Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Nektek melyik csodás természeti képződmény tetszik?
http://latnodkell.com/...dja-fogni/
KörnyezetEgyéb kérdések
A kérdést írta: katalinkohut ( 2017.10.21. 13:12 )
Válaszok száma: 29
Címkék: természeti, képződmény, tetszik, csodás,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
decotext 2017.10.26. 10:40 (#29)
Kedves Foxworkinspace!

Nehogy azt hidd, hogy bármilyen hatással van rám az anyázgatásod!
Ez a nevelésedböl fakad, mert csak olyan nevelést kaptál amilyen
tellett a rokonaidtól!

Az öröklés nagy úr! Egyáltalán nem hibáztatlak!! Azok
követtek el hibát, akik életben hagytak, persze lehet
hogy nem is oxigénhiány okozta nálad az ilyen irányú
sérülést, hanem egyszerüen valamilyen abortuszmaradvány
vagy! Kaparáskor nem vettek észre, mert már mint embrió
is fejletlen voltál!

razglednica 2017.10.25. 11:52 (#28)
Vulkánok.
foxworkinspace 2017.10.24. 22:55 (#27)
...#24-es idióta! Abból is látszik, hogy idióta vagy, mivel NEM TANULSZ, MÉG A SAJÁT HIBÁDBÓL SE! Ezért hát, most is sikeresen anyáztattad magad... (Pedig többedszer figyelmeztettelek: ha te úgy, én úgyabból!...)

Az okos, a mások hibájából okul, a hülye, a sajátjából se...

(Csak folytasd, én is folytatom, míg ki nem készülsz...)
foxworkinspace 2017.10.24. 22:49 (#26)
...Ja!... És mondtam már, hogy ANYÁD, SZAJHA VOLT?...
(Ha eddig nem mondtam volna, akkor most mondtam...)
foxworkinspace 2017.10.24. 22:46 (#25)
#24-es idióta!
1. ARRA, itt (eme fórumon) van BIZONYÍTÉK (jószerivel, egy vagonnyi...), hogy idióta vagy! (Az alap-példák, a #23-asban soroltattak fel...)
2. ARRA, itt (eme fórumon) van BIZONYÍTÉK, hogy INTELLEKTUÁLISAN MESSZE-MAGASAN FELETTED ÁLLOK! Továbbá...
3. Továbbá...
a) SEMMI BIZONYÍTÉK SINCS arra, hogy szegény lennék!
b) SEMMI BIZONYÍTÉK SINCS arra, hogy beteg lennék!
c) SEMMI BIZONYÍTÉK SINCS arra, hogy magányos lennék!

Kevés vagy, mint koprolitban a kellem és a kecs!... Viszont...
Viszont, laposféregkém!: kecskét szeress!...

decotext 2017.10.24. 11:29 (#24)
.......holott TENGERNYI tudományos bizonyíték
igazolja az oxigénhiényodnak tényszerűségét !
Te, egy szegény, beteg, magányos ember vagy!
foxworkinspace 2017.10.23. 22:25 (#23)
"Nem tértél azonban ki (egy szóval sem) amikor pl egy nő provokál majd megjárja!"

#21-es tyúkeszű!
...Egy tyúkeszű, miért hangoztat - provokatívan melldöngetve - olyasmiket, amikről tudhatná, hogy NEM JÓL TUDJA?!...

Plédul:
● Miért állítja - krömszakadtig melldöngetve - egy tyúkeszű, hogy Bahrein, Afrikában van, holott tudhatná: Ázsiában van!...
● Miért tagadja - melldöngetve - egy tyúkeszű a hold - mellékbolygó ekvivalencia tényét - vagyis azt, hogy a holdak, voltaképpen kísérőbolygók/bolygókísérők/társbolygók/mellékbolygók is egyben -, holott tudhatná: azok!... (Egyáltalán: minek megy bele csillagászati tematikák taglalásába egy tyúkeszű, mikor tudhatná, hogy nem konyít hozzájuk, semmit se?...)
● Miért keveri össze - melldöngetve - egy tyúkeszű a neutron-t a neutrino-val, holott tudhatná: fingja sincs, egyik mibenlétéről se!...
● Miért tagadja - melldöngetve - egy tyúkeszű, a klímaváltozás KATASZTROFÁLIS TRENDJÉT - és eme trendnek AZ EMBERI KÖRNYEZETKÁROSÍTÁS ÁLTALI FELGYORSULÁSÁT -, holott TENGERNYI tudományos bizonyíték igazolja a dolog tényszerűségét!

Miért?... Miért?... Miért?...

Há' azé', mer' NEKI IS joga van hülyének lenni! - Azé'...
katalinkohut 2017.10.23. 22:05 (#22)
Igazad van a két példáddal kapcsolatban. Én is jártam melltartó nélkül, hátul kivágott ruhákban, felvettem rövid szoknyát a hetvenes évek óta, amikor a divatdiktátorok haladva együtt a politikával folyamatosan bevezették a lányoknak. A lányok elsősorban maguknak öltözködnek, sohasem azért vesznek fel ilyen ruhákat, hogy tetsszenek a férfiaknak, magukat illegetik a tükör előtt, magukat akarják és szeretik szépnek, ellenállhatatlannak látni, magukban gyönyörködnek. Természetesen egyik sincs magával megelégedve, mert vagy nagynak gondolja a hasát, vagy görbének a lábát, különféle oka van annak, hogy állandóan elégedetlenkedjenek külsejükkel, ezeket palástolják is egészen negyven - ötven éves korukig, akkor már jobban felveszik azokat a ruhákat, melyeket régebben nem láttak magukon kívánatosnak.

A tanárnőnek feltehetően hiányérzete volt, ha fehérnemű nélkül járt, vagy befolyásoltatásos állapotban volt, ezt akkor kellett volna kivizsgálni.

Aki kocsmába megy be nőként alkoholisták közé, az szembenézett a támadóival előre, hiszen sejthette, hallotta, milyenek a gátlástalan, részeg primitív férfiak.

Itt vannak a kurvák, akik azelőtt strihheltek, gazdagoknak is, általában azóta sikeres, sztár, celeb, színésznő, értelmiségi életet élnek. Mit tudnak tanítani, nyújtani erkölcs romboláson kívül, mint média tagok, politikusok, tanárok? Azzal egyet értesz biztosan, hogy a hatvanas évek óta, amióta a narancs Rákóczi térnek általam nevezett média bekerült a sztárok közé, egy erkölcsi rombolást kezdtek el, amelynek áldozatai főleg a lányok voltak, fűvel, cigivel, alkohollal együtt. A lányok szűzességét divat volt elvenni alkoholos állapotban, ami szintén tudatmódosítást jelent, ezt is büntetni kellett volna már akkor a rendőrségnek. Kiabálták nekik folyamatosan, hogy hülyék, nem tudnak semmit semmiről, mit is jelent a politika és a média, nem vizsgálták ki az ügyeket, akár az orvosokét sem, mivel az értelmiség, mint a bíróság és saját ügyvédek még mindig hatalomnak számítanak az országban, felmutatva paragrafusokat, megvédve mindazokat, akik ebben a fertőben részt vettek.

A kurvákra szándékosan nem tértem ki, csak az áldozatokra, mert a kurvák megszentültek, amióta férjhez adták őket, támadva ártatlan embereket olyankor, amikor a kurvák kurválkodtak. Sokan már nyolcvan évesek is elmúltak, annyira régen tart már ez a folyamat, hogy nemesednek.

Én nem bírom nézni a médiát, mert csak az általam leírtakat látom, hallom trágár beszédjükkel együtt, ahányszor be akarom kapcsolni a televízióját a Fidesznek főleg, a stricik és kurvák szerepelnek, meggazdagulva, tékozolva, főzőcskézve, míg az emberek az egész világon le lettek győzve értelmiség legyőző 81 éve tartó menhelyi cigánytelepe által Mülleréknek, a Mónika Showban bemutatottak alapján, megtámadva minden tisztességes férfit kísértőikkel, velem együtt. Fertelem volt, amit tapasztaltam, különösen 1986. óta, csak néztem ijedt szemekkel, segítséget várva és kérve mindenkitől, hogy engem, akit addig angyalnak hívtak utcanép meg mert támadni gyerekeim szeme láttára a lakásomban. Ebben a sátoraljaújhelyi rendőrség részt vett, előre tudták, hogy mi fog velem történni, többen megkerestek, hogy költözzek el Borsodból jó messzire, de már akkor nekem az idegrendszerem felmondta a szolgálatot, tehetetlen bábbá váltam.

Nem hiszek a rendes férfiban, hogy a Földön létezik ilyen, nekem a férfi azt jelenti, amire képes. Ha nem gyalázás céljából ártott volna, akkor szóban, mert engem folyamatosan megaláztak azért,mert szép voltam és nem bírták elviselni még a hangomat, szemeimet sem, különösen az emberségemet.

Ezért is gratuláltam Neked sikeres házasságodhoz, mert tisztában vagyok vele, hogy egy házasság két ember szövetségét jelenti jóban és rosszban. Nekem más jutott, de Te nem hiszel abban, hogy tudják befolyásolni mások sorsát, tönkre tudják tenni, azt mondod, hogy mindenki azt kapja, amiért megdolgozott. Én meg azt mondom, hogy folyamatosan termetlék ki alulról a gyogyósokat, elmebetegeket, bolondokat, nyomorékokat állandó terrorban tartva ártatlanokat, azért, mert hibásnak teremették meg őket, mint a szőkéket gondolkozás nélkül. Ez az egyetlen bűnöm volt születésem óta. Most már mindegy, ha valaki összerak egyszer, magának teszi, ha úgy dönt, hogy velem akar élni. Ismerem a szerelmet, többször estem szerelembe tiszta hangba, kék szembe, határozottságba, nálam a szerelem nagybetűvel íródott.

Én ha írok valamit, egyből a jövőre gondolok, azelőtt védtem másokat, nehogy úgy járjanak, mint én. Jövőt írni nem könnyű olyan világban, ahol káosz van, képtelenek most, hogy kiderült az igazság lerendezni a világ problémáját. Nem vagyok ítélő bíró, csak azt írom le, amit megtapasztaltam, másokra hagyatkozom abban, hogy valamikor az emberiség ellenes bűnök miatt, ami az én sorsomat is jelentette a családoméval elítélje, ami nem elégtétel, mert nem lehet ezeket jóvátenni, meg nem történtté. Én a lányokat érzem magamhoz közelállónak, gyerekkoromban csodáltam a szépeket, a hangjukkal együtt.

Nem általánosítok, a lányoknak állandó védelemre van szükségük, bárhová menjenek. Ez nálunk családi vonás, apától tanultam, aki a focizás után edző, majd természetjáró szakosztály vezető lett, vitte a hegyközi, városbeli, bodrogközi lányokat túrázni, meg évenként a Balatonra nyaralni. Éjjelente maga felügyelte a biztonságukat, amivel a lányok ellenkeztek, volt baj velük, mert kiszökdöstek, volt, aki teherbe is esett, ezért írtam, hogy nem tudnak gondolkozni fini korban. Van olyan tini, akinek nem árt semmi, de ezekből lesznek a kurvák, ezek a rossz tanácsadói általában a kislányoknak, amik beviszik őket a mélységbe.

Lehet, hogy nem érted, egyszer él az ember, sajnos semmit sem lehet az átéltekből kitörölni, nem írásban történt, könyvekben, hogy kisatírozzák, hanem valóságban.

decotext 2017.10.23. 20:53 (#21)
Kedves Katalin!
Igen, 56'-os vagyok, de az a képzelt védelem és veszélyeztetés eléggé fránya dolog mert ezzel nem kicsit általánosítasz! Sajnos! Nem minden pasi ilyen sőt a LEGTÖBB pais nem ilyen! S ha náhány beteg van aki nem bír magával arról a többi férfi nem tehet! Nem tértél azonban ki (egy szóval sem) amikor pl egy nő provokál majd megjárja!

Két ilyen esetet is tudok hozni ahol bizony a nő óriási hibát követett el
mégis a pasikat marasztalták el! Az egyk ilyen úgy a 70-es éevek
elején történt amikor éjjel úgy 2 óra körül a nyári melegben az egyik
tanárnőnk sétálgatott a sötét parkbak! (!!) Az hagyján persez mert joga
van erre is de a tanárnőn alig volt ruha. Áttetsző blúz amin látszozz minden
s "fehéren rikító forrónadrág" bugyi nélkül..... Arra járt három egyetemista
iluminált állapotban és bizony "megcsípték" a tanárnőt s egy padon
megerőszakolták. Másnap redőrökkel vitték el őket! Természetesen nem
engedhető meg az ilyen erőszak SEM, de azért ne haragudj, miért járkál
egyedül egy (amúgy nagyon csinos) nő a sötét parkban, éjjel? Miért
nem sétál a városban vagy olyan helyen ahol sokan vannak??

A másik egy faluban történt 1983-ban! Egy csinos osztrák nő ment
be cigiért egy olyan falusi kocsmába ahol (a hátsó teremben) billiárdoztak
és vedeltek. A csapat eléggé részeg volt és a nő bement hozzájuk állítólag
nézni akarta csak a játékot! A nőt ketten lefogták és ketten megerőszakolták.
(Nem mindenki, de tettes mind az volt mert aki lefogta az is tettes!)
Kérdezem én, hogy egy csinos nő miért megy be egy falusi kocsmába
a részegek közé?? Természetesen itt sem engedhető meg ez a TETT
és remélem jól meg is büntették a pasikat, de azért ez felelőtlenség volt
a nőtől is!

Itt kell megemlítenem, hogy én még részegen sem tennék
ilyet soha, mert én mindig az önkéntesség híve voltam
és az ilyan pasikat én kényszer kasztrálnám!
foxworkinspace 2017.10.23. 17:45 (#20)
#13-as Tyúkeszűkém! A ,,természeti képződmény"-ek halmaza, NEM AZONOS a ,,természetes képződmény"-ek halmazával! (Csak metszetük van, nincsenek azonban teljes fedésben egymással!) Az előbbi - helyesen - CSAK ÉS KIZÁRÓLAG nem élő, nem eleven anyagi dolgokra (sziklákra, folyókra, felhő-képződményekre stb.) alkalmazandó meghatározás, míg az utóbbi, leginkább ÉLŐ, ELEVEN entitásokra, illetve azok ,,részire" (testrészeire, szerveire) alkalmazandó fogalompár!

(Édes Végtelen Energiatér!... Ezt a sükebókát!...)

1 2 3 
Facebook komment
További címkék
nevelésedböl fakad, öröklés nagy, ilyen irányú, mások hibájából, kedves, foxworkinspace, nehogy, bármilyen, kisatírozzák lennék fórumon, rendes szemeimet világon, nevezett ember állandó, remélem fakad, sincs gátlástalan, sétál sétál, sziklákra tértél, bűnök évesek, öltözködnek tudták,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.