Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Melyik mellbimbót kedvelitek?
Amelyiknek nagy az udvara, vagy amelyiknek kicsi?
Szex, SzerelemSzexualitás
A kérdést írta: liliomfy ( 2014.05.17. 16:26 )
Válaszok száma: 28
Címkék: kedvelitek, mellbimbót, melyik, amelyiknek, udvara, kicsi,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
szensavasutlezaras 2017.05.10. 02:26 (#28)
Amelyik kicsi. A parizermellek rondák.
piktorka2 2016.07.20. 18:18 (#27)
Bocsánat! Itt nem a ciciről kérdeztek?
decotext 2016.07.19. 20:20 (#26)
Kedves Dominarenimrmazo!
Hát ennél már lényegesen eltér a véleményünk mert ez a csökönyös
és visszahúzódó politika a férjedtől semmire nem viszi az embert!

☯ Ám egyetlen munkavállaló sem megy ki az utcára a gyermeke jövőjének biztosítása miatt!! ☯
Ne is haragudj, de a gyerek az magánügy! Már így is irgalmatlan előnyöket élvez egy gyerekes (pláne sokgyerekes) és mindezt a társadalom kárára! Mi is felneveltünk kettőt, s tudom miről beszélek! Szerencsére nincsenek unokák! Mi már a 80-as években MAGUNK gondoskodtunk a gyerkek perspektivájáról és nem az államtól/kormánytól vártuk el ezt! Akkor, mivel mi külföldre vittük, s járattuk iskolába a két gyereket, még a családi pótlékot is megvonták, de NYALHATTAK! Nem vártuk el másoktól, hogy javitsanak a helyzetünkön, hanem MAGUNK cselekedtünk!


☯ A férjem több mint egy éve a hivatalos betegápolóm!!! A 47 ezer forintos fizetését folyamatosan késve kapja az ÁLLAMTÓL!! ☯
Potosan ez az! Támogatást kap mint betegápoló! Ez akkor sem munkakör hivatalosan, ha ellenörzött és engedélyes! Sem adót, sem más járulékot nem fizet és kap ráadásul 47 ezer forintot! (Most itt nem akarom feszegetni, hogy közben mennyit dolgozik feketén!) Én az ilyen adogatást azonnal megszüntetném. Az utcánkban van pl három "rokkant nyugdijas" akik lét kapnak, nem is keveset. (Az egyik 73 forint körül) Mind a három feketén is melózik!
JÓ NAGY DISZNÓSÁG EZ!


☯ Már hallottam olyat is, hogy miért nem megy külföldre dolgozni??!! Nos azért, mert Ő még értékeli mások munkáját is!! Fogadjunk nem Érted. ☯
NYERTÉL! Nem értem! Mi ugyan nem mentünk ki, de külföldi a munkaadónk! Megy ez is! Én már itt a fórumon, két embernek is ajánlottam, hogy "beviszem őket a céghez" és privát leírtam, hogy mi kell ehez, s mit kell megtanulni!! (Még csak válaszra sem méltattak!) Mi már a hetvenes években tudtuk (és más is), hogy ez a nyugdijrendszer halott, mert együtt volt a betegbiztosítással, az az TB volt, ami a világon egyedülálló! Itt Kánaán van hidd el! Az én hivatalos elvonásom 63% felett van.
Az itthoni munkavállalók ennek töredékét fizetik..... Akkor miből legyen nyugdij?? Külföldön a nyugdijas is adózik és fizet betegbiztosítást. Itthon nem! MIÉRT NEM?? A férjed is betegbiztosított, ez, hogy lehet és miből??? Szóval rengeteg itthon a támogatás, úgy hogy nem kell sírni! Gyakorlatilag ha nagyon beteg vagy, akkor jár egy ápoló aki rendszeresen jön, s így a férjed tudna munkát vállalni akár külföldön is. Mégjobb: a kölföldi béréből (mert hát olyan szuper jó melós) bőven fizethetne egy magán ápolót is. Még a sok elvonás ellenére is sok marad nettóban hidd el! Persze dolgozni azt kell!**


☯ Nem a Férjemnek kell elhagynia ezt az országot, hanem azoknak, akik idegenimádó létükre ellene vannak! ☯
Semmi idegeimádat! Az egész csak annyi, hogy ugyan olyan jók mint mi, csak jobban csinálják! Az összes nyugati államban jobb az életszinvonal mint itthon! Akkor nem ők szúrták el! Mi itthon lakunk, de hidd el, hogy még a kinti bérekhez mérten is jól keresünk! Pontosan ezért nem dolgozunk magyar munkaadónak!


** A szemedben akkor mi rabszolgák vagyunk, mert gyakorlatilag semmi jogunk! Állandóan dolgozunk ami azt jelenti, hogy úgy ahogy akarunk, a fontos, hogy minden időben kész legyen! Se hétvége, se ünnepnapok, se táppénz, se támogatások se kártyák, se semmi. Csak a 30 nap fizetett szabadságunk van meg! Ez a kötetlen munka annyit jelent ma már, hogy jól bedolgoztuk magunkat s nem nagy teher sok léért. napi 5-6 órával kijövünk de tramelékenyek vagyunk!! Itthon azonnal a barikádokra menne a melós, ha pl. nem lenne "munkábajárási támogatás". ➽ ➽ MI??? Jól hallottad!!! Még ezt is támogatják itthon! Szerintem kutya kötelessége a melósnak elhutni a munkahelyére és ezért nem jár támogatás! Oldja meg! Mi kétszer egy évben járunk referálni saját költségen. 1200 km. Se hotel, se üzemanyag, se semmi nem jár erre a hétre! Menni kell hát megyünk!

(🍀 A nettónk -együtt-, nem ritkán van 5000 euró felett, de a 4800 az mindig meg van! )
☻ AKKOR MOST TE MILYEN RABSZOLGASÁGRÓL BESZÉLSZ?
dominarenimrmazo 2016.07.19. 08:27 (#25)
Kedves DECOTEXT !
Itt szó sincsen még pénzről!! Hiszen egy munkahelyre úgy lépnek be az emberek, hogy megegyeznek a munkaadóval a bérezésben. Aki keveselli, az eleve be sem lép az adott munkahelyre!
A Páromnak egy nagy problémája van, aminek folytonosan hangot ad, mégpedig az, hogy ő munkavállalónak szerződött és nem agyatlan rabszolgának!!
Nem fogja alább adni, mert aki egyszer enged, annak többet nincsen visszaút!!
Természetesen sok-sok évvel ezelőtt voltak munkahelyei ahol jól is érezte magát, el is ismerték a szaktudását. Ilyen volt Pl. a budapesti Telefongyár, ami megszűnt, az óbudai Hajógyár ami szintén megszűnt. Mind két helyen komoly beosztásban dolgozott.
A maszeknak nem szakember kell, hanem hűséges rabszolga. Ebbe viszont a Férjem soha nem lesz partner! Akkor sem, ha éhen hal.

Vállalkozzon??
Hiszen abban a pillanatban azon rablóbanda köreibe kerülne, amelyiktől minden porcikája irtózik!!
Volt ő vállalkozó. Elege is lett belőle. Százszor több energiája ment arra, hogy megvédje a vállalkozását, a munkásait, mint magára a munkára!!
Ma minden vállalkozó rabolni akar!! Ez a fő célja!! Aki viszont nem áll be ebbe a mocskos sorba, azt tönkreteszik!! Aki tisztességes munkából, tisztességesen szeretne megélni, annak itt Magyarországon nincsen jövője!!
A Párom már nem akar főnök lenni!!! De rabszolga sem!!!
Még mindig nem volt szó a pénzről!!
Ám arról igen, hogy a munkavállaló adójából tartják el a sok "hangembert" is!!
Erről a minőségről, meg a megfizetésről ne is beszéljünk, mert ez átverés!! Egy kínai boltban egy hónap alatt nagyobb forgalom van, mint az összes MINŐSÉGET gyártóknál egy év alatt!!
Azért kell a munkavállalónak éhbérért dolgoznia, mert nincsen vásárlóerő!!
Kérdem én! Hány munkaadó ment ki a Parlament elé tüntetni, hogy elegük volt a fáradt, kizsigerelt munkavállalókból és csináljanak olyan körülményeket, ami után MEGÉLHETÉST BIZTOSÍTÓ FIZETÉSEKET adhatnak úgy, hogy ők sem mennek tönkre?? Hányszor?? Egyszer sem!! Mert a munkaadó arra vár, hogy a törvények változásával a munkavállalónak kelljen pénzt fizetnie a munkaadójának, ha dolgozni akar.
Ám amikor a munkavállaló mindezen túllépve mégis elvállalja a munkát és a munkaadó rabszolgának nézi, akkor azért felmegy egy kicsit a pumpa!!
Arról nem is beszélve, hogy a bérfizetés is sok esetben HÓNAPOKAT KÉSETT!!
Ám ez nem csak a MASZEK világ sajátja!!
A férjem több mint egy éve a hivatalos betegápolóm!!!
A 47 ezer forintos fizetését folyamatosan késve kapja az ÁLLAMTÓL!!
Ki kitől tanulta ezt a szemétkedést kérdem én??
Tudod mi az egyetlen baj a Férjemmel??
Az, hogy a hozzáállásával egyedül van!! 4 millió meghunyászkodott munkavállaló hallgatólagosan elfogadja, hogy rabszolgának nézzék és úgy is viselkedjenek velük szemben. Amikor valaki másképpen gondolkodik, azt azonnal szellemi terroristának nézik!!
Havi 700 forint NET-adó miatt az utcára vonult a nép!! Törtek, zúztak, mert rablásnak minősítették!! Vissza is vonták a tervet!! Ám egyetlen munkavállaló sem megy ki az utcára a gyermeke jövőjének biztosítása miatt!!
Nagyjából ez a különbség a rabszolgák és a férjem között!!

Már hallottam olyat is, hogy miért nem megy külföldre dolgozni??!!
Nos azért, mert Ő még értékeli mások munkáját is!!
Fogadjunk nem Érted.
A Nagyszülei, a szülei és a Magyar NÉP munkája, adója van abban, hogy neki ilyen iskolai végzettsége(i) van(nak), úgy ért a munkájához ahogyan és nem hajlandó a nagyszülei, szülei és a Magyar NÉP befektetését idegen országban, idegenek hasznára kamatoztatni!!!!
Nem a Férjemnek kell elhagynia ezt az országot, hanem azoknak, akik idegenimádó létükre ellene vannak!
decotext 2016.07.19. 07:42 (#24)
Kedves Dominarenimrmazo!

A párodnak meg kéne szoknia, hogy nem ö a fönök és mindig
dirigálni fognak! Én egy két (általam kritizált) utasitást végrahejtottam
a kezdetben aztán hagytam hogy pofára essen a fönök! Minden irásos
utasitásban ment. Azóta leszoktak rólam!

Nálatok van megoldás: ha a párod ennyire korrekt és a munkahelyeken
elviselhetetlenül preciz, miért nem válalkozik, s legyen ö a fönök! Akkor
ö mondhatja meg, hogy mi hogyan legyen!

Esetünkben nem szerencse volt a kérdés, hanem hogyan tudjuk magunkat
jól eladni! Nejem gépészmérnök és meg grafikusként dolgozom. Kellettünk
s ami mégfontosabb, jobbak vagyunk mint a kolegák. Igaz azonban hogy
nem feltétlenül olcsóbbak!

A párod talán vegyen le a követelési szintjéböl! Kezdetben sehol nem fizetnek jól
s csak késöbb (bizonyitás után) kerülhet sor bérrendezésre! Ha már az eljén
követel, kinevetik, s el is küldik, ahogy irod és az ilyen nem kell sehol, hiába van
ezer papirja is!

dominarenimrmazo 2016.07.18. 19:52 (#23)
DECOTEXT !
Apósom legnagyobb szavajárása az vot, hogy:
-"Mindenkivel szellemi és jellembeli szintjén kell beszélni! Van aki ért az ejnye-bejnyéből, de van akit félholtra kell verni!!"-
Pedig Apósom egy nagyon nyugodt ember volt.
A párom GMC mestervizsgás autószerelő!! Tele jogosítványa van, 1,5 millió km balesetmentes vezetése, nemzetközi gyakorlata!! Sehol nem kell!! Meglátják a jogosítványát és azonnal elküldik, mer őt meg kéne fizetni és nem engedi magára erőltetni azt, amiért neki kéne tartania hátát!!
Mint autószerelőt meg pláne nem alkalmazzák!! Hiszen nem lehet átverni és csak minőséget ad ki a kezéből.
Neked nagyon nagy Szerencséd van és kívánom, hogy legyen is a jövőben is!!!

Ebben az országban legalább 8 millió ember azt akarja, hogy hülyének nézzék, átverjék, beteggé mérgezzék! Vagyunk úgy kb. 300-an, akik tiltakozunk!! A többi gyerek, vagy magatehetetlen beteg. Ennyit erről a társadalomról, népről.
Mondjam azt, hogy Magyarországon 300 MAGYAR ember él és több mint 8 millió magyarországi?? Mert így is lehet fogalmazni.
decotext 2016.07.18. 17:55 (#22)
Kedves Dominarenimrmazo!

Ebből így nem nagyon lesz "egy húr"!

"Tudom, hogy nem ez a jellemző, de a Férjemet két munkahelyről is eltanácsolták, mikor 8 napon túli verést adott a főnökeinek, mert hülyének, rabszolgának akarták nézni!! Bőven van még ilyen sztorim a Párommal kapcsolatban, de ezekkel elérte azt, hogy komolyan vegyék!! Itt a faluban már senki nem meri őt hülyének nézni!! "

Bocs' de csak azokat lehet hülyének nézni, akik hagyják magukat! Az viszont tény, hogy az erőszak soha nem megoldás, mert ez a gyengék fegyvere! Nagyon sajnálom, hogy csak így tudta a párod elérni, hogy komolyan vegyék és nem a tudásával és szorgalmával érvelt! Mi lesz, ha majd egyszer valaki visszaüt? Mi lesz, ha megöregszik és már nem lesz meg a testi fölénye? A tudását azt soha senki nem tudja elvenni töle, de a fogait azt hamar kiverheti akárki!

Nem kell a kamionosokat bemutatni! Kolegáim között (testvére) és a rokonaim között is van ilyen munkát végző személy! Nagyon jól tudom, hogy maguk a sofőrök tehetnek arról, hogy így kihasználják őket, mert amig egy két majom lesz, aki vállalja és nincs összetartás, addig nem lesz jobb a helyzet, csak rosszabb!

Jegyzet:
Nos, én nem vagyok egy falka tag, s nem vagyok egy csoportos munka hive sem! Mindig is magányosan és egyedül dolgoztam, akkor is ha mindig alkalmazott voltam. Az itteni munkahlyemen (16. éve vagyok itt) is ma már azt csinálok amit akarok, sőt még a munkák között is válogathatok, mert kezdettől fogva jobb voltam mint a többi! Itt persze azért szelektálni kell, mert minőségre nem jobb, hiszen a kuncsaft veszi a munkát!

Nem mindegy azonban, hogy gyorsabb vagy és önálló vagy ezen a téren! Nem kell tehát pofon ahoz, hogy lássák, hogy mit tudsz és mire vagy képes! Én most is tanulok olyat, amit a cég majd 2 év múlva fog bevezetni. Mire rákerül a sor én már tudni és ismerni fogom a dolgokat! A kolegák nem!
piktorka2 2016.07.18. 17:10 (#21)
Én a feleségemét, de azt nagyon.
dominarenimrmazo 2016.07.18. 15:37 (#20)
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy mi egy húron pendülünk!!
Igen!! Nem az a baj, hogy nem lehet megoldani, hanem az, hogy mennyivel jobb a gyereknek ha többet van az Anyjával!! Mert lássuk be, az Apa részvétele ugyan nagyon fontos a nevelés szempontjából, ám az anyai szeretet nélkül nem sokat ér!!
Igen!!
A háttérhatalom aljaskodása miatt legalább 70%-ban már a szülők megszabadulnak minden felelősségtől ami a gyermeküket illeti. Hiszen a háttérhatalom az óvodákon, iskolákon keresztül mossa a gyerek agyát és mivel a szülők dolgoznak, csak nagyon kevés idejük marad a gyermekükre/gyermekeikre!!
A házi feladat arra neveli rá a gyereket, hogy még otthon is a "munkahelyi munkájával" foglalkozzon. A szülő meg, ha van egy pici ideje, akkor a leckében segít a gyerekének (ha tud) és ismét nincs idő az egyéb beszélgetésekre, ami nagyon fontos lenne.
Itt ül mellettem a Férjem és súg --->>
Férjem mondja:
Amikor én gyerek voltam, nem lehettem óvodás, mert akinek volt NAGYSZÜLŐJE aki ráért, annak kellett vigyáznia a gyerekre. Amennyiben mégis óvodába akarták tenni a gyereket, súlyos pénzeket kellett fizetni!! Volt ideje a nagyszüleimnek, hogy velem foglalkozzanak. Öt évesen folyékonyan olvastam és helyesírási hiba nélkül írtam. - (OLVASHATÓAN) - Amikor már iskolás voltam, Pl. történelemből Nagyapa sokszor mondta -"Fiam ezt tanuld meg, vizsgázz le és utána azonnal felejtsd el, mert hazugság!"- (természetesen elmondta a valóságot is) Ezt ma egyetlen szülő, nagyszülő nem teszi meg a gyerekekkel, mert nincs rá idejük a munka miatt!! A pénz meg számomra nem indok, csak egy felelőtlen kifogás! A NÉP kezében a HATALOM, csak nem él vele! A NÉP hallgatólagosan eltűri, hogy a választottjai, (akiket a NÉP választott és a NÉP fizet), ilyen béreket, munkakörülményeket teremtsenek!! Majd ha ismét lesznek SZÜLŐK és NAGYSZÜLŐK akik megtanítják gyermekeiknek, unokáiknak az ÖSSZEFOGÁS / ÖSSZETARTÁS fontosságát, nos majd akkor lesz változás. Ám meg lehet nézni, hogy a háttérhatalom ráhatására, a 2014-ben és utána kiadott Magyar Értelmező Szótárban már NEM SZEREPELNEK az ÖSSZEFOGÁS és az ÖSSZETARTÁS szavak!!
(Eddig a Férjem véleménye. A mindenhatóra és a nemi szervekre történő utalását kihagytam a tollbamondásából.)
Tehát nem az a probléma, hogy mit lehet és mit nem lehet megoldani, hanem az, hogy mi a jó a gyereknek!! Ebből kiindulva nehogy bárki is megpróbálja bemesélni nekem, hogy a gyereknek az a jó, ha egész héten a fáradt, kizsigerelt szüleit látja csak esténként egy nagyon rövid időre, akik olykor nem is azért veszekednek, mert nagy a baj, hanem azért, mert valahol le kell vezetni a felgyülemlett feszültséget!! A munkahelyen, a főnökükkel nem mernek vitába szállni.
Tudom, hogy nem ez a jellemző, de a Férjemet két munkahelyről is eltanácsolták, mikor 8 napon túli verést adott a főnökeinek, mert hülyének, rabszolgának akarták nézni!! Bőven van még ilyen sztorim a Párommal kapcsolatban, de ezekkel elérte azt, hogy komolyan vegyék!! Itt a faluban már senki nem meri őt hülyének nézni!! Ám szívesen leáll egy emberi vitára. Ám ragaszkodik az örök igazsághoz:
-"Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal!" -(Woody Allen)
Tehát!! Én tökéletesen megértem a Te álláspontodat, Véleményedet, csak ezzel az a baj, hogy az Utánad jövőktől ezt és egy kicsit többet el is fogják várni!! Ez viszont nagyon veszélyes. Ez olyan felelősséggel jár, ami az embereknek általában az eszükbe sem jut!
Ezt úgy lehetne érthetően elmondani, hogy a túlsúlyos kamionok nem úgy kezdődtek, hogy a FŐNÖK ráparancsolt a sofőrökre!! Hanem úgy, hogy volt néhány elmeháborodott sofőr, aki be akarta bizonyítani a munkahelyén, hogy ő milyen jó gépkocsivezető és több árút rakatott az autóra, mint amennyit törvényesen szabad lett volna!! Ezek után csak azok a sofőrök maradhattak a munkahelyen, akik utánozták ezt a balf...szt!! Az új munkaerőtől meg már egyenesen elvárták ezt!!!
Csak remélni merem, hogy Érted miről is szerettem volna itt írni.
Üdv!!
Domina Reni.
decotext 2016.07.18. 14:43 (#19)
Ez azért egy kicsit´sántit, kedves Dominarenimrmazo !

Nekünk is van két gyerekünk és a munka mellett
neveltük fel öket. A nejem csak hat hétig volt otthon
a szülés után! Mindent meg lehet oldani! S késöbb
tölünk még a CSP-ot is megvonták mert hogy nem
Mo.-on járattuk öket iskolába....

Szóval ez a szoptatásos gyerelkenevelés
csak amolyan mendemonda! Ki lehet pumpálni
s továbbra is lehet adni anyatejet. Tény, hogy
a nejemnek sok volt, igy még más is kapott....
(Ma már felnöttek > 37/39 > de nincs nekik
gyerekük!) Ne is legyen!

A pénzkeresés az fontos ma is, de a karrier az csak blöff!
1 2 3 
Facebook komment
További címkék
parizermellek rondák, ciciről kérdeztek, véleményünk mert, férjedtől semmire, amelyik, kicsi, parizermellek, rondák, azonnal olykor gyermeke, fizetnek eltűri ahogyan, kolegáim másképpen dolgoztam, forint elvonásom, kezében szívesen, szülés országban, ahogyan senki, pláne pofára, dolgoznak végző,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2018 TVN.HU Kft.