Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Szerinted milyen reális esélye van a Jobbiknak a jövő évi választáson?

PolitikaMagyar Politika
A kérdést írta: chepe ( 2013.12.30. 10:14 )
Válaszok száma: 40
Címkék: választáson, szerinted, jobbiknak, esélye,
1 2 3 4 
Válaszok Új válasz
feerko 2014.01.01. 20:55 (#40)
Remélem törpe kisebbségben marad....,de hogy milyen esélyük van ?
Ha sok a hülye, akkor nagyobb, ha sok a gondolkodó, akkor nem sok .
romankata 2014.01.01. 20:42 (#39)
Remélem a Magyar Nép sokkal okosabb, mint hogy teljesen semmivé tegye a hazáját és nem szavaz ezekre ,tehát nincs esélye a náciknak .!!!!!!
decotext 2013.12.31. 17:31 (#38)
Kedves Geptop!

"A Jobbikról nincs pozitív véleményem, de egy biztos: Az úgy nácipárt, mint ahogy te űrhajós vagy... Érdekes módon néha kiderül pár Jobbikos vezetőről a zsidó származás..."

A NÁCI AZ NEM FELTÉTLENÜL FAJ VAGY VALLÁSÜLDÖZŐ. A náci az nemzetszocialista nézetű valaki aki általánosan a saját népét helyezi más népek fölé! (Mint pl. a szerbek vagy a románok) Ilyen ma Izrael is tehát ebben nincs ellentmondás. Tudod a szeretett olvasmányodban is "ők a kiválsztottak".... No, mit "szósz"?

Kár ide most llybiai szemetet bekeverni annál is inkább mert tudjuk, hogy mi lett a vége Kadhafinak! Én a nemzetközi megitélést csak az EU-ra értettem. Ami ezen kivül történik azokat már kemény gazdasági érdekek diktálják! (Olaj, arany, titán, chrom, földgáz) Szerintem oldjuk meg előbb a saját problémánkat mert akkor a bekeverésnek nem lesz vége:
Miért lehet Izarelnek atombombája, Iránnak nem?
Mi közünk Afganisztánhoz?
Hol állunk Syria ügyében?

Szóval maradjuk csak az EU-n belül politikailag is és gazdaságilag is. Amikor azonban azt hallom hogy "az ország jól teljesít", ugyanakkor a nemzeti jövedelem csökkent 1,7 %-al, akkor valahol ez nekem magas! Igaz Orbán úr az nem mondta, hogy miben teljesítünk jobban!

Továbbra is állítom, hogy a jobbik egy náci banda, mert egy érvet nem tudtál ez ellen felhozni! Amig ilyen revanzsista nézeteket vallanak holott mi maugnk okoztuk a hülye politikánkkal a bajt, addig ezek a szemeben és a legtöbb jóérzésű ember szemében, szemét banda s csak további bajt hoznak Mo.-ra mert mi sem gazdaságilag sem politikailag nem tudunk önállóak lenni! Arról nem is szólva, hogy gerinctelen nép vagyunk! Előbb a némettel az orosz ellen, aztán az orosszal a német ellen! Semmi tartás, semmi önérzet, de azért sirnak a fogytékosok Trianon miatt!
http://www.magyarorszag-szep.hu/...m egyek.jpg
geptop 2013.12.31. 15:45 (#37)
36!
A Jobbikról nincs pozitív véleményem, de egy biztos: Az úgy nácipárt, mint ahogy te űrhajós vagy... Érdekes módon néha kiderül pár Jobbikos vezetőről a zsidó származás...
A különböző parlamentek, különböző pártállású megnyilvánulásait, pro- és kontra, lehetne méltatni, vagy szapulni, netán önigazolásként támasztéknak... Van,aki számára fontos, van akinek nem...
Az általad nagyrabecsült nemzetközi közvélemény komolyabb dolgokra sem reagált civilizált emberhez méltó módon, tehát számomra egy nagy nulla... Értem én itt a Líbiai " ellenzék " támogatásán, a Kadhafi vagyon elrekvirálásán... és az emberi jogok sárba tiprása ellen harcoló ellenzék, törvénytelen kivégzésére adott közönyös reakció... Kadhafit és kormányának tagjait egyszerűen likvidálta az az ellenzék melyet a nemzetközi közvélemény támogatott... És sehol egy felháborodás? Ejnye... A román-, vagy iraki diktátor esetén még volt valami bíróságosdi... de itt már semmi...
Ennyit a nemzetközi közvélemény falusi megítéléséről!
decotext 2013.12.31. 15:11 (#36)
Kedves Geptop!

"Felénk - falun - bizonyos országok, bizonyos pártállású képviselőit nem nemzetközi közvéleménynek hívják!!!"

Látod, ezt még el is hiszem! A nagy helyzet, hogy felétek falun, valószinű nem tudják, hogy az Eu parlament az nemzetközi, és ott a képvisők az országaikat képviselik! Persze ha valamit nem tudsz az nem baj. A baj akkor van ha valamit nem tudsz, mégis nyilatkozol róla! Kölönben hiába csűröd, csavarod, a jobbik egy náci társaság ezt tükrözi a honlapjuk is. Ezek viszont szerencsére nem a magyar népet képviselik csak egy beteg részét! Ha itt olvasgatsz, akkor próbáld meg a dolgokat értelmezni is, ne csak felületesen szaladj végig a szövegen! http://jobbik.hu/
geptop 2013.12.31. 14:29 (#35)
32!
Domi!!!
Az nem személyeskedés, hanem általánosítás!!!
A személyeskedés egyik formája, amikor konkrét kérdést intéz valaki, konkrét személyhez!
Ezt pediglen te kezdeményezted. Igyekeztem rá válaszolni. Azért, hogy egy általánosító megjegyzés hatására elkezdesz öltözködni nem az én saram!!!!

Az, hogy számomra Csurka szimpatikus-e vagy sem, arra sehol nem találsz utalást nálam! Egyszerűen igyekeztem az állításidat tényekkel cáfolni... Nem egyszer volt rá példa, hogy D 209 azon érdemét méltattam, hogy a választási ígéreteit betartotta, még nem jelenti azt, hogy szimpatikus!!! Sőt!!! Számomra kurvára nem az!!! De ami tény és elismerésre méltó, azt el kell ismerni és nem mást állítani róla!!!

33!
" Morvai Krisztina dolgát csak azért idéztem be neked, hogy lássd milyen hatással van a jobbik a nemzetközi közvéleményre "
Felénk - falun - bizonyos országok, bizonyos pártállású képviselőit nem nemzetközi közvéleménynek hívják!!!
hatibacsi 2013.12.31. 14:28 (#34)
Kommentár nélkül....
http://www.youtube.com/...2UcIogG6y8
decotext 2013.12.31. 14:10 (#33)
Morvai Krisztina dolgát csak azért idéztem be neked, hogy lássd milyen hatással van a jobbik a nemzetközi közvéleményre, s nem mint szemrehányás volt. Ez csak egy dolog volt a sok közül s ahogy kivehetted O.Viktort is ebben a szövegben említettem, tehát nem kell a részedről egy egy mondatot kiragadnod, (s jó fityesz módszerrel) más környezetben más jelentést adni a dolgoknak (Öszödi beszéd.)

Csak azért kértelek, hogy a jelennel és a múlttal foglakozz, mert hiába irogatod a többoldalas expozékat a múltat még a Te istened sem fogja tudni megváltoztatni! S ha én a jobbikot elitélem az valóban nem egy Morvai vagy Vona beszéd hanem pl a WEB lapjukon tárolt információ!
A jelenünk és a jövönk nem rózsás de zene lehet változtatni! Amúgy nekem édes mindegy, hogy miről irogatsz, teljes mértékben jogod van saját véleményre!

Hibáidért megbocsájtok, s feloldalak!
domi2001 2013.12.31. 14:08 (#32)
"mert nem igazán szeretek homályos dolgokról olyanokkal vitázni, akik az egyértelmű bűnökre is keresgélnek mentő körülményeket, vagy ha nem lehet rájuk, akkor egyszerűen letagadják!!!"

Ez nem személyeskedés?Én nem tagadtam le bűnöket...mentő körülményeket meg te is keresel az általad szimpatikusnak vélt személyhez és most nem Csurka a lényeg.

Én kérdeztem tőled valamit amire lehetett volna enélkül is normálisan válaszolni, szerintem.

J.A. díjat kapott játszották a darabjait érdekes módon(nemzeti gondolkodása ellenére is) 1990 előtt, azóta meg nem, szerintem ez valahol kegy, de javíts ki ha tévedek, mert sok más íróét meg nem játszották.Ismerem a munkásságát valamennyire, meg a politikai nyilatkozatait is amiben arról beszél, ír, hogy neki mennyire rossz volt a Kádár rendszerben.Nem feketítettem be senkit sem, csak furcsálom, hogy valakinek jól megy egy rendszerben majd utána erre másként emlékszik.Ez nem baj, mert a politikus ilyen, csak akkor ne legyen már zsinórmérték.(Amúgy is csak kérdeztem.)
Én nem ítélem el a besúgás kapcsán sem, mert nem ismerem a körülményeket, de az tény, hogy aláírt.....csak ne állítsuk, hogy ő fa@ább és hitelesebb "gyerek" volt, mint mondjuk bármelyik karakteres kortársa és nemzettársa a poltikában.

Szóval a lényeg az, hogy én csak kérdeztem tőled valamit, nem állítottam semmit, te meg sértésnek veszed és felhúzod magad rajta, hoyg vki nem hisz feltétlenül Csurka igazságában, vagy hitelességében.

Ennyi volt a "bajom".
geptop 2013.12.31. 14:07 (#31)
decotext!
" Én speciel a gyujtogató és vandákodók ellen élesen is lőttem volna, "
Csak tájékoztatásul: Pont a gyújtogatók és vandálkodók ellen nem történt semmi intézkedés!!! Mint a későbbi vizsgálatokból kiderült, a rendőrök pontosan tudták kik ők.. (hogyne tudták volna a saját provokátoraikat) és titkosszolgálati módszerekkel figyelték a tevékenységüket, stb. Csak épp nem emelték ki őket!!!
Október 23.-án (ismereteim szerint) nem volt székházgyújtogatás... Ellenben volt nemzeti ünnep, különböző helyszíneken történő megemlékezésekkel... 56-os veteránokat kirángatni vendéglátóipari egységből és ott megverni... Mentelmi joggal rendelkező ogy képviselőt eszméletlenre verni nem unijós szokásjog része!!!!
Tudom, sokaknak bassza a csőrét, hogy okt. 23.-a nemzeti ünnep, de bele kéne törődni!!!
Tudod decotext barátom, kevés embert ismerek, aki budapesti látogatását attól tenné függővé, hogy az adott pillanatban van-e FTC-UTE meccs... persze... elvárhatod ennek figyelembe vételét egy látogatóba, vagy ünnepelni induló vidékitől, de azt hiszem a többség nagyon rád csodálkozna!!!
1 2 3 4 
Facebook komment
További címkék
zsidó származás, nemzetszocialista nézetű, saját népét, szerbek vagy, remélem, törpe, kisebbségben, marad, méltattam egyértelmű közvéleményre, szimpatikus vidékitől példa, közvélemény idéztem jövedelem, falun méltó, iraki szemrehányás, hitelesebb ennyi, uciogg nemzetszocialista, ünnep szemetet, törődni tehát,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.