Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Miért van az, hogy egy férfiember (talán a „frissen szült” apákat kivéve) hideglelést kap a gyereks
(Szerintem a nők többsége is azt kap [talán csak a frissen szült kismamák, az idétlen cselédek, és a társtalan, de butuska nagymamis matrónák a kivételek], csak ők jobban meg tudják játszani, hogy nem...)
EzotériaFeng Shui
A kérdést írta: foxworkinspace ( 2016.05.09. 17:11 )
Válaszok száma: 24
Címkék: hideglelést, férfiember, gyereks, frissen, társtalan, nagymamis, kivételek, szerintem, játszani, matrónák,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
wob 2016.06.26. 13:43 (#24)
Aki gyerek szerető az örömet kap !!, aki nem gyerekpárti( mert az áldozattal, lemondásal és beválalásal jár, amit ő nem válal fel mert túl kényelmes, önbeállitotságú), annak tehert jelent a gyerek ! A többi mind csak szinház, amit előbb vagy utóbb megbánnak !
kessler 2016.05.12. 21:29 (#23)
Önmagáról. Önmagát méltatja, csak másik néven jelentkezett be... Tartok tőle, hogy, ha esetleg ezt a két nicket tiltják is, visszajön más néven. Jobb lenne IP cím alapján bannolni.
jn 2016.05.12. 17:43 (#22)
keidzsitakesima 2016.05.12. 03:44 (#20)

Te most ki az ördögről beszélsz?
kessler 2016.05.12. 04:08 (#21)
Kedves piktorka2!

Elnézésed kérem!

De amúgy nem zavar senkit, hogy egy önjelölt zseni, hol foxipunci, hol keidzsipina néven veri szét ezt az oldalt? Mert önmagával játszadozva, kárt nem okozva, miért nem hoz létre egy fórumot magának?
Egy egér apró csontocskája is roppant kellemetlenséget tud okozni, ha a macska torkán akad.
Márpedig akad, keidzsitakesima,alias foxworkinspace.
keidzsitakesima 2016.05.12. 03:44 (#20)
...De most őszintén, 'jn', mit vársz egy ZSENITŐL?... Ő csak JÁTSZIK VELED — és persze, 'kessler'-rel is! (E pillanatban is csak játszik veletek...) És nevet rajtatok, 'kisegereken', mert megnevettetitek a szánalmas cincogásotokkal!... Mert hiszen mindketten (vagy bár, akárhányan), csak kisegerek vagytok hozzá — az istenkirályhoz — képest!
Ha összecsináljátok magatokat, akkor sem tudtok ellene tenni, annyival felettetek áll — minden tekintetben!
Ti ketten (vagy bár, akárhányan) legfeljebb, csak annyiban vagytok hatással reá, hogy ÍRÁS-ÖTLETET SZOGÁLTATTOK NEKI, amiből aztán Ő FOG HASZNOT HÚZNI!...
Még a 'kessler' által ellene indított ocsmány rágalom — a plágium-vád — is hamvába holt, és mindörökre az is maradt! — Nem is lehetett másként, hiszen hazugságra épült! (Ez persze, még nem generál elegendő eltérítő erőt ahhoz, aminek okán 'kessler' megúszhatná az aljasságáért járó megleckéztetést...) A zseni egyik alap-attribútuma ugyanis — többek között — az, hogy TELJESSÉGGEL KISZÁMÍTHATATLAN!: még, ha előre jelzi is, hogy mi a szándéka, vagy, ha (amint 'jn' pöcs 'kisegér' hirdeti) azt a választ adja, amilyet várnak tőle (de hiszen nem is adhatott mást, mint amilyet 'jn' pöcs megérdemelt...), a zseni alapvetően akkor is kiszámíthatatlan marad. Mert a zseni másik alapjellemzője (többek között): a KREATÍV ÖTLETGAZDAGSÁG!
Most is csak játszik veled, pöcs 'jn'... — És veled is, 'kessler'-nővérek!... És mindeközben persze, jót is röhög rajtatok, mert TUDJA, hogy majd ismét beugrotok neki, mint lelkiismeretes Labrador kutya a tóba, amikor a gazda újból bedobta az apportírozó gumicsontot a vízbe!...
(Csak arra ügyeljetek, nehogy gumicsont helyett egy napon olyasmit dobjon nektek a gazdi a tóba, amire ha ráharaptok: ALÁMERÜLTÖK A VÍZBE!...)

piktorka2 2016.05.11. 23:21 (#19)
Kesler! Ha nem vetted volna észre, én hiányoltam őket.
kessler 2016.05.11. 21:00 (#18)
Kedves piktorka2

Még ha veled szemben ellenzékben voltak is, nem az a lényege egy vitafórumnak, hogy vélemények ütközzenek és viták útján oldjuk fel az ellentmondások csomóját? Számtalanszor kiderült már, hogy bármelyik oldalon áll is az ember, ugyanaz a problémája, mint a másiknak. Nem az elhallgattatás a megoldás, hanem a meghallgatás. Illetve itt az olvasás. Az, hogy foxworkinspace valamelyik párt megbízásából elkezdte szétverni ezt az oldalt (is), pusztán tüneti kezelés. Nézd például decotext-et és engem! Mikor megjelentem itt, számos dologban vitáztunk, nem voltunk egymás kedvencei. Aztán viták során sikerült felismernem, hogy vele vitatkozni érdemes, mert értelmes ember, számos dologra nyitotta fel a szemem. És eljött a pont, amikor nem pusztán egyet tudtam vele érteni, hanem meg is tudtam érteni. Bár vannak még dolgok, amiket nem sikerült megértenem, pl. a nyugdíjak adóztatása. Ez hosszasabb magyarázatot igényelne. De! Ő olvasta bejegyzéseim, válaszolt is rá, illetve fordítva. És soha nem akart elnyomni, vagy lenyomni. Soha nem folyamodott náci, vagy kommunista módszerhez, a jól bevált megfélemlítéshez. Amit viszont nagyon sajnálok, hogy nem sikerült megismernem személyesen. Remélem, csak egyelőre. Egy picit hosszúra sikerült ez a bejegyzés, de Te melyiket kedveled jobban:
Ha értelmes emberekkel vitatkozhatsz?
Ha olyan emberekkel beszélgetsz, akik mindenben egyetértenek? (Akkor az nem vitafórum, hanem együtt helyeslő fórum.)
Ha foxworkinspace-ek náci vagy kommunista módszerekkel csendre intenek?
Utóbbit nem tudom eldönteni, melyikre jellemzőbb inkább
piktorka2 2016.05.11. 19:26 (#17)
Decotext! Szövegértés! Neked és sokunknak itt ellenzékei voltak.
jn 2016.05.11. 13:53 (#16)
decotext 2016.05.11. 11:17 (#15)

Most kivételesen nem rólad van szó, hanem foxworkinspace-ről, kár volt felkapnod ezen a vizet. Igaz, hogy Piktorka helytelenül többes számot használt, de nem hiszem, hogy rád gondolt volna. Innen csak foxworkinspace és az alteregói üldözik el az embereket, talán ezért használt többes számot. Szerintem viszont nem az a legnagyobb gond a fórummal, hogy a régiek elmentek, őszintén szólva a két delikvens nekem nem is hiányzik, tulajdonképpen hálás vagyok érte foxworkinspace-nek, ennél sokkal nagyobb baj az, hogy nem jönnek újak, vagy ha jönnek, akkor foxworkinspace és az alteregói elzavarják innen őket, mert a kis ná(r)cisztikus személyisége nem tűr meg senki mást saját magán kívül. Új tagok meg nem nagyon lépnek már be elég régóta a tvn-be, mert minek is tennék, mikor ott van a tökéletesen működő gmail. Ide szerintem legfeljebb már csak az lép be, aki nem ismeri a gmailt, netán meghívja ide valaki. A fiatalok biztos nem ide jönnek. Ezért vált ilyen belterjessé ez a fórum. De nagyon sok fórum szenved még ugyanettől a hálón. A facebook és az az igénytelenség, amit képvisel, szép lassan kinyírja az egész világhálót! Ezt a tvn gazdái is pontosan tudják, ezért van ennyire elhanyagolva az egész már régóta. A játékok például meg sem nyílnak a böngészőkben, mert azok már nem támogatják a flash-t meg a Java-t, csak a HTML5-öt, a fórum meg már régen is rettenetesen elavultnak számított. Kész csoda, hogy ez az őskövület még egyáltalán működik! Én minden alkalommal úgy lépek be ide, hogy vajon még működik? Még nem ment csődbe a tvn? Mert szerintem már nem sok van neki hátra!
decotext 2016.05.11. 11:17 (#15)
Kedves Piktorka! #13
Senki nem üldözte el az általad emlitett személyeket!

Mi az, hogy "kormánypárti ellenzék"? Aki kormánypárti
az nem ellenzék, aki meg ellenzék, az nem kormánypárti!

Valamit lehet, hogy egybemostál?
1 2 3 
Facebook komment
További címkék
többi mind, ördögről beszélsz, önjelölt zseni, fórumot magának, gyerek, szerető, örömet, gyerekpárti, sikerült annak használt, delikvens ennyire régóta, dobjon tudom kívül, keidzsipina akárhányan, decotext engem, tudják számos, vitafórum belterjessé, aljasságáért tartok, fórum vannak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.