Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Mit érzel "legcikisebbnek"?
Biztosan kerültél olyan helyzetbe, hogy nagyon kellemetlen volt.

KultúraEgyéb kérdések
A kérdést írta: dhaj ( 2014.09.20. 18:10 )
Válaszok száma: 16
Címkék: legcikisebbnek, érzel, mit, kellemetlen, helyzetbe, biztosan, kerültél, nagyon, olyan,
1 2 
Válaszok Új válasz
bari- 2014.09.22. 00:32 (#16)
Na meg, a híresen rossz arcmemóriám. Ez is sodort már hülye helyzetekbe. Pl. mikor ügyfeleket kevertem össze, persze az első mondat után tisztázódott, hogy nem is a megfelelő emberhez beszélek. Meg kollégákat, akik újak.
Nekem egyik arc olyan, mint a másik. Jó, nyilván vannak kivételek, de ha semmi jellegzetesség nincs valakin, én meg nem ismerem még a sokadik találkozás után sem. Vagy megismerem persze, de hogy de nem tudom mégsem hova tenni, nem tudom, hogy vele beszéltem-e valamiről, vagy az egy másik fickó volt.
Egyik munkahelyemen volt két srác, ugyanolyan magasak, testalkatúak voltak, a frizurájuk ugyanolyan épp akkor divatos stílusra belőve, a hajszínük is egyezett, igaz, csak rövid ideig láttam őket, és nem is minden nap, de még egy hónap után sem tudtam megkülönböztetni őket, ha csak az egyiküket láttam.
Ugyanez két régi kolléganőmnél. Később már láttam, hogy mennyire mások, nem hasonlítanak egyáltalán, de ott is kellett pár hét, mire meg tudtam állapítani, hogy melyikük kicsoda.
bari- 2014.09.22. 00:15 (#15)
Aztán volt egy olyan szitu is még régen, kamaszkoromban, hogy mentem valahova egyedül, egy olyan utcán, ahol senki nem volt épp, aztán én hülye, hogy szórakoztassam magam, a számmal olyan hangokat adtam ki, mintha valaki pukizna. Hát nem pont akkor bukkant elő egy irtó jóképű pasi valahonnan, egy fa mögül talán... Tuti azt hitte, én fingorászok!
bari- 2014.09.22. 00:11 (#14)
- ezt akartam a végére
bari- 2014.09.22. 00:11 (#13)
Meg párszor lebőgtem már olyan apróságokon is, hogy nem voltam biztos benne, hogy Szegeden a Duna folyik át, vagy a Tisza. Tudom, ez gáz, de ez van. És persze, hogy eltévesztettem, a Dunát mondtam.
Meg évekkel később ugyanennek a személynek, szintén összekevertem az NDK-t, az NSZK-val. Ennél tudom, hogy melyik melyik volt, itt totál véletlenül történt a tévesztés, nem a hiányos ismereteimből kifolyólag. De az a személy már biztos nem hiszi el rólam, hogy csak véletlen nyelvbotlás volt. Mindegy, tojok rá. EACE
bari- 2014.09.22. 00:04 (#12)
Ó, rengetegszer kerültem már elég cikis helyzetbe.

Most legutóbb például véletlenül a munkáltatómnak küldtem el azt az sms-t, amit egy barátnőmnek és egyben kolléganőmnek akartam, és amelyben kritizáltam őket. Még szerencse, hogy kulturáltan fogalmaztam, pedig neki szoktam káromkodni is.
Úgy történt, hogy sms-t kaptam a cégtől, én meg még félálomban véletlenül a válasz gombra nyomtam rá.
drotaverin 2014.09.21. 20:00 (#11)
Hogy megszülettem
piktorka2 2014.09.21. 11:59 (#10)
Fiatal srác koromban udvaroltam egy csajnak, de lecsapták a kezemről. Én akkor abban a hitben , hogy ha elmondok egy nagyon durva történetet a srácról a kis csajnak, akkor ott hagyja és én újra nyeregben leszek.
Nem így történt. Kihagytam a számításból, hogy a kis csaj nagyon szerelmes volt a barátomba, és inkább neki hitt. és még a többi haveromat is ellenem fordította.
Ekkor elhatároztam, hogy elmegyek a kis csaj lakására, mivel ott volt a barátom, aki lecsapta a kezemről és bocsánatot kérek tőlük. Ott voltak a haverok is, meg a kis csaj barátnői is.
Nagy lelki erővel és szégyenkezve bocsánatot kértem tőlük, ott mindenki előtt. Erre a kiscsaj azt mondta, hogy megbocsájt, de egy feltétellel. Ha itt mindenki előtt kezet csókolok a fiújának, a volt barátomnak. Én annyira megrökönyödtem, hogy csak álltam és nem szóltam semmit. A többiek meg elkezdtek hangosan biztatni.
Én sarkon fordultam, és otthagytam Őket.
Gondoltam, hogy most elvesztettem még a többi barátaimat is. Borzasztóan elkeseredtem. Olyan lelki állapotban voltam, hogy hazafele nekimegyek egy szembejövő villamosnak és akkor vége a szégyenemnek, de nem mertem megtenni.
A vége az lett, hogy a haverok közül a barátok egymás után visszaszállingóztak és azt mondták, hogy jól tettem, hogy nem csókoltam kezet. Újra visszatért az életkedvem. Elkönyveltem a Dórit kis kurvának és így sokkal könnyebb lett annál is inkább, mert tulajdonképpen nem pénzért, de az is lett. A volt barátommal sosem jött rendbe a kapcsolatunk. Ez egy nagyon ciki helyzet volt.
hatarvadasz 2014.09.21. 10:17 (#9)
Egy építkezésen dolgoztam, és odajöttek hozzám megkérdezték hogy tetszik az épület
nekem.
Azt mondtam, ha rám íratnák beperelném az ajándékozót.
A tervező a kivitelező és a tulajdonos volt a kérdező.
Nekem ott az első és egyben utolsó munkanapom.
Azért később jót derültem az ő arckifejezésükön.
Az enyém nem sokat változott, mert akkor még bőven volt munka.
decotext 2014.09.21. 09:56 (#8)
Na, persze a fiatalságom is nagy szerepet játszott.
Ma, ha ilyen lenne, én néznék jó mélyen a szemébe
s rákárdeznék, hogy rá ér e esetleg ma este, mert
hogy "zaklatnám" egy kicsit.....

Akkor ott cikis volt nekem, s biztosan a többieknek is.
Ezt használta ki az egyenruhás, fehérköpenyes csajóca.
tibor1 2014.09.21. 09:51 (#7)
Decotex!
Értelek,miután nem veled történt,ezért nem zaklatás.
Akár gyerekekkel teszi egy nő akár fiatal fiúval az egyik legerősebb szexuális aberráció Ami ott történt, frusztráló,aminek külön neve is van cfnm.
Nem véletlen a legcikisebbnek érezted.
Jó részben az ilyenek miatt történnek később a nemi erőszakosságok.
1 2 
Facebook komment
További címkék
híresen rossz, első mondat, megfelelő emberhez, sokadik találkozás, híresen, rossz, arcmemóriám, sodort, frizurájuk ugyanennek nincs, másik hagyja eltévesztettem, azért végére totál, tettem ilyenek, lenne frizurájuk, kicsoda utolsó, rövid elmondok, tulajdonképpen munkanapom, nyelvbotlás személy,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2019 TVN.HU Kft.