Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Németország újra fasizálódik? Csak éppen másképpen?
http://www.origo.hu/...izmus.html
PolitikaAktuális hírek
A kérdést írta: wheels ( 2017.07.24. 13:23 )
Válaszok száma: 56
Címkék: németország, fasizálódik, másképpen, éppen,
1 2 3 4 5 6 
Válaszok Új válasz
wrist 2017.08.11. 19:58 (#56)
A kérdésre:
Nem plagizálok foxworkinspace, mert bár a mondat lehet hasonló, zavarba ejtően azonosnak tetsző , de más szavakat használok, sőt, ki is van egészítve, tehát az ötlet eredeti és mint ilyen, megismételhetetlen (Ki az az Armstrong?):

Nem kis szívás a merkeli politikának, de nagy pofára esés a polkorrektségnek!
tailor 2017.08.10. 16:27 (#55)
Hatibacsi, azért ez a cikk is nagyon érdekes: http://hvg.hu/...zlam_Allam

Az IÁ-nak nagyon sok helyről van bevétele, de senki nem tudja pontosan honnan, mert ha tudnák akkor már rég el lehetett volna zárni a pénzcsapokat.
hatibacsi 2017.08.10. 10:28 (#54)
Róka, ki veszi meg azt az olajocskát? Ki juttatta őket hatalomra? Mert azt ugye te sem állítod, hogy holnap mondjuk két ezrednyi katonával, holnap elfoglalhatsz egy olajmezőt.

Tegnap nagyon tanulságos kis filmet vetítettek az egyik kanálison, az amerikai elnökök ténykedéséről volt pár szó....Tudod mikor teremtette meg a USA az ISIS alapjait? Amikor kiképzett muszlimokat a szent háborúra Afganisztánban a hitetlen Tovarisok ellen... Nyíltan és egyértelműen az ő bosszantásuk alapozta meg amit te itt összefantáziálsz....Bizony már megint a mocskos politika....

Ugyan ez a politika fog ilyen vagy olyan szélsőséges mozgalmat hatalomba lendíteni, mint tette azt mértéktelen pénzéhség Hitler esetében. ha nem lettek volna tömegével éhező, és nem a mai értelemben vett éhező tömegek Németországban, soha nem jutott volna hatalomra Hitler....
foxworkinspace 2017.08.10. 01:30 (#53)
...olajkutkat - meg pláne, olajfinomítókat -, meg öléggé rázós dolog bombázni, mivel kib@szottul környezetszennyező a következmény, és még nehezebb az oltás... (Lásd az iraki hadsereg által felgyújtott, Kuwait-i olajkutak füstölgő esetét, amelyeknek eloltásában éppenséggel magyar olajkút-tűz oltási szakemberek is segédkeztek, anno...)
foxworkinspace 2017.08.10. 01:20 (#52)
#51-es!

● ,,Nem szeretem az oroszokat sem....Ám a TUDATOSAN EGYOLDALIRA FERDÍTŐKET még kevésbé...."
...O.K.! Most már értjük, miért nem kedveli ÖNNÖN MAGÁT, az #51-es! (Aki nem körzet...)
● Az ISIS, TÖBB MILLIÓ BARRELL NYERSOLAJAT TERMELŐ OLAJMEZŐK, és OLAJFINOMÍTÓK FELETT ,,ŐRKÖDIK"! (Fegyverrel...) - AZOKBÓL van pénze... (Mivelhogy ÉRTÉKESÍTI a fegyverrel őrzött, ,,feketearany"-termelő területeken termelt nyers- és finomított olajat...)
hatibacsi 2017.08.09. 23:28 (#51)
Donaldduck....Nem szeretem az oroszokat sem....Ám a tudatosan egyoldalira ferdítőket még kevésbé.... De ez legyen az én problémám....

Tailor, akkor abban megegyezhetünk, hogy a zsoldos az pénzért , munkát végző ember, aki a globalizmus jegyében, bárhonnét mehet bárhová?....Igaz?....

Nos ami fura az egészben, mert hisz pénzért minden országban fogsz találni bármire kapható embereket, hogy ebben az esetben ki állja a számlát? Szerinted ilyen jól megy az ISIS-nak? Vajon miből? Ez egy sokkal izgalmasabb kérdés, minthogy honnét származik a bérbe vett bérgyilkos.....Ennek több köze lesz Németország esetleges újra nácisodásához, mint annak, hogy ki fogja meg némi apróért a fegyvert.....
donaldduck 2017.08.09. 18:44 (#50)
40-
Hatibacsi a szöveg-nem-értésed legendás
Ukrán nyugdíjasokat írtam,és nem atomerőművet. A gyengébbek kedvéért és hatibacsi. Ukrajnába a mai napig fizeti a magyar állam az ottani nyugdíjasok egy részének a nyugdíját egy régi megállapodás okán ( google a barátod)
-
Olvasgasd kicsit a 3-as metróval kapcsolatban a Tarlós-érából származó híreket
-
De azt látom hogy a 40-esből csak az zavar téged amit az oroszokról írtam. Na nem lepett meg
decotext 2017.08.09. 15:17 (#49)
Kedves Bfabio! Én nagyon sokat és szivesen néztem Kálmán Olgát
amíg az ATV-ben volt. Nálam irgalmatlan nagyot zuhant a hitelességével
hogy most már, az AKKOR konkurens HIR-TV-hez ment át! Ezzel előttem
a megvehetőségét bizonyította! Helyzete, s értéke nálam nulla lett!!

A migránsokkal kapcsolatos hozzászólásod dijazom!
A magyar kormány egy szarrágó tömeget manipuláló
trágyadomb. Sajnos a tömeg nem veszi észre az agymosást!

A sok, kiment és külföldön dolgozó magyar is gazdasági menekült,
csak az a szerencséjük, hogy van EU joguk a munkavállalásra!
Persze ez má.......ááááás!! Nekik ugyanis szabad! Remélem
GB majd hazaküldi őket és akkor Viktor adhat munkát a szuper
"Magyarország jobban teljesítből".....

Majd meglátom, hogy kiváncsi leszek erre a kétkulacsosságra?!
bfabio 2017.08.09. 14:50 (#48)
Kedves Wheels #42.

Logikàd csak részben helytàllo. Vàltozatlan az a véleményem hogy a ( màr befogadott ) migrànsok nyaraltatàsa Balatonon nem olyan lényeges dolog, ami miatt fel kellene hàborodni a magyaroknak, föleg a szegény magyaroknak. Ezt ugy szoktàk mondani : SOK HÜHO SEMMIÉRT.

Elöször is induljunk ki abbol, hogy a magyarok többsége ( és jomagam is ) azt gondolja, hogy a migrànsok ( föleg a gazdasàgi migrànsok ) tömeges megjelenése Europàban ( igy Magyarorszàgon is ) nem kivànatos. Kulturàlis különbségek, a beilleszkedési szàndék hiànya, a korlàtolt munkaeröpiac, stb, arra utalnak, hogy nem ez a megoldàs az afrikai és àzsiai politikai és gazdasàgi problémàk megoldàsàra.

VISZONT : ha a kormàny màr befogadott valakit . mint politikai menekült ( ÉS EZT NEM A CIVIL SZERVEZETEK DÖNTÖTTÉK EL, HANEM MAGA A KORMÀNY ), és ràadàsul nem tömegekröl van szo. hanem néhàny szàz emberröl... akkor nincs abban semmi rossz, hogy a tàrsadalom ( aminek része nemcsak a kormàny, hanem a civil szervezetek is ) megprobàlja INTEGRÀLNI ezeket az embereket, a nyelvtanfolyamok, vàrosnézések, a magyar történelem és kultura ismertetése, stb ezeket a célokat szolgàlja és szerintem ebbe belefér egy balatoni néhàny napos üdültetés is.

Tegnap este az egyenes beszédben Kàlmàn Olga beszélgetett a Migration aid egyik vezetöjével, aki megnézte ezt az adàst, megérthette, hogy itt végeredményben nem is a migrànsokrol van szo, hanem csak egy politikai reklàmrol. Egyébként a vezetö elismerte. hogy a Soros Alapitvànytol is kapnak tàmogatàst ( de nem csak onnan ), de ez nem lehet ok arra, hogy bàrmit is csinäljon ez a civil szervezet, eleve negativan fogadjuk
tailor 2017.08.09. 13:13 (#47)
Wheels!
Mi van akkor, ha a te logikád kétségbeejtő!
Az ISIS egy reguláris hadsereg, vagyis zsoldosok alkotják. Az Európai titkosszolgálatok sajnos elég későn figyeltek fel a toborzásokra és nincs pontos adat arról valójában hányan is szerződtek el az IÁ-hoz. Akár több ezren is lehetnek.
Az IÁ bukásakor vajon ezekkel az emberekkel mi lesz? Leteszik a fegyvert, hazajönnek és élnek gondtalanul, vagy hazajönnek és otthon folytatják tovább a harcot.
Gondolkodjál már el azon is, hogy annak idején az IRA hány ártatlan embert ölt meg és hány Európai terrorszervezett létezett, akiknél nem számított az ártatlan emberi élet. Milyen érdekes, hogy ezek nem arabok voltak! Elmebetegek a világ minden táján vannak még Európában is. Hidd el, nem minden arab akarja magát felrobbantani, nagyon sokan egy jobb és békés életre vágynak csupán, és ezek vannak többen!
1 2 3 4 5 6 
Facebook komment
További címkék
mondat lehet, ötlet eredeti, merkeli politikának, egyik kanálison, kérdésre, plagizálok, foxworkinspace, mondat, amerikai filmet mikor, semmi barátod szabad, tehát szabad esetben, jomagam rázós, segédkeztek történelem, tegnap figyeltek, számított megnézte, vezetöjével nyersolajat, viszont millió,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2023 TVN.HU Kft.