Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Milyen "szellemlényekkel" kapcsolatos megtapasztalásaid voltak?
Egy közelmúltban feltett kérdés inspirált arra, hogy én is feltegyem most ezt.
Szóval ha olyanok a körülmények, ez az egész témakör vicces is tud lenni, de lehet velőtrázó is, ha az ember átéli.
Leírnátok a tapasztalataitokat?

EzotériaSzellemvilág
A kérdést írta: sunchat ( 2013.09.03. 17:49 )
Válaszok száma: 14
Címkék: megtapasztalásaid, szellemlényekkel, kapcsolatos, voltak, tapasztalataitokat, közelmúltban, körülmények, feltegyem, inspirált, leírnátok,
1 2 
Válaszok Új válasz
edeles 2013.09.05. 18:27 (#14)
Én láttam Gyurcsányt, Mesterházy pubit, Bajnai minort, Buzy Robit.
vargamarga 2013.09.05. 10:30 (#13)
Bízz a megérzéseidben. Ő volt az...
bubua53 2013.09.04. 15:09 (#12)
Mikor apukám meghalt, nem tudtam elbúcsúzni tőle, ami nem rajtam múlt, halála után talán egy héttel úgy éreztem, mintha valaki megsimogatta volna az arcom, de ennek ellenére én mégsem hiszek a szellemekben, mert csak a felfokozott idegállapotom lehetett ennek az oka. Azért jó rágondolni azóta is. Ez ugyan ellentmondás, de hát kinek egyértelmű a személyisége?
seventhson 2013.09.04. 14:10 (#11)
(#10) :
Teljesen egy meglátáson vagyunk e téren, kedves Vargamarga.

De hogy személyes tapasztalatról is írjak, a nagyanyám a halála után még "felkeresett" engem. Nem hallucináltam, nem vizionáltam mindezt, hiszen nagyon is kézzelfogható volt ez a történés. Sajnos nem búcsúzhattunk el egymástól az életben, mert ő egyik napról a másikra, váratlanul halt meg, előjel nélkül. Nem volt beteg sem, egyszerűen csak lefeküdt este, és másnap már nem kelt fel. És előző este még beszélgetni akart velem, csak sajnos más dolgom volt, és nem tudtam átmenni hozzá. Így aztán ő jött át hozzám másnap reggel...... csak már nem volt fizikális testben addigra ..... Szóval előbb tudtam meg, hogy meghalt, mint bárki más.
Volt egy rövid búcsúnk tehát, de inkább nem osztanám meg, hogy miről szólt ez.
vargamarga 2013.09.04. 09:50 (#10)
A menny és pokol bennünk van, mi teremtjük. Van ideát és odaát, s a kettő között csak egy fátyol, amely van akinek fal, van akinek átjáró.
Minden energia és energiasűrűség kérdése.
A világ egy és oszthatatlan, csak ki-ki a számára alkalmas részletet fogja fel belőle.
Mindenki hite, tudása szerint próbálja magyarázni. Ezzel nincsen semmi baj. A baj ott kezdődik, ha valaki azt hiszi, hogy kizárólagosan neki van igaza és mindenki más téved.
A régi magyarok szerint minden egy, egy minden. Én ebben hiszek
A minden az Isten, s mi valamennyien kicsi részletei vagyunk. Az "Isten a saját képmására teremtette az embert." mondat nekem ezt jelenti.
Másnak, esetleg mást, s ez így van jól.
kisibolya 2013.09.04. 09:06 (#9)
A "köztes létben ragadt" lelkek, akik nincsenek tudatában annak, hogy ők meghaltak, hogy őnekik tovább kellene menniük. Először csak azt nem értik, hogy hiába szólnak, beszélnek akárkihez, senki nem válaszol nekik. Ezért van az (állítólag), hogy idővel egyéb olyan dolgokat tesznek, amikkel fel akarják hívni magukra a figyelmet. Állítólag olyankor mozdul meg tárgyak, tűnnek el, majd rejtélyes módos kerülnek elő ismét bizonyos dolgok, stb.stb.

Hittem is, meg nem is, hogy egyszerűen érzékelni lehet a levegőben, amikor egy ilyen lélek ott van a közeledben, és valóban segítséget kér tőled ahhoz, hogy meg tudja érteni, mi történik vele.
Amikor a szomszédomban lakó álmában, hirtelen infarktusban elhunyt, utána napokig éreztem olyat, mintha ott lenne örökké a sarkamban, állandóan követett, hiába akartam a lakásom ajtaját magam után a lehető leggyorsabban becsukni, csak ott állt velem a szoba közepén.
Gondolati úton mondtam neki: "menj, az átható tiszta fény felé. Érted jött és elvezet elhunyt szeretteidhez! A feleséged már ott vár!" Ezt mondogattam magamban, gondolatban neki minden olyan alkalommal, amikor érzékeltem, érzékelni véltem jelenlétét. Ezek után kb. egy héttel azt vettem észre, hogy már nincs itt!
Hogy mindez megtörtént, vagy csak én hittem, gondoltam úgy? Ki tudja?
wheels 2013.09.04. 08:15 (#8)
A bibliai lélek szó jobb fordításban szellemet jelent Isten azt állítja magáról, hogy Ő is szellem és a Szent Lélek is Szent Szellem a helyes fordítás szerint. De nem minden esetben szellem a lélek. A láthatatlan lelkek tehát szellemek. De az ember is áll test, lélek, és szellemből.
Isten szerint minden ember a feltámadásig a földi halála után egy bizonyos helyre kerül, amíg el nem jön a feltámadás és akkor minden ember az ítélet szerinti helyre fog kerülni.
De addig is. A bizonyos helyek lehetnek: Menny, Pokol, vagy egy Istentől elkülönített hely ahonnan nincs ám "elrohangálás" a földre vagy bárhová.
A földre nem járkálnak vissza a halottak lelkei vagy szellemei. A démonok akik sátáni lények, igyekszenek megtéveszteni az embereket ezzel a tévhittel, hogy nagyi, nagypapa stb. szelleme jelent meg nekik. Így az Isten és a szellemvilág valódi működéséről alkotott képet teljesen összezavarják az emberekben és ezért más-más lételméleteket gondolnak ki az emberek a szellemvilágról.
Az arról való meggyőződések is démonoktól vannak miszerint emberi lelkek bolyonganak össze vissza körülöttünk. A megtévesztés és hitetés szellemi hatnak az emberi lelkekre, elmékre ezekkel a téveszmékkel, gondolatok sugalmazásával.
Egyébként angyalok is meg tudnak jelenni, látható módon. De ezek ritka esetek.
Ők viszont megnyilatkozásaikkal egyértelműsítik, hogy az élő Isten az Úr és ők pedig az Úr fennhatósága alá tartoznak és az Ő akarata szerint cselekszenek.
Amelyik angyal nem e szerint nyilatkozik meg, az nem az Úrtól van.
Ha én beszámolnék valamennyi tapasztalatomról, akkor úgy vélem, sokan felháborodnának és őrültnek hinnének, így nem adok rá okot. De bátran kijelentem, hogy rengeteg szellemi élményen estem át, nem látható szellemi események által. És a legtöbb pozitív élmény volt.
Persze volt halálfélelem is bennük de az már rég történt.
Egy biztos. A láthatatlan világ nagyon is aktív és rövid időn belül minden kiderül

xenos 2013.09.04. 06:59 (#7)
Fényes nappal történt: egyedül voltam otthon, takarítottam, közben zenét (Frank Zappa) hallgattam, nem halkan.... Szuper Akai álló orsós magnóm volt, amin az orsókat két biztonsági "kapoccsal" kellett lezárni, hogy ne essenek le. Egyszer csak elhallgatott a zene, azt hittem, becsípte a szalagot. Nem. Az egyik orsó a földön volt, a magnón a biztonsági kapocs lezárt állapotban volt... Hát nem kacagtam. (A házban előttünk egy házaspár lakott, a csaj egyszer elmesélte, hogy a fehér szekrényajtón látni vélte a meghalt anyósának az arcát. Nem hittem neki....)
Egy másik eset, szintén fényes nappal. Mikor apukám meghalt, nagyon kiborultam. Sokszor kimentem a temetőbe, ott sírtam ki magam, ha valami bántott. Egyszer az átlagosnál is jobban ki voltam készülve, és ahogy ott álltam, valaki hátulról a vállamra tette a kezét. Megfordultam, nem láttam senkit. Tudom, hogy Ő volt.
Válásom után a gyerekekkel hazaköltöztem szüleim házába, akkor már anyukám sem élt. A háztetőn két galamb ült. Ez a két galamb azóta is minden nap itt röpköd, néha olyan közel engednek magukhoz, hogy akár meg is foghatnám őket. Tudom, hogy ŐK azok.
Lehet fanyalogni, hitetlenkedni, de a fentiek tényleg megtörténtek és én hiszem, hogy itt vannak.... és nem félek tőlük.
kicsoda57 2013.09.03. 23:41 (#6)
egyáltalán semmi.

nincs szellem.

csak álarcosbál, és hallowen tök napok novemberben.
vargamarga 2013.09.03. 22:08 (#5)
Vannak lelkek, akik valamilyen okból nem kelnek át a fénybe. Vagy, mert neki van lelkiismeretfurdalása az itt maradottak miatt, vagy mert nem fogta fel, hogy meghalt, vagy öngyilkos lett. Őket hívjuk szellemeknek.
Sokkoló lehet nekik, hogy nem érzékelik őket, ezért mindenféle jelekkel próbálják felhívni a figyelmet magukra. Amilyen zajokat leírtál az lehet ilyen jelzés is.
Mert a jelek: kopogások, recsegés a padlón, mintha járnának rajta, pedig nincs ott senki, leesnek dolgok a falról, a polcról, kenyérpirítóból messze ugrik a kenyér, elektromos berendezések kaotikus működése, suhanó szürke árny (feltéve, hogy látod az aurát)...
Nekem konkrétan a kopogás kivételével minden megvolt. A szürke árnyra azt gondoltam a cicám, hát nem. Az anyukám volt velem évekig. Lelkiismeretfurdalása volt. A kutyavonyítás is stimmel. Amikor a hamvakat vittem a temetés helyszínére, a kutya úgy vonyított, hogy alig akarta abbahagyni.
A legdurvább jel az volt, amikor a megjegyzett felhasználónevem helyett az öngyilkos kollégám neve jelent meg a megjegyzett felhasználónevem helyett egy kizárólagosan általam használt számítógépen. Jött az inga: Géza te vagy? Igen. Segítséget kérsz? Igen. Át akarsz menni a fénybe? Igen. Úgy tűnik sikerült átsegíteni, mert azóta nem jelentkezett.
1 2 
Facebook komment
További címkék
felfokozott idegállapotom, meglátáson vagyunk, halála után, rövid búcsúnk, láttam, gyurcsányt, mesterházy, pubit, használt orsókat véltem, kijelentem ugyan szürke, események vannak belőle, addig senki, legtöbb hiszen, osztanám képmására, felfokozott ellentmondás, működése arcom, szent váratlanul,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2023 TVN.HU Kft.