Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Hamarosan vége lesz a videómegosztóknak fájlmegosztóknak torrentoldalaknak?
1. Olvastam gyakorin, írta egy kérdező YouTubeon bűntették meg, és hogy ki kell fizetnie elég sok pénzt egy cégnek mert be perelte.


2. Indavideóról is olvastam hogy soknak nem tölt fel filmeket, és törlik őket ezerrel.


3. Videáról is törlik le, szintén Vimeoról, Dailymotionról is.


És a videóban azt mondják a letöltés is olyan bűncselekmény mint a feltöltés. Lehet hamarosan mi is 10 évig a börtönbe leszünk, vagy csekkeket kapunk, vagy örökre el felejthetjük az ingyen online filmeket torrentoldalakat. Én nem szeretném hogy az ncore-t be zárják. Azt is mondták a videóban hogy olyan emberek kellenének a bíróságon stb hogy a szellemi termékekkel foglalkoznának.

Videó:https://www.youtube.com/...jx-5bpOPv o


Hamarosan lehet kell vinni a DVD filmeket, mert az marad nekünk.


PolitikaTörvények
A kérdést írta: ferii0 ( 2018.05.22. 20:37 )
Válaszok száma: 6
Címkék: videómegosztóknak, torrentoldalaknak, fájlmegosztóknak, hamarosan, torrentoldalakat, dailymotionról, foglalkoznának, bűncselekmény, indavideóról, felejthetjük,
Válaszok Új válasz
decotext 2018.05.25. 07:51 (#6)
Kedves Wrist! #4

A video/film/prgram/zene megosztó helyek is illegálisak!
A DARK-neten nem minden fizetös, de kétségtelen ez
sem legális! Van fegyver, kábitószer és porno, s ha valaki
tehát illegális dolgokra adja a fejét akkkor tök mindegy hogy
honnan!

Vége lesz a videómegosztóknak fájlmegosztóknak torrentoldalaknak?
Ezek legálisak? Pontosan ezért szüntetik meg ezeket is.....

Kimentem röhögni!
ferii0 2018.05.23. 19:51 (#5)
Kedves sunchat!

Ha jól tudom az nCore valami szigeten van.

Olvastam régebben gyakori kérdéseken valaki vett egy DVD filmet, és nem volt jó gyári hibás volt, de kicserélni már nem akarták neki és pénzt se kapta vissza.
Nekem azért szerencsém volt hogy ki cserélték a tescoban 2008-ban.

Azt se szeretném meg szűnnének ezek is:
majomparádé, newinsane, estone, bigtorrent, microbit, ztracker stb.

Remélem az online filmes oldalakat se piszkálják:
onlinepont, mozicsillag, filmezz eu, netmozi stb.

Azt se értem a videóban hogy tudtak meghívót szerezni nCore-ra, mert nekik illegális a letöltés is, vagy lehet ők is használják. Az azért ki derült a rendőrök is az nCore-ról töltenek le.
Lehetett látni a videóban töltöttek le.
Nekik mindent szabad, de nekünk nem.
wrist 2018.05.23. 19:18 (#4)
Kedves decotext!

Hogy férsz hozzá a darknet-hez? Azért fizetni kell. Meg mit is keresel rajta? Minden, ami ott található, minden ország által üldözendő.
sunchat 2018.05.23. 19:06 (#3)
Szerintem(!) egyrészt az egyes torrentszerverek nem szolgáltatnak sem legális, sem illegális tartalmat, ergo egyetlen byte szerzői jogvédett (vagy nem jogvédett) tartalmat sem tárolnak. Másrészről, ha már az enkórról van szó, nagy valószínűséggel sem a szerver, sem az azt hostoló szolgáltató nem Magyarországon, de még csak nem is Európában van. Harmadrészt, ha nem tévedek nagyot, jelen jogszabályok szerint a letöltés - magáncélra, ha közvetve bevételed nem származik belőle - még mindig nem sért semmilyen szabályt.

A videomegosztók, mint a nevük is sugallják, tartalmat tárolnak és szolgáltatnak, ezzel együtt az ő felelősségük, hogy ez a tartalom jogvédett-e, vagy sem, és hogy ezzel miként számolnak el egy esetleges jogi vitában vagy hatósági megkeresésben. Értsd, nem az egységsugarú Gipsz Jakabokat fogják elővenni a kis pénégyük mögül, mert titokban meg merték nézni Ödön néni recskázását.

Ugyanakkor maradjon evidenciában az is, hogy MINDEN megtekintett (ergo a képernyődön megjelenített) kért, vagy kéretlen tartalom TÁROLÓDIK a gépeden, legyen az hang-, kép- vagy videoanyag akár, így az egyes reklámok is például. Ez a jelenlegi technológia (hasznos és haszontalan) velejárója, és az általában használt OS-ek is így dolgoznak. Nincs az a szabályozás, ami a végfelhasználót tehetnék felelőssé ezért a működésért.

Végül pedig számos lehetőség van arra, hogy a géped rejtve maradjon a vigyázó szemek elől, és ez akár egy nyílt wifi hálózat is lehet, szóval nem kell parázni Ödön néni miatt...

Legvégül pedig muszáj, hogy ilyen hírek eljussanak hozzád, ez egyszerű propaganda, és arra próbálnak sarkallni (akár megfélemlítéssel, akár látszólagos jó szándékkal), hogy szállj magadba és vásárolj indokolatlan mennyiségű szerzői jogvédett adatot indokolatlan áron.
decotext 2018.05.23. 16:55 (#2)
Kedves Ferii0!

A DARK-neten minden van!
szensavasutlezaras 2018.05.23. 15:59 (#1)
Fölösleges ettől félni. A warez oldalakkal már 20 éve vívja a szélmalomharcát a sok nyomorék hatóság. Egyet leállítanak, másik 3 van helyette másnap. Ugyanez igaz a torrentre is. Egy-két szervert talán meglelnek és lefoglalnak, de akinek van esze, az amúgyis proxy mögül vagy VPN-ről tolja, azt megtalálni fizikai lehetetlenség. Arról nem is beszélve, hogy a videómegosztóknak hatalmas profitja van a nézettségből, nem fogják első szóra leállítani.
Facebook komment
További címkék
fejét akkkor, videómegosztóknak fájlmegosztóknak, nCore valami, tescoban 2008-ban, kedves, wrist, video, prgram, értsd miatt video, másik sugallják nagyot, hibás szigeten hozzá, harmadrészt szállj, evidenciában közvetve, enkórról mögül, merték fegyver, fizikai számolnak, szolgáltató számolnak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2022 TVN.HU Kft.