Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Mindenki tudja hogy ilyen az "elnök úr"?
A legelső kiborulása akkor történt amikor Gyurcsány a TV vita során az asztal alá mosta! Akkor darabokra törte a dolgozószobáját! Lévai Anikónak széttörte az állkapcsát! Előtte Zacher Gábor kezelte, még ezt is tudom, de már nem bírt vele! Mikor ennyire megverte a feleségét, akkor választhatott: vagy büntetőügy lesz belőle, vagy vállalja a gyógykezelést! Akkor kerítette Zacher a grazi orvost. Ha visszaemlékeznek, akkor Orbán hónapokig el volt tűnve. Egyszer véletlen hallgattam a klub rádiót, volt egy betelefonáló hölgy, ápolónő volt azon a klinikán, ahol Orbánt kezelték. Szó szerint ezt mondta a hölgy: "ugrált az ágyon és azt kiabálta: Én vagyok a miniszterelnök én vagyok a miniszterelnök!" Bolgár György próbálta csitítani a nőt, hogy "ne tessék mondani ilyeneket", de a nő hajthatatlan maradt, azt mondta Bolgárnak: "Már miért ne mondanám, hát láttam a saját szememmel, hiszen ott dolgozom!" Az sem elvetendő dolog még, ami Veér Andrással történt: miután felállította a diagnózisát Orbánról, azonnal leváltották az OPNI vezetéséről és perek sorát varrták a nyakába és ellehetetlenítették! Az ominózus feleségverés után az is érdekes, hogy az a kormányőr, aki az ajtaja előtt állt, nyomtalanul eltűnt, azóta sem lehet tudni róla semmit És nagyon sok emberrel történt véletlen baleset Orbán közelében! Hát nem furcsa? S hogy ki profitál ebből? Azok, akik pontosan tudják az elmeállapotát. Azt is tudják, hogy ezt az embert majdan nem lehet felelősségre vonni.
PolitikaMagyar Politika
A kérdést írta: pikasso ( 2015.06.28. 19:43 )
Válaszok száma: 21
Címkék: mindenki, ilyen, tudja, elnök, ellehetetlenítették, visszaemlékeznek, dolgozószobáját, miniszterelnök, elmeállapotát, választhatott,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
duplabrumm 2015.07.18. 23:30 (#21)
Törpikéknek igaza van.
Ha a történet igaz lenne, rácuppant volna Hetektől ATV-n át HVG, RTL KLUB - és a többi, és a többi...
Csak hát ők tudják biztos, hogy Tilos rádió meg a tárgyilagosság 2 különböző fogalom.
duplabrumm 2015.07.18. 23:19 (#20)
Mármint Bolgár György a betelefonáló hölgyet aligha csıtította....
Ezzel az erővel én is betelefonálhatnék valami bődületes hazugsággal... Picasso, azt sem tudod, ki az a telefonáló, mégis hiszel neki, csak mert Viktort gyalázza? Lehetnél kritikusabb.
duplabrumm 2015.07.18. 23:15 (#19)
Még hogy a környezetéből származó információ.... Ugyanmár.
Amikor ezt a családi erőszak című hazugságot bedobta a baloldal a köztudatba, Lévai Anikó még aznap megmutatta újságíróknak, hogy nem esett semmi baja, kamu a híresztelés.
Bolgár György meg aligha csıtította, de jó, tegyük fel, hogy őtizte a látszatot... Magában biztos jót mulatott.
Ha ugyan nem az ő rádióműsora kedvéért találták mi az egészet, csak hogy az MSZP malmára hajtsák a vizet.
Egyébként meg Bolgár György betelefonálós műsora épp annyira szavahihető, mint a Népszabadság a Teller levél után. Semennyire.
pikasso 2015.07.03. 17:46 (#18)
Törpi azt gondolsz amit akarsz én ebből a féregből simán kinézem ezt is de neked meg mondták hogy mit gondolj hát fogadd el és kész.Sárga vagy nem sárga ez van.Hogy ki miért nem kattan rá ahhoz nekem semmi közöm gondolom sajnálatból,vagy félelemből szíve joga mindenkinek mit miért csinál de ha mindenki a homokba dugja a fejét ide jutunk hogy bármit megtehetnek és nekem speciel ez nem tetszik.Amúgy írtam már neked attól hogy TE éppen nem láttad attól az még valós dolog lehet csak te éppen nem voltál jelen hát van ilyen.És mennyi ilyen dolog van amiről később bizonyosodott be hogy nem jól tudtad.Mint például ez:
jn 2015.07.03. 16:19 (#17)
Veêrnek mêg a kocsijăt is felgyújtottăk akkoriban, csak răfogtăk a szcientológusokra. Persze bizonyitêk nêlkűl, ahogy szoktăk.
Ên azt a doktornôt is ismerem, aki măr êvek óta kezeli 0rbănt.
Êrdekes, hogy a Tarlós is akkor hagyta abba az ivăst, mikor ittasan elgăzolt egy ötêves gyereket, aki ebbe belehalt. (Ismerem a volt tanărnôjêt.) Ha az ô űgyêt el tudtăk sikălni, pedig ô csak a III. ker.-i önkormănyzat vezetôsêgêben dolgozott, akkor a cigănysorról felkapaszkodott 0rbăn-csalăd sarjăt ne tudtăk volna kisikălni a szarból? Măr az apja is tanăcstag volt, mindent el tudtak intêzni. Itt egyesek olyan naivak, vagy csak nem akarjăk lătni a valósăgot? Azêrt a seggnyalăsnak is van egy hatăra... De hăt pont az ilyen strêberek falazăsa miatt tehet meg ebben az orszăgban bărmit, akinek van egy kis hatalma. Csak az ên kutyăm kölykêt ne băntsa senki, ugye? Na, nekem meg az ilyenektôl van hănyingerem.
torpikek 2015.07.03. 05:24 (#16)
(#15) pikasso!
Jo hogy ezt a hulyeseget csak a sarga lap es te terjeszted.
A baloldal miert nem kattant ra?
Az ujsagok miert nem irtak errol soha?
Olvasd tovabb a sarga lapot a Facebook-on, mert az jo neked!
pikasso 2015.07.02. 21:28 (#15)
figyu törpi azért mert te nem láttál egy millió dollárt attól az még van.Kettő az hogy a Viki többször volt elmegyógyintézetben csak te és a jobboldal tagadja.A jog furcsa dolog ittis és külföldön is itt valóban belehet sározni tisztességes embereket lásd Budai geci volt elszámolás ügyi fasz mindenki besározott és nem lett semmi.Na már most hati pajtásod igen lelkesen szidta az anyámat pedig nem is ismeri ez már a jobb oldal.Na valakit le k....váznék amit egyébként én nem szoktam akkor előszór is kivizsgálják hogy igaz-e vagyis az illetőnek be kell bizonyítani az ellenkezőjét ,ha ez sikerült akkor jöhet az ellentámadás vagyis becsület sértés és egyéb.De ettől a tény tény marad.Én nem tudom hogy te milyen jogon kérdőjelezed meg az amit az illető leírt ha annyira biztos vagy az ellenkezőjében akkor fel a harcra a jobboldal nevében rántsál kardot és perelj be mindenkit aztán lássuk a medvét.Vagy ott élsz a Vikivel egy fedél alatt te eskü alatt vallód hogy a sötét lelkű vezér nem verte meg az asszonyt nem csapta pofon a lurkókat....Ezzel a fars dumával etesd azt aki elhiszi.Ez annyira jobboldali hogy az már szégyen.
torpikek 2015.06.30. 14:06 (#14)
(#13) Figyu pikasso!
Kit nézel te hülyének? Engem?, másokat?
Ez a barom írás tudom, hogy nem a te fejedből pattant ki, nem is Orbán Viktor környezetéből, hanem a Facebook Sárga lap oldaláról.
Mert ezt a baromságot a világon csak 2 helyen lehet olvasni! A sárga lapon és itt a tudjatok oldalon. Nekem úgy tűnik az a sárga lap, a sárga ház utódja. Valamikor "sárga ház"-ban kezelték az elmebetegeket.

Ha egyszer az én családomról állítanál ekkora sértő, baromságokat, tutira Bíróságon találkoznánk!
Ma még az a törvény, hogy ha egy tisztességes leányt örömlánynak nevezel Biróság elé mész és megbüntetnek. És ez jogos. Ha egy örömlányt nevezel örömlánynak, akkor bizonyítanod kell, hogy valóban örömlány !

Ha te elhiszed az általad bemásolt baromságokat, az a te magánügyed!
De ha terjeszted is, az nemcsak szánalmas, de erkölcstelen is!
Undorítóak és betegesek a kérdéseid, de szabad országban élünk, azt kérdezel, amit akarsz. Szebb napot neked!
pikasso 2015.06.30. 00:19 (#13)
torpi ha figyelnél ezt nem én írtam ez ez vallomás a tisztelt gazdád közvetlen környezetéből..Úgy hogy jó lenne ha magadba szállnál és magad sajnálnád hogy egy ilyen férget támogatsz akinek a családon belüli erőszak miatt is kellene ülnie.A szabad orvos választáshoz hozzá tartozik hogy a kedvenced alkoholista ami ugyebár szakterülete a Gábornak és ezért kezelte de mint olvastad ezért a húzásáért abba is hagyta.A bemutatkozásról annyit hogy az aki ezeket támogatja az kiállította magáról a szegénységi bizit.De fogsz te még sírni mondom mert azok akik annyira lelkesülnek azoknak lesz a legnagyobb a pofára esés de azt gondolom megérdemlitek..
sode01 2015.06.29. 14:01 (#12)
Lebecolo idézete abszolut helytálló. Amiből viszont sajnos az is kiderül, hogy a mi népünk nem "bölcs és becsületes", hanem bizony behódoló, korrupt és becstelen. Mivel már harmadszor választottuk ezeket a "silány fickókat" kormányozni. Hát akkor min csodálkozunk?
1 2 3 
Facebook komment
További címkék
történet igaz, betelefonáló hölgyet, környezetéből származó, családi erőszak, törpikéknek, igaza, történet, lenne, volna cstag akinek, olvasd jutunk választáshoz, rdekes tisztességes becstelen, bizonyítanod rácuppant, törvény etesd, barom lenne, rádióműsora szoktam, dolog ismeri, kiderül millió,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2023 TVN.HU Kft.