Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Én hozzájárultam a kétharmadhoz, és te?
Én hozzájárultam a kétharmadhoz. Ha te is, akkor kíváncsi lennék a véleményedre. Mert én bizony nem erre szavaztam, ami történik.Hogyan lehetne megoldani, hogy korrigáljam a tévedésem?
PolitikaMagyar Politika
A kérdést írta: hatibacsi ( 2011.09.03. 07:55 )
Válaszok száma: 30
Címkék: hozzájárultam, kétharmadhoz, hozzájárultam, kétharmadhoz, véleményedre, korrigáljam, megoldani, szavaztam,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
tyuk 2011.09.06. 23:26 (#30)
Ilyen idiótákra nem szavaznék soha forduljanak fel a milliójukkal amit ellopnak
hatibacsi 2011.09.05. 16:31 (#29)
Én feldobtam egy labdát, amit bármerre el lehet ütni.A blogot eddig kb. 150 ember olvasta el...Ebből kettő adta tanújelét, hogy olvasta és támogatja.Magyarul két levél érkezett az erre a célra alkotott emailcímre. Én ezt nem érzem sem feladatnak, sem kötelezettségnek. Ha sikerülni fog nem az én érdemem lesz, hanem azoké akik részt vettek benne, ha nem akkor sem fogom kudarcnak érezni. Egyszerűen jeleztem, hogy ilyen könnyedén lehet tenni egy adott cél érdekében. Ahhoz, hogy ez valós dologgá váljon emberekre van szükség, akik írnak és elmondják mit szeretnének. Mi az amit támogatni tudnak és mi az amit nem.

Kedves Ferkoo! Sajnos vagy nem olvastad el a blogot, vagy szokásod szerint átszaladtál rajta. Egyértelműen megjelöltem a forrását a népszavazásnak.De ha nem találtad volna meg, leírom. Mivel ez a politikai gárda felelős a kialakult helyzetért, ezért a referendumok árát a fizetésükre elkülönített alapból a Parlament állja.A hozzászólásodat én nem vettem rosszindulatúnak, több sorával magam is egyetértek.A felhívás meg fog jelenni más oldalakon is. Ez volt a főpróba, ami nem túl fényesre sikeredett.Sajnos Attila és Ferenc is azt érzi amit én.Nincs annyi kurucvér az emberekben, hogy legalább egy emailt megengedjenek a cél érdekében.
sunchat 2011.09.05. 09:22 (#28)
Abszolút nem járultam hozzá. És az MSZP-hez sem fogok, ha ezek a köcsögök eltakarodnak a ciklus végén. És 3 év múlva is ezt írom, amikor majd az MSZP-re haragszotok, mert bennük is csalódtok. Aztán azután is ezt írom majd... Egyetlen olyan párt hatalomra kerüléséhez sem vagyok hajlandó hozzájárulni, amelyiknek része volt az elmúlt 2 évtizedben.
feerko 2011.09.05. 08:45 (#27)
Kedves Attila
Mindegy kinek van jó ötlete,az a nagy többség részéről megértésre fog találni . Főképpen akkor ha tudomást szerez róla .
Először is visszatérve az ötletre . Ha én ,mint nem hozzáértő nem találom életképesnek,akkor mit tesz vele aki ért hozzá . Ízekre szedi és megsemmisíti . Nem véletlenül javasoltam,( mint hátramozdító) ,hogy forduljon ,vagy forduljunk segítségért ,,olyanokhoz,akiknek már van tapasztalata . A kritikámmal segíteni próbálok,hogy ne is induljon el olyasmi,ami eleve kudarcra van ítélve .
A másik...Ha már felhívás...nem ártana több közösségi oldalon közzé tenni . Egy blogba...akárkié , beletenni ,amit véletlenül olvas bárki , borítékolható a sikertelenség .
Nem véletlenül panaszkodott Lajos,hogy nem kapott visszajelzést .
Nem is hiszem,hogy igaza van a pesszimizmusával,hogy az o, az érdektelenség .
Szerintem kevesen,vagy alig olvasták .
Tessék...ha ez se segítség akkor nem tudom még mit tehetnék .
Az itteni résztvevők aktivitásának leszólása nem biztos,hogy célravezető .
geptop 2011.09.04. 21:57 (#26)
Kedves Ferenc!
Ezért kell kipróbálni! Az állam kezdte a társalgást. Ez rendben is van. De mi van akkor, ha a nép meg folytatja, az őt érdeklő kérdésekkel? Ami lehetne a választási ígéretek betartatása is.
Itt már sokszor nekiugrottam én is ennek a példának... Nem nagyon volt népszerű az ötletem... Lehet, hogy névtelenül kellett volna? Az sem jó! Mert nincs itt keletje! De - hogy divatos szóhasználattal éljek - olyan gáz egy "geptop"-hoz csatlakozni? Vagy csak sima lustaság?
Unalomig ismétlem szerelő vagyok!!!! Itt van Lajos ötlete. Nem elvetni kéne, keresve, hogy miért működésképtelen, hanem azon gondolkodni, hogyan lehet biztosan működővé tenni!!! De nem vagyunk egyformák! Azok közé tartozom, akik a megoldáson törik a fejüket, nem pedig azon, hogy miért nem lehet valamit működővé tenni!
feerko 2011.09.04. 21:39 (#25)
Kedves Attila
Ha még egyszer elolvasnád mit írtam...Egyáltalán Nem Seres Mária népszavazási kudarcáról beszéltem . Mire sikert ért el,addig érhette jó pár nehézség . Az anyagi vonzatot a félévenkénti népszavazáshoz értettem . Szövegértelmezési probléma ?
A mostani kormány un. rafinált véleménykérdéséről ,nekem a csalás jut eszembe .
Hogy beleírják a referendumba az is egy világra szóló szélhámosság . Már akkor is,ha csak a számokat nézzük,hogy hány szavazat ment be...állítólag . Senki által nem ismert ellenőrzött eredményekre hivatkozni mint népakaratra ,több ,mint pofátlanság .
Ilyesfajta népakaratból nem kérek .
Amúgy ne aggódj a korom miatt . Nekem egyelőre jót tett. De ezt a vonalat nem viszem tovább . A személyeskedés maradjon a te műfajod .
geptop 2011.09.04. 21:29 (#24)
Kedves Ferenc!
Olvasva soraidat, elkeseredetten... Már megint a miért nem?
Ráadásul kevered a tényeket. (De ez biztos a korral jár. )
Seres Mária nem a kudarcairól híres, hanem arról, hogy civilként rekordot állított fel aláírás ügyben!!! És itt az aggodalmadra a válasz: Mi lett a kezdeményezés következménye? Mivel több mint 700 ezren írták alá, ezért a népszavazást megelőzve a parlament végrehajtotta az óhajt!!! Tehát pénzbe sem került és el is lett érve az eredmény!!! De ehhez az kellett, hogy az emberek bízva a végeredményben aláírtak!!! Tudod? Érted? Mert a legkönnyebb csak hisztizni, hogy miért nem történik már valami jó?
Tudod, ez a kormány megkérdezte kétszer - rafináltan - az emberek véleményét... Benne lesz a referenciában... Egy-két tenni akaró ugyanezt megteheti, olyan kérdésekben mely őt érdekli és vélhetőleg az egész társadalmat!!!! De ehhez társadalom kéne!
feerko 2011.09.04. 21:14 (#23)
Kedves hatibacsi
Még egyszer elolvastam a felhívásodat . Szép dolog a tenni akarás ,de csak akkor ha van értelme . Jogi ismereteim nekem sincsen de nem is onnan közelítem meg . Először is a félévenkénti népszavazás pénzbe kerül . Nem is kevésbe . Ha jól rémlik ,igazítson ki aki jól tudja...vagy négy milliárd volt egy népszavazás . Honnan is lenne rá keret ?
Szerintem félévenként kormányváltás lenne az eredménye . Arról már nem is szívesen írok,hogy a nép milyen alapon tudná elbírálni kik milyen anyagi vagy egyéb veszteségeket csináltak . Vagy csak úgy szimpátia alapján menne ? Amúgy pl. hogy legyen,vagy ne legyen egy atomerőmű,vagy gátrendszer,vagy bármilyen beruházás,soha nem szabad népszavazásra bocsátani . Azt minden esetben szakértői gárdának kéne eldönteni,annak függvényében ,hogy az országnak szüksége van-e rá vagy csak valakiknek az érdeke .
Minden ilyesmire megvan az állami hivatalos hálózat . Az működik,vagy nem működik . Ha egy állam egyszemélyi vezetés alá kerül,ezek a szervezetek se működnek rendesen .
Minden felügyeleti szerv valakiknek a befolyása alatt áll...szerintem .
Én szerintem eléggé amatőr ötlet volt akárki kérte .
Talán Seres Máriához és az őt segítőkhöz kéne fordulni tanácsért mert ők már túl vannak néhány kudarcon . Biztos lennének ötleteik és látnák ,hogy más is tenni szeretne ,mert most nagyon magára van hagyva ,akárcsak az Esztergomi polgármester asszony .
vargamarga 2011.09.04. 20:53 (#22)
hatibacsi!

Az elszámoltatással mélyen egyetértek, jogi ismereteim nincsenek, ezért nem tudok tanácsot, javaslatot adni hozzá.
Hogy miért nem írt senki a címre? Mert szinte senki nem tud róla.
Teljesen véletlenül néztem rá az oldalra és úgy kattintottam a linkre.
Kérlek ne add fel, mert ez egy fontos, túlzás nélkül életbevágó dolog.
Ha valamiben szerinted tudok segíteni, akkor jelezd.
vm
geptop 2011.09.04. 19:50 (#21)
Lajos!
Nem is nagyon fog. Persze, hogy jó!!! Nem veszed észre? "Jó lenne valami változás! Valami más! Esetleg egy új párt! Lehet más a politika? Lehetni lehet, de nem lesz!!!
1 2 3 
Facebook komment
További címkék
milliójukkal amit, blogot eddig, célra alkotott, amit támogatni, ilyen, idiótákra, szavaznék, forduljanak, esetleg néztem ferkoo, válasz főpróba ugyanezt, rosszindulatúnak valakiknek befolyása, blogba megértésre, szövegértelmezési véletlenül, oldalra vannak, eredménye mária, működik eldönteni, fizetésükre vettem,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.