Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Meg tudtok bízni a miniszterelnökben, ha hazudik és félrevezető módon beszél a népéhez?
Hírek: ,,azonosított terroristát fogott a TEK"
,,Huszonkilenc, magyar területre behatoló, a rendőrökre támadó embert fogtak el, köztük egy azonosított terroristát is" - Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója

"Fogtunk terroristát, mert láttuk, hogy ki szervezte a szerbiai támadást, fényképeink vannak róluk" - mondta a kormányfő a horgosi esetről.

Eltekintve az egyes és többes szám szándékos összekeverésétől, mit is mond a hogyishívják? Ki is ez (vagy ezek?) a terrorista? Fénykép van róla (vagy róluk?) (videó nincs?), amin támadást szervez a határ ellen? Akkor mutassa meg azt a fényképe(ke)t, amin ez látszik! Talán fenyegető kézmozdulatokat tesz, netán fügét mutat a rend őreinek? Ez bizonyítja, hogy terrorista? Vagy aki megtámadja a magyar határt, vagy a magyar rendőröket, az terrorista? Mert akkor mindegyik terrorista volt! 0rbán miért nem azt a nyelvet beszéli, mint a többi magyar, akik szerint a terrorista egész mást jelent? Ja, hogy ki kellett valahogy magyarázni, hogy hazudott a népének? Hogy már megint szándékosan félrevezette őket, hogy még nagyobb indulatokat keltsen bennük? Miért nem képes őszintén beszélni velünk? A nép így is mellette áll, tök felesleges hazudoznia, még több feszültséget és félelmet gerjesztenie. Milyen ember az, aki az amúgy is már halálra rémített népét nem létező terroristákkal ijesztgeti? Vagy csak azt mondja, amit azok hallani akarnak? Mindkettő a diktátorokra jellemző viselkedés. Tartsuk félelemben a népet, hogy engedelmeskedjen nekünk, hogy azt tegye, amit mi akarunk! Hiszen az apjától is csak ezt az egy érdekérvényesítési módot tanulta, aki ütötte-verte, fenyegette, ha nem engedelmeskedett neki. Vagyis félelemben tartotta, ahogy teszi ezt velünk is. 0rbán ismét győzött: bármit megtehet bárkivel Magyarországon.

,,A magyar rendőrség hagyta, hogy a menekültek megközelítsék a határt, majd gumibotokkal verte vissza a tömeget." ,,a magyar rendőrök az operatőrt a falhoz lökték és a fejét, illetve a hátát ütötték, majd összetörték a kameráját. Ugyanígy járt a hangmérnök is. Velük volt a stáb riporternője, neki a keze sérült meg. Az RTS munkatársai szerint a magyar rendőrök ezt szándékosan tették, és akkor sem álltak le, amikor már szóltak, hogy a szerb állami tévé munkatársai. A stáb azt állítja, közben egy magyar operatőr szidta és sértegette őket."

Akkor a magyar rendőrök micsodák? Ők is terroristák?

,,Az M1 riporterei tényleg mondtak olyan fantasztikus mondatokat, amikben szerepelt a “pillepalackokkal felfegyverkezett" szófordulat, sőt, a tömegből kiemeltek egy “terroristát" is. Amúgy nem Jihadi John volt az, azért hívják terroristának a férfit, mert a magyar hatóságok szerint a határ megtámadása kimeríti ezt a fogalmat. Meg értik, arab, muszlim, terrorista, ezekkel tök jól lehet játszani.

Nyitott kapuk, könnygáz

Az események a helyi beszámolók szerint nagyjából így történtek: a magyar hatóságok át akartak engedni néhány kisgyerekes családot. Arab tolmács nem kommunikálta, mi történik, a hátul állók nem láttak semmit, csak azt, hogy nyílik a kapu és engednek át embereket. Erre rengetegen kezdtek el egyszerre beáramlani a nyitott kapun, majd kapták a pofájukba a gázsprét és a vízágyút. Én is zokon vettem volna. Ezután nem csak pillepalackok, hanem fejméretű kövek is repültek a rendőrök felé, ezt senki nem hallgatja el. A fontos az, hogy miből lett az egész félreértés."

PolitikaPolitikusok
A kérdést írta: jn ( 2015.09.18. 16:05 )
Válaszok száma: 83
Címkék: miniszterelnökben, félrevezető, népéhez, hazudik, érdekérvényesítési, engedelmeskedjen, pillepalackokkal, felfegyverkezett, összekeverésétől, engedelmeskedett,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Válaszok Új válasz
decotext 2015.12.21. 19:31 (#83)
Kedves Géptop!
Már egy párszor megirtam, hogy nem öriztem veled soha együtt birkát abban az elmaradott büdös nyirségben! Te tényleg nem nyugszol addig amig rád nem küldöm a NAV-ot! Miért nem tudsz elfelejteni! Egyszerüen ne olvasd, amit irok, s ne vedd figyelmbe, mert amúgy sem fogod fel az értelmi sziteddel, hogy miröl van szó, hiszen a jogositványodat is az ukrán piacon vetted libáért!!
http://www.feketelista.hu/.../#q:547074

geptop 2015.12.21. 16:40 (#82)
81.
Ritka esemény, meg kell becsülni. Köszönöm.
donaldduck 2015.12.21. 16:29 (#81)
76-
Geptop ez lenne az önálló véleményed? Gratulálok

75-
Kedves kessler az éleslőszer hiányát éppen fideszes hangoztatta. Amiket meg felsoroltál azok ha jól emlékszem egytől-eggyig benem jelentett,tehát törvénytelen megmozdulások voltak. Az azokban keletkezett károk messze magasabbak mint a menekültek által okozottak. Majd jön geptop a paszulyával de azt egyszer talán letaposták,ám a többiek a már letaposotton jöttek be és nem tapostak mást.
Amit meg az "örökbefogadásról"írtál elég fura.Hiszen olyan alapon nem lehetnének nálunk hajléktalanok meg koldusok. Ők is kapnak melegételt,ruhát,folyadékot,éjszakai melegedőt, ráadásul akár évekig is, mégsem fogadja be őket szinte senki pedig magyarok.
geptop 2015.12.21. 13:49 (#80)
Kedves Kessler!
Látom kifogott magának ez a személyiségzavaros barom (79)
decotext 2015.12.21. 12:21 (#79)
Kedves Kessler! #75
Ez igy nagyon túl van sarkitva! Elöször is senki nem hivta öket, de jönnek. Másodszor senki nem mondta, hogy mindeknki rendes ember és hogy nincsenek közöttük olyanok akik börtönbe valók! Mindezeket ki lehetett volna küszöbölni, ha kényszeritjük öket arra, hogy regisztrálni kell. Ezt a kormány nem tette, söt a schengeni egyezményt is lábbal taposták egész addig amig a tömeg nem ért ide. (Mo. már 2003-óta kötelezett volt a nem EU a határai védelmére, de ezt nem tették meg csak most, hogy jöttek a százezerek!


Most majd Orbán kvóta elleni kérlemét el fogják utasitani mert 28 Eu államból nem kekeckedhet kettö, csak azért, mert nem tetszik nekik valami! Jönnek évenként az euró milliárdok (3,5/év) de ha a kötelességröl van szó akkor beint a magyar kormány! Remélem alaposan meg fogják Orbánt zsarolni mert megérdemli!

Ezen felül a nem regisztrált és menekült státusszal nem rendelkezö személyeket nekünk kell majd visszavenni, akik Mo.-on át jöttek mert a szerb határon léptettük be öket az EU-ba! (Nem a görögnél jöttek be, mert Macedónia felé elhagyták az EU-t. Csak ha Bulgaria és Románia felé jöttek volna, lenne a görög a mumus!)

jn 2015.12.21. 02:23 (#78)
(#77) Ha esetleg rám gondolsz (nem hiszem), én nagyon is itt élek, méghozzá az ország közepén, Pesten.
kessler 2015.12.20. 22:17 (#77)
Kedves geptop!

Nem vagyok benne biztos, hogy aki írta, egyáltalán itt él. Inkább hiszem azt, hogy egy demokratikusabb országban lakik.
geptop 2015.12.20. 21:32 (#76)
72.
Ja? Hogy te kíváncsi vagy... meg reakciókat szeretnél. Én meg azt hittem, szándékod van... Az a baj veletek balogokkal, hogy önállóan véleményt nem tudtok alkotni. Hivatkozáson kívül egyébre nem telik. (Engedelmeddel a linkjeidre ismét nem pazaroltam időt)

75.
Vannak rosszindulatú elmebetegek. Nem vagy értük felelős. Nagy a pofájuk, kevés a tisztesség. Másoktól várnak el tisztességet, úgy vélve, hogy rájuk nem vonatkozik.
kessler 2015.12.20. 19:53 (#75)
Kedves mindenki!

Ha valaki saját honfitársaira lövetne pusztán politikai pártellenessége miatt, de legalábbis sajnálja velük szemben az éles fegyverek használatának hiányát, ugyanakkor a legitim államhatárra támadókkal szemben túlzásnak és nem európainak tartja a vízágyú és könnygáz bevetését, az minek nevezhető? A tüntető magyarok a csőcselék, a határt ostromlók pedig a nagyszerű emberek? Migráns kérdésre egyszerűen pontot lehet tenni: mindenki, aki szimpatizál velük, küld egy-egy meghívólevelet, két-három évig magánál tartja őket, saját költségen, míg önállóan meg nem tudnak élni és 20 évig felel értük teljes vagyonával, teljes erkölcsi és büntetőjogi felelősségének tudatában. Ha olyan nagyszerűek ezek az emberek, ez teljesen járható és felvállalható út lenne, és ez esetben én majd később elszégyellem magam most leírt szavaim miatt és unokámat Abdull-nak vagy Aida-nak fogom neveztetni. Valószínűbb azonban, hogy még ükunokáim is magyar nevet kapnak.
decotext 2015.12.20. 19:19 (#74)
Kimaradt: A FONTOS, HOGY VAN KERITÉSÜNK!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Facebook komment
További címkék
párszor megirtam, elmaradott büdös, értelmi sziteddel, ukrán piacon, kedves, géptop, párszor, megirtam, valami amúgy nevezhető, egyszer addig öriztem, rendes kessler által, mondta bevetését, büntetőjogi elfelejteni, schengeni elmebetegek, szeretnél regisztrálni, volna tartja, kereses pártellenessége,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.