Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Vajon miért nem csodálkozunk?
https://civilhetes.net/...&at_ab=

Ezt csak narancs vérűek nem tudják és a vakok nem látják!

PolitikaMagyar Politika
A kérdést írta: pikasso ( 2018.03.23. 17:17 )
Válaszok száma: 12
Címkék: csodálkozunk, miért, vajon, nem, valasztasokat, kiszivargott, informaciok, civilhetes, belfold, narancs,
1 2 
Válaszok Új válasz
pikasso 2018.05.08. 20:35 (#12)
Minden balfasz fidesz rajongónak üzenem hogy nem ússzátok meg ti sem mert ez a geci nem ismer sem istent sem embert úgy hogy a rábaszás rátok is vonatkozik még ha elvhűek vagytok, és majd vinnyoghatok de akkor már késő.Bár nálatok felesleges olyat írni hogy gondolj anyádra vagy a gyerekeidre,esetleg az unokádra .Jusson eszetekbe amikor a kormányotok a legnagyobb szart hozza fejetekre hogy ezt a fost választási csalással ti hoztátok létre.Ha majd nincs orvos nincs pék nincs semmi akkor örvendjetek hogy egy skizofrén faszt támogattatok,aki ellopja mindeneteket és stadionba fekteti..
pikasso 2018.05.08. 20:35 (#11)
A fityfaszokat az igazság soha nem érdekelte!!!!!!
pikasso 2018.05.08. 20:34 (#10)
Érdekes nekem simán megnyílt az oldal,lehet hogy itt is a kettős mérce uralkodik fityisznek nem normálisnak igen hát van ez így.
decotext 2018.04.02. 09:09 (#9)
Kedves Pikasso! #8

A fitymáéknál azért nem jelenik meg mert akkor esetleg elolvashatnák
az igazságot! No, ezt meg senki nem akarja főleg nem a fityma!
A fura, hogy nálam (is) pl. minden hibajel nélkül bejött!

"A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani"Idézet az oldalról:
"A WikiLeaks kiszivárgott táviratai szerint Orbán Viktor már a 2006-os választásokat is csalással akarta megnyerni: diplomatákkal közölte, hogy amit a kampányban mondani fog, arra nem kell figyelni. "
pikasso 2018.04.01. 21:18 (#8)
Érdekes mindenkinek megjelenik csak a fityfaszoknak nem kettős mérce vagy skizofrének!
#6 Ne reagálj semmit mert nem is tudsz semmit így nem gond.Majd ha a gazdi meg mondja mit válaszolj akkor van saját véleményed.
foxworkinspace 2018.03.24. 20:35 (#7)
Nnnna, hogy a 6-os Fidesz-bagázs nyalonc jól aludjon, ma éjjel, IDE TŰZÖM a Kérdésben mutatott link alapján a CIVILHETES Független Közéleti Magazin plaltformján talált SZÖVEGTARTALOM LEGLÉNYEGESEBB RÉSZÉT.
Íme!:
Kiszivárgott információk: Orbán csalva nyerte meg a választásokat!?
2015. július 10. - 13:42

A WikiLeaks kiszivárgott táviratai szerint Orbán Viktor már a 2006-os választásokat is csalással akarta megnyerni: diplomatákkal közölte, hogy amit a kampányban mondani fog, arra nem kell figyelni.

A jelentések szerint ugyanarra készült, amit Gyurcsány Őszödön elmondott.

A WikiLeaks iratok révén igazolódni látszik, hogy Orbán hazudott a választóknak “reggel, délben és este". Szétverte a kormányzást, meghiúsította a reformokat, amelyeket maga is megígért a külföldi diplomatáknak, a pénzügyi világ képviselőinek. Feláldozta Magyarországot a saját hatalomra jutása érdekében. A 2006-os vereség után a teljes ciklus alatt ugyanazt a hazudozást folytatta, amiről 2006-ban azt mondta a külföldi diplomatáknak, hogy azt hagyják figyelmen kívül. A Fidesz retorikájával élve, Orbán hazugsággal és csalással nyerte meg a választásokat, mert becsapta a szavazókat.

“Hagyják figyelmen kívül, amit mondok" a kampányban - két amerikai diplomáciai távirat szerint is erről beszélt a 2006-os választások előtt diplomatáknak Orbán. A WikiLeaks által kiszivárogtatott táviratokból kiderül, Orbán arra gondolt, hogy az amerikai diplomaták által populistának nevezett választási ígéretei nem feltétlenül esnek egybe teljesen pártja terveivel. A nagykövetség úgy értékelte, emiatt nem volt olyan helyzetben Orbán, hogy az őszödi beszéd után “megkövezhesse" Gyurcsány Ferencet. Orbán maga is arra készült, ha megnyeri a választást, amit Gyurcsány bejelentett Őszödön.

“Ez nem bonyolult - azt mondjuk az embereknek, hogy visszaállítjuk a nemzet nagyságát, a gazdasági szereplőknek pedig azt, hogy mit várhatnak a Fidesz-kormánytól" - jelentette ki cinikusan Orbán Viktor az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének egy 2008 áprilisi diplomáciai távirat szerint, amit a WikiLeaks szivárogtatott ki. Eddig Orbán hívei még nem szembesültek azzal, hogy Orbán cinikusan manipulálja őket, hülyének nézi a magyar embereket, amikor azzal kábítja őket, hogy visszaállítja a nemzet nagyságát, miközben a kettős beszéde szerint a gazdasági szereplőknek megmondják az igazat. Ezek szerint az uszító nemzeti lózungok csak arra valók, hogy hülyítse a népet.

A távirat szerint “régi emlékek" is aggodalmat keltettek 2008-ban a Fidesszel szemben. A dokumentum szerint a szavazók erős személyes kapcsolatot éreznek Orbánnal, de sokan nehezen fogadják el, hogy politikai ideológiája a liberalizmustól a populizmusig jutott. A távirat megjegyzése szerint Orbán idézett kijelentését egyesek pragmatikusnak, míg mások elvtelennek neveznék.

Egy 2006 szeptemberi távirat is idézi egy hasonló megfogalmazást Orbántól. Ez a távirat Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének kiszivárgása után, de az önkormányzati választás előtt íródott, Orbán hasonlóan képmutató és hazug kijelentést tett különböző európai uniós nagykövetek előtt a távirat szerint. “Annak ellenére, hogy Orbán hétvégén kijelentette, hogy 'soha nem hazudtam a magyar embereknek', diplomata kollégáink tisztán emlékeznek arra, hogy a kampányban az európai uniós nagykövetekkel való találkozás során azzal biztatott, hogy ‘ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok' [pay no attention to what I say to get elected] és megígérte, hogy radikális reformokat fog véghezvinni" - olvasható a táviratban. A nagykövetség azt írta, emiatt sokan - az nincs kifejtve, hogy kik - kétkednek abban, hogy Orbán olyan helyzetben van-e, hogy az őszödi beszéd megjelenése után “megkövezhesse" Gyurcsányt.

E szövegrészlet szerint Orbán Viktor 2006-ban tudatosan hazudott a magyar népnek a megválasztása érdekében. Utána pedig négy éven át ugyanezt a hazugságot szajkózta, miközben megakadályozta Gyurcsányt abban, hogy megtegye azt, amit maga is készült megtenni. Orbán 2006. szeptember 23-án az amerikai CNN-nek adott interjújában jelentette ki, hogy soha nem hazudott az embereknek. Ezzel Gyurcsány korábbi kijelentésére reagált, mely szerint valamennyi politikai párt hazudott már. A Fidesz egész kommunikációja arra a karaktergyilkosságra épült, hogy Gyurcsány hazudott, Orbán viszont nem. A WikiLeaks táviratok szerint ez maga is egy nagy hazugság volt.

A Fidesz a 2006-os választás előtt többek között azzal kampányolt, hogy tízszázalékos járulék-csökkentéssel 500 ezer új munkahelyet teremt. A párt programjában az is szerepelt, hogy a kis- és középvállalkozásokat a járulékcsökkentés mellett adócsökkentéssel is segítenék, csökkentenék az adminisztrációs terheiket, tőketámogatást is kapnának, továbbá a körbetartozások megszüntetésére is ígéretet tettek. Családbarát adózást vezettek volna be, a nyugdíjasoknak pedig általános 14. havi nyugdíjat helyeztek kilátásba. Emellett a villamos áram árát 10 százalékkal csökkentették volna, az önkormányzatoknak pedig nagyobb önállóságot ígértek.

Ugye, tudod, mi következik most, 6-os Fidesz-bagázs nyalonc: Faszfej! Lépj egyet hátra, és BASZD ARCON MAGAD!
/'Trópusi vihar'/
putnok7882 2018.03.24. 20:23 (#6)
#4
Számomra ez jött be:
A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani

A(z) civilhetes.net egy nem támogatott protokollt használ.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

Erre, mi a faszt reagáljak? (Elmebeteg! )
foxworkinspace 2018.03.24. 19:45 (#5)
...Bukni fognak!...
pikasso 2018.03.24. 17:41 (#4)
Milyen érdekes ezekre a kérdésekre nem reagál a fityisziszes csorda putnok, hati, geptop, hol vagytok?Szarban a vezír lapítanak a nyaloncok?
szensavasutlezaras 2018.03.24. 15:09 (#3)
Hát igen, többek között ezért van egyre többeknek elege az úgynevezett "demokrácziából".
1 2 
Facebook komment
További címkék
rábaszás rátok, legnagyobb szart, fost választási, skizofrén faszt, minden, balfasz, fidesz, rajongónak, elege gondolt hasonlóan, reagált kormánytól gazdasági, gyerekeidre fityma protokollt, igazság július, elege érdekes, gyerekeidre nagykövetségének, őszödi mismatch, magyar attention, ezekre egybe,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.