Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Ti értitek a rendőrségi intézkedéseket?
Vádat emeltek egy pakisztáni férfi ellen, aki kirabolt egy nőt a nyóckerben. Kiderült, hogy már büntették Magyarországon. ( miért nem zavarták már előzőleg haza a francba?)
Egy férfi késsel leszúrta a feleségét, aki meghalt.
Szabadlábon védekezhet, miközben Lajcsi hónapokat töltött előzetesben.
Ki érti ezt?

PolitikaRendőrség
A kérdést írta: piktorka2 ( 2016.07.15. 09:47 )
Válaszok száma: 5
Címkék: intézkedéseket, rendőrségi, értitek, magyarországon, szabadlábon, előzetesben, nyóckerben, védekezhet, pakisztáni,
Válaszok Új válasz
kgb 2016.07.16. 10:07 (#5)
A rendőr parancsra cselekszik. A főnöke dönti el, mikor mi a teendője.
firmamentum 2016.07.16. 08:47 (#4)
A pakisztáni férfi akkora bűntettet nem hajtott végre, hogy emiatt joga lett volna bárkinek is hazatoloncolni őt Magyarországról.Nem volt olyan típusú és akkora súlyú a bűntette, hogy ezt meg lehetett volna tenni vele szemben. Ugyanígy veled szemben sem lehetne ezt megtenni más országban. Csodálkoznál rajta te magad, hogy egy ilyen kis bűncselekményért miért jár már kitoloncolás?

A férfit akkor kellett volna például előzetes letartóztatásba venni a felesége megölése után, ha ennek a típusú bűncselekménynek a további sorozatos elkövetése-ismétlése az ítélet meghozataláig újból nagy eséllyel megtörténhet,vagy más hasonló bűncselekménynek az elkövetése is végrehajtásra kerülhet, ennek megakadályozására kell valakit előzetes letartóztatásba venni többek között. Itt azonban ez az ember csak a felesége ellenére követett el bűncselekményt, itt míg nem születik ítélet, nem várható újabb bűncselekmény elkövetése, nincs miért fogva tartani a férfit, feltételezés szerint nem fog mást már bántalmazni az ítélet meghozataláig.Illetve ezek szerint már nyomokat sem tud eltüntetni, tanúkat sem tud megfélemlíteni, lekenyerezni, hogy másképp valljanak majd a tárgyaláson, az ő bántalmazásuk is kizárt, felesleges az előzetes letartóztatás.

Lagzi Lajcsinál viszont nagyobb lehetett az esély ez utóbbi dolgokban való kavarás: nyomok eltüntetése, tanúk befolyásolása, és egyéb esetleges dolgok, amik az ellene irányuló vádak bizonyítását megnehezítette volna, emiatt kellett többek közt előzetes letartóztatásba venni őt. Illetve a tanúk befolyásolása és nyomok-bűnjelek eltüntetése miatt újabb más jellegű bűncselekményt vagy legalábbis szabálysértést is elkövethetett volna, ez is újabb ok, hogy előzetes letartóztatásban tartsák, nehogy újabb rosszat tudjon csinálni halmozottan emiatt az egy dolog miatt, és így még tovább húzhassa ennek az ügynek a menetét, bonyolítva ezzel ezt az ügyet. Így egyszerűbbé próbálták tenni a munkájukat a hatóságok.
decotext 2016.07.15. 15:58 (#3)
Kedves Donaldduck!
Most már csak azt kell majd eldönteni,
hogy hol van az a kiindulópont??

S most ismét visszérkeztünk oda, hogy Mo.- nem regisztrálta a menekülteket!
Ezért nincs ez első órától ujjlenyomat és a hozzátartzó adat! Ezért azt mond
mindenki, amit akar! Itt ezt, ott meg azt! Ha regisztráltunk volna mindenkit, aki
bejön (legálisan vagy illeágalisan) az országba, akkor azonnal meg lenne, hogy
honnan jött.......
donaldduck 2016.07.15. 12:17 (#2)
-mondjuk én sem "börtönözgetnék meg előzeteseznék"Aki konkrétan megszegi a törvényeket,nem csak a helyieket hanem a nemzetközieket is ideértve azokat feltenni egy gépre és visszavinni a kiinduló pontra.
A menekültségnek vannak nemzetközileg elfogadott kritériumai,tehát a helyi törvényeket akár felül is írhatják a nemzetközi törvények de,a köztörvényes az köztörvényes akár honnan és akárhogyan érkezett az adott országba,,,,nos náluk nem kellene mérlegelni! Bizonyítottan bűnöző az huzzon innen,és nem az eu belső területe felé, hanem vissza ahonnan jött.Nem a szomszéd országba,mert az nem oldja meg hogy akár többször is probálkozhat a bejutással! Mondjuk börtönben összejön tíz-husz ember,akkor azokat nem tartani tovább börtönben hanem feltenni egy gépre és irány a kiinduló pont!
bubua53 2016.07.15. 11:26 (#1)
Piktorka, azt már tudni lehetett, hogy Lajcsi valami magas rangú fószer tyúkszemére lépett, azért volt.
Az, hogy nem zavarták haza a francba a pakisztánit, a rossz törvények miatt van.
A férfi meg azért védekezhet szabadon, mert szintén férfi volt a bíró, és még mindig nőket elnyomó társadalom van itt - is, tudod ezt te is szerintem - és lehet, hogy a bíró rossz házasságban él.
Facebook komment
További címkék
rendőr parancsra, főnöke dönti, pakisztáni férfi, férfit akkor, rendőr, parancsra, cselekszik, főnöke, tudod dolog lehet, nagyobb ellenére esély, legalábbis pakisztáni férfi, helyieket valami, munkájukat bizonyítását, piktorka akkor, megakadályozására ennek, várható mérlegelni, eltüntetése várható,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.