Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Tényleg csak azok a "veszélyek" léteznek, amit a média annak minősít?

"2012.01.18 Újabb jogi szakvélemény a Greenpeace mellett Almásfüzitő ügyében
Budapest, 2012. január 18. - A Greenpeace levelet írt Dr. Varga Zs. Andrásnak, a legfőbb ügyész helyettesének, melyben arra kéri, hogy tiltsa el a Tatai Környezetvédelmi Zrt.-t az almásfüzitői VII-vörösiszaptározón történő szabálytalan, környezetkárosító tevékenységtől."

PolitikaAktuális hírek
A kérdést írta: geptop ( 2012.01.23. 07:44 )
Válaszok száma: 18
Címkék: veszélyek, léteznek, tényleg, minősít, vörösiszaptározón, környezetkárosító, környezetvédelmi, tevékenységtől, helyettesének, szakvélemény,
1 2 
Válaszok Új válasz
feerko 2012.01.25. 22:38 (#18)
Egy régebbi hír,de azért nem árt tudni .
http://index.hu/...ylet_elen/
geptop 2012.01.25. 22:27 (#17)
http://ujszo.com/...rofa-elott
nacsa66 2012.01.23. 15:06 (#16)
#12:

Attila!

Volt hivatásom során, meg a megszállottságig űzött hobbim révén ( vadászat-horgászat, a másik hivatás meg nem publikus ) elég időt töltöttem a természetben, és a Dunában állva derékig -paducra pecázva - hogy lássam milyen disznóságokat követtek/követnek el a természet ellen!

Még Egomi lakosként átéltem a kenyérmezei patak szennyezést ( KÖGYÓ).... azt mondták, kofalárma! Közben meg láttam, hogy a patak befolyásánál milyen habos vörös víz folyt be a Kis-Dunába a Körtvélyes szigetnél!!! Döglött halak úsztak, és a panel csapból büdös(!) víz folyt...... két hétig ásványvizet ittunk, azzal főztünk. Aztán a szennyezés miatt a Dorogi önkormányzat kapta meg a 45 (?) milliót - aki tulajdonképpen szennyezett!!! Esztergom egy huncút vasat sem-állítólag! A hőzöngőket ( én is torkon ragadtam egy illetékest haragomban - be is hugyozott kínjában!) leszerelték azzal, hogy NEM VOLT VESZÉLYBEN AZ IVÓVÍZ!
Aztán amikor ez lecsengett, jött az újabb szennyvíz-ugyanazon a patakon! Mert valamelyik barom lakótelepet engedélyezett Pilisjászfalu-Piliscsaba közé....a Nemzeti park területére, ahol egyedülálló módon kaszálni lehetett az Árvalányhajat!!! És a szennyvízet egészen egyszerűen rákötötték az amúgy is túlterhelt régi rendszerre - a szar ( szó szerint ) meg direktbe foyt a patakba. A Piliscsévi körforgalomnál nyáron, leengedett ablakkal hányingert kapott az ember a lötyi szagától! Ez volt vagy 6 éve, de azóta sem változhatott a helyzet!

Aztán ott van a Kóka művek.... a jóhiszemű Koreaiaknak beadták, hogy a gumi hulladékot XY alvállalkozónak kell kiadni olcsón... az meg az Adonyi ártérbe terítette. Hallottál erről? Én igen - viszont eljárásról, felelősségrevonásról egy pisszt se! Azóta se!
Pedig legaládták sok tonnás teherautókkal a darált gumi hulladékot......

És ez még mindig csak az, ami a jéghegy csúcsa!
sztotyi 2012.01.23. 14:30 (#15)
geptop!

Nem hinném, hogy alaptalan az összeesküvés elmélet gyártó hajlamod! Sok dologban egyetértek veled, csak te szebben, jobban tudsz fogalmazni mint én! De mint írtad, neked jelentek is meg cikkeid!
geptop 2012.01.23. 12:16 (#14)
http://www.youtube.com/...2Jm44Bo200
eladasos 2012.01.23. 11:53 (#13)
"Van ilyen sorozata a véletleneknek?"

...természetesen van. Amennyiben tervezett és a "lesz, ami lesz", elven bepróbálkoznak!
geptop 2012.01.23. 11:48 (#12)
Ezt a zacskós víz dolgot tovább gondoltam...
Zacskós víz? És a akkor a probléma meg is van oldva? És azon üzemek, melyek nagy ivóvíz felhasználók? Velük...? Lajtos kocsival hordják majd a vizet? Honnan? Az ország egyötöde a fővárosban él!... Az ország gazdasága a fővárosra centralizálódott...
Véletlen?
Csaba írta, hogy 15 évig holdbéli táj... Vagy több, vagy kevesebb...
Aztán - csakhogy kiéljem az összeesküvés elmélet gyártó hajlamaimat - megvolt a "főpróba" az ajkai térségben... Ott minden megtörtént, ami megtörténhet Budapesttel: Élővíz szennyezés, ivóvízszennyezés, semlegesítés... Még az Ensz is delegált oda tudósokat! (Tán még mindig ott vannak)...
No de a folyóvíz megújul! A Tisza is regenerálódott elég hamar... A Duna környéke is fog! Talán még a gazdaság is helyreáll! Csakhogy a főváros lakóival addig mi lesz? Élhetetlen környezet, tönkrement gazdaság...
Véletlen???
Van ilyen sorozata a véletleneknek?
xenos 2012.01.23. 11:35 (#11)
Szerintem az is egy nagy baj, hogy "kicsiben" sem törődnek az emberek nemhogy a környezetükkel, de egymással sem. Az előző házunkban a szomszédék emésztőgödre pont egy légvonalba esett a mi bejárati ajtónkkal, amivel nem is volt semmi baj, amíg ki nem találták, hogy spórolásból ők maguk "szippantják" kis a szmötyit, és engedik ki a kertjükbe -és ezzel szinte a mi lakásunkba. Nyáron ez különösen csodálatos élmény volt. Mellesleg ők ezen a szutykon termesztettek zöldségeket, mert ugye, milyen jó is, amikor az ember a saját termését eszi! És ez itt szó szerint így történt. A szemközt lakó teherautós pacák az utcán cserélt olajat a járgányában, természetesen belefolyatta a fáradt olaj nagy részét a földbe. Ezek aprócska kis dolgok - a nemtörődömség, a mások semmibe vevése.
Nagyban ugyan miért lenne ez másként? Hiszen akinek pénze van, az mindent megtehet, ugye. Hiszen a profit az isten, kit érdekel, ha közben megdöglik egy csomó ember?
hatarvadasz 2012.01.23. 11:18 (#10)
Gondoltam hozzá sem szólok a kérdéshez, mert ez már kívül esik a
hétköznapiság keretein!!!
Az hogy valóság az csak azt mutatja, hogy az érdekelt politikai és gazdasági vezetés,
csak a profitot látja és hajszolja, többi kiesik az érdeklődési körükből, a felelősséget,
pedig áthárítják másokra!!!
Az egész világ nyerészkedő ipari és mezőgazdasági tevékenysége egyformán
kizsigerelő hatású, és a mechanizmusok egymásra való gyakorlati hatásait
csak a súlyos problémák felmerülésekor elemzik, és próbálják meg orvosolni!!!

A különböző természetvédők, és hasonló tiltakozó megnyilvánulások nem érik el a kellő hatásukat, általában csak az atrocitásokat segítik elő!!!
A nagytőke és a politikai és gazdasági érdekkörök szellemiségének és
felelősségérzetének kellene drasztikusan megváltozni és javulás irányába ,mert
az ökokatasztrófa a földi élet feje felett lóg.
És ezen még az Isten sem tud segíteni!!!!
geptop 2012.01.23. 11:02 (#9)
Közben jár az agyam....
Tudjátok... szeretem az összeesküvés elméleteket... Most egyet megpróbálok magam is gyártani:
Nem az almásfüzitői van egyedül, a Duna árterében, vagy közvetlen közelében.... No meg Kolontár!!! Igaz, nem ismerem az ottani földrajzi helyzetet, de tény, hogy ott is a lakott terület fölé létesítették, szabad ráfolyással a falvakra...
Miközben a média hallgat...
Aztán ott van Paks! A Duna partján! És ha valami baj van, akkor a Duna megállíthatatlanul viszi... Tudom... Már hallom is az ellenérveket... A töméntelen hűtővíz igény miatt... Igen? Nincs elég, olyan állóvizünk, mely el tudná látni a megfelelő mennyiségű hűtővízzel???
Még a magazin rovatban szóvá tettem a borsodi Lázbérci víztározót, ahol egy őrült, vagy egy terrorista munkájának eredményeként még Miskolc is vízben állna, pedig ahhoz a víznek több mint 30 km-z kell megállíthatatlanul zúdulni...
Véletlenek ezek?
De a média hallgat...
1 2 
Facebook komment
További címkék
megszállottságig űzött, másik hivatás, természet ellen, kenyérmezei patak, régebbi, azért, tudni, index, másokra alvállalkozónak ugyan, megújul pecázva dolgok, patakba emberek kapta, egyet változhatott, nemzeti fővárosra, derékig felelősségérzetének, lehetett kellene, érdekel szennyezett, neked ajkai,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.