Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Miért nem tájékoztatják "tisztességesen" a népet, valamint miért silányították le a nemzetünket néppé?
Sok a miért, nincs válasz, csak tények!!!!

ÍGY PUSZTITANAK EL MINKET!! EZ FOLYIK GŐZERŐVEL A MAGYAROK ELLEN!! IGY KÉRLEK MINÉL TÖBB EMBERNEK KÜLD EL
FEL KELL NYITNI A NÉP SZEMÉT

ezért folynak a ki lakoltatások!!!! és minden mindennel összefüg.....
Ezúttal egy történetbe ágyazott, nagyon figyelemre méltó írásnak csak a kivonatát küldöm tovább. Ezt azok számára is nagyon ajánlom, kik olvasták a cion bölcseinek jegyzőkönyveit, és az ehhez hasonló témájú dolgokat is. Ugyanúgy, ha figyelmesen olvassák, akkor arra is rádöbbennek, hogy miért a nagy vehemens küzdelem a keresztyén-keresztény alapú rend ellen. Miként lesznek a törvények Isten ellenesek és Isten parancsai ellenesek. A liberális demokrácia immár nyílt harcot folytat a történelmi keresztyén-keresztény törvények ellen, hogy Istenellenes és keresztény-keresztyén ellenes törvények uralkodjanak el. Ugyanakkor elmosódni szándékozzák a nemzetek közötti adottságokat amelyeket a keresztyén-keresztény hozzáállás létrehozott immár 2000 éven keresztül. Ezért az első számú ellenségükké tekintik mindazokat akik Krisztus követőknek vallják magukat.
Mottó: Ne feledd! -- a parazita, ha vesztét érzi, akkor is öl, ha tudja, hogy a gazdaállattal maga is elpusztul.
Egy öreg zsidó az alábbiak szerint adja tovább a nagy zsidó titkokat:
1. Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését, a mi rendszerünkbe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a mi irányításunkat elfogadják, és tudomásul veszik.
2. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt állnak, haladéktalanul likvidálni kell őket. Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben, elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.
3. Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát, szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, a szerint kell kezelni.

4. Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, még pedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a Magyarok hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben kell topogásra kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy nem mi általunk vezérelt csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, még pedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő média támogatással, jogerősen elítél.
5. Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán, a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk, mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről
6. A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden gazdasági és stratégiai pozícióba, saját jól kiképzett csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak.
7. A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és vedd el a haszon nagyobb részét.
8. Fontos, hogy az egészségügybe, az oktatásban, közművelődésben ne legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így biztosíthatod, hogy az elsilányodjon. Eredeti történelmüket el kell venni. Annak valódiságát hirdető tanokat nevetségessé kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet érzetét kell beléjük nevelni. A szakrális királyságok tényét tagadni kell. A királyok zsarnokságára és kegyetlenkedéseire kell fektetni a hangsúlyt. Nem szabad engedni, hogy a közgondolkodás eljusson a királyság, mint intézmény, vágyáig.
9. A közhivatalokba elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a mi fajtánk érdeke
10. Csak azokat a csatlósokat szabad kitüntetéssel ellátni, akik nem akarnak túl látni egy-egy probléma körön, és nem fognak annak analizálásába.
11. Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkre tettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltató ipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem zsudák származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk
12. Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formáját, tulajdonosi szinten ellenőrizni kell.
13. Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet igényel. Minden egyes találmány kizárólag a zsuda nemzet fejéből pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az ötletgazdát örökre el kell némítani.
14. A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját tulajdonlásban tartandó. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az egyénnek, a közmű hálózat bármely rendszeréről való lekapcsolódás nem megengedhető.
15. Tizenötödször. A gyógyítás, természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Kizárólag a tulajdonunkban lévő orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb, és újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek az ellenszerét csak a mi fajtánk ismerheti, és használhatja. Másik megoldásként úgy kell ezeket a bakteriális törzseket megalkotni, hogy a mi génállományunkban ne tehessenek maradandó károkat. Az élelmiszerüket olyan módon kell az asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentősen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát.
16. Tűzzel, vassal irtani kell a többszöri élet valóságába vetett hitet. Porból lettünk, porrá leszünk. Ez legyen a hittétel. Nem kell, hogy átlássák, hogy minden cselekedetüknek súlya van. Éljék le csak úgy az életüket, abban hitben, hogy nincs több esélyük. Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen életet a mi hasznunkra.
17. Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki kell, megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal építeni.
18. Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyen a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő, fajta testvéreink számára.
19. A semmire való tzigókat ragyogóan fel lehet használni a Magyarok ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a Magyarok vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben, minden esetben a cigót részesítsd előnyben
20. A család szentségét tedd tönkre. Tedd divatossá az egyedül létet, és az egyneműek párkapcsolatát. Engedd, sőt támogasd a magzat elvételét.
21. Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát meg kell mindenáron szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a Magyar se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életbe maradásukra. Nem engedheted!PolitikaAktuális hírek
A kérdést írta: aranyharcos ( 2015.01.20. 17:04 )
Válaszok száma: 58
Címkék: tisztességesen, silányították, tájékoztatják, nemzetünket, visszafizethetetlen, ellehetetlenítésére, szennyvízelvezetés, elviselhetetlenség, kegyetlenkedéseire, génállományunkban,
1 2 3 4 5 6 
Válaszok Új válasz
raska_istvan 2015.01.24. 22:18 (#58)
Gyongyibur: Lehet. Én speciel nem tulajdonítok jelentőséget a kérdésben leírtaknak, mert szerintem csak hangulatkeltés miatt íródott.
raska_istvan 2015.01.24. 22:15 (#57)
Hatibacsi: "Aztán makacsul védted Bobby-one által idézett dolgot, amiről már leírtam magyarul, hogy nem tudod alátámasztani semmivel sem. Egészen addig makacskodtál, amíg nem linkeltem be a következő idézetet"
Mindvégig amellett érveltem, hogy a kerozin égésekor víz is keletkezik. Igen, valóban tévedtem akkor, amikor vízgőznek neveztem. De nem is ezzel van problémám, a tévedéseimet felvállalom. Hanem azzal, hogy ezt te direkt hoztad így ki, a célod mások hülyének nézése és a magad szórakoztatása volt; ha nem ezt akartad volna, akkor elég lett volna rögtön annyit írnod, hogy az adott pontban hülyeséget írtak, mert nem vízgőz hanem gáz állapotú víz. Érted már, mi a gondom ezzel?

"Azt is leírtam, hogy reptéren szolgáltam és dolgoztam hajtóműves gépeken, ám te úgy vélted hogy egy ámítástechnikai diploma olyan szintű tudást ad neked a sugárhajtóművek terén, amihez egy buta műszerész nem érhet fel agyilag."
Ez nem igaz, egy szóval nem hoztam a képbe a végzettségemet. Csak a középiskolai kémiára hivatkoztam, amely minden bizonnyal neked is kötelező volt. A végzettségeinket már te hoztad fel az egyik legutóbbi hozzászólásaid egyikében.

"Tévedtél István, ennyi az egész, ahogy tévedtél a sorozatot illetően is, de ezt sem akarom újra kezdeni....majd kérdezd meg egy bukitól hogy melyikre mennyit fizet! Az első darab két esély az 50-50% a többi már a sorozat elörehaladtával, egyre csökken... de ha lefuttatsz egy akármilyen valószínűséget modellező mintát magad is rájössz, hogy ritkábban lesz az igen nem kockán igen a tizedik dobásnál....Csak türelem és idő kell hozzá, mert a kilenc egyforma esélyt is dobálhatod egy darabig mire kimatekozod. De legyek hülye, és ez legyen mese...Mint sok más dolog is amit leírtam."
Továbbra is fenntartom, hogy abban nem tévedtem. Te vagy az, aki kevered az egyes események valószínűségét egy rendszerbeli valószínűségével. Akárhányszor dobsz fel egy pénzérmét, a fej vagy írás valószínűsége minden dobásnál 50%, nem fog nőni vagy csökkenni attól, hogy előtte miből hány jött ki, mert minden dobás független eseményt alkot (a kérdés pedig továbbra is arról szólt, hogy 9 dobás után a 10-nek mennyi az esélye, nem arról, hogy mekkora esélye van 10 dobásból 9 írásnak és 1 fejnek). Mint ahogyan a lottóhúzásnál is minden húzás független egymástól, és minden számötösnek ugyanakkora az esélye. Az "1,2,3,4,5" esélye is ugyanakkora, mint a "5, 32, 36, 47, 85"-é, mégpedig 1:43.949.268; sőt, ha ma kihúzzák az "1,2,3,4,5" számsorozatot, akkor jövő héten ugyanennyi esélye lesz annak, hogy ugyanezt kihúzzák (nem, nem 50%, ahogy vicceskedve állítottad, hanem 1:43.949.268).
Valamint, ha már számodra a személyes tapasztalat számít, ahogy neked a reptéri szolgálat: feltételezem te soha életedben nem foglalkoztál valószínűségi változókkal és eseménytérrel, én viszont igen. Ergo?..

"Azonban az, hogy a saját szemednek sem hiszel, pusztán azért mert tele van a hócipőd a stílusommal, István, ez egyedül a te problémád."
Írtam már: az égéstermékben lévő víz jelenlétére érveltem, még ha tévesen gőznek neveztem is.

"Úgy látom te sem voltál ott minden matekórán és minden kémia órán sem. Igaz én ezt be is vallom. Imádtam lógni. lusta voltam tanulni. (...) Ami érdekel, azzal foglalkozok."
Ha így lett volna, én is bevallanám, de én nem voltam egy lógós fajta. Egészen az egyetemig Ott már a matekot sem szerettem annyira, túl nagy minőségbeli ugrás van a középiskolai és az egyetemi szint között (ezért is kellene még komolyabban venni a közoktatást, egyébiránt). Tanulni én is csak muszájból tanultam, ami érdekelt, az rögtön megmaradt. Ma is így vagyok ezzel, szeretem a munkám, és persze kedvelem a vitákat is, mert azokból sokat lehet épülni (néha ezért is érvelek olyasmi mellett, amivel nem feltétlenül értek egyet teljesen). Csak ne érezzem úgy, hogy nem kezelnek valódi vitapartnerként.
piktorka2 2015.01.24. 17:07 (#56)
Aranyharcos!
Gyongyibur rájött. Felnyitotta a szemüket! Oszd ki neki a pacsit!
feerko 2015.01.24. 11:41 (#55)
Azéééé annyi haszna van a dolognak, hogy néhányan kezdenek rájönni, hogy kikkel érdemes megvitatni a kérdéses dolgokat
gyongyibur 2015.01.24. 10:59 (#54)
Én, mint kívülálló, az egészből annyit vontam le, hogy 2-3 nagyon értelmes ember, egy hülye kérdés miatt, egymást ócsárolva, támasztják alá a "hülye" kérdés lényegét:
nyírjuk ki egymást!
piktorka2 2015.01.24. 10:58 (#53)
Aranyharcos! Tudod követni Őket?
Nem számítottál fizikaórára, mi?
bobby-one 2015.01.24. 09:59 (#52)
A ,,no comment" mit jelent? Mit nyuszikánál? Kuss! Én így szállok le a bicikliről?
Wiki idézetekkel, amit csak copy funkcióval alkalmazol, megértés helyett, nem nyűgözöl le senkit.
Ha veszed a fáradságot, és megnézed, hogy mivel kezdted a vitát és hol találtál egy szánalmas kapaszkodót, miután a google szerverei napokig neked dolgoztak, ráadásul csak a folyamat egy rövid részére igaz, hát az nem egy atomvillanás.
hatibacsi 2015.01.24. 08:58 (#51)
na de hol voltál középiskolában kémia óra helyett?..

Megtanulhatnád már végre, hogy úgy erősködj egy témában, hogy legalább egy kicsit értesz hozzá.. Vagy legalább tanuld meg átgondolni a másik érveit, mert előfordulhat, hogy nem neked van igazad, és a további okoskodással csak magadat nevetteted ki.
Bevallod, de mégis beleokoskodsz, hogy "hát az tuti nem úgy van"... Gratulálok, az "értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?" élő példája vagy Meg annak, hogy miért is lenne fontos az oktatás nagyobb támogatása kis hazánkban...
Szerintem maradj a furulyázásnál, ahhoz legalább értesz


Ezeket te írtad István nem én. Az is igaz, hogy jobban szeretem ha egyetértenek velem, mintha nem, de ha nem ,akkor sem történik semmi. Amíg látom értelmét vitázok, ha nem abbahagyom. Itt most tényleg nem látom értelmét a továbbiaknak. Olyan emberrel vitatkoztál, aki legalább szagolt hajtóművet, és te hülyéztél le többször is. Aztán makacsul védted Bobby-one által idézett dolgot, amiről már leírtam magyarul, hogy nem tudod alátámasztani semmivel sem. Egészen addig makacskodtál, amíg nem linkeltem be a következő idézetet
Gőz olyan légnemű közeg, amely még nem viselkedik ideális gázként, mert hőmérséklete a forráspontja felett, de a kritikus hőmérséklet alatt van. Emelkedő hőmérsékletnél ez a közeg egyre inkább az ideális gáz tulajdonságait veszi fel, és innentől kezdve már gáznak nevezik. A különbség másképpen is definiálható: a gázállapot számítására elegendő az ideális gázok törvényeit alkalmazni; gőzöknél viszont a Van der Waals állapotegyenlettel kell számolnunk.
Ezután pedig ahelyett, hogy annyit mondtál volna, hogy bocsi tévedtem, engem kezdtél el még jobban osztani, hogy én vagyok a piszok, mert hülyének nézek másokat. Nem nézek hülyének senkit, mert hülyékkel nem vitatkozok, mert nincs értelme. Egész egyszerűen meg voltam győződve róla tapasztalati úton, hogy az idézet hülyeség....Ezt is leírtam többször,
Azt is leírtam, hogy reptéren szolgáltam és dolgoztam hajtóműves gépeken, ám te úgy vélted hogy egy ámítástechnikai diploma olyan szintű tudást ad neked a sugárhajtóművek terén, amihez egy buta műszerész nem érhet fel agyilag. Tévedtél István, ennyi az egész, ahogy tévedtél a sorozatot illetően is, de ezt sem akarom újra kezdeni....majd kérdezd meg egy bukitól hogy melyikre mennyit fizet! Az első darab két esély az 50-50% a többi már a sorozat elörehaladtával, egyre csökken... de ha lefuttatsz egy akármilyen valószínűséget modellező mintát magad is rájössz, hogy ritkábban lesz az igen nem kockán igen a tizedik dobásnál....Csak türelem és idő kell hozzá, mert a kilenc egyforma esélyt is dobálhatod egy darabig mire kimatekozod. De legyek hülye, és ez legyen mese...Mint sok más dolog is amit leírtam.

Azonban az, hogy a saját szemednek sem hiszel, pusztán azért mert tele van a hócipőd a stílusommal, István, ez egyedül a te problémád. Úgy látom te sem voltál ott minden matekórán és minden kémia órán sem. Igaz én ezt be is vallom. Imádtam lógni. lusta voltam tanulni. Ez meg az én problémám. Ami érdekel, azzal foglalkozok. Szóval úgy érzem, hogy veled is átléptünk egy határt amit nem kellett volna, ebben természetesen az én vitatkozó kedvemnek is tekintélyes szerepe van, ám szerintem te sem vagy különb egy fokkal sem. Szóval ebben a vitában ez tényleg az utolsó mondatom, a többi a te dolgod....

raska_istvan 2015.01.24. 00:39 (#50)
Hatibacsi: Nem a tévedés beismerésével van gond, hanem a hülyének nézéssel.

"én is megtettem már...."
Tudok olyan itteni kérdést mondani, amelynél a tények ellenére sem sikerült...
hatibacsi 2015.01.23. 23:47 (#49)
No comment....tévedtem...ennyit kellett volna odairni.... nem olyan nehéz.... én is megtettem már....
1 2 3 4 5 6 
Facebook komment
További címkék
kérdésben leírtaknak, következő idézetet, kerozin égésekor, tévedéseimet felvállalom, gyongyibur, lehet, speciel, tulajdonítok, érdemes legutóbbi egyre, esélye esélye hozzá, makacsul abbahagyom átléptünk, idézet neked, tudást példája, vitatkozó életedben, írtam azzal, felvállalom vízgőz, olyasmi fizikaórára,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.