Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Hogyan lépjek fel a pornó és perverz oldalak ellen?
Ma ezt kaptam, melyből kiderül, hogy egy pornós videó oldalon van feltöltve a nevem és a fotóm, a régi, már nem használt email címemmel együtt. Folyamatosan kapom a leszbiktől is a levelet. A Rákóczi tere szórakozik a vasaknak. Hogyan lehet ezt megszüntetni, én nem tudok belépni pornó oldalra, azt sem tudom, hogyan lehetne utána nézni, hol nyitottak profilt a nevemben, olyan valaki személyében, aki egyfolytában ilyeneket néz, vagy töltöget fel:

Google fordítás:
It appears that, (cememagu), 's your password. You might not know me and you are most likely wondering why you are getting this e-mail, right?

actually, I put in place a malware over the adult videos (porno) website and you know what, you visited this website to have fun (you know what I mean). While you were watching videos, your internet browser started off operating as a RDP (Team Viewer) which provided me accessibility of your screen and webcam. from then on, my software programs obtained all of your current contacts out of your Messenger, Microsoft outlook, FB, in addition to emails.

What did I really do?

SzámítástechnikaBiztonság
A kérdést írta: katalinkohut ( 2018.08.09. 06:15 )
Válaszok száma: 31
Címkék: oldalak, perverz, hogyan, lépjek, accessibility, egyfolytában, megszüntetni, folyamatosan, személyében, leszbiktől,
1 2 3 4 
Válaszok Új válasz
katalinkohut 2018.08.10. 02:49 (#11)
Nagyon szépen köszönöm! Egy nagyon régi számítógépem van, eddig minden évben vírust kaptam, már tavaly utoljára vállalta a szakember a telepítést. Nem akartam webkamerát beszereltetni, tehát aki a levelet írta nekem, annak a gépét látja, vagy tudja követni - legalábbis remélem -, aki az én email címemmel és fotómmal regisztrált azon az oldalon. Rossz rá is gondolni, hogy nyomkövetők is lehetnek. Mivel a jelszavát is tudja az én email címem használójának, biztos, hogy megtalálta azt, aki visszaélt az adataimmal. Sajnos én voltam a hibás, a tévé is gyakran mondja, hogy a facebookon alkalmazásokra, mint hogyan néznék ki szépségkirálynőként mondjuk, nem szabad kattintani, mert ilyenkor jutnak hozzá minden adathoz, a facebook profilhoz. Nem csak én vagyok ilyen helyzetben, nagyon sokan kapunk állandóan leveleket, de senki semmit sem tesz ellenük. Én különösen orosz nőktől kapok levelet, olyan szövegekkel, hogy tetszek nekik, rám kacsintottak, vagyis látják a fotómat. De ez a levél már sok volt nekem, hogy pornó oldalra is felkerültek az adataim. Nem mernék rákattintani sem az email címére a küldőjének, mert nem hiányzik egy vírus a gépemre.

Van egy olcsó minőségű laptopom, de azt nagyon ritkán használom, videókészítésre, azon van webkamera, amit egy fekete szigetelőszalaggal letapasztottam, de az csak a másik szobában áll, nem tudok rajta gépelni rendesen. Csak a nagy régi IBP gépet szeretem, ez még Pentium 4-es, már kevesen használnak ilyet. Nem nyitok meg semmilyen oldalt, már filmeket sem nézek a tavalyi trójai vírus miatt, melyet a Mozifilmen kaptam, mert ezek a csatornák is tele vannak vírusokkal.

Nem értem, miért jó ezeknek a névtelen adatlopóknak, hogy lopott fotókkal és email címmel társkeresőkben, meg pornóoldalakon hirdessék a megkárosítottat. Nem látom értelmét.

Sok mindent megtudtam, mint az nyomkövető BOT-ot, lehet hogy sokunknak van ilyen a gépén.

Írtam tavaly az egyik orosz nőnek megreckírozva, hogy rákattiktok a levelére, válaszoltam az email címére, hogy árulja el, melyik oldalon van a fotóm és az email címem, de nem válaszolt. Akartam írni az üzemeltetőnek. De ezt a pornós levelet már végképp nem értettem, a fotómmal és email címemmel létrehozott profilt látja az illető, hogy én pornókat szoktam nézni, ahogyan kiveszem a szövegből, valamit tett, ami által rálát a gépre, legalábbis reménykedem benne, hogy annak a gépére, aki az én adataimat, fotómat használja ezek szerint: "Amíg videókat nézett, az internetes böngészője RDP-ként (Team Viewer) működött, amely hozzáférést biztosított a képernyőhöz és a webkamerához. ezentúl a szoftverek az e-mailek mellett az összes jelenlegi kapcsolatot a Messengerből, a Microsoft Outlookból, az FB-ből kapták meg."

A Team Viewert szoktam hasznánli néha, ha összekötöm a gépet távoli szerelővel, ahhoz kell jelszó és egy megadott felhasználási szám. Messengert még soha nem használtam például. Ebből gyanítom, hogy megtalálta az adathalászt, aki visszaél a facebook profilommal. Legalábbis én ennyit okoskodtam ki eddig belőle.
moonshadows 2018.08.09. 20:05 (#10)
Annyira szégyelnivaló ha valaki pornó oldalakat nézeget? Nem hinném. De ha már ennyire tiltakozol, talán mégis...
Amúgy ha valamit jó alaposan össze akarsz zutyulni, a legjobb módja ha ráereszted a Google-fordítót. Én nem vagyok fenn fosbukon így nem értem milyen alkalmazást nyitottál meg amin keresztül megtudta valaki az email címedet. Attól, hogy tudják az email címed, még nem biztos, hogy be is tudnak lépni hogy azon keresztül nyissanak neked egy profilt egy pornó oldalon. Mellesleg javaslom ne tegyél közzé olyan képeked magadról amivel kompromittálhatod magad, a többi meg kamu. Vagy láttad már a képeiddel díszített pornó oldaladat?
Ami azt illeti én spec nem ismerlek, így aztán lehet hogy ez az én szégyenem is.
Most rohadtul szégyellem magam. Vagy nem.
foxworkinspace 2018.08.09. 20:02 (#9)
Drága Katalin!

A helyzet az, hogy attól, mert nincs kamera a gépeden, a hackerek, még simán ,,láthatják", mit pöntyögsz rajta!... (Egyébként, nagy valószínűséggel van a gépeden kamera is, csak az beépített, és esetleg nem is tudsz róla, hogy létezik...) Valószínűleg ott lesz az, a képernyőd felső keretének középvonalában!
► Az első, amit meg kell(ene) tenned: TELJES RENDSZER-ÚJRATELEPÍTÉS! (Merevlemez-tisztítással.) Ugyanis, nagy valószínűséggel, ,,bekaptál" egy úgynevezett NYOMKÖVETŐ BOT-ot! Egy ,,robot"-programot, amely ARRA VALÓ, hogy téged nyomonkövessen, bármit is csinálsz a gépeden!
Ha újratelepíted az operációs rendszert, akkor nagy valószínűséggel megszabadulsz tőle!
● Legjobb lenne, ha - legális - operációs-rendszer lemezről végeznéd a rendszer-újratelepítést, vagyis NEM a ,,felhőbe" (a netre) mentett rendszer-kép alapján! Ha ugyanis rendszer-kép alapján végzed az újratelepítést, előfordulhat, hogy a követő bot-ot is újratelepíted...
● Ha nincs sok olyan applikációd, amit a netről telepítettél a gépedre, akkor írd össze őket, és miután megvolt az újratelepítés, egyenként ismét feltöltheted azokat. (Babra-munka lesz, de ha biztosra akarsz menni, nincs igazán jobb megoldás...)
► Aztán... Aztán, miután az újratelepítés megvolt, és konstatáltad, hogy mégis csak van beépített kamerád a képernyődön..., akkor végy elő egy széles, BARNA celluxot, és vágj le belőle egy10 cm-es darabot, majd pedig ragaszd azt rá a beépített kamerádra!
● Az ,,emilekkel" pedig, ne törődj! Azt az e-mail fiókodat, amire a ,,keresések" érkeznek, FELEJTSD EL, EGYSZER--MINDENKORRA! (Ha van benne számodra fontos kimenő-bejövő ,,üzenet", akkor azokat MENTSD ÁT EGY MÁSIK ,,EMIL-FIÓKBA"!

Egyelőre, ennyi...


katalinkohut 2018.08.09. 19:43 (#8)
Nem én írtam, felül van az angol levél, lenn a google fordítása, melyben minden benne van. Tudom, hogy engem minek tartotok, ami a szégyenetek Nektek és a magyar névnek.
katalinkohut 2018.08.09. 19:36 (#7)
Mi a zavaros benne? Ellopták egy alkalmazás megnyitásakor a facebookos email címemet és fotómat, kapom a leveleket a leszbiktól, ezt meg ma kaptam, hogy én pornó oldalakat nézegetek. Azt kérdeztem, hogyan lehet kinyomozni, megszüntetni a profilomat egy ilyen oldalon? Azt hittem, mindenttudóak vagytok, de csak olyankor, amikor össze kell érteni valakik ellen, mert tömegben az erő. Csak nem azt vártam, hogy meg leszek gyanúsítva, hogy ilyen oldalt nézegetek,hanem segítséget, csak annyit kellett volna írni, hogy mi nem láttuk a profilodat, nem tudjuk, hogyan kell eljárni ilyen ügyben.
moonshadows 2018.08.09. 19:25 (#6)
Ez nekem egy kicsit (nagyon) zavaros, de biztos az én készülékemben van a hiba.
hatibacsi 2018.08.09. 08:21 (#5)
Te valamit nagyon félreértesz, de ez nem az én hibám...Olvasd el amit írtál, aztán a válaszomat.... Ha nem érted meg, akkor sajnálom....Nincs mit hozzátennem....
katalinkohut 2018.08.09. 07:31 (#4)
Az én gépemet nem láthatja, mert nincsen webkamerám sem.
katalinkohut 2018.08.09. 07:29 (#3)
Köszönöm a vádaskodó és sértő segítségedet. Nem vagyok nemi csapás, még soha nem néztem ilyen oldalakat, csak nekik van szexuális fantáziájuk, amikből nagyon sok van a világon, s amíg vannak, fajtalankodnak.

A fordításból kiderül, hogy tudja a nevemben ott videókat töltő és néző jelszavát, látja az oldalát, a webkamerájával együtt, vagyis így lehetne valahogyan lelepnezni a facebookról régi email címemet ellopót, ez hatóság feladata lenne. Egyébként hatóság feladata az összes pornó oldal megszünetése, mert minden gyalázata és mocsokja a világnak Csepregi Éva miatt történik, mert a tériek főszereplője olyat tett.

Furcsa kijelentéseiddel engem akartál megalázni, nem tudom az okát, pedig először tiszteltelek emberileg.
hatibacsi 2018.08.09. 07:12 (#2)
A legjobb fellépés, hogy nem látogatod őket.... Ha megpróbáltál belépni, azzal már is elérték a céljukat.... Eggyel nőtt a látogatók száma.... Ennyivel többet ér az oldaluk....
1 2 3 4 
Facebook komment
További címkék
nagyon régi, levelet írta, gépét látja, facebookon alkalmazásokra, nagyon, szépen, köszönöm, számítógépem, rohadtul menni nézett, biztosra oldalt hogyan, kijelentéseiddel üzemeltetőnek ilyen, beépített keresztül, olyat webkamerát, magyar fekete, lemezről ellopót, újratelepíted helyzetben, segítséget nézeget,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2020 TVN.HU Kft.