Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Az meg MI, hogy a kínai miniszterelnöki látogatás idején, NEM ENGEDTÉK LAKÁSAIKBA a Kossuth téren lakókat?
A készenléti rendőrség, MÁSFÉL ÓRÁN KERESZTÜL, IDŐS, BETEG EMBEREKET, SZÜLŐKET — GYEREKEIKKEL! — GÁTOLT MEG ABBAN, HOGY OTTHONAIKBA JUTHASSANAK!

Aki szerint, nem ELMEHÁBORODOTT DIKTÁTOR uralja az országot, az HÜLYE!


PolitikaMagyar Politika
A kérdést írta: foxworkinspace ( 2017.11.29. 18:50 )
Válaszok száma: 22
Címkék: miniszterelnöki, lakásaikba, látogatás, engedték, elmeháborodott, gyerekeikkel, otthonaikba, juthassanak, készenléti, rendőrség,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
foxworkinspace 2017.12.05. 21:17 (#22)
20-as Fidesz-bagázs nyalonc!
Bruxelles-ben, NAPONTA min. 10-szer annyi külföldi delegáció fordul meg, mint aminek okán Budapesten őrültködtek az elmebeteg segg-tulajdonosaid!
OTT (Bruxelles-ben), nem zárnak ki valakit a lakásából, csak, mert éppenséggel arra jár egy külföldi delegáció... Vagyis nem tesznek ki valakit olyan — bármikor előfordulható — végletes helyzeteknek, mint amilyeneket a 14-esben leírtam!
(Kis- és egymillió mód lett volna arra, hogy azokat, akik be akartak jutni a lakásaikba, biztonsági ellenőrzésnek vessék alá!)

Csak egy — a Fidesz-bagázs elmebetegeihez hasonlatos — idióta nem képes átlátni, MENNYIRE POFÁTLANUL GYALÁZATOS GÖRÉNYSÉG VOLT, amiről a Kérdés szól...

(Ha a saját szeretteidről lett volna szó, biztosan másképp' járna a szád, rohadék!...)

donaldduck 2017.12.05. 20:52 (#21)
20-
-a protokoll miatt tán igazad van.
-az is igaz hogy ha csak egy "csoportot"kell védeni az könnyebb mint bármennyivel többet.
-hallottam egy olyan megoldást is hogy Ferihegyről miért nem mentek le a Duna partra és miért nem hajóval mentek a parlament elé?


putnok7882 2017.12.05. 20:00 (#20)
19.
Egy gazdasági miniszter, vagy egyéb kiemelt tanácsadó, befolyásos üzletember számodra nem fontos (és van olyan, hogy protokoll) ezt ugorjuk át. Mennyivel lenne kisebb a dugó? A rendőri kíséret, felvezetés, forgalomkorlátozás nekik is jár.
Tehát jönnek a kormányfők... Ők ugye helikopterrel... 10 perc alatt odaérnek. Persze nem egyszerre. Ha csak nem ugyanannál az utazási irodánál foglaltak helyet ugyanarra a gépre.
Tehát a kormányfők merkezve várakoznak a delegációjuk többi tagjára. Mondjuk bő félórát. Addig van idő selfit készíteni. Megkeresni és bejelölni egymást a facebookon...
Én jobbat tudok! A reptéren felszálltak volna a reptéri buszra. A Kökin a metróra. A Deák téren pedig Bkv ellenőrök biztosították volna, hogy az átszállásnál ne kavarjanak be. Föld alatt meg lehetett volna oldani.
donaldduck 2017.12.05. 19:40 (#19)
18-
-nem pont így
-az elnöki helikopterben sem csak egy személy fér el tudtommal. A delegáció többi tagja pedig mehetne a limuzinokban de,miattuk legfeljebb kiállítanak egy forgalomirányító rendőrt hogy könnyebben áthaladjanak a városon.viszont mivel nem kiemelten fontos személyek így nem kellene lezárni a várost. A csapatszállító helikopter egy alternatíva a limuzinokra a kevésbé fontos személyeknek
putnok7882 2017.12.05. 19:35 (#18)
17.
Ne fokozd!
A kérdés nem Viktor irodájának zsufoltságáról szól!
Van ugye a diplomáciában olyan is, hogy protokoll.... (De ez ne zavarjon. ) Tehát, a miniszterelnökök elnöki helikopterrel... A testőrség és a delegáció többi része csapaszállító helikopterrel.... Aha.... Értem.... És ebédeljenek a tanácskozások helyszínén, ahová biciklista pizzafutárok vinnék a magyaros pizzát. A kínaiaknak pedig riksás kulik a rizsát.... És aludjanak a helyszínek parkolójában, katonai sátrakban. Az ötleteidből fergeteges kabaréjelenetet lehetne írni.
donaldduck 2017.12.05. 19:20 (#17)
16-
Szervezés vazze!! Ne mond nekem hogy az összes diplomata,és egyéb kísérő az ennyire védett személy kategóriába tartozott!! Aki igen az meg miért ne jöhetett volna helikopterrel?
-ne gyere most azzal hogy nem érkeznek meg egyszerre Vazze ha a kínaiak jöttek mondjuk ötvenen akkor mind az ötvenet körbevezették a viktor irodájában? beleértve a kínai titkárnőt is? Szerinted egy csapatszállító helikopterben mennyi ember fér el,és a helikopter letud-e szállni a parlament előtti téren?
putnok7882 2017.12.05. 19:04 (#16)
15.
Bocsáss meg a világnak, amiért nem a te elvárésaid szerint müködik!
Tudod hány ország miniszterelnöke és sleppje volt nálunk? Miniszterelnökönként 2-3-4 helikopterrel beszorozva, mégis hol lehetett volna megoldani a tanácskozásokat?
Látom, már ehhez is értesz. Nem baj ugye ha ezt nem bízná rád még egy ovodás sem?
donaldduck 2017.12.05. 18:31 (#15)
-kérdés:
Miért nem vitték át a küldöttségeket helikopterrel a város felett?
Miért nem egy védhető vidéki fővároshoz közeli helyszínt jelöltek ki a tanácskozásokhoz?
Biztos az hogy a küldöttségek útvonala a legegyszerűbb leggyorsabb útvonal volt a reptértől a parlamentig?
foxworkinspace 2017.12.05. 18:16 (#14)
...Az a legnagyobb baj, hogy ezt az országot, GYAKORLÓ ELMEBETEGEK VEZETIK!

Csak 3 példa...:
● A lezárt területről kora-reggel (még a lezárás előtt) eltávozó ember anyja/apja/gyereke — aki a lezárt területen lévő ingatlanban maradt — napközben (de már a lezárás ideje alatt) balesetet szenved a lakásban, és csak arra marad ereje, hogy telefonon felhívja a távol lévő családtagot — aztán csendben elájul...

Kérdés: Az itt ,,jelelő" értetlenek közül KI volna az, aki nem menne neki, AKÁR EGY RENDŐRSORFALNAK IS, hogy feljusson abba a qrva lakásba a hozzátartozója megmentéséért?!...
(Csak kérdezem...)

● A lezárt területről kora-reggel (még a lezárás előtt) eltávozó ember a munkahelyén kap hírt arról, hogy az éppen külföldön tartózkodó — anyja/apja/férje/felesége/gyereke balesetet szenvedett külföldön, és súlyos állapotban fekszik egy kórházban.

Kérdés: Az itt ,,jelelő" értetlenek közül KI volna az, aki nem menne neki, AKÁR EGY RENDŐRSORFALNAK IS, hogy feljusson abba a qrva lakásba, hogy a legszükségesebb holmikat és iratokat összecsomagolja, mielőtt kiutazik külföldre a hozzátartozójáért?!...
(Csak kérdezem...)

● A lezárt területről kora-reggel (még a lezárás előtt) eltávozó ember a munkahelyén döbben rá, hogy a lakáskulcsát benne hagyta a bejárati ajtó zárjában!... (A lakásban pedig komoly értéket képviselő műtárgyak, és fontos üzleti iratok vannak...)

Kérdés: Az itt ,,jelelő" értetlenek közül KI volna az, aki nem menne neki, AKÁR EGY RENDŐRSORFALNAK IS, hogy feljusson abba a qrva lakásba, hogy ellenőrizze annak sértetlenségét?!...
(Csak kérdezem...)

putnok7882 2017.12.05. 14:30 (#13)
http://vastagbor.blog.hu/...nt_tilto tt
Hogy ki, mikor, mitől félt, arra itt egy link (a sok közül) az archívumból
(Mint mondtam, mivel gyurcsányista fészekben lakhatsz, ezért az elővigyázatosság indokolt volt. Annál is inkább, mivel a településen történő fejlesztés ünnepi átadásáról való tájékoztatás kötelezettsége nem a mindenkori kormányt terheli, hanem az önkormányzatot. Mint írtad, a polgármester nem tette meg. Sőt! Tüntetőleg a kibicek közé állt. Biztonságos távolságba a kötelezően védett személyektől. Te mint titkosszolga, milyen intézkedést tennél, közjogi méltóság látogatása előtt, ha azt tudnád, hogy a település önkormányzata nem tájékoztatja a lakosságot a településen történt fejlesztés ünnepélyes átadásáról? Ő pedig, nem az őt megillető helyet foglalja el pulpituson,hanem biztos menedékbe, a tömeg közé vegyül? Ez lehhet,szimpla, gyurcsista, bunkó utálat, de lehet .... A biztonsági szolgálatoknak mindenre fel kell készülni. Főleg, ha gyurcsista fészekről van szó! Mivel a törvény szerint, a mindenkori parlamenti elnök, közjogi méltóságnak számít. Ezáltal kiemelt védelemre kötelezett!)


1 2 3 
Facebook komment
További címkék
külföldi delegáció…, 14-esben leírtam, saját szeretteidről, könnyebb mint, fidesz, bagázs, nyalonc, bruxelles, titkosszolga aludjanak könnyebben, jutni utazási sértetlenségét, parkolójában naponta biztosították, pizzát zavarjon, helyet kavarjanak, elnöki ellenőrök, elnöki megillető, benne mondtam, csoportot annak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2020 TVN.HU Kft.