Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?
Hmmmmm....hmmmm...
PolitikaMagyar Politika
A kérdést írta: hatibacsi ( 2017.06.04. 21:12 )
Válaszok száma: 861
Címkék: európainak, békeidőben, meghalnia, értsük, hmmmmm, hmmmm,
1 2 3 ............43 44 ......64 65 66 ......85 86 87 
Válaszok Új válasz
foxworkinspace 2017.07.15. 15:00 (#221)
Álságoskám! (#217-es)

Soros György 1944-ben 14 ÉVES VOLT! Ám attól, mert az apja - a fia megmentése érdekében - annak idején egy NEM ZSIDÓ ügyvéd mellé rendelte a kiskamasz Soros Görgyöt, hogy aztán annak ,,kíséretében" vészelje át a vészkorszakot (olyan ügyvéd kíséretében, aki egyébiránt zsidó vagyonok elkobzásával foglalkozott), attól még maga Soros György, nem vált ama vagyonok elrablójává! - NEM Ő volt az elkobzó! (Nem világos?...)

A többi, csak belemagyarázás...

Kíváncsi volnék, hasonló esetben TE, #217-es, MENNYIRE ZAVARTATNÁD MAGAD, a családod - köztük a fiad - megmentése kapcsán?!... (Szerintem, semennyire sem...)

Tehát: NE HAZUDJ! Soros György nem rabolt zsidó vagyonokat! Ezt ő nem mondta! A zsidó vagyonokat A NÁCIK ÉS A NYILASOK RABOLTÁK! (...És nem zsidó ügyvédeket bíztak meg, hogy a ,,tranzakció" ,,törvényességének" látszatát keltsék...)

Ennyi...

NE HA-ZUDJ!
hatibacsi 2017.07.15. 14:07 (#220)
Szerinted, ha egy magyar-kormánypártiról ilyen hírek keringenének, az is titokban maradna?...

http://nethir.com/...l-a-media/

wheels 2017.07.15. 13:58 (#219)
Aki nem akarja, az úgysem olvassa el, nem hallgatja meg...ezért kár is.... Hati...kár
hatibacsi 2017.07.15. 12:08 (#218)
Az ifjú Soros Györgyöt egy olyan hivatalnok fogadta keresztfiának, aki zsidók vagyonát elkobzó végrehajtóként tevékenykedett, sőt, maga is jelen volt az ilyen akcióknál..... Idézet vége....
hatibacsi 2017.07.15. 12:06 (#217)
Bár már idéztem, azt amit az én aljasságomnak tart Róka, de akkor még egyszer..... http://www.origo.hu/...erjut.html

A videoban nem én adom Soros szájába a szavakat....Ezt az én aljasságomnak nevezni, minimum rossz szándékú ostobaság....
wheels 2017.07.13. 23:02 (#216)
Hát, Deco..neked nehéz válaszolni...no, nem azért mert nem fogod fel agyilag, hanem leginkább azért mert hit szükséges a megértéshez.
Így nem fogadod el a válaszomat.
Izrael népével szövetséget kötött az Úr - mint tudod ismereteidből. Egyébként Ábrahám unokája, Jákob volt az akinek az Úr az Izrael nevet adta. Ő tőle származik Izrael 12 nemzetsége. Ők mentek el Egyiptomba. Pontosabban József volt az aki ott szép "karriert" futott be -nem részletezem-és Egyiptom általa befogadta Izraelt. Ez ment jó ideig, míg ők ott voltak és a fáraó József miatt szívesen látta őket. De aztán jött másik Fáraó...stb....stb... pár száz év után Egyiptom rabszolgákká tette a hébereket, akik amúgy nagyon szépen megszaporodtak az ottlétük alatt. Aztán könyörgésüket meghallgatta az Úr és Mózes által kivezette őket....
Nem nekik volt bajuk a Fáraóval, hanem Egyiptom fáraói gyötörték őket mint rabszolgákat.
Nem ismerős a fehér ember történetéből világszerte a rabszolgaság felszámolása?
Nnaa...ott is megtörtént csak épp Istentől származó beavatkozással...de most nem kössél kérlek ebbe bele, mert azért válaszolok, hogy értsed és nem azért, hogy higgyed.
Ismered a 40 év viszontagságos vándorlást is és gondolom az okát is.
De mikor már új generáció lett a 40 év után Isten bevezette arra a földre Izrael népét, ahová kijelölte nekik, hogy menjenek. El kellett foglalniuk az ottani törzsektől a területet. Ez több mint 3000 éve történt. És megalakult Izrael.
Később a többi keleti népekkel való csatározásuk során elhurcolták őket és szétkergették mindenfelé őket. Meg is szűnt Izrael mint ország vagy mint állam. És uralkodott rajtuk Babilon is és Asszíria, illetve a Méd Perzsa birodalom is uralta a területet, de közben Izrael és Júda népe egy része otthon maradt....mint akiken uralkodik az ellenség....ugye láttunk ilyet a történelem folyamán. Aztán jöttek a Rómaiak is....miért ne lett volna bajuk a Rómaiakkal? Gondolod a többi országnak akiket Róma elfoglalt, nem volt bajuk vele???
Aztán jöttek a görögök stb...
De visszakanyarodva...a sátán mindig is Isten kiválasztottait tartotta első számú ellenségnek.
Evidens módon Izrael célpont volt már kezdet óta....a szövetség kezdete óta. És a sátán arra törekszik mind a mai napig, hogy elpusztítsa. Erre használja a nemzeteket.
Tehát valóban nem véletlen az, hogy Izrael mindenki szemében szálka.
Csakhogy ennek nem racionális oka van, hanem szellemi.
Szellemi, mint láthatatlan lények befolyása...innentől már ez nagyon nehéz neked és persze sületlenség...de nem is azért írtam, hogy elhitessem, csupán egy magyarázatot vártál tőlem és én készséggel megtettem
Izrael nem csinál népirtást, hanem védekezik.
Ez nagy különbség.
Most akkor Amerika és Vietnám esete micsoda volt?
Ki támadott kit és ki volt otthon?
Ha Izrael nacionalista, akkor az arab milyen?
Te odamehetsz egy bibliával a kezedbe egy arab hívő iszlám országba? Ott letelepedhetsz és biztonságban élhetsz? Ki is a nacionalista?
Jeruzsálemben mindenféle náció él....Ha Izrael annyira nacionalista lenne, akkor ez nem mehetne így.
Úgyhogy a lányod és a te megállapítása eleve hibás.
Egyébiránt minden országnak van joga megvédeni önmagát úgy ahogyan akarja.
Én ezzel egyet értek. Védje meg magát Izrael is és ha kell, a mi országunk is. Nem feltétlen látja valaki a otthon a fotelből a valós ellenséget.
Izrael nem támad, csak védekezik. Ha kell, atommal. És a többi atomhatalom nem zavar?
Mennyire vagy te igazságos?

foxworkinspace 2017.07.13. 21:32 (#215)
...Egy OSTOBÁT, nem tudsz meggyőzni, ész-érvekkel...

Egy ostobának az sem érv, hogy a zsidóság csaknem 6 000 éves írott történelme során, nem volt olyan - legalább 300 éves időszakot felőlelő - "metszet", amit békében élhettek volna meg! És nem azért, merthogy mindenkivel bajuk lett volna, hanem éppen ellenkezőleg!: a Földkerekség egyik legkisebb lélekszámú népeként voltak annyira öntudatosak, hogy miközben a Földkerekség "legrizikósabb" területét választották hazájuknak, identitásuk elvesztése nélkül viseljék el, hogy 2-3 száz évenként náluknál sokszorosan népesebb birodalmak rabigáját kell magukra venniük, sőt, végleges kiirtásukkal keljen számolniuk!

...Csak ostobákat zavar, hogy most végre itt egy kor, amikor a zsidóság végre KÉPES, nálánál sokszorosan nagyobb népességű ellenségeit is elriasztani, és tehetetlenül ostoba püffögésre kárhoztatni...


donaldduck 2017.07.13. 19:16 (#214)
213-
Decotext bár nem engem kérdeztél azért megpróbálok én is válaszolni.

A zsidóság már történelme kezdetén is egyisten hívő volt tudtommal. Az akkori világban viszont mindenhol többisten hit volt elterjedt,ezért nem szerették a zsidókat. Ez az állapot az egyisten hitek elterjedéséig fenn állt.
Majd mikor a zsidóságból kialakult a kereszténység,és a keresztények a zsidókat okolták a messiás haláláért,már ők,mármint a keresztények sem szívelték a zsidókat.
Ezután következett hogy a zsidók elvándoroltak különböző országokba és ahol tudtak megtelepedtek. Viszont a leginkább elérhető országok vagy keresztények vagy akkor még többisten hívők voltak. Tehát nem igazán látták őket szívesen.
A később kialakult egyisten hitű "világrend"be sem tudtak igazán beilleszkedni mert kizárólagosságot hírdettek,és ezzel a többi egyisten hívő országot is maguk ellen fordították.
A keresztény világban a katolikusok és más keresztény felekezetek a pénzzel való üzletelést bűnnek tartották és ezért azt átengedték a zsidóknak,akik ezt elég jól kihasználták. Meg is van a következménye hiszen ma a zsidóságot a pénzügyi manipulációkkal is asszociálják.
De itt nem állt meg a kirekesztésből eredő haszonszerzés! Ugyanis pl megtiltották a zsidó kereskedőknek hogy új ruhákat és új használati eszközöket áruljanak. Csak arra nem gondoltak hogy a nép az bizony szegény és ezért csak a használtat tudja megvenni.Tehát az ebből befolyó összeg is a zsidókhoz került. Óriási vagyonokat halmoztak fel amely szintén irritálta az akkori gazdagok és szegények tömegeit. Hiába zárták őket különböző gettókba (ilyen volt nálunk is) hogy csökkentsék a forgalmukat,hiszen a szegények a gettók nappali nyitvatartásakor bementek oda és ott vásároltak!
A zsidóság a felhalmozott pénzből bankokat is nyitott és a középkor embereinek jelentős része az adósukká vált. Utálták is őket ezért és üldözték őket ahol tudták.
A történelem további alakulásával a zsidóság pénzügyileg stabilizálódott,és ez további okot adott a gyűlölésükre.
Majd jöttek a nácik akik mivel pénzügyileg nem tudták megtörni őket ezért a teljes megsemmisítést a "végső megoldást" akarták végrehajtani. Ezzel pedig azt érték el hogy már nem csak anyagilag de morálisan is a zsidóság került ki győztesen.
decotext 2017.07.13. 18:39 (#213)
Kedves Wheels! #206

Én erre nem válszolok, mert elfogúlt vagy! Nagyon jól tudod, hogy ha egy patkányt sarokba szoritasz, akkor az nekedugrik, akkor is ha semmi esélye sincs! A palesztinokat Izrael totálisan blokád alá helyzete. Még a tengeri utat is ellenőrzik, de én itt nem részletezem azt sem pl. hogy Izrael megszegi a nemzetközi törvényeket is ahol kimondták, hogy nem építkezhet a megszállott területeken, mégis teszik!

OK: Maradjunk annyiban, hogy ők tudják, hogy mit akarnak ezzel és miért teszik,
de nekem csak egy kérdésem van hozzád, s ezt válaszold is meg kérlek:

AMIÍTÓA ÍRÁSOS TÖRTÉNELME VAN AZ EMBERISÉGNEK
AZÓTA A ZSIDÓNAK MINDENHOL MINDENKIVEL BAJA VAN!

Azt magyarázd meg nekem, hogy ha ők a "kiválaszottak", akkor miért van az, hogy már Egyiptomban is bajuk volt a fáraóval, s gyakolratilag mindig mindenkivel, már akkor is amikor még nomád nép voltak!!! (Érted? Nomád nép volt a mai izrael népe, mégis tulajdonjogot formáltak (és sajnos kaptak) a mostani államuk területén!) Idjöttek (exodus) ahol most vannak de már javában éltek itt mások!

Szóval miért van mindig mindenkivel bajuk? Ezek összerugják mindenkivel a port! A Római Birodalommal, a franciákkal, a németekkel, az oroszokkal, itthon is gondjuk volt és van, s az összes arab állammal kekeckednek! MIÉRT VAN MINDENKIVEL BAJUK? Nem lehet az, hogy ők ebben a hibásak? Hogy hogy lehet nekik (illegálsian) atombombájuk, holott pl. az Irán ellen nagyon harcol mindenki, hogy nekik ne lehessen! Miért baj az ha egy Kim-nek van atomja, ha Izraelnek lehet illegálisan? Az egész világ rossz csak ők a jók?

Jegyzet:
Teljesen mindengy, hogy ki ott most a terrorista. Amit Izrael csinál az népírtás
mert egy egy robbantás után, nem a tetteseket hanem egész lakónegyedeket
bombáznak megtorlásként. Itt nők és gyerekek is vannak, de nekik mindegy....!

(Ugyanakkor állandóan verik a nyálukat a holokauszt miatt, de ők sem tesznek mást!)

Ui: Lányom az elmúlt 7 évben 2x is volt (meghívásra)
Izraelben! Ilyen a nacionalista és fanatista népet nem
látott még soha! Elmondása szerint soha többet nem
megy oda, akkor sem ha ingyen lenne!

Mindezt elsőkézből, a lányomtól aki, 5 nyelven beszél
és kiválló világpolgár, akinek többek között mexicói volt
a férje s minden rasszizmustól mentes sőt imádja az
idegeneket teljesen mindegy hogy milyen a színűk vagy
a vallásuk!

Várom kedves válaszodat!!
foxworkinspace 2017.07.13. 15:31 (#212)
...Miféle ALJAS hátsószándék vezérel TÉGED abban, hogy ilyen OLTÁRI HAZUGSÁGOT böffenccs, miközben többször adtad tanúbizonyságát már annak, hogy ótvaros náci-elveid vannak?!...
(Ne röhögtess!... Hazug disznó!)
1 2 3 ............43 44 ......64 65 66 ......85 86 87 
Facebook komment
További címkék
apja –, kiskamasz Soros, családod –, fiad –, álságoskám, soros, györgy, attól, országunk szoritasz beavatkozással, fáraói biztonságban nálunk, ilyet lenne megtettem, elvesztése rabigáját, hazugságot akiket, ország kiválló, püffögésre ennek, bementek tudsz, pedig mindenféle,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2020 TVN.HU Kft.