Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
A Népligetig látható robbantó (aki állítólag nő is lehetett); aztán női holttest a Népligetben... - Vélemények?

EzotériaMeditációk
A kérdést írta: foxworkinspace ( 2016.10.14. 19:23 )
Válaszok száma: 30
Címkék: népligetben, vélemények, népligetig, állítólag,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
foxworkinspace 2016.10.21. 20:45 (#30)
'hatibacsi'!: Ébresztő! Próbálj már megszabadulni az elalvás előtt a szemeid elé gumizott szemtakarótól, amit felébredés után elfelejtettél levenni!...)

Tök mindegy, melyik hírforrásra hagyatkozol, ebben a dologban!
Kismillió ember LÁTTA, mint flangált a TEK, föl-s-alá, KÉT, MAGYAR MEGYÉN KÖRÖSZTÜL-KASUL ,,CSÖRÖMPÖLVE"!
Ez az ,,ákció" olyan módon volt ,,lerendezve", amilyen módon egy VALÓBAN professzionális terror-elhárító szervezet, MÉ VÉLETLENÜL SEM TETTE VOLNA!

A #6-osban leírtam már:
Egy terror-elhárító egység, NEM LÁRMÁZ FEL, KÉT MEGYÉT IS, ha EGY VALÓBAN VESZÉLYES embert akar elfogni, hanem hatásvadászat-mentesen (többnyire zaj-lefojtásos technológiájú helikopterrel szállítás útján) közelíti meg a célpontot!
Ha azonban mégis úgy cselekszik, ahogy, és a ,,terrorista", még a füle botját sem mozgatja, hanem A KOCSIJÁBAN ÜLVE VÁRJA, HOGY ELFOGJÁK, akkor erre csak az adhat magyarázatot, ha...:
a) a TEK (orbán, utasítására), színjátékot művelt, amiért is a TEK, még véletlenül sem a Teréz körúti robbantót fogta el! Akit azonban végül mégis csak elfogtak, az NEM a Teréz körúti robbantó volt, hanem csak egy szerencsétlen flótás, akit erre kiszemeltek!...
b) A Teréz körúti robbantó, ELMEBETEG! (Erre a lehetőségre, már a #25-ösben is utaltam, és az ezirányú elmeorvosi vizsgálat szükségességét, az ügyészség is ,,lenyilatkozta"...
c) Ezidő szerint, a TEK irányítói (is) ELMEBETEGEK! (Beleértve, a gumicsízmás bonszáj diktátort is...) Amiért is a TEK ALKALMATLAN arra, hogy egy TÉNYLEGES terror-cselekmény elkövetőit fülöncsíphesse!

Hát így...
hatibacsi 2016.10.21. 20:18 (#29)
Csak halkan, ha nem a Zindex-et olvasgatnád, mint hiteles hírforrást, kevesebb problémád lenne a saját gondolataiddal....erre még nem gondoltál?...
foxworkinspace 2016.10.21. 01:59 (#28)
Itt:
http://index.hu/...pp_karoly/
ezeket állítják:
● A férfit délután 16 óra 9 perckor fogták el Keszthelyen, nem állt ellen, de erre a TEK-esek nem is hagytak lehetőséget.
● A beszámítási képesség szakértői vizsgálatára mindenképp sor kerül, de ezt minden ilyen esetben megteszik. A főügyész szerint ezt tisztázni is kell, mert nem akármilyen büntetési tételű bűncselekményről van szó.
● Szerdán délután több TEK-es akció is zajlott, hogy elfogják a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját. A TEK felvonult Hévíznél, a város melletti Karmacson több páncélozott járművet is láttak.


Itt viszont:
http://index.hu/...gy_ferfit/
ezeket...:
● A TEK biztosan akciózott Hévíznél, a város melletti Karmacson több páncélozott jármű is felvonult. Állítólag itt fogták el a gyanúsítottat.
● Hévízen fogták el? Keszthelyen miért zajlott akció?
● ,,Sajtóhírek szerint a Teréz körúti robbantót elfogták a mai nap, értesüléseink szerint
● Hévízen. Keszthelyen a feltételezések alapján a robbantóval kapcsolatba hozható személy(eke)t fogták el".
● Egy olvasónk azt írta, hogy valóban nagy erőkkel vonult fel a TEK Hévíznél. Tehát feltételezhetően valóban zajlott ott is valamilyen akció.
● Az M1 este élőben jelentkezett Keszthelyről, ahol valóban órák óta zajlik egy akció - erősítette meg a csatorna tudósítója. A tudósító beszámolója szerint egy férfit elfogtak a TEK-esek, a jelenlétében vizsgáltak át egy piros autót, majd furgonba tették a férfit. Arról nincs információ, hogy ő volt-e a robbantó, vagy mi köze van a robbantáshoz.
● Olvasónk, Bence szemtanúja volt, amint több páncélozott jármű is felvonul délután a Hévíz melletti Karmacson. Videót is küldött a járművek vonulásáról.


Nos, aki NEM LÁTJA, milyen röhejesen ellentmondásos, a két (egyébiránt ugyanazon médium által közreadott) információ-szekció, az vakabb, mint Lear király!...
Aki pedig azt hiszi, hogy egy ilyen — a fentiekből kihámozhatóan — KÉT MEGYÉBEN IS HALLHATÓ ÉS LÁTHATÓ jármű "csörömpöléssel" (a Zala-megyei Hévíz-en és Karmacson, továbbá a Somogy-megyében lévő Keszthelyen) átpipiskedő TEK-operettnek, bármiféle valós alapja lehet, az naivabb, mint Hamupipőke!
1. Egy terror-elhárító egység, NEM LÁRMÁZ FEL, KÉT MEGYÉT IS, ha EGY VALÓBAN VESZÉLYES embert akar elfogni, hanem hatásvadászat-mentesen (többnyire zaj-lefojtásos technológiájú helikopterrel szállítás útján) közelíti meg a célpontot!
2. Ha azonban mégis úgy cselekszik, ahogy — és a hivatkozásokban említett két-megyés "csörömpölések" ellenére, a terrorista, még a füle botját sem mozgatja, hanem A KOCSIJÁBAN ÜLVE VÁRJA, HOGY ELFOGJÁK —, akkor erre csak az alábbi magyarázat-variációk lehetségesek:
a) orbán, és az általa irányított TEK, színjátékot művelt, vagyis a TEK, még véletlenül sem a Teréz körúti robbantót fogta el! (Másként: akit végül mégis csak elfogtak [ha és egyáltalán...], az NEM a Teréz körúti robbantó volt, hanem talán csak egy szerencsétlen flótás, akit erre kiszemeltek!...)
b) A Teréz körúti robbantó, ELMEBETEG! (Erre a feltevésre — azon túl, hogy a #25-ösben, már jómagam is számoltam vele — az első hivatkozás-szekcióban is van ráutaló rendőrségi nyilatkozat...)
c) Ezidő szerint, a TEK irányítói (is) ELMEBETEGEK! (Beleértve, a gumicsízmás bonszáj diktátort is...) Ennek okán pedig, TOTÁLISAN ALKALMATLANOK arra, hogy egy TÉNYLEGES terror-cselekmény elkövetőit fülöncsíphessék!

Úgyhogy, Piktorom, maradjunk annyiban: a #25-ösben vázolt konklúzióimnak a jelek szerint, több köze van a valósághoz, mint Lacházi-Smasszermann Arzén-nak, Agatha Cristie 'Arzén és levendula' című krimijéhez! (Sajna'...)

Hát így...
hatibacsi 2016.10.20. 16:53 (#27)
Világos, mint a nap, ha körözi az Europol és nem kapták el, akkor a Zorbán adta ki az ukázt....
Mert ebben a Zországban, csak is kézivezérléssel mehet minden...

Meg van egy hulla, aki nem azonosított, akkor meg már egy kisregény születik meg a fejedben....

Az általam ismert tények azok, hogy rendőröket merényletek meg. Láthattuk azt is mi történt....Ebből nekem két dolog jön le azonnal.... Egy...A merénylő nem félt rendőrségtől....Kettő az állam alapjait érte támadás....Ha van szerepük az ellenük elkövetett merényletben az áldozatoknak, azért, ha nincsen, akkor azért....
piktorka2 2016.10.20. 08:20 (#26)
Foxi!
A sok konklúziódnak köze nincs a valósághoz.
foxworkinspace 2016.10.20. 00:29 (#25)
...,,kiderül"... — Persze, 'kicsoda', persze...

Mai hírek:
● Első hír: Héviz városában a TEK állítólag elfogta a robbantás feltételezhető tettesét! (Állítólag...)
Előzőleg (állítólag) Keszthelyen is letartóztattak egy embert, aztán kiderült, hogy ártatlan... (Igen hamar kiderült...)
● Második hír: A robbantásban megsérült rendőröket HÉVIZ VÁROSÁBA küldik utókezelésre!...

Na, ne tessen mán, röhögtetnyi!...

Ahogy mondani szokták: Itt annyira kilóg a lóláb, hogy az már nem is láb, hanem maga a ló!...

Ilyen véletlenek, nincsenek!
1-es számú ESET-MAGYARÁZAT VARIÁCIÓ
1.1. Elvileg nem túl nagy annak valószínűsége, hogy a robbantónak tudomása lett volna az Állami Egészségügyi Központ Hévízi Rehabilitációs Intézete létezéséről!
1.2. Ha azonban mégis tudomása volt arról, akkor az, hogy az ország egyik leg-látogatottabb üdülőhelyén ,,bújdokolt", a-helyett, hogy egy jóval kevésbé közismert, jóval eldugottabb helyen dekkolt volna — pláne, hogy az eset kapcsán EUROPOL KÖRÖZÉSRE és TELJES KÖRŰ HATÁR-FIGYELÉSRE SZÁMÍTHAT (ami miatt igen csekély esélye lesz az ország sürgős elhagyására) —; szóval mindez az alábbiakra enged következtetni:
1.2.1. A robbantó talán mégiscsak TUDOTT arról, hogy a megsérült rendőröket Héviz-en fogják rehabilitálni, amiből viszont a további — drámai — sejtések következnek:
1.2.1.1 A robbantó egy (egykori) belügyi dolgozó (volt/lehetett)...,
▪ ...amiért is közelebbről ismer(het)te a sérült rendőrök valamelyikét (vagy netán mindkettejüket!)...,
▪ ...tehát SZEMÉLYES BOSSZÚ VEZÉRELTE, amikor robbantott!
Figyelem! Ez a vonal ellentmond a rendőrségi szóvivő által a robbantást követően tett nyilatkozatnak, amikor is a szóvivő a kórházban ápolt rendőrök elsődleges meghallgatása nyomán kijelentette: a rendőrök egyike sem vélte felismerni a robbantót, a meghallgatásuk során számukra bemutatott (a robbantóról készült) térfigyelő-kamerafelvételek alapján!
1.2.1.2. A robbantó FELADATOT TELJESÍTETT, amikor robbantott!
1.3. Ámde az, hogy a robbantó a (,,sikertelen" robbantás után Hévízen dekkolt (ha és egyáltalán...), annak csak 2 (,,ésszerű" oka lehetett:
a) VÉGEZNI AKART, vagy pedig
b) VÉGEZNIE KELLETT
legalább az egyik sérülttel (vagy netán mindkettővel)!

(Zárójeles megjegyzés: a robbantás azért lehetett ,,sikertelen" a robbantó, vagy megbízója szemszögéből, mivelhogy a járőrök életben maradtak...)

2-es számú ESET-MAGYARÁZAT VARIÁCIÓ
Ez az eset-magyarázat rendkívül egyszerű lesz, ezért nem is igényel sorszámozott al-osztásokat...
Egyszerűen annyi, hogy az, akit (állítólag) a TEK Héviz városában elkapott, TELJESSÉGGEL ÁRTATLAN, vagy legalább is, AZ ÉGVILÁGON SEMMI KÖZE A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÁSHOZ!

KONKLÚZIÓK
● Az 1-es számú Eset-magyarázat variáció konklúziói
,,A" Konklúzió-változat: A robbantó ŐRÜLT! (De legalább is, labilis, zavart személyiség.) Ugyanis, csak egy hasonló habitusú ember lehet annyira ,,elvarázsoltan" elszánt, hogy annak ellenére, hogy tisztában van azzal, miszerint nem csak országos, de EUROPOL körözést is kiadtak ellene, mégis vállalja a kockázatot a terve 100%-os ,,kivitelezésére", vagyis arra, hogy mindenképpen végezzen a rendőr-járőrök egyikével — vagy netán mindkettejükkel!
,,B" Konklúzió-változat: A robbantót ŐRÜLTEK BÍZTÁK MEG, akik annak ellenére, hogy tisztában vannak azzal, nem csak országos, de EUROPOL körözést is kiadtak a megbízottjuk ellen, mégis arra kényszerítették, hogy vállalja kockázatot a megbízás 100%-os ,,kivitelezésére", vagyis arra, hogy mindenképpen végezzen a rendőr-járőrök egyikével — vagy netán mindkettejükkel!
● A 2-es számú Eset-magyarázat variáció konklúziója
Eme variációt illetően az a véleményem, hogy ez az egész ügy, semmi más, mint orbán TUDATOS KREÁLMÁNYA! E-tekintetben pedig, csak egy újabb lépés az ország totális diktatúra alá vetése szándékával nyitott úton! Éspedig az által, hogy ezen ügy örvén:
a) KIRAKATPERT rendezhessen, majd pedig
b) annak kifuttatására hivatkozva, TOVÁBBI DIKTATÓRIKUS INTÉZKEDÉSEKET VEZETHESSEN BE, melyeket aztán
c) akár az ,,Alaptörvény"-nek hazudott giccs-pancs-dokumentumba beemelve ,,LEGITIMIZÁLJA" ÖNKÉNYURALMI RENDSZERÉT!

Én a 2-es számú Eset-magyarázat variáció konklúziójának helytállóságára szavazok...

Hát így...
kicsoda57 2016.10.18. 20:24 (#24)
majd kiderül később
foxworkinspace 2016.10.18. 11:52 (#23)
Legújabb hír, a 'lokál'-ból: A meggyilkolt nőt, S. Erzsébetnek hívták. (A lap közölte ilyen módon.) A cikk szerint, a családja azt áIlítja, nem volt prosdtituált. A róla közölt fotón 'mozaikolva' van a feje, így nem felismerhető, de a testalkata (az ülő helyzetű képen) nem azt valószínűsíti, hogy ő lett volna a robbantó is...
Az eset-kapcsolódási teóriaám tehát, nagy valószínűséggel megdőlt. De legalábbis, erőtejes erodációt szenvedett.

(A robbantó kilétét viszont, továbbra sem tudjuk...)
foxworkinspace 2016.10.17. 23:26 (#22)
Te kérted, megkapod:
● Első konkrétum: A robbantó kilétére, máig nem derült fény, holott EUPOL körözést is kiadtak a felkutatására!...
● Második konkrétum: A Népligetben talált női hulla (néhai) személyi kilétét, máig men hozták nyilvánosságra.

Meg vegy elégedve?...


hatibacsi 2016.10.17. 21:34 (#21)
Róka... egy kis konkrétum?...
1 2 3 
Facebook komment
További címkék
elalvás előtt, #6-osban leírtam, terror-elhárító egység, füle botját, hatibacsi, ébresztő, próbálj, megszabadulni, ferfit kórházban ilyen, megyén valószínűséggel többnyire, kamerafelvételek próbálj cristie, állam ukázt, pláne vizsgálatára, rendőröket teljesített, akkor módon, során hanem, kapcsolódási utasítására,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.