Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
500000-szeres energia?
Ehhez szóljatok hozzá!
http://www.keptelenseg.hu/...lat-103 228

EzotériaMágia
A kérdést írta: piktorka2 ( 2015.08.07. 10:01 )
Válaszok száma: 23
Címkék: energia, szeres,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
piktorka2 2015.08.09. 13:42 (#23)

Kedves Bubuiszusz!
Nincs miért bocsánatot kérned!
Inkább egy szóval értékeld a videót. Akkor talán értem a válaszaidat.
bubuiszusz 2015.08.09. 13:27 (#22)
Kedves Piktorka2
Teljesen megértelek, ha hiszed, ha nem. Csak azt tudom mondani válaszodra, hogy ne rémülj meg, és ne félj, (rémület=félelem) a félelem, ami arra késztet, hogy csak magadban higgy egyben irány, és egyben tévút is lehet. De ezzel nincs is baj, amíg ezt a félelmet, és hitet, mert hidd el ez is a hit egy formája, vagyis, hogy csak magadban és cselekedeteidben hiszel, nem válik számodra, és körülötted élőknek példaként mutatva vezérfonalává, mert ha igen, soha ne feled, példánkkal előidézhetünk jót és rosszat is, még ha tudatlanul is, na és ha persze tudatos, akkor a felelősség még nagyobb. Igaz ennek eredménye nem látszik azonnal, de a végeredményen, ami az elszámolást jelenti, nem változtat, ha hiszed, ha nem. Abban igazad van, hogy az életedet magadnak kell irányítani, de nem szabad azt hinned, hogy csak rajtad áll annak irányítása. Soha ne zárd ki, és zárd el magad olyan segítségtől, akit nem látsz, nem hallasz, nem hiszel benne, mert akkor tényleg egyedül maradsz önmagad által hozott döntéseiddel, ami igen nehéz súllyá válhat, egy idő után. Persze a fentiek csak figyelem felhívás, azt, hogy mit kezdesz, kezdenek vele, az már más dolog hisz ,,szabad vagy", a saját akaratodat érvényesítheted ezért kaptál szabad akaratot, melyet sajnos sokan nem úgy értelmezik, használják, ahogy az megadatott mindenkinek. Mert ha azt hiszed, hogy magad döntesz mindenben, akkor azt kell mondanom, nagyon tévedsz, mert mindig a jelen történések hatásai hozatják meg veled döntéseidet, amik persze lehetnek jók, és rosszak, de ez csak akkor derül ki ha feloszlik az a bizonyos fátyol ami sajnos majdnem mindenki látását megzavarja. Cselekedni akarsz, azt hiszed az általam leírtak nem épp a cselekvésre sarkallást eredményezik? Hidd el mindenki aki tényleg elgondolkodik, és magáévá teszi az ezen az oldalon leírt jó gondolatokat, vagy csupán csak megmozgat benne valamit, már akkor is megérte ezen gondolatokat megosztani minden keresővel, még a nem keresőkkel is.

Nem vagyok sámán, és nem vagyok vak követője senkinek, semminek, csupán kereső, kutató, vagyok, aki hiszi, hogy van annál sokkal fontosabb az életben, mint, hogy megmondják mit, mikor, és hogyan tegyek e rövid földi életem során, és hidd el egyre közelebb jutok ahhoz, hogy mi az ami igaz emberré tehet minket embereket.

Bocsánatot kérek Tőled, ha leírt gondolataim megbántottak, vagy megzavarták lelki nyugalmadat.
Szeretettel:bubuiszusz
seventhson 2015.08.09. 12:44 (#21)
Piktorka,
Köszi, hogy válaszoltál.
Teljesen rendben van az az elgondolásod, hogy a sorsodat te magad irányítod, és hogy önmagadtól vársz segítséget. Ez egy nagyon is remekül működő dolog, abban az esetben ...... ha tudod, ha tisztában vagy vele, hogy ki vagy valójában ..... Ám én azt látom e világban, hogy ezt csak meglehetősen kevés ember tudja önmagáról. Pontosan ezért van tele az emberek élete nehézségekkel, csalódásokkal, aggodalmakkal, napi szintű küzdelmekkel. És éppen Bubuiszusz azon emberek egyike ezen a portálon, akiben ezeket a jellemzőket nem igazán fedezem fel. Ezét is olyanok a szavai, amilyenek (úgy látom), még ha nem is könnyen értelmezhetőek. A szavai számomra egyáltalán nem önállótlanságot, vagy segítségre szoruló embert tükröznek, de sokkal inkább bölcsességet és lelki érettséget.

Egy bölcs szavai jutnak most eszembe :
"A legtöbb ember harcnak fogja fel az életet, holott játékról van szó, ám egy olyan játékról, amelyet a szellemi törvények ismerete nélkül nem lehet eredményesen játszani."

Ez a két gondolata pedig nem máson alapszik, mint magán a szellemi törvények alapos ismeretén :
"Az élet félénk - öleljük magunkhoz!"
"Változtasd meg a gondolkodásodat, és az életed is megváltozik!"


piktorka2 2015.08.09. 12:02 (#20)
Egy két szó az ami szintén zavaró.
Pl: "Remény horgát mibe vetik, sors, vállalt feladat,
Nem mondom azt, hogy az ilyen jellegű műsorok rosszak,
Egy biztos, mindazok, akik ilyen formán próbálnak segíteni, vagy netán becsapni az embereket, azoknak felelőssége nagy, és nem ússzák meg a számonkéréskor lelkük emlékezését,
,,Az élet félénk - öleljük magunkhoz!"
ezek a gondolatok megint csak ne cselekvésre buzdítanak, hanem egy felsőbb hatalomtól félnek, vagy várják a segítséget.
Én meg azt gondolom, hogy a sorsunkat mi magunk irányítjuk. A padlóról is fel lehet kelni, ezt önmagamnak be is bizonyítottam kétszer is az életben. Nem vártam soha senki vagy semmilyen felsőbb lény segítségére, jóslatára.
Ha félreértettem volna Bubiszusz szavait, akkor elnézést kérek, de azt gondolom Ő nem sámántól, hanem valamilyen vallás követőjeként felsőbb hatalomtól várja a segítséget.
Én Önmagamtól.
seventhson 2015.08.09. 10:48 (#19)
Piktorka,
Ha szabad megkérdeznem tőled, mit látsz rémisztőnek Bubuiszusz írásában ?
Melyek azok a részei, amik visszatetszést váltanak ki benned ?
piktorka2 2015.08.09. 10:11 (#18)

Bubuiszusz! #17
Ez a gondolkodásmód, csak annyiban különbözik a videótól, hogy más szemszögből nézed. Számomra ugyan olyan rémisztő.
bubuiszusz 2015.08.08. 19:14 (#17)
Ilyen műsorok nem igazán mutatják meg az igazi kiutat ebből az elembertelenedett világból, ahol tisztességes, becsületes élettel nem lehetsz boldog és elégedett. Még mindig nagyon sok ember azt hiszi, hogy a bennük dúló kétségbeesésből, és reménytelenségből melyben érzik jelenleg magukat e zavaros földi létben az ilyen műsorok által talán nekik is kedvezni fog az univerzum, és nem utolsó sorban majd rájuk mosolyog Fórtuna a szerencse istene. Csak van itt egy kis probléma, mégpedig mindazok, akik ezen műsorokat nézik, netán felhívják, még saját maguk sem hisznek abban (tisztelet a kivételnek), hogy megérdemlik a gazdagságot, boldogságot, és bizony ezért ezen dolgok nem is találnak utat feléjük. Azt mondják a remény hal meg utoljára. Ez igaz is, csak az nem mindegy, hogy azt a bizonyos remény horgonyát mibe, kibe vetik bele. Mert ha rossz helyre vetik, akkor annak csak bukás a vége, de ha a jó helyre vetik, akkor van remény még arra, hogy elérjék mindazt amire vágynak, és még akkor nem is beszéltünk a felvállalt és sokak által kétségbevont sorsról, vállalt feladatról, melyet magunkkal hoztunk születésünkkel mely eredményezheti mindazt amivel meg kell birkózni, ezen rövid ittlétünk alatt. Nem mondom azt, hogy az ilyen jellegű műsorok rosszak, netán jók, mert van, akinek igen, és van, akinek nem, ez egyéni dolog. Egy biztos, mindazok, akik ilyen formán próbálnak segíteni, vagy netán becsapni az embereket, azoknak felelősége nagy, és nem ússzák meg a számonkéréskor lelkük (bár ezt is sokan kétségbe vonják, hogy egyáltalán van) emlékezését, mely lehet nagyon fájdalmas, vagy tiszta jó szándékú segítség esetén jó érzésű. Nem könnyű az ocsútól elválasztani a búzát, ,,De ki mondta, hogy könnyű lesz!,, , de nem lehetetlen.

,,Változtasd meg a gondolkodásodat, és az életed is megváltozik!"

,,Az élet félénk - öleljük magunkhoz!"


seventhson 2015.08.08. 18:45 (#16)
Deco,
Az olyan dolgok, amik milliárdokra hatnak (mint pl.a Biblia), azért tudnak milliárdokra hatni, mert ERŐ van bennük. Ez ennyire egyszerűen működik.

Nem, nem hiszek a kísértetekben, és a woodooban sem (de úgy pontosabb, hogy ezek kívül esnek a szférámon).
A bensőm dimenziói pedig nem elképzelések, nem megsejtések, hanem állandó megélései az életemnek, teljes és "kézzelfogható" természetességgel.

Hogy értsd (példa következik) :
Neked is, és nekem is van egy-egy nagy és csodálatos palotánk, sok-sok kényelmes szobával és harmonikus teremmel.
Én benne lakom e palotában, és elég sok szobáját és termét belakom. Kényelmes, védett, otthonos, és biztonságos helyen élek benne. Jól érzem magam, boldog az életem.
Te pedig a palotád egyik szobájának a külső erkélyén éled le a teljes életedet. Soha sem lépted még át az erkélyednek a szobába vezető ajtaját. Így aztán ki vagy szolgáltatva folyamatosan az időjárás minden szeszélyének, és ez nyomja rá a bélyegét a közérzetedre és az egész életedre. Hiába van nagy kincs a birtokodban, te még sem tudsz boldog és kiegyensúlyozott lenni, hiszen a megélt viharok hatásai szövik át az életedet, és a kedvedet. Biztonságban soha nem érzed magad, hiába van ott a kincs számodra. Képtelen vagy felfogni, hogy az egész palota a tiéd, és hogy bármikor beléphetsz belakhatod akár minden szobáját. NEM ! Ehelyett te csak, a már jól megszokott teraszodon élsz, és fanatikusan kitartasz a gondolatod mellett, hogy ez minden számodra, ami létezik. Eközben pedig fennen hangoztatod, hogy csak a teraszod létezik, és minden más csak nevetséges elképzelés (amit senki nem bizonyított be neked).
Nekem viszont nem kell bizonyíték a palotám létére, hiszen benne élek, és belakom kényelmesen a java részét.

Nem kell tehát félned átlépni a terasz ajtaját ! Csak nyisd ki a szemed, és lépj be ! Mit veszíthetsz ?
Csak a rabláncaidat (azaz, az egódat).

decotext 2015.08.08. 17:24 (#15)
Kedves Seventhson! Hát persze hogy foglalkozat mert csodálom hogy hogyan tud egy ilyen primtiv iromány milliárdokat orránál fogva vezetni! Ugyan ez a kategória az amiröl Te veszélsz egy fizikán és kémián kivüli misztikus világ! Ez a Te mese dimenziód is olyan mint a biblia! Semmilyen tény és bizonyiták alapja nincs! Hát tudod, ez már Eintestein elméleti fizikájánál is rosszabb, mert a quvantummechanika igazolta Eistein sejtéseit, de mik bizonyitják a Te megsejtéseidet az X dimenzióban!


(Gondolom Te hiszel a kisértetekben is, meg
a woodooban. Innen egy lépés a ráolvasás
meg a kinetikus tárgymozgatás.....)
seventhson 2015.08.08. 14:49 (#14)
Deco,
Te most erősen összekeversz valakikkel engem, mert én nem vagyok sem vallásos, sem pedig Biblia-fan ..... De még csak asztrológiában sem utazom, valamint a misztika sem az én asztalom .....
Mindössze olyan valóságot érzékelek, ami több dimenzióból áll, mint a fizikai világ valóságossága.
Az általad (kizárólagosan) ismert fizikai világ történései lehetnek ugyan tényszerűek, de ezzel együtt is csak piciny töredékét képzik egy határtalanul tágasabb VALÓSÁGNAK. Hát ..... ez van !

No de miért hozod fel ilyen sokszor hivatkozásul a Bibliát ?
Ezek szerint téged sokkal jobbal foglalkoztat a Biblia, mint engem .....


1 2 3 
Facebook komment
További címkék
szóval értékeld, elszámolást jelenti, életedet magadnak, fentiek csak, kedves, bubuiszusz, nincs, miért, olyanok buzdítanak körülötted, hiszi képzik ember, egyike valóságossága asztrológiában, természetességgel hozatják, jelenleg képtelen, értsd igazi, bizonyiták használják, minden tényleg, eközben emberré,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.