Ez ment színte ebédtől mostanáig. Aztán le fel kapcsolgatta magát, és bejött egy beállítás ablak. Na akkor ott ügyködtem kicsit majd az AVG kérte az újra indítást. Ezután bejőtt a szokásos asztal, de egy új Chrom felület. ezt is le kellett telepíteni, mert nem lehetett felismerni a felületet. Ezután újra kellett indítani. Ekkor megjelent egy új ablak, ahol egy portré szilutettje jelent meg. Na mondom, ez biztos az őrangyalom, és segít eligazodni a az új felületen, de nem! Egyszer csak megjelentem én a portré helyén. Én sehol nem adtam meg képet magamról. Még is egy mellképet keresett, és azt tette fel. Azt is tudom, hogy az a kép egy felhőben van elmentve. Lehet, hogy azért került ki, mert az őrangyalom ott a felhőben ezt találta rólam? Na a míg nincs Decotext, addig én megyek ki röhögni. De mielőtt kimennék, figyelmeztetek mindenkit, aki nem akarja, hogy feltelepüljön a gépére a Win 10, az kapcsolja ki az automatikus frissítést. Az én őrangyalom a Chomael, és így jártam vele.
foxworkinspace 2016.03.23. 17:25 (#9)
Orbán Viktor, Pintér Sándor — Ők a jelenlegi 'lokális' ,,őrangyalaink"...

Viszont, FELETTÜK ÁLL a mindenkori elnök az Amerikai Egyesült Államokban!
wob 2016.03.23. 16:48 (#8)
AZ ÖRANGYAL A HIT ÉS VALÁS TÉMAKÖRE. NE TERITSD IGY KI KÖZPRÉDÁNAK. MINDENKINEK VALÁSA SZERINT KELL FELFOGNI ÉS TÁRGYALNI AZ ÖRANGYALA KÉRDÉSÉT. Bocsi ne mindég a valás tematikájában keressük a konfliktusaink megoldását.
wheels 2016.03.23. 15:20 (#7)
Bubua,

kérni lehet, csak jól kell kérni.
Legalábbis Jézus ezt mondta, hogy az a baj, hogy nem kéritek vagy nem jól kéritek.
Jézus nevében kell kérni az Atyától.
Egyébként még az is meg van írva, hogy kéréseiteket hálával és dicsérettel tárjátok az Úr elé.
Kvázi előre meg is lehet köszönni, hogy megadja. Na...ez itt már hit kérdése.
És itt ugrik a majom a vízbe.
pola64 2016.03.23. 15:11 (#6)
Piktorka !

Eszem ágában sincs kunyerálni, én csak arra kértem ezt a szépfiút, tartsa már nyitva a fülét , legalább néha , amikor sóhajtozok
1 2 
Facebook komment
További címkék
komából újra, osztályos főorvos, ezek utáni, automatikus frissítés, jhonyy, melyik, őrangyal, vigyázott, kunyerálni eddig portré, beépített szépen örangyala, ablakot kórház ember, jhonyy kezem, halandó automatikusan, automatikusan konfliktusaink, chrom tudnád, akarja tanultam, tette közül,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2022 TVN.HU Kft.