Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
A TEK is idiótákból áll?
Levelet írt a Terrorelhárítási Központ vezetője Ostenburg-Moravek Gyula M. kir. nyugalmazott csendőr őrnagynak, íme a levél képformátumban:
http://kuruc.info/...enburg.JPG

...és a válaszlevél

Tisztelt Hajdu János r. dandártábornok!

Ügyszám: 30100-802/86/1/2012. jog
Szíves levelét megkaptam, bár igen körülményes volt számomra eljuttatni, tudniillik hősi halált haltam jópár éve, azonban a mai magyar hazafiak mindig megidézik szellememet, így visszajárok kísérteni a balliberális hazaárulók legnagyobb bánatára. Ebben a levélben kérdőre vonja eljárásunkat, miszerint az Ön beosztottjának képmását az általam vezetett Szent Korona Rádión közzétettem.
Tájékozódtam az ügyben, és a fellelhető tanúkat kihallgattam. Az üggyel foglalkozó tisztekkel értekeztem, a tényekből összeállítottam a történést (a jegyzőkönyvek az irodámban vannak). Arra a megállapításra jutottam, hogy az Ön beosztottja finoman is szólva nem volt a helyzet magaslatán, mikor az egyik bajtársunkkal szemben eljárt. Ön szerint illő, hogy valakit azért állítanak elő, mert tüntetni mer a jelenlegi Magyarországot terrorizáló szervezet (IMF) ellen, és eközben, a terrorizálókat kiszolgáló miniszterelnök lába elé (egyébként észrevehetetlen módon) pénzt szór (5-10 forintosokból pár darabot)? Aztán azt hazudják róla, hogy fejbe akarta dobni a miniszterelnök urat, ami nyilvánvalóan nem igaz. Később elengedik szóbeli figyelmeztetéssel (?) az eljárás alá vont személyt, ami alátámasztja, hogy jogtalanul állították elő.
Szintén ezen kollégája egy lányt egyszerűen fellökött, mikor a szólásszabadság jogával élve fel akarta emelni tiltakozó tábláját, ami bármilyen rendvédelmi szerv tagjától elképzelhetetlen magatartás.
Látszik a felvételeken, hogy a helyszínen lévő beosztottjai tanácstalanok az ügyben, a helyzetet nem jól kezelik és nem jól reagálják le.
A Terrorelhárítási Központ jó hírnevében esett kár azzal, hogy nem a valódi terrort (IMF) hárították el katonái, hanem a terroristák ellen tüntetőkkel szemben léptek fel, ráadásul szakmaiatlanul, és még az emberi normáknak sem megfelelve.
Engedje meg, hogy mint a Csendőrség nyugalmazott őrnagya, hadd adjak pár szakmai javaslatot az ügyben.
-Az előállításra parancsot kiadó parancsnokot le kell váltani és/vagy le kell fokozni.
-Az előállítást végző és a lányt fellökő beosztottat fegyelmiben kell részesíteni és konyhaszolgálatra kell küldeni legalább két hétre.
-Amennyiben Ön úgy ítéli meg, úgy 20 botütés kiszabása is alkalmazható mellékbüntetésként a lányt fellökő katonájával szemben.
Ami a beosztott képmásának jogait illeti: hadd tájékoztassam, hogy én az Apostoli Magyar Királyság Csendőrségének nyugalmazott őrnagyaként nem ismerem el sem az 1949. évi XX., sem a második Orbán-kormány által lefektetett alaptörvényt, ugyanis mind a kettő illegitim alapon áll (egyik sem jogfolytonos az 1945-ös szovjet megszállás előtti történeti alkotmányunkkal, nem összeegyeztethetőek a Szent Korona tannal). Én 1918-19-ben is a forradalom ellen küzdöttem a patkányok ellen, 1945-ben pedig fegyverrel a kezemben haltam meg az idegen megszálló vörös hordával szemben harcolva, így nem várható el tőlem, hogy a jelenlegi rendszert legitimnek fogadjam el, mikor az a szovjet megszállással létrejövő idegen berendezkedéssel jogfolytonos.
A Szent Korona Rádió kiadása pedig nem Magyarországról történik, tehát még a jelenlegi magyar jogi szabályozás hatályán is kívül van. Az én időmben pedig ilyen jogi esetekre pedig nem volt példa, tekintve, hogy nem létezett Internet. A hasonló ügyeket párbajjal intéztük el akkoriban egyébként.
Tehát mérlegesem során nincsen releváns jogszabály, csakis erkölcsi mérce. Amennyiben Ön kiszabta a megfelelő elmarasztaló intézkedéseket, úgy természetesen levesszük a beosztottjának képmását. Addig azonban legyen ez a "büntetés", anélkül, hogy most újra bemásolnánk ide az Ön beosztottjának képét. Egyébként én rólam bármelyik intézkedésem során készült fényképet közzé lehet tenni bárhol. Engem valamiért nem zavar az, ha újságokban szerepelek. Én minden tettemet vállalom, én minden tettemmel a Hazámat szolgáltam és szolgálom!
Kérem, hogy a radio@szentkoronaradio.com címen adjon arról tájékoztatást, hogy:
-Milyen lépéseket tett Ön annak irányába, hogy több, a hazafiakat vegzáló, megalázó intézkedésre ne kerüljön sor az Ön állománya részéről?
-Milyen büntetést szabott ki a hibás parancsot kiadó helyszínen lévő rangidős beosztottjának?
-Milyen büntetést szabott ki a hibás parancsot végrehajtó, szakmaiatlanul eljáró, egyértelműen a hazafiakkal szemben ellenségesen fellépő beosztottjának (akié a képmás)?
Tiszti becsületszavamat adom, hogy a megküldött tájékoztatást közzé nem teszem, harmadik félnek át nem adom, azonban kézhezvételével a képmást és mindenféle felvételt a Szent Korona Rádióról leveszek.
Kelt.: 2012.08.17.
Ostenburg-Moravek Gyula sk.
M. Kir. Cs. ny. őrnagy

Én érzem csak nagyon kontrasztosnak a dolgot? Valószínűleg még egy mezei Napiszar-szerkesztő se követne el ekkora szarvashibát, nemhogy a "TERRORELHÁRÍTÁS" vezetője, vagy bármely beosztottja...

PolitikaRendőrség
A kérdést írta: sunchat ( 2012.08.18. 09:27 )
Válaszok száma: 30
Címkék: idiótákból, áll, tek,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
nacsa66 2012.08.19. 11:22 (#30)
#28:

Igen, szankciót is lehet kilátásba helyezni...... ez - ha tetszik, ha nem - benne van az eljárási lehetőségek tárházában!

Főleg úgy, hogy esetleg ismerik az álnevű faszt, az egész stábjával együtt ( Interpol, FBI megkeresés alapján )......... fog az jönni ide szart keverni a választások alatt, akkor meg majd jól elkapják a nyakát.......

Remélem ezzel most nem mondtam újat....... nem is biztos hogy az az idióta, akiről mondják....Ne lovalld bele magad, mert még valami hátrányod származik belőle.... nem éri meg!

cyrano 2012.08.19. 11:19 (#29)
csak röviden és

CSAK EZZEL A TÉMÁVAL!!!!!!!!!!!!!

kapcsolatba !

utána néztem a témánk
És az kell mondanom "nacsa66"-nak van igaza !!!
Erkölcsileg és emberileg egyértelmű számomra !!!

Azt hogy itt már O.V. és egyebet is szoba hoztatok annak meg félre dumálás !!
a levéle a téma !!!!!!!sunchat 2012.08.19. 11:08 (#28)
"Maradjunk annyiban, hogy akkor volt troll minden állami reagáló, amikor vették a fáraságot és válaszoltak!"

Válaszoltak?! Szankciót helyeztek kilátásba! Nem baj, hogy halott az ipse, meg hogy gőzük nincs arról, hogy mi az, hogy magyar történelem, vagy általános műveltség, no problem! Basztassuk a bejáratott módon azt a valakit... ööö.. mi is a neve? Szilágyi Örzsébet? Nem, nem is, az csak munkatárs! Jaaaa, akkor az a Gyula, igen! Appardón, neki írunk akkor, de mit is írjunk, mit is..., adatvédelmi biztossal meg eljárással fenyegetőzünk egyből!

Szánalom. Na de remélem neked soha nem kell rájönnöd arra, amiről én itt a terápiás dumát osztottam naivan dühömben, lezárom a dolgot én is (mind magamban, mind adminisztratív).

Szép napot!
nacsa66 2012.08.19. 10:42 (#27)
Hmm..


Jó, legyenek idióták... leszarom!

A hiba nem az én készülékemben van!

xenos 2012.08.18. 22:03 (#26)
Én maradok szigorúan a kérdésnél. Válaszom: Igen, a TEK is idiótákból áll.
taen 2012.08.18. 20:46 (#25)
Szép volt sunchat!
Csúnya volt sunchat!
Sok mindenben egyet értek, hálás vagyok a tisztább látás lehetőségéért, és haragszom is érte.
Ha ismered ezt az Eminescu verset: Mestereink azonosak valának.
Félelmetesen illik az utóbbi huszonnéhány évünkre.
nacsa66 2012.08.18. 19:30 (#24)
#21:

Maradjunk annyiban, hogy akkor volt troll minden állami reagáló, amikor vették a fáraságot és válaszoltak! Sajnos nem voltak elég bunkók, és írtak egy hivatalos tájékoztatást, ami maximálisan megfelel minden szakmai, etikai, meg egyéb elvárásoknak - vesztükre!

Az a szomorú, hogy megtörtént esemény miatt, valós résztvevőkkel - kreálódott ez az ügy, fiktív/fantom sérelmezőkkel. Hajdú ( nem ismerem, hála az égnek ) tájékozatlanságából kifolyólag válaszolt.... na de kinek is?

Egyrészt vehetjük úgy, hogy a főszerkesztőnek ( címzett )... másrészt vehetjük egy NÉVTELEN BEJELENTŐNEK, akik sajnos még mindig nem haltak ki!!!

Most szerintem(!) nem az a lényeg, hogy milyen halott seggfej ( halottról vagy jót vagy semmit, de ez az volt!) neve szerepel az irományon.....és az is teljesen mellékes, hogy Hajdú főszerkesztőnek ( névtelen senki ), a kurucinfónak, vagy a Korona bitorlóknak adott választ - teljesen korrekt módon!

Egyébként még az is megeshet, hogy pontosan tudja kiről van szó ( valószínű-nem? ) a levelezőpartnert illetően, és a széljobb humora(?) egyirányú!!!

lehet nem vagyok elég világos......
sunchat 2012.08.18. 18:35 (#23)
Hatibacsi, hát bizony ez passzol, nagyon passzol
hatibacsi 2012.08.18. 18:30 (#22)
Már megen az fránya önreklámozás...Tegnap valahol írtam már erről, hogy sajnos újra és újra napi aktualitással bír egy régebbi gondolatmenet. Ami a neveket illeti, nincsen semmi új a nap alatt! A blog keltezése nem a mai dátum, ezt kéretik figyelembe venni! Ez így nem reklám, pusztán hivatkozás...:-)

http://blog.xfree.hu/...0szerettem?
sunchat 2012.08.18. 17:55 (#21)
Nacsa, szerintem te alkalmasabb lennél egy ilyen szervezet vezetőjének, mint a Hajdu! Milyen hamar kiderítetted! (Egyébként én sem tudtam, csak sejtettem!)
Egyébként az alap problémám a következő:
Ha OV a saját kis pénzecskéjén alapít magánhadsereget, rendben. Egyéni szociális dolga. De ez a szervezet tíz milliárd(!) forint közpénzből gazdálkodhat. Amikor megalakult, megkapták a Q7-es terepjárókat, amik közül egyet (kettőt?) azon nyomban rommá is törtek. Ezek biztos fontosak, nem is lehet trabanttal halottak nyomában járni. Jó, hát persze nem mindenkinek van érzéke a vezetéshez, ne legyenek nagy elvárásaink.
De mindinkább bebizonyosodik, hogy ez a kibaszott politikum másból sem áll, csak retardált seggfejekből, akik rámásztak a nép nyakára. Milyen véletlen, hogy a BKK vezetője se rendelkezik 43,5 IQ pontnál többel, most ugyanez kiderül a tekes góréról is. Tudod az bassza fel az agyam, hogy te meg én rommá dolgozzuk magunkat, akkor is csak nyögünk a nyomortól, ezek a rohadékok meg többszáz milliót raknak el. A bagázsuk meg többszáz milliárdot.
És szerintem tökéletesen mindegy, hogy a kuruc vagy egyéb akármi nyitja fel az emberek szemét, és hogy ezt milyen eszközökkel teszi.
1 2 3 
Facebook komment
További címkék
eljárási lehetőségek, álnevű faszt, egész stábjával, választások alatt, szankciót, lehet, kilátásba, helyezni, interpol nyakára benne, nacsa esemény szerettem, elvárásaink tetszik álnevű, szerettem retardált, nincsen mondják, persze sajnos, egész megalakult, annak vehetjük, másból szemét,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.