Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Szeretitek-e a trollokat?

PolitikaTörvények
A kérdést írta: putnok7882 ( 2018.01.18. 15:38 )
Válaszok száma: 24
Címkék: szeretitek, trollokat,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
hatibacsi 2018.03.15. 20:40 (#24)
Hazugság, hogy emberek mentek az utcán....Nagyon sokan....Az igazság a Szél-es csajnál van, aki veletek együtt elfért egy teremben,,,, Világos, pikassoi igazság...A terem igazsága az utcáéval szemben,,, Világos....
pikasso 2018.03.15. 20:07 (#23)
#21 A már sokak által felsoroltak azért nem kell reagálni mert hazugság és ezt az is tudja a ki le írja igy azt gondolom nincs értelme foglalkozni vele ami konkrét lett volna arról rövid időn belül kiderült hogy nincs is.Egyebekben pedig nagyon csodálkozom hogy nektek minden jó ha nincs ez elég demagog gondolkodás haza ellenes és jövő ellenes.
meki77 2018.01.31. 11:27 (#22)
Jól látják a sógorok ! ?


"Orbán Viktor keddi bécsi látogatása után kemény hangok jelentek meg vele kapcsolatban az osztrák sajtóban. És nem a baloldali lapokban, hanem a konzervatív, egyértelműen a kancellárral szimpatizáló orgánumokban.
A legélesebb bírálat az Österreich című napilapban jelent meg. (Ez egy olyan kiadvány, mint itthon a Lokál, a választási kampányban elég nyíltan Sebastian Kurz mellé álltak.)
A lap főszerkesztője azt írja kommentárjában, hogy Orbán remélhetőleg nem egy követendő példa az osztrák kancellárnak és alkancellárnak, mert "szélsőjobboldali, embertelen a menekültekkel, antidemokratikus diktátor, környezetromboló". Majd felteszi a kérdést:
KINEK JUTOTT ESZÉBE, HOGY EZ AZ EURÓPAI UNIÓBAN KÍVÜLÁLLÓNAK SZÁMÍTÓ RAMBO-DIKTÁTOR LEGYEN AZ ELSŐ ÁLLAMI VENDÉGE A KURZ-KABINETNEK?
A főszerkesztő azt a költői kérdést is felteszi, hogy ki lesz a következő hivatalos vendég Bécsben? A jobboldali extrémista Lengyelország? Vagy Erdogan, a külügyminiszter új barátja?
A liberális-konzervatív Die Pressében is kritikus cikket írt Sebastian Ultsch, a lap külpolitikai vezetője. Megjegyezte, hogy Orbán minden tegnapi találkozójáról került fel fotó a kormányfő Facebook-oldalára, kivéve arról "a titkos találkozóról", amelyet a Népszabadságot bezáró Heinrich Pecinával folytatott - jegyezte meg a szerző.
A Pecinával folytatott találkozó azért is érdekes, mert Orbán az Indexnek azt mondta a Tiborcz-ügyről, hogy nem foglalkozik üzlettel, de akkor vajon miért találkozott titokban egy magyarországi vidéki napilapokot birtokló üzletemberrel?"
putnok7882 2018.01.31. 08:33 (#21)
#20.
Figyu!
Már sokan soroltak neked sok jót, ami történt. Mi erre a reakciód? Megmagyaráznád, hogy amit más jónak tart, érez, az miért nem jó.
Persze csak, hogy érzékeltessem a módszered. Én is tudok úgy mint te:
Ezt írod:
"ma nincs orvosom és nincs pékem és nincs és nincs és nincs és sorolhatnám"
És ez is mind jó!!! Mert ami nincs, az nem lehet rossz! Ha nincs orvosod, akkor nem kezel félre, ezáltal nem halsz bele, vagy nem kell műhibaperrel bajlódnod évekig. Ha nincs péked, akkor nem eszel mérget. Aminek azért van nagy jelentősége, mert úgysincs orvosod. Tehát sokkal jobb, ha nem süt neked, mert úgysincs aki ki- vagy félrekezeljen!
Nos, most én döntöttem el helyetted, mi a jó neked és mi nem! Ez így megfelel?
pikasso 2018.01.31. 00:37 (#20)
#17 Megint vetítesz konkrét válasz soha nem adtál rögtön támadás és nyolc év még akkor is ha a tegnapi leves lenne a kérdés.Engem nem kell szembesíteni mert én éltem akkor.és pont ne te legyél az aki ilyenre vetemedik.Az akkori ellenzék az a mai fasiszta diktatúrát képezi és akkor kellet volna őket megszüntetni.Az anyámat a harcos társad hatibacsi ócsárolta mert a fityiszesek érvek híján alpári gennyes dolgokkal próbálkoznak.Tényleg néha azért olvassál vissza van egy kérdés és te már csak abba kötsz bele nem válaszolsz.Aztán vetítesz majd jön a nyocév és hogy a másik mit csinált az ókorban.NEM érdekel a nyocév ha ma nincs orvosom és nincs pékem és nincs és nincs és nincs és sorolhatnám ahogy ti nem sorolgatjátok azt a sok jót ami az ország javulását szolgálja.De stadiont lehet enni. Csak fenntartó az nincs.Kis vasút is fontos még ha senki sem utazik rajta és a felét ellopták.A kocsmai példa is picit defekt mert nem mindenki pofozkodik viszont én mindig annak a híve voltam hogy amilyen az agyon isten olyan lesz a fogadj isten aki így kezdi annak ilyen lesz és a fityiszesek agresszíven mellé beszélve kezdték és ki is tartanak emellett az ostobaság mellet az összes bizonyíték ellenére.Tudod a kérdésedhez képest megint jól elkalandoztál.És megint személyeskedsz és fikázol de miért?De ha neked ez jól esik csináld de egyre mélyebbre süllyedsz ezzel a vagdalkozással.
decotext 2018.01.22. 19:12 (#19)
http://s3.images.www.tvn.hu/...bd7fb c.jpg
decotext 2018.01.22. 19:11 (#18)
http://s3.images.www.tvn.hu/...bd7fb c.jpg
putnok7882 2018.01.22. 07:39 (#17)
#15.
Nos, azt tapasztaltam, időnként baj van nálad már a konkrét, saját kérdéseddel is.időnként bajban vagy. A bizonyítékaid időnként hagynak némi kívánnivalót maguk után. (Január 3.-i cikk, mely 12.-re vonatkozik, mint jóslat és mindezt 21.-én tálalni?)
A nyolc évezésnek az a célja, hogy szembesítselek vele. Akkor ti megértőek voltatok az akkori ellenzékkel? Nem. És még utólag sem adtok igazat semmiben. Ezzel kívánlak szembesíteni.
#16.
Anyádat egyszer sem szidalmaztam, szerintem. Tehát ilyet ne akarj elfogadtatni.. Donaldducknak mindig érdemi választ adtam. Visszafelé ez már nem volt jellemző. Ugyanúgy te is érdemi választ kapsz, mint ahogy most is.
A piszkálódás, mint olyan, időnként a kérdéseidben már megjelent. Gondolom a másokkal szembeni elvárásaid, magadra nem vonatkozna. Amikor a kérdésben már sértően minősítesz, azt szerinted minek vegyük? Ha visszakapod, akkor miért fáj?
Tudod, a kocsmai verekedés is úgy kezdődik, hogy az első pofont visszaadják.
pikasso 2018.01.22. 00:29 (#16)
Sokáig dilemmában voltam amikor szembesültem ezen az oldalon azzal hogy egy kérdésre az anyám szidalmazása lett válasz.Felmerült bennem a kérdés süllyedjek le arra színvonalra amit a kormány politikán felnőtt semmivel és senkivel nem foglalkozok képviselnek vagy hagyjam őket egyedül. Aztán rá jöttem az nem megoldás mert azokat az embereket fogják rossz felé terelni akik még nincsenek meg fertőzve.Nagyon nehéz néha nem le írni takargatás nélkül amit gondolok amikor sértegetnek.Az utolsó áldozat donalduck lett szerintem ő most fáradt bele abba a szélmalom harcba hogy bármit kérdezett vagy válaszolt arra érdemi válasz nem volt csak piszkálódás sajnos ezt az oldal is lassan bekebelezi a gondolkodás mentes narancs sárga szörny. a közöny a másik problémája iránt, a könyökölve sértegetve előre jutás
pikasso 2018.01.22. 00:13 (#15)
12#szerintem pontosan illik rád és oda csatolható hati is mert konkrét választ kerülitek majd jön a sértegetés és vissza mutogatás na most nézzél vissza néhány kérdést meg a nyoc évezéseteket.Rá adásul a kategóriában is mellé kérdeztek.Ha valami bizonyítékokkal van alá támasztva akkor jön a hablatyolás ami azonos a trollkodással.
1 2 3 
Facebook komment
További címkék
terem igazsága, utcáéval szemben, osztrák sajtóban, baloldali lapokban, hazugság, emberek, mentek, utcán, stadiont takargatás nyolc, éltem egyértelműen terem, tiborcz megmagyaráznád reakciód, szerző utolsó, jelentek hagyjam, kötsz következő, kívülállónak másik, által megjegyezte, legyél pecinával,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.