Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Ti tudtok filmeket nézni az interneten?
Éveken keresztül írtam filmajánlókat a hetente megnézett filmekről, melyek legtöbbjét a mozicsillag csatornán néztem meg. Tegnap meg akartam nézni a My Fair Ladyt, de egyáltalán nem jön már be a mozicsillagon a videó, csak reklámok, ezért is hagytam abba tavaly a filmajánlókat. Le akartam tölteni, de akkor is vírusok jöttek.
SzámítástechnikaInternet
A kérdést írta: katalinkohut ( 2017.03.22. 21:44 )
Válaszok száma: 14
Címkék: interneten, filmeket, tudtok, nézni, filmajánlókat, mozicsillagon, mozicsillag, egyáltalán, legtöbbjét, csatornán,
1 2 
Válaszok Új válasz
katalinkohut 2017.03.25. 05:16 (#14)
Köszönöm, már felvettem a kapcsolatot az egyik ismerősömmel, hogy segítsen. Évekkel ezelőtt ismertem meg az egyik fórumon, nagyon hálás vagyok neki, mert megvette ezt a gépet, hazahozta, telepítette, mindennel felszerelte, többször volt itt javítani az évek alatt. Amikor kérem, hogy segítsen valamiben, nagyon segítőkész, ilyenkor összecsatlakozunk a Team munkaprogrammal. A Firefox-ra tette a filmnéző fájlt. Köszönöm a segítségedet, remélem, ha többen szólnak a Mozicsillagon, megoldják majd a problémát, hogy nem lehet megnyitni a filmeket. Kellemes hétvégét kívánok!
sawer12 2017.03.24. 02:59 (#13)
katalinkohut 2017.03.23. 17:36 (#5)

Feltelepült a gépedre egy pár vírus.
Próbálj meg egy rendszer visszaállítást csinálni. Válassz egy olyan visszaállítási pontot ahol még minden megfelelően működött. Aztán csinálj egy víruskeresést, majd töltsd le a chome böngészőt a hivatalos honlapról, végül tedd fel rá a reklámblokkolót.
katalinkohut 2017.03.23. 23:08 (#12)
1980-ban, amikor éppen az angol Cates kommunizmusnál jártak a kommunista korok végrehajtában a pártbizottságon voltam gyors-gépíró munkatárs, ami állandó berendezésként ide lett téve, hogy saját gyors-gépírókat használnak mindig, ezért Orbán húsz éve jutalmazta őket a parlamentben, mert nekem azt sem engedték meg, csak 1986-ig. 1980. december végén, szilveszter előtt egy nappal be kellett mennem dolgozni, a nagyobbik lányomat az óvódába vinni egy napra, aminek nem örültem, mert csak egy évig járt óvódába, nem tanult ott semmit, de kötelező volt. Délben jött a saját népük, Rácz Mari óvónő ijedt szemekkel azzal, hogy ne ijedjek meg, a gyereket viszik Miskolcra mentővel a kórházba. Tönkre tették a Jubileumi óvódájukkal, amit Hegyi Barbara közölt velem a médiából fogait szorítva valamiért, hogy az Egri csillagok című könyvet hajtották végre rajtunk, Barbara közölte, hogy gulyáslevessel forrázták le a törököket. Több, mint száz fokos gulyáslevest tettek ki az asztalra, ott hagyva a gyerekeket, az egyik fiú ráborította a levest a combjára. Nem tettek vele semmit, késő húzták le róla az akril harisnyanadrágot, feljött a hús is a combjából. Örökké úgy maradt, bár elvittem 1986-ban a Szövetség utcai plasztikai sebészetre, ahol megműttettem Kartik Ilonával, amiért ismétlésekor annak az időnek kb. tíz éve eljárták az egész Szövetség utcát, megszüntettek mindent, megtámadva engem azért, hogy Kartik Ilona nem ártott nekem. Áramos késsel szedte le a vadhúst a gyerek lábáról, majd összehúzta a sebet, de mindig csúnya maradt, örökké meg van sebesülve. Szemrehányást kaptam még aznap az óvódától, hogy miért vásároltam a gyerekeknek akril harisnyanadrágot, miért nem elégedtem meg a cérnaharisnyával, melyben a nagyon szegények és a cigányok jártak.

Felfoghatatlan, mert Dobó Kata, Bornemissza neveket megtaláltam, Bornemissza a Hunnia elmétől tele kitüntetéssel jár, trianont hirdetve, művészeti egyesületet üzemeltet. Saját könyveiket, szerepeiket hajtották végre születésem óta.

Kb. tíz éve figyeltem arra fel, hogy két Törökvész utcai nagykövetséget rendeztek be Budapesten, nem értettem, majd a tévében láttam, hogy beült a török nagykövet, együtt olvasták fel Cseh Károly ózdi feketemágus verseit, melyeket nekem írt, de az egész ország nem értette, én párra ismertem rá, mert elégettem a feketemágusi verseit, mert rossz hatással voltak rám. Törökország emberiség ellenes tevékenysége teljesen nyilvános volt.
katalinkohut 2017.03.23. 19:50 (#11)
A török hont egykor elfoglaló indiai cigányok öltöztek be Mohamed népének, ők a bevándorlók, már érhetetlen, hiszen Európát lepedővel is letakarták Staller Ilona szőkéinek, hogy végig pisiljék azt, ahogyan az egyik költő megírta, Horváth Gyula cigánya a Keletnek, érintett volt a sorsomban, végig követett engem Sátoraljaújhelyen, tudta, mi történik velem, nehezen viselem a tudatát ennek. Mivel Török Laci az osztálytársam volt, neve alapján és egykori nyelvi játék alapján a görög és a török oda-vissza megalkotott nép is magyar volt, ahogyan Fábryék tort ülve mutatták, hogy magyar ment magyar ellen az egri várban. Miután egy-egy országot eljárnak, eltemetik őket a szenesekkel, az indiai cigányok foglalják el azt, akár Braziliát, így lettem én Kancsal Isaora a tompalátó bal szememet megtámadó Darnyi Tamás és Szabó Roland helyett egy forintos idő óta. Nem tudni, Románia a boszorkányával kiket akar megyalázni a bevándorlókkal, itt van Miskolc neki a Rákóczi térrel, én vagyok itt harminc éve folyamatosan lemészárolva.

Nekem az is felfoghatatlan, hogy kerestem a neten a My Fair Ladyt, egyetlen filmet találtam, melynek a főszereplője a vegyi fegyvereket jelentő Korea leánya. Új magyar nyelvű jövőjét jelenti a Vatikánnak.
decotext 2017.03.23. 19:25 (#10)
SZEGÉNY MAGYAROSZÁG!

S ezek a személyek még csak nem is bevándorlók!
kohlinka 2017.03.23. 18:58 (#9)
Rozmanné Depresszió című könyve szerint a cigányoké lett volna, mint halálnépé a halál-depresszió, 130 éve törnek be Európába India legalacsonyabbrendűbb kasztjai, amiket ott sem fogadnak be és nem tudnak beilleszkedni. Itt 1990-ben engem minősítettek depressziósnak, berendezték Baloghné indiai depressziós cigány asszonyt, én lettem helyette is az áldozata Miskolcnak. Már Amerikában motorral járnak, Orbán bemutatta, hogy Várkonyi könyvét is végrehajtották a benne lévő szavak alapján, hogy embereket nem lehet teremteni.

Hatalmasra nőttek szentek és tökéletesek áldozásából, jól élnek, ők jelentik a néger külsejű amerikai zenészeket, rappereket, utcanépet. Mivel ezer éve hozták őket létre, akár a zsidó kislány áldozókat, amiért bevezették a rasszizmus fogalmát, hatalmas erővel bírnak, akár a régi munkásosztály elektromosként. Én csak tényeket írok, amelyek megtörténtek. Pár segítőm akadt a cigányok közül, mint az újhelyi Emil butikos, ő az elmeosztályra került, mikor vásároltam tőle szép ruhát, megdicsértek engem, hogy ilyen szépet még nem láttak. Egy külföldön élő cigány házaspár többször hazajött, megkerestek, hoztak nekem ruhákat pénzért, mert nem akartak megalázni. Itt is vannak cigányok, akik mindig elteszik nekem a szépeket, törődnek velem, nem tudom, miért, ezért nem lehetek rasszista velük szemben.
Törvény dolga lenne, hogy mindezeket a könyveket, amelyeket írtak róluk, meg amit képviselnek, tettek elbírálja és ítélkezzen róluk, a kivételek nélkül, nem az enyém.
kohlinka 2017.03.23. 18:49 (#8)
1983-ban bejöttek a falvakból a cigányok, ahol elhagyott házakat foglaltak el kezdetben, egyből szétberhelték a lakásokat. Engem leszólított egy kis cigányfiú, hogy adjak neki cigarettát, majd mikor adtam, belém hajított egy követ. Albérletben laktam előtte a sátoraljaújhelyi Árpád utcán, ott lakott egy lófarkos cigányasszony, amelyik jött mindig árulni ruhákat, egyszer beengedtem a konyhába. Nem figyeltem arra, mi történik egy pillanatra, bementem a szobába pénzért, bár féltem tőle, ösztönösen. Esett az eső, akartam menni iskolába, nem találtam meg, csak az esernyőm tokját. Pár hónap múlva hozta a cigányasszony árulni a saját esernyőmet nekem tok nélkül.
1983-ban kollektíven fosztottak ki engem a sátoraljaújhelyi Révész utcában, elvitték Berta Erzsébet karcsai egykori sógornőmmé vált egyik áldozóm olcsó ágyneműjét, amit adott nekem ajándékba előtte nászajándékként, az arany karikagyűrűmet, a hollóházi porcelánokat. Ekkor a hegyközi cigányok is bejöttek,elvitték magukkal a volt házi bácsit, Elek András Hegyközre, elvették a házát az Árpád u. 22. szám alatt, majd mások elmondása szerint meghalt. Ők költöztek be a városba a helyére. Ekkor került Farkas Flórián a Hegyközből a minisztériumba. Csak ennyit a cigányokról, saját tapasztalat előítélet nélkül, mivel mi vagyunk az áldozataik.
kohlinka 2017.03.23. 18:43 (#7)
Nem tudtam végig nézni a videót. Én soha nem láttam cigányokat 1983-ig, akkor jöttek meg a Pázsitjára Sátoraljaújhelynek, de addig is nemesedtek az idetett Baloghok, Horvátok, az utcai névtára a miskolci Bertalan utcai bénítóknak, gyalázóknak, ami iszonyat, hogy ezek fertelmet végrehajtani voltak létrehozva Hitler-náci által, azzal, hogy ezek az egészségesek, örök élettel voltak felruházva, mint halál jelentésűek, együtt a szenes temető cigánysággal, amiket Orbán mondott, igaz volt, hogy eltemetik őket, majd kibújnak a sírból, közben felveszik az özvegyit, árvaságit, segélyeket unalmukban, mivel nem sok ember maradt már, akit temetnének. Néhai újhelyi sebész népével hozta létre a náci Talmudját és a benne lévő állatokat, azzal, hogy az ember szíve túl gyenge, nem alkalmas a földi életre, így kerültek létbelépésre a megalkotott cigányok is, melyeket bevontak mindenbe, törvénnyel rendelkező értelmiséget áldozták meg, büntetni sem lehet őket, különösen azért nem, mert születésem óta tart az egyetlen közös áldozása az országnak, hogy Keletet és a cigányságot emberré nemesítsék. Erről szólt az emberek élete többszáz éve.

Minden filmben, zenében, slágerben, könyvben, elméletben, amit végrehajtottak közösen, érintettek voltak az ózdi feketemágus cigányok, a szenesekkel együtt. Nem tudok rajta nevetni, ez nem humor, a véres valóság.
decotext 2017.03.23. 17:48 (#6)
Sajnos igen:
https://www.youtube.com/...1OBTlyDSk U
SZEGÉNY MEGYEROSZÁG!
katalinkohut 2017.03.23. 17:36 (#5)
A chromon nem lehet filmet nézni, nincs telepítve hozzá valami. Amikor rákattintok az általad belinkelt filmlinkre, azt ajánlja fel az oldal, hogy töltsem le ezt, de nem merem, hogy vírus:
Please add Combo Search


Szerinted ez a filmnézéshez szükséges, letölthetem-e?
1 2 
Facebook komment
További címkék
egyik ismerősömmel, egyik fórumon, évek alatt, filmnéző fájlt, köszönöm, felvettem, kapcsolatot, egyik, darnyi amerikai tudni, remélem cigányoké életre, konyhába tévében áldozása, nézni születésem, szerinted hegyi, nagykövet depressziósnak, nyelvi böngészőt, india tanult, ártott akril,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.