Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Soros György miért nem az usa területére kívánja telepíteni a menekülteket?
Pártpolitikától függetlenül kérdezem, hogy Soros György miért nem saját lakhelyére, kíván menekülteket befogadni? Miért nem ott akar kerítéseket lebontani? Például kezdhetné a mexikói határon lévő kerítéssel. 2008-ban amikor a válság volt az MSZP, élén Gyurcsány Ferenccel azt bizonygatta, hogy Soros csődbe akarta dönteni Magyarországot a manipulációjával.Mindent manipulál, és országokat irányít a háttérből. Magyarok elleni támadása 2008-ban volt. Wikipédia:"2008. október 9-én az OTP Bank részvényei 22%-ot estek egy a kereskedés végén érkezett order következtében. Kiderült, hogy az OTP megtámadása mögött a Soros Fund Management állt, amely a tranzakcióval 675 ezer amerikai dollárt nyert. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) bírságot rótt ki rá. Soros közleményében kijelentette, hogy nem ő adott megbízást az ügyletre, és sajnálja a történteket." Erre Soros annyit mondott, ő nem tudott róla mit csinálnak az alkalmazottai. Az MSZP most ezt az embert védi. Sorosról tudni lehet, hogy egy spekuláns. A tözsdei világban azt mondják nagyon tehetséges, de úgy csinál hasznot magának, hogy közben befolyásol országokat, hiszen a politika nem tartozik a tőzsdéhez, viszont ő politikailag befolyásol országokat, és ezáltal nyer vagyonokat. Szerintem nem jó, ha politika és az egyház összefonódik, de a politika és a brókerek sem jó ha összekeverednek.
Kérdésem továbbá. Soros György ugyan mit szeretne a több millió migránssal? Képzetlenek a mi világunkban. Biztosan van sok tudás ami a saját területükön hasznos, de itt semmire sem jó. Egy európai ember nem biztos hogy alaszkában, vagy az őserdőben meg tudna élni ahogy az ottani őslakosok. Sok mindent tudunk ami itt hasznos, de ott másra van szükség, és ez fordítva is igaz. Tehát, mit kezdjünk itt ennyi emberrel. Tartsuk el őket? Ők lássuk be nem akarnak beilleszkedni, azt szeretnék, hogy mi éljünk úgy ahogy ők akarják. A sok évtizedes háborúskodás helyett inkább próbáltak volna építeni, és az ottani tudásukat felhasználni valamire. Most hogy egyre többen vannak egyre jobban követelőznek. Soros miért nem lobbizik azért, hogy a kvóta rendszerből amerika is vegye ki a részét? Ők az olaj miatt mentek ezekre a vidékekre, mint "rendfenntartók", "segítők". Tulajdonképpen beavatkoztak a politikába, egy más vallású, és gondolkodású vidéken. El akarták dönteni ki a jó. Inkább azt mondanám eldöntötték nekik ki a jó!!! Ezért is van ott az állandó balhé. Tudom, más nagyhatalmak is ezt tették, akik most kivonják magukat a betelepítés alól.

Végül. DECOTEXT! Ne vedd személyeskedésnek, de maradj inkább ebből most ki. Téged mindenhol, minden témában ott látlak, nem kevés bejegyzéssel. Már volt hogy naptárba írtam időpontonként, miután minden nap egy órát rászántam és böngésztem itt végig az összes témát. Azt látom hogy neked nem lehet más munkád, vagy nem egyedül vagy, hanem többen írtok felváltva ezzel a felhasználónéven. Láttam már olyat hogy saját írásodba zavarodtál bele, mintha nem vetted volna észre mit írt a váltótársad.
Én nem sokszor teszek fel kérdést, de ezt szeretném a hivatásosok nélkül túlélni. Rajtad kívül van még más is, Pl.: Foxorkinspace, stb. aki még magára ismer.

PolitikaAktuális hírek
A kérdést írta: kocskiendre ( 2017.06.09. 17:14 )
Válaszok száma: 111
Címkék: menekülteket, területére, telepíteni, kívánja, személyeskedésnek, felhasználónéven, manipulációjával, összekeverednek, pártpolitikától, tulajdonképpen,
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Válaszok Új válasz
meki77 2017.10.05. 13:37 (#111)

http://xfree.hu/...aid=222925
putnok7882 2017.10.04. 20:43 (#110)
Az USA-nak szigorú beutazási, bevándorlási és tartózkodási törvényei vannak, amit komolyan vesznek a hatóságok. És az USA határain belül azért működik "schengen" mert van és jól működő határvédelme.
foxworkinspace 2017.10.04. 20:40 (#109)
"Kiderült, hogy az OTP megtámadása mögött a Soros Fund Management állt, amely a tranzakcióval 675 ezer amerikai dollárt nyert."

A fenti mondat a Kérdés alá jegyzett "kísérőszövegben" íratott le...

Édes Végtelen Energiatér! A 675 ezer dollár, az még akkori dollár-forint árfolyamon is, alig 150 millió forint-egyenérték volt! Ha Soros meg akarta volna "támadni" az OTP-t, annak az akciónak CSAK AZ ELŐKÉSZÍTÉSE, 5-10-szer több költség-áldozatot igényelt volna tőle!

Mivel a Kérdező a fenti mondattal tökéletesen igazolta, hogy nyilvánvalóan fogggalma sincs egy tőzsdei - ,,támadó" - tranzakció költségigényéről, ennél fogva a Kérdése is komolytalan!...

decotext 2017.10.04. 17:55 (#108)
Kedves Hatibácsi! #107

"..nem akarok sehova sem menni, itthon költöm a forintomat.."

Na, ebben nagyon különbözünk! Én meg nem akarnék
semmit itthon költeni és nem kell a műforint! Sajnos azonban
kénytelen vagyok rezsit fizetni és hát a megélhetéshez sok
áfát is lerakunk! Szerencsére csak az abszolult minimumot
fizetjük forintban, s csak azt amit nagyon muszáj! Gyurgyerek
meg továbbra is azt csinál a pénzével amit akar! Hidd el hogy
időben el fogja hagyni vagyonával azt a csürhét az USA-ban!

Nektek az a legnagyobb bajotok, hogy nem jut a Soros milliárdokból!
Amíg Orbán tanulmányait fizette GB-ben, addig jó volt, most köködi!
Tiszta köpönyegforgató görény a Viktorod! Ha itthon adna sokmilliót
mondjuk egyészségügyre vagy álatlánosan az oktatásra akkor jó fiú
lenne!

hatibacsi 2017.10.04. 08:59 (#107)
Decotext, nem akarok sehova sem menni, itthon költöm a Forintomat....Ami a kérdést illeti, úgy nézem egyre szarabbul áll Dzsordzsi fiú szénája az USA-ban is....De ha nem így lenne, akkor sem tudná véghez vinni az amerikai álmot a la Soros, ott nem találna annyi puhatestűt a valós hatalomcsinálók között, mint az EU-ban....
decotext 2017.07.02. 12:48 (#106)
Kedves Hatibácsi! #105
Arra vagy büszke, hogy a magyar állam (fitymáék) dotálják a foritodat
hogy olyan érzésed legyen hogy a vásárlóerőd meg van, miközben
majd az unokáid fogják a csúcs devizatartozásokat kinyögni?
http://www.portfolio.hu/...8/3_12.png
http://kopaszdmegabankod.hu/...00/1_7.jpgNos, ha ráésrzs és van pénzed egy turista körre, akkor menj
el nyugatra és ott kérdezz már rá hogy mennyit adnak a forintodért!

Ha 320-330 foritot kapsz akkor azonnal vidd el mind és örülj, hogy lyuk
van valahol a habtesteden! Fingot sem ér a forint, mert nincs fedezete!
S ami itthon megy az az egész egy nagy szinház, egy nagy léggömb ami
egyszer majd csak kipukkad és akkor félmilió forintért fogsz venni egy
kosár tojást! Ilyen már volt, meléxel a töriből? Akkor pengő volt!
http://upload.wikimedia.org/...bverse.jpg

Ha csak a munka a fedezet a fizetőeszkozre akkor építheted a szocializmusodat!
Nekem nem kell. Inkább legyen arany a fedezetem de akkor legalább van miből
valamit vásárolnom! Ez a kártyavár nekem túl magas már ezért már 18. éve nem
kapok itthon fizetést s ez így van jól!

Ráadásul az ország lakossága IS hitelből él:
http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/...%A1bra.jpg

hatibacsi 2017.07.02. 11:36 (#105)
Decotext....Nem akarom minősíteni a válaszodat, vegyük inkább viccesre a figurát.... Tudjál kifele menet röhögni.... Miből is teljesít jobbana korcsmatöltelék? Mert ha jól értettem szerinted, ők jobban teljesítenek.

Megsúgom neked, , mert kénytelen dolgozni menni.... Tudom, hogy többen rosszul vannak a munkaalapú szótól is....De hát ez van....A vedelés árát meg kell keresni...

decotext 2017.06.29. 15:07 (#104)
Kedves Hatibácsi! x98

A plusz amivel most kb 4 évig gazdálkodhat a német állam (15 milliárd) az az adófizetők befizetéséből képződött de pl. az állam is kevesebbet költött így maradt! Volt egy kalkuláció de több folyt be. Van ugyan ott is fekete munka, de ezt inkább a sok (keletről érkezett) vendégmunkás végzi, s ezt üldözik is alaposan! Én magam is találkoztam már magyar "kartonozó" csoporttal, akik elhültek a kérdésemen, hogy mennyi adót fizetnek! (Nem dobtam fel őket, de sokan teszik, akiknek a munkahelye veszélyeztetett!)

Egyébként a német állam nagyon el van adósodva, de a pénzek folynak mégis mert az úgynevezett "likviditás" számít! Most 2131 milliárs euró adóságuk van de ez senkit nem érdekel a világon mert fizetőképesek olyan erős a gazdaságuk! Mindenki ad nekik pénzt ha kell, mert hisznek a német gazdaságban! http://www.staatsverschuldung.de/... denuhr.htm
Ha meg plusz van akkor ezt csökkentik (de csak számításokkal) A terv 2017 végére a 2122 ezer milliárd euró. (Kb. 18 milliárd a pllusz a gazdaságban)

Erről lefetyelek! Itthon semmi termelkékenység de
azért jól hangzik az, amit a tömeg benyel:
"Magyarország jobban teljesít!" Kérdés, hogy mit?!

A kocsmában biztos:
http://kep.cdn.indexvas.hu/...5dc_wm .jpg
hatibacsi 2017.06.29. 12:11 (#103)
Tehát a kérdés lényege amit kerülsz...Ki húzkodott ceruzával határokat? Ki szólt bele erőszakosan a migráció alapanyagát biztosító országok belügyeibe? Kinek volt haszna a több kontinensnyi ember tönkretételében?

A gyarmattartó birodalmaknak.... Anglia Franciaország, USA, Hollandia, i tak dalse.... A Spanyolok sem voltak ártatlan báránykák, csak nem bírták a lépést a többi ganajjal....A Németek meg kiszorultak a földrajzi helyzetük folytán a sikeres rabszolgatartásból.... A legnagyobb haszon, ma a legnagyobb hatalom és a legfőbb felelősség a szerinted demokratikus USA-é.

Ma ennek a hataloméhes kalózállamok ténykedését akarod te humánus álcába csomagolva olyan emberekkel megfizettetni, akiknek nem volt részük ebben.
hatibacsi 2017.06.29. 12:04 (#102)
Mi utal arra, hogy csak arra gondoltam? Csak nem olvasol távolról a fejemben? Hogy te mit hiszel másról a te dolgod....Ám ez nem válik ténnyé, ha leírod, és megent maszatolsz....
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Facebook komment
További címkék
fenti mondat, akciónak CSAK, fenti mondattal, tőzsdei –, xfree, szigorú, beutazási, bevándorlási, gazdálkodhat kísérőszövegben menni, támadó valamit veszélyeztetett, mindenki venni időben, forintodért dolgod, többen viccesre, jobban lefetyelek, kipukkad lenne, kérdése kérdező, upload kapsz,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.