Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Miért írnak ilyen gané módon újságcikkeket az újságírók?
Megint halott egy kórházban.
Nem járnak utána a dolgoknak, vagy egyáltalán direkt félrevezető címeket adnak a cikknek.
A valóság meg ez:
http://faktor.hu/...=hirkereso

PolitikaMédia
A kérdést írta: piktorka2 ( 2016.12.02. 11:10 )
Válaszok száma: 10
Címkék: újságcikkeket, újságírók, módon, ilyen,
Válaszok Új válasz
decotext 2018.04.05. 07:30 (#10)
József Attila 1937 május körül!

Hazám

.......
4/1

Sok urunk nem volt rest, se kába,
birtokát óvni ellenünk
s kitántorgott Amerikába
másfél millió emberünk.Mi akkor nem voltunk migránsok?
Akkor ha visszaküldenek mi lett volna Orbán úr?
wrist 2018.04.04. 21:46 (#9)
Ez mekkora!

Kérdést akartam feltenni, konkrétan arra akartam rákérdezni, hogy kandikamera miért mindig érzékeny kérdéseknél jelentkezik és tolja le azokat. Nagy piros betűs elutasítás volt a válasz. Ezt addig küldöm, míg meg nem jelenik.
szensavasutlezaras 2018.04.04. 17:25 (#8)
Nos, a válasz erre igazán egyszerű: erre kapják a pénzt. Meg van mondva mindegyiknek, ki miről mit, hogyan írhat, és az is, mi lesz, ha nem így tesznek. Például: ha valamelyik felsővezető meggárgyulna - úgy értem, a jelenleginél is jobban - és azt adná parancsba a szerkesztői gyülevésznek, hogy írják meg, miszerint vasárnap délután az Érmelléki Kuglófember és Pataky Attila sztepptáncot adnak elő a Móricz Zsigmond körtéren miközben a "The night they drove old Dixie down" című slágert éneklik, és óriási rózsaszín plüsselefántok tehervonatokkal zsonglőrködnek közben, akkor ők ezt fogják megírni, mert kell a mánni, illetve ha nem teszik, úgy vágják ki őket, mint a közmondásos négylábú állatot szarni, és mehetnének tisztességes munkát keresni...többek közt a 444, zsindex és a társai is így működnek.
Olvasok inkább kurucot, az ottani szerzők egy fityinget nem kapnak a cikkeikért, nem áll érdekükben a hazudozás.
brumteso 2018.04.04. 13:01 (#7)
kerestem megfelelőbb topikot, de nem találtam.

Hát akkor most idehozom, hogy legyen normálisabb cikk is:

Si¬micska 4 mil¬li¬ár¬dot adott a Job¬bik¬nak, tás-ká¬ban hord¬ják el a pénzt: Meg¬vesz¬te¬ge¬tik az el¬len¬zé¬ket!
https://ripost.hu/...ellenzeket

Az el¬len¬zéki kép¬vi¬se¬lők meg¬vesz¬te¬ge¬té-sére és kor¬rum¬pá¬lá¬sára ha¬tal¬mas össze-get ka¬pott a Job¬bik. A párt¬igaz¬gató és a gaz¬da¬sági igaz¬gató tás¬ká¬ban hord¬ják el a pénzt Si¬micska iro¬dá¬já¬ból.
Simicska-pénzben fürdik a Jobbik. A párt törvénytelen, fekete kasszájának kezelői, Szabó Gábor pártigazgató és Schön Péter gazdasági igazgató, hetente kétszer mennek Simicskához az újabb meg újabb milliókért. Budapesti irodájában, a XI. kerületben, a Radóc utca 8. szám alatt személyesen keresik fel a milliárdost, aki bankkártyákat és tisztára mosott készpénzt ad át nekik.
Bizonyítékok állnak rendelkezésre, jobbikos informátorok és fotók tanúsítják, hogy Vona Gábor megbízottai tömött táskákban, hetente több alkalommal viszik el a pénzt Simicskától a Radóc utcai irodából. A milliárdos hatalmas összeget, vagyonának 10 százalékát, 4 milliárd forintot bocsátott Vona Gábor rendelkezésére.
Az Origóhoz fotókat juttattak el a pénzszállítás műveletéről. Ezek közül a lap most kettőt hozott nyilvánosságra. A képeken jól látszik, amint az iroda udvarára bekanyarodik Simicska jól ismert fekete Jaguárja. Ezzel érkezik meg minden egyes alkalommal több száz millió forint, amit aztán saját kezűleg visznek el a Jobbik pénztárosai.

Simicska Jaguárjában érkezik az újabb adag. Összeségében 4 milliárdot ad a Jobbiknak...

Ebből vesztegetheti meg a Jobbik akár az összes ellenzéki képviselőt, hogy lépjenek vissza az ő javukra. Már hozzá is láttak a sokmilliós megvesztegetésekhez.
Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója és Schön Péter, a párt gazdasági igazgatója hetente több alkalommal, részletekben saját kezűleg, táskában viszik el Simicskától a fekete pénzt!

A táskájukban egy alkalommal kb. 150 millió forint fér el, húszezres bankjegyekben. Bár hétköznapi járókelőnek álcázzák magukat, vastag sapkát húznak a fejükre, a fenti a képen jól felismerhető Szabó Gábor pártigazgató és a Jobbik "főkönyvelője", Schön Péter.
A lopott pénzből már megkezdték a megvesztegetéseket
A cél az, hogy milliókat ajánlva visszalépésre vegyék rá az ellenzéki képviselőket. Csak a Jobbik maradjon meg ezen a térfélen.
Még csak a jéghegy csúcsa, ami Kiskunhalason kiderült, hogy a Jobbik helyi politikusa milliókat ajánlott az LMP-nek, ha visszalépteti a jelöltjét. A megvesztegetési kísérletről bizonyító erejű hangfelvétel is készült!


Gondosan megtervezett országos akcióról van szó, ehhez kellenek Simicska milliárdjai. A korlátlan lehetőségeket biztosító hatalmas összegből bárkit le tudnak fizetni, meg tudnak venni Vonáék.
- Tegyetek ajánlatot, vegyetek meg bárkit, itt a pénz, csak szóljatok! - üzente meg a Jobbik elnöke minden egyes választókörzetbe. Ha kell, készpénzben adják át a helyi politikusoknak az igényelt milliókat.
Vona és Simicska külön térképet és névsort készítette azokról, akiket az elsők között próbálnak megvesztegetni, de előbb-utóbb minden ellenzéki képviselőjelöltnek ajánlatot tesznek
Döntő kérdés lesz az elkövetkező napokban, de akár a választások előtt csak néhány órával, hogy hány MSZP-s, DK-s, LMP-s képviselőjelöltet sikerül megvenni Simicska százmillióiból.
Az sem érdekli a Simicska-pártot, hogy a képviselőjelöltek felvásárlása egyértelműen bűncselekmény, nemcsak a választási szabályokat sérti, de egyértelműen a büntető törvénykönyvbe ütköző bűntett, konkrétan megvesztegetés, illetve választási csalás, amelynek büntetése akár 8 éves szabadságvesztés is lehet.
A rengeteg pénzből képesek megvesztegetni bárkit, legutóbb például a marcali körzetben, sokakat megdöbbentve, a momentumos Fábián László lépett vissza a jobbikos Steinmetz Ádám javára. Ezt Steinmetz büszkén, hamis mosoly kíséretében maga jelentette be Simicska házi riporternőjének, a havi ötmillióval megfizetett Kálmán Olgának.
A reménytelen helyzetben lévő, gyenge ellenzéket látva akarják megvesztegetni a velük konkuráló jelölteket szerte az országban. Nyomást gyakorolnak rájuk, ,,belengetik a sokmilliós vesztegetési pénzeket, hogy lépjenek vissza a jobbikosok javára.
Nem feledkeznek el a kisebb pártokról sem, konkrét ajánlatot tettek már a Független Kisgazdapárt megvásárlására is. Ezt a párt alelnöke, Paulina László leplezte le a TV2-nek adott interjújában. Itt is százmilliókkal vesztegetik meg a pártot, ha a kisgazdák visszaléptetik jelöltjüket a Jobbik javára. Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója írásbeli szerződést is aláírt a megvesztegetésről a párt elnökével, Balogh Károllyal! Rögzítették, hogy a pénzt csak akkor utalják, ha a Kisgazdapárt nyilvánosan bejelenti képviselők visszalépését a Jobbik javára.
Közben működik a pénzszivattyú. A Jobbik pénztárosai, Szabó Gábor és Schön Péter bizonyíthatóan hetente többször is mennek Simicskához az újabb és újabb pénzkötegekért... Amíg csak el nem hordják mind a 4 milliárd forintot...
xenos 2016.12.05. 14:26 (#6)
1
Na, ezzel most szóról szóra egyetértek!
romankata 2016.12.03. 20:50 (#5)
mert nem az igazság ha nem az olvasottság a lényeg.
bubua53 2016.12.03. 12:05 (#4)
Azért, hogy biztosan odakattints!
piktorka2 2016.12.03. 11:22 (#3)
A használaton kívüli épület az nincs takarítva.
Jó, a használt sincs, de itt egy elhagyatott épületbe költözött egy csöves, akiről senki sem tudott. Tehát hallott valamit az újságíró, és már is kiszínezte. Ha jogos a balhé, akkor balhézni kell, de ha nem, hát ne keltsen pánikot.
donaldduck 2016.12.03. 10:41 (#2)
-a kórház területe az nem a kórház ?
decotext 2016.12.03. 06:56 (#1)
Teljesen mindegy, hogy mit irnak a lényegen nem változtat.
Nem a gyógyitás hibája hanem az általános ellenörzések
hiánya az ok! Senki nem felelös semmiért!

Ahol a wc-ben halt meg a személy ott az egész takaritó személyzetet azonnal az utcára tettem volna! (Van elég olyan munkavállaló a pótlásra akik elvégzik felelössen a munkájukat!) A másik halott esete elöttem nem tiszta, de ott is lehetett volna minden nap elleörizni! Egy éjjeliör is végi mehet (többször is) az épülten minden nap alvas helyett.....
Facebook komment
További címkék
válasz erre, szerkesztői gyülevésznek, közmondásos négylábú, ottani szerzők, józsef, attila, május, körül, forintot elvégzik hordják, jelöltjét délután órával, normálisabb alvas délután, milliárdjai józsef, százalékát rendelkezésére, azonnal néhány, hogyan személyesen, jelentette milliárdot, akkor pénzkötegekért,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.