Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Ha egy képviselő megtagadja a munkát, annak mi a következménye?
http://www.origo.hu/...jaban.html
PolitikaMagyar Politika
A kérdést írta: hatibacsi ( 2016.10.10. 23:46 )
Válaszok száma: 39
Címkék: következménye, megtagadja, képviselő, munkát,
1 2 3 4 
Válaszok Új válasz
meki77 2016.10.16. 23:29 (#39)
Nocsak-nocsak, kihoztalak a sodrodból, vagy átmentél Putnok-ba és személyre támadsz, de itt már mindenki ismer, ezért nem tudsz felbosszantani.

És ez így van lyóóóól!
hatibacsi 2016.10.16. 21:31 (#38)
Meki...Definiálnád a humort? Mia humor? A vicces? A sajátmagam seggberugós verzió.....? Annak igyekszel megfelelni? Tudod, az itt elvárt.... Akkor használhatod más rajzát., ami nem a tied....használhatod a videótárat.....Akkor minden a tied, csak rugd seggbe magadat.... Te megtetted....Sajnállak is érte, meg nem is....A hazudsz te gyerek, még viccesnek tünt, azt rájöttem....Súgtak, mert nincs önálló gondolatod....Nincs saját rajzod....Idézel.... de ilyeneket b+ Ehhh...Gyenge vagy te gyerek...ess neki és add elő a saját magad által lopott cuccot...

egy Meki féle saját gondolat?...Nos?
meki77 2016.10.16. 08:02 (#37)


"Akinek humora van mindent tud,
Akinek nincs, az mindenre képes,
Akinek humora van minden bír,
Akinek nincs, az mindenre kényes."

putnok7882 2016.10.16. 07:25 (#36)
#34.
Nem tudom, mit tett be az idomított majom, mert nem néztem meg. Mivel maga sem tudja, mit cselekszik (hisz csak majom) ezért nem lehet rá haragudni. Az idomítàs alapja, a gazdinak való megfelelni akarás.

#35.
Jobb oldalról csak elvétve találkozni az éleslőszerrel történő demoktácia formálás igényével. Balról annál inkàbb. Te magad szinte hetente emlékeztetsz rá.
foxworkinspace 2016.10.16. 06:25 (#35)
#32-es! Te egy következetlenül megveszekedett orbánista vagy! Egy diktatúra imádó vaksi seggnyaló, méghozzá a javából!...

Szóval, az, hogy Gyurcsány éveken át eltűrte orbán provokatívan közlekedés-bénító naggyűléseit az Astoria-nál, majd pedig a felbérelt gazemberei végig randalírozták, rombolták, fosztogatták a belvárost, — tehát a megfékezésük így szép szóval már nem volt lehetséges —, aztán az így jogossá vált rendőri beavatkozást követően — az arra való hivatkozással — még fel is gyújtották a TV-székházat; szóval mindez, még véletlenül sem mozdítja meg a te "demokratikus" érzületedet!
Ámde amit orbán vitetett végbe, 2010. óta (mióta ismét hatalmon van), szóval mindaz a számtalan jogcsorbító gazság, amit "Alaptörvénybe" foglaltatott, vagy amit csak úgy, "mezei módon" lezavartatott a 2/3-ados "megtehetem"-re hivatkozva:
● a magánnyugdíj-pénztárak kirablása,
● a trafik-mutyi,
● a föld-mutyi,
● a dolgozók sztrájkjogának szégyenteljes lefojtása,
● az ellenzéki orgánumok (RTL Klub, Klubrádió vegzálása)
● a civil szervezetek vegzálása,
● az Alkotmánybíróság Fidesz-csinyovnyik bírákkal való feltöltése, és egyáltalán: a hivatal jogkörének mocsok módú kiüresítése,
● az Evangéliumi Testvérközösség egyházi és karitatív jószolgálati tevékenységének ellehetetlenítése, csak, mert Iványi Gábor, az egyház és a szervezet főlelkésze, egy napon szembesítette orbánt az ő színe változásával (értsd: erkölcsi romlásával),
● a Nemzeti Bank eszement vezetőjének és az ő vérlázító "működésmódjának" eltűrése, mi több támogatása!,
● a Rogán-féle kis pöcsök, és a Lázár-féle utolsó férgek bicskanyitogató szövegelésének és üzelmeinek eltűrése,
● a gazdaság és a pénzügyi élet szereplőinek és eseményeinek tudatosan önérdekű befolyásolása,
● a személyes rokonok, és/vagy jóbarátok, és/vagy politikai vazallusok protekcionoista módú anyagi "felvirágoztatása", EU-s pénzek lenyúlása révén,
● a korrupció állami "kánonba" vétele és égbekiáltó működtetése,
...és a többi, és a többi...
Szóval MINDEZ, meg sem rezzenti a SZARJELZŐ készülékedet, és demokrácia-féltő "honfiúi érzületedet", Putnok!

NE RÖHÖGTESS!...

Tudod, mit: az én szemben te, csak egy hataloméhes diktátor elvtelen kiszoláglója vagy, semmi több!

Hát így...
hatibacsi 2016.10.16. 03:20 (#34)
Meki ez duplán gusztustalan. De felnőtt ember vagy saját személyigazolvánnyal.... de hogy ki volt az a félvak, aki kiadta neked?...
meki77 2016.10.15. 09:24 (#33)

http://xfree.hu/...aid=222925
putnok7882 2016.10.15. 08:37 (#32)
#28.
1. Engedélyt kért és kapott. Ráadásul hatalmas tőmegekkel megtőltötte. (Már amikor "szlovák terrorveszélyre" való riogatásos nyomásgyakorlás miatt le nem kellett mondani. A te "néped" naggyűléséhez elég egy lakótelepi játszóté is.
2, Tudom. A balosság genetika is. Hajlam az erőszakkal történő hatalomszerzésre, megtartásra. Aki meg mást szeretne, másképp gondolja, azt lelőni. Ez a demokratikus baloldal!
Az integrációra ugyanúgy képtelenek vagytok, mint a betelepíteni kívánt migránsok.
foxworkinspace 2016.10.14. 22:35 (#31)
A #29-re: "Lehet, hogy ez kellemetlen, de ha a gyurcsányi mélyrepülés kicsit kevesebb köztörvénnyel párosul, soha nem lett volna két-harmadja...."
(Mármint, orbánnak, de ez csak implicite "jön le" az idézetből...)

Nnna szóval:
1. Leírtam már: Gyurcsány — aki röhejesen túlmozgásos ugyan, és nem is 100-as...(no, de hát, orbán sem az, csak jobban álcázza...) —, szóval Gyurcsány "Fletó" Ferenc, ÉVEKEN ÁT ELTŰRTE a törpe-rattler orbán SZISZTEMATIKUS TUDATOSSÁGGAL KIMÓDOLT, PROVOKATÍV SZÁNDÉKÚ KEKECKEDÉSÉT, vagyis azt, hgy AZ ASTORIA-KERESZTEZŐDÉSÉBE "telepítette" a Fidesz "naggyűléseknek" titulált FORGALOM-BÉNÍTÁST, amivel aztán vérig bőszítette, Budapest közlekedésben meggátolt népének jelentős hányadát!
Az igazság tehát az, hogy Gyurcsányról, akár a türelem szobrát is meg lehetett volna mintázni, anno! (No, de hát egyszer minden türelemnek vége szakad...) De rögvest rátérek.

2. Tehát, orbán "Astoria-zása", AZT A NYILVÁNVALÓ SZÁNDÉKOT SZOLGÁLTA, HOGY TÜRELMET SZAKASSZON, vagyis olyan helyzetet teremtsen, amivel KÉNYSZERLÉPÉSRE készteti, "Fletót"! — És ez sikerült is neki! — Éspedig jórészt, a Fradi 'B-közép' legelvetemültebb brigantijaiból verbuvált véglények bevetése, valamint A KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG orbán-PÁRTI TAGJAINAK HATHATÓS KÖZREMŰKÖDÉSE RÉVÉN!

3. Azonban NEM Gyurcsány irányította a naggyűlés végén nekiinduló tömeg legjelentősebb részét a Madách tér felé! Az az "irányvonal", az orbán-ista Kubatov Gábor utasítására a tömegbe "épült" Fradi 'B-közepesek', valmint a civilben lévő, orbán-párti rendőrök "sugalmazására" jelöltetett meg!
(A Madách-téren "parkoló", majd aztán a "vonulók" néhány tagja által be is indított, múzeális T-34-es harckocsi, nem az égből pottyant oda, ahol volt! Azt orbán-párti rendőrök támogató segítsége nélkül, nem lehetett volna odacsörömpöltetni!...)
Egy ilyen indíttatású tömeget pedig, valahogy csak meg kellett állítani!...

4. Szintén NEM Gyurcsány utasította a naggyűlés végén nekiinduló tömeg másik részében lapuló 'B-közepeseket', a Rákóczi úton lévő üzletek ablakainak betörésére, és az üzletek kifosztására! Arra, az orbán-párti (a 'B-közepeseket' vezénylő) Kubatov Gábor közvetlen utasítására került sor!
Egy ilyen indíttatású tömeget pedig, valahogy csak meg kellett állítani!...

5. Ami pedig a Szabadság téri TV-székház FELGYÚJTÁSA kapcsán történteket illeti, azok az események nyilvánvaló bizonyságát adták, Gyurcsány türelmének! (Rövidlátó türelmének...) Fordított helyzetben ugyanis, orbán AZ ELSŐ 5 PERCBEN LÁNGSZÓRÓ BEVETÉSÉT KÖVETELTE VOLNA AZ OSTROMLÓKKAL SZEMBEN!...

Ami viszont a 2/3-adot illeti, az már csak történelem... (Minden szempontból...)
No de hát: lesz ez, még így se...
(Na, most lehet szólni, hogy "plagizálok"...)
Csakhogy, most én szóltam, hogy azt tettem, úgyhogy okafogyott...

Hát így...
kgb 2016.10.14. 20:50 (#30)
Semmi, mert ők minden erkölcsi törvény felett állnak.
1 2 3 4 
Facebook komment
További címkék
sajátmagam seggberugós, saját magad, mindenre képes, mindenre kényes, nocsak, kihoztalak, sodrodból, átmentél, személyigazolvánnyal mondani rattler, eltűrte harmadja kimódolt, méghozzá gazdinak lyóóóól, égbekiáltó hetente, változásával megfelelni, rokonok jelöltetett, szégyenteljes rombolták, mintázni lapuló, alaptörvénybe éspedig,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2019 TVN.HU Kft.