Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Miért szenzáció, ha valakit a közéleti ismertségben bántalmaz idegen?
Világgá kürtölve, hogy valaki ki akart kezdeni egy lánnyal és kicsit félre sikerült az éjszakai akció. Szerintem az elkövető végig se gondolta, hogy ténylegesen mit és miért tesz, míg a másik oldalról, ha nem kap bátorítást, akkor minden bizonnyal sima nap lett volna ez is. (a testbeszéd, gesztus, és egyebekre gondolok nem másra)
Különben a nagy fővárosra szerintem, minden napra jut legalább fél tucat hasonló történet, de az se a kutyát, se a macskát nem érdekli, mivel szegény csóringer nevesincs család sarja az érintett fél.

http://zaol.hu/...at-1537543

PolitikaEgyéb kérdések
A kérdést írta: eladasos ( 2013.04.05. 15:19 )
Válaszok száma: 13
Címkék: ismertségben, bántalmaz, szenzáció, közéleti,
1 2 
Válaszok Új válasz
hatarvadasz 2013.04.07. 14:24 (#13)
Egyáltalán az a szomorú, hogy hasonló cselekmények előadódhatnak
napi szinten.
És az hogy a hasonló minden törvényt és emberséget nélkülöző kivetkőzött
emberek szabadon garázdálkodhatnak, elfogásuk esetén szabadlábon
védekezhetnek, és ráadásul enyhe ítéletükből is harmadolva szabadulhatnak,
ami után sorozatos balhékat követve el mint vezér egyéniség térhet celeb
hírességként vissza zárt környezetének belső mocskába.

És hogy bandákban tudnak frekventált területeket is félelemben és önkényesen
terrorizálni azt pedig a kormányzati szintű érdektelen jogi képviselet és felelősség
eltekintő hozzájárulásával lehetséges csak.
A Rendőrség intézkedési jogkörét,és kényszerintézkedéseink lehetőségét
kellene kiszélesíteni, és akár kamerás videófelvevő rendszer alkalmazásával
tanúként való elismerésével kellene biztosítani a jogos és elvárható szankciók és ízéletek végrehajtását.
A járőr jelezné a bekapcsolással a gépjárműben és a központban egyidejűleg a sisakkamerás események láncolatát és a két felvétel időkijelzéses vizsgálatának
igazoló vádemelése lenne a többi esetleges tanukkal együtt bizonyíték erejű,
és a védőügyvédek vitorlájából is kifogná a mesterségesen generált ellen szelet.
És a szabadlábon való védekezést, pedig meg kellene szüntetni ha az alapos gyanú súlyossága ezt mindenféleképpen szükségszerűvé tenné.
Központi készültségi egységek pedig kapják meg a teljes intézkedési jogkört
ellenállás és csoportos erőszak esetén.
Nevetséges az amikor packáznak a törvény képviselőivel és vádaskodásokkal
akarják a jogszerűséget ellehetetleníteni.
eladasos 2013.04.07. 10:19 (#12)
".... neki darab - darab" És ez, pontosan így van!
A támadó soha nem mérlegel ebben az esetben csak önmaga érdekli és a célja!

". ha 'rangom' volna ...valaki bántalmazná a gyerekemet" Nos, igen. Az emberi önzőség és az én képviselete juttatta a fajt oda ahol ma van társadalmilag és politikailag egyaránt. Vannak kiszolgáltatottak és vannak erőszakosak, hódítók! Úgy a család az iskola és a társadalmi környezet tesz mindenkit azzá, amivé válik.

A keresztényi kettős értékrend viszont sokakban olyan szakadást eredményez, amit egyesek csak pszichológiai esetnek mások bűntényként megint mások személyes kudarcként tudnak értékelni. De ki értékeli akként, hogy ez előre eltervezett válaszkövetkezménye az iskolai következetlenségnek, a családi ínségnek és szellemi sorvadásnak?

'...hasonló esetnek, hasonló nyilvánosság"
Szerintem, minden esetnek nagy nyilvánosság kell! És ez, mindentől független, tárgyilagos és a tájékoztatás teljessége belefoglalásával mérlegelés nélkül történjék!

De ez, nem ennyire egyszerű!
Vajh majd egyszer talán mindenki megérti, hogy a fene nagy szabadság felelőssége az egyénre olyan hatalmas, amit éppen akként kell tanulni, mint írni vagy olvasni esetleg az elfogadni vagy elutasítani módit!
Ma az önkielégülés van az első helyen! Az én központosított világ pedig elsöpri a felelősség vállalást is. folyamatosan olvasok olyanokat, hogy regisztráltam, de nem tudom törölni ... feltöltöttem képeket magamról, de nem tudom törölni ... feltöltöttek képeket, filmeket rólam, hogyan lehet törölni ... mert ugye ami nem készül el, amit nem osztok meg a világgal, az miatt nem kell, hogy a fejem fájjon másnap öt vagy tíz év múlva!
Ha pedig önkivetkezett módon tudok szórakozni viselkedni, akkor minden bizonnyal viselnem kell annak a következményét ami avval jár.

Visszatérve.

A média szokásához híven komolyan felfújta a dolgot akár egy lufit. De társadalmi szempontból ismét a nevelésnek a fontosságát felejtette el szinte mindenki kiemelni. A társadalomban ma az a fontos, hogy a gyereknek legyen mobiltelefonja ... meg ki tudja mije. Vélem, néhány millióan nagyon jól elvannak nélküle és nem kellene ennyire az igényekre való erősítést növelni, mert csak az hiányzik sok nagyon ostoba vélemény és igényelt kívánalomból, hogy melyik szolgáltatót ajánlja igénybe venni a többieknek a szülő, iskola... vagy a reklám. A gyerek ellenőrzése... mindenhol. Mikor mit csinál. Hova megy. Kivel beszél. Hova jut ez a világ. Kemény magán kapitalista-vörös terror felé? Vagy vissza a középkorba és nemsokára majd boszorkányok égnek a főtéren?

A gyereket nevelni kell. Ennek és az eltelt negyed évszázad szabadságának eredménye remekül látszik a következetlen iskolai tevékenységgel és a szülői felelőtlenséggel együtt. Renitens emberek mindíg voltak és mindíg lesznek is.
Vannak, akiket árulónak hívtak és vannak, akik csak talpnyalók, de végtére mind az átlagtól eltérő. Akár a szekta tagok, aki megint csak a kivételezésre játszanak a külön kasztra az eltérő bánásmódra. Akinek nincsen pénze erődben lakni, vagy magánhadsereget fenntartani, az akár meg is dögölhet. Aki nem tud, vagy nem akar munkából élni az a lehetőségeit mérlegelve úgy él, ahogy képes rá.

És íme a történet képekkel: http://www.pecsma.hu/...lt-lanyat/
xenos 2013.04.06. 20:31 (#11)
Nem szenzáció és az a mocsok nyilván nem tudta, hogy kit támad meg (nem mintha érdekelte volna, hiszen neki darab - darab).
Azt meg már megszokhattuk, hogy a sajtó úgy lecsap az ilyen esetekre, mint gyöngytyúk a t@konyra. Egyébként a polgi valóban korrekt volt, nem szeretné, ha nap mint nap hosszasan taglalnák az eseményt.
(Az már egy más kérdés, hogy ha a takarítónő Icukával történt volna ez a borzalom, akkor is ilyen nagy erőkkel keresnék-e ezt a gyökeret....)
cyrano 2013.04.06. 20:18 (#10)
Én is felfújnám az ügyet ha "rangom" volna és valaki bántalmazná a gyerekemet !!
Lehetőségem szerint minden követ megmozgatnék hogy kézre kerüljön !!

Aki nem tenne meg ez a gyerekéé az hogy a lehetőségét kihasználja vagy az állását a gyerekét ért támadása kapcsán az a szemembe nem is szülő vagy kib@szottul hazudik !!

Csak megemlítem hogy egy rendőrgyilkosság kapcsán is minden megtesz a rendőrség hogy elkapja a gyilkost !! azon persze senki nem akad ki..

Vagy hogy taxis támadás esetén a taxisok összefognak és hajkurásszák az illetőt...
Kihasználva a lehetőségeiket (rádió, könnyebb mozgás, Ki merre van.....stb)
gyongyibur 2013.04.06. 16:57 (#9)
Minden hasonló esetnek, hasonló nyilvánosság kellene, hogy ne forduljon elő ilyesmi!

http://www.pecsma.hu/...lt-lanyat/

Az ilyen magatartást az sem menti, ha a lány a szeme előtt maszturbál......ez akkor sem ok arra, hogy beteges hajlamát kiélje bárki!
nacsa66 2013.04.06. 16:47 (#8)
#7:

Ugye magad se, gondolod komolyan???

Ha nem tudod ki a felelős - akkor szerintem ne kérdezzél többet .....mert a válaszokból sem fogod megérteni. Nem akarlak bántani, sem megsérteni - de tényleg nevetséges a gondolatmeneted!

Sajnálom, de ez van!
eladasos 2013.04.06. 16:42 (#7)
Én, akként vélem, hogy ténylegesen arra van igény, amit a média akar.

Ha arra van igénye egy nőnek, hogy pucéran kellesse magát egy szórakozóhelynek nevezett objektumon belül, ám kint az utcán szende balga ártatlan virágocskává nemesül, akkor és valójában ki lehet felelős, azért ami az utcán megesik, vagy éppen megeshet?

Ha egy nőnek arra van lelkesedése, hogy egy - esetleg - elkerített területen belül pucérkodjon bárki szeme előtt majd színészkedni kezd, mikor kilép a "kapun", ez eléggé sok ember esetében kinyomja a biztosítékot. Nem mindenkitől várható, követelhető meg az önmegtartóztatás akármennyire is ez a kívánatos a keresztényi kettős értékrendben. Minden társadalomban vannak és voltak renitensek.

Van egy északi ország, ahol az egyik városban a közfürdőt (uszoda) egy időben mindenki használhatta belátása szerint. Az arab bevándorlók pedig rendre jól ki is használták igényeik kielégítésére addig, amíg volt bolond, aki odament akkor, amikor ők is. Talán magyar példa is lehetne (pár évvel visszatekintve a remek rendőri munkára és a büntetéseket osztó ítéletekre), ugyanis a hatóságok nem tudtak mit kezdeni a sok erőszakossággal, mert mindig sikerül valahogy kimosni az elkövetőt a kiváló felkészültséggel bíró ügyvédeknek. Így hamarabb volt szabadon, mint ahogy elfogásra került. Az elképesztő bevándorlói hullám állandó munkát és rengeteg problémát okoz ma is. A lényeg, hogy még ma sincs a női és férfi nap csak elkülönítés van, ami annyit is ér!

Mondd el valakinek, akinek más a szokása és a kultúrája, hogy ezt tedd azt ne!

Eredmény... ?

A lényeg, hogy majdnem minden áldozat azért lehetett azzá, mert valamiféle módon ehhez hozzájárult. Vagy akaratlagosan, vagy tudatlanul. Gyakorta viszont a kirívó viselkedése tette azzá. Sajnos azt nem rendeli büntetni a törvény semelyik pontjában, ha valaki a magatartásával mást vagy másokat felbátorít és meggondolatlanságra késztet. (egyedül a közlekedésben van efféle passzus, de ott a józanító kemény büntetés melletti meghurcoltatás eléggé észhez térítő lehet)
feerko 2013.04.06. 14:27 (#6)
Ez így van .
"Különben a nagy fővárosra szerintem, minden napra jut legalább fél tucat hasonló történet, de az se a kutyát, se a macskát nem érdekli, mivel szegény csóringer nevesincs család sarja az érintett fél. "
És nem csak a fővárosra, hanem minden településre igaz .
Viszont ha megírnák, hogy velem milyen erőszak vagy támadás esett meg , akkor azt az újságot ha csak ilyeneket ír meg, rövidesen felszámolják, mert senkit nem érdeklő dolgokkal foglalkozik . Mennyivel érdekesebb, hogy melyik politikus, vagy egyéb celeb, mikor kivel hetyeg, vagy parkol rossz helyen .
Hiába erre van igény. Ha valami normális , jól megy , fejlődik, netán hasznos...erre nincs kereslet . Nem lehet egy jó zaftos hírt csinálni belőle .
csobyzoli 2013.04.06. 12:48 (#5)
a szemét újságírók abból csinálnak hírt, amiből akarnak... mind le kéne géppuskázni, akkor talán megtanulnák talán, h mi a böcsület....
pl. heteken keresztül minden nap téma vót az RTL híradóban a genya Stól buci.... rohaggyanak meg ezek a tanácselnök elvtárssal együtt!
hatarvadasz 2013.04.05. 16:54 (#4)
A kormány által hozott törvények koholmányok, és be sem tartják őket.
A pályaudvarok és állomások, a közterületek mind a dohányzástól
bűzlenek továbbra is.
Azok akik a tömegközlekedési eszközökön utaznak megállóikban várakoznak
tudják látják az eredményét a szigorításoknak.
A kutyákat csipeltetik és sorra szabadon kószálnak és senki nem foglalkozik
vele kit mikor hogyan ér a részükről támadás vagy kár.
Ha bejelenti az ember akkor fényképezze le derítse ki a gazdája és jelentse fel!
Ha szépen szólunk a gazdának elküld bennünket minden mélységbe és irányba.
Szóval és tettel a jogok és kötelezettségek terén van még mit tanulni és betartani.
A nyilvános erőszakos lájmolás, kéregetés, megszégyenítés már olyan
szintű, hogy bizarr tőle a belvárosok és forgalmas helyek környéke.
A guruló rendőrautóban üldögélők közömbös elnézése pedig dühítő!
Ezért van hogy ekkora szarvuk lett ezeknek a magukból kivetkőzött honi
másságokat képviselő csoportoknak és hozzájuk csapódott különféle
elvi barátoknak.

Ez valahogyan kimarad az oknyomozó hír hajhászók érdeklődési köréből.
1 2 
Facebook komment
További címkék
kormányzati szintű, járőr jelezné, központban egyidejűleg, sisakkamerás események, egyáltalán, szomorú, hasonló, cselekmények, védekezést mocsok menti, remek pucérkodjon magatartást, területen jogkört szokása, gyerek mocskába, készültségi emberek, mindenki szellemi, forduljon bennünket, kettős virágocskává, másokat amivé,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.