Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Tudja valaki Verőczei W. Ernő email címét?
Szeretném felvenni a kapcsolatot Verőczei W. Ernővel, aki az intelligens plazmagömbök terén végzett kutatásokat. A kezembe került ugyanis egy videofelvétel, amit egy cég biztonsági kamerája készített és nem tudjuk eldönteni, hogy a felvételen látható furcsa jelenség összehozható-e az intelligens plazmagömbökkel, vagy valami másról van szó. A felvételt szeretném neki elküldeni, hogy mondjon róla szakvéleményt.
EzotériaUFO észlelések
A kérdést írta: rudolfth ( 2013.08.30. 15:39 )
Válaszok száma: 9
Címkék: verőczei, valaki, email, tudja, plazmagömbökkel, szakvéleményt, videofelvétel, plazmagömbök, összehozható, kapcsolatot,
Válaszok Új válasz
rudolfth 2013.10.02. 17:14 (#9)
Kedves "sunchat"!

Úgy látszik akaratlanul is Neked lett igazad (Verőczei úr gondolatátviteli protokollt használ), mivelhogy Verőczei úr már sajnos nincs az élők sorában.

A kérdésemet ezennel lezártnak tekintem.
jn 2013.08.30. 21:31 (#8)
#7 Ezért javaslom, hogy hívd fel például Kisfaludy Györgyöt vagy menj el az egyik heti előadására az Óbudai Művelődési Központba, hátha ő ismeri az elérhetőségeit, vagy ha nem, akkor is szerintem nyugodtan elfogadhatod az ő véleményét a dologról. Ő szerintem azért nagyobb koponya. Verőczeit kicsit megviselte a nyolc éve húzódó ufópere. Egyáltalán nem biztos, hogy nyilvános az evélcíme. Ha van egyáltalán neki.
rudolfth 2013.08.30. 20:58 (#7)
@ jn

Verőczei Ernővel már volt alkalmam személyesen is találkozni és szót váltani vele, de ez már jó pár évvel ezelőtt volt és sajnos nincs meg az email címe. Ezeket a forrásokat én is ismerem, de itt sem közlik.
jn 2013.08.30. 20:47 (#6)
http://www.borsonline.hu/...p?id=266 86
jn 2013.08.30. 20:42 (#5)
Egely Györgygyel vagy Kisfaludy Györgygyel akár személyesen is könnyen találkozhatsz: http://www.istenihangok.abbcenter.co m/...&cim=1

http://www.borsonline.hu/...jdu_pete rt____
sunchat 2013.08.30. 20:13 (#4)
Ööö.
Tényleg nem jött be, mert azt hittem, hogy ez a kérdés nem lehet vérkomoly. Ez valami gondolatvírus lehet...
Engedd meg, hogy én kérjek elnézést!
jn 2013.08.30. 20:10 (#3)
"magyar találmány például az intelligens plazmagömbök és az eltitkolásukra nemzetközileg szövetkezett tudósok elmélete. Verőczei W. Ernő, egy biztonságtechnikával foglalkozó budapesti mérnök 1992-ben pillantotta meg először a plazmagömböket egy balatoni nyaralásakor, és azóta a jelenség szenvedélyes kutatója lett. Rendszeresen videóra veszi a különös, repülő gömbökből álló fényjelenségeket, amelyek elmélete szerint az idegen civilizációk automata szondái lehetnek, céljuk a földi civilizáció megfigyelése és ellenőrzése volna.

Verőczei egy akadémikusokból álló tudóscsoportot is verbuvált a feltételezése szerint antigravitációs hajtóművel közlekedő fénygömbök tanulmányozására, ám a Magyar Tudományos Akadémia, és a hivatalos tudomány más szervezetei, orgánumai még a jelenség létét sem voltak hajlandók elismerni, nemhogy komolyabban foglalkoztak volna vele. A visszautasítás hatására Verőczeiben megérlelődött a felismerés: a világ tudóstársadalma tud az idegenek jelenlétéről, ám valamilyen okból erősen titkolja azt. Galilei-szindróma címen még könyvet is kiadott, amelyben leleplezi a nemzetközi tudós-összeesküvést, amelynek célja a túlhaladott tudományok kiváltságainak megőrzése és az emberek tömeges félrevezetése. Az elhallgatásban Verőczei - ahogy általában az összeesküvés-elméletek hívei - az összeesküvők cinkosának tekinti a médiát is, amely jó pénzért részt vesz a valódi kutatók lejáratásában, az igazság eltorzításában.

Verőczei plazmagömbjeinek érdekessége az, hogy magát a jelenséget, tőle függetlenül, más országokban is észlelték, egy helyütt még webkamerás észlelőállomást is létesítettek egy elhagyott völgyben a rejtélyes fénygömbök tanulmányozása céljából.
Forrás: http://www.hullamvadasz.hu/...kloped ia=1 "

"Ha önnek is van esetleg Ufó élménye, története, tapasztalata, véleménye, cikke, vagy elmélete, akkor a következő címre várjuk: info@xhirek.com
>> Ufó jelentés Beküldése név nélkül (anonim) ezen a linken <<
Ha önnel vagy ismerőseivel is történt valamilyen megmagyarázhatalan jelenség, ill. Ufó észlelése, vagy élménye volt, vagy valamelyik cikkhez hozzászólása van, azt küldje el nekünk, mi pedig (akár név nélkül vagy fantázianéven) közzé tesszük... Az ön tapasztalatának megismerésével, kiderülhet, hogy másoknak is volt-e hasonló tapasztalata, mindez az adott cikkhez kapcsolt hozzászólásokból derülhet ki.

Beküldés az alábbi mail címen: info@ufolap.hu

>> Beküldés név nélkül (anonim) ezen a linken <<" Forrás: www.ufolap.hu http://www.xhirek.hu/...plazma.php

"Verőczei W. Ernő miután rendszeres videofelvételekkel tudta igazolni, hogy nem hallucinációkról van szó, így szerette volna, hogy mindezt mások is vizsgálják. Csepi Lajos felkérésére alakult is egy tudósbizottság a jelenség vizsgálatára. Talán nem haszontalan a névsor ismertetése: Dr. Bokor Imre a hadtudomány doktora, Dr. Abonyi Iván a fizikatudomány kandidátusa, Dr. Almár Iván a fizikatudomány doktora, Dr. Leisztner László a kémia tudomány doktora, Dr. Papp Iván a hadtudomány kandidátusa, Dr. Papp Ottó egyetemi docens, Dr. Szabó József a hadtudomány doktora. (A későbbiekben a két fizikus kolléga visszakozott, visszaléptek.) A bizottság a videoanyagok alapján úgy döntött, hogy maga is vizsgálatokat folytat a felvételek helyszínein. A helyszíni megfigyelések tíz hónapon át folytak, összesen negyvenegy alkalommal. A vizsgálódásról minden alkalommal készültek jegyzőkönyvek, s amikor a körülmények lehetővé tették, akkor videofelvételek is. A bizottság munkája során megállapította, hogy Verőczei W. Ernő a videofelvételeket valóban a helyszínen készítette. Saját helyszíni vizsgálatainál a fényjelenségek kb. 75 százalékában emberi tevékenység eredményét igazolta vissza, 15 százalékban nem tartotta a fényjelenségeket figyelésre érdemesnek, ám... Volt azonban a megfigyeléseknek olyan tíz százaléka, ahol a fényjelenségeket a bizottság figyelemre méltónak könyvelte el, ám azokra a ma tudományos ismereteivel nem talál magyarázatot. Egy alkalommal a levegőben repülő, világító fénygömb-csoportot láttak. Több alkalommal figyeltek meg távoli, erős fénnyel világító fényforrások olyan mozgását, amelyek a bizottsági megfigyelők mozgására válaszmozgással és fényerőváltozással reagáltak. Egy ilyen esetről videofelvétel is készült! Több alkalommal más fényjelenségek is megfigyelhetők voltak, ahol szintén volt intelligensnek tűnő válaszreakció." http://www.youtube.com/...FVFIMYBMJ0

"fatuja 2011.04.27 13:55:54 ˆ

Tehát akkor ezek a "fénylények", vagy gömbök, vagy micsodák néha nem láthatók szabad szemmel, néha pedig igen. Egyébként annak lehet értelme, hogy emberek közelében észrevétlenül "tevékenykednek", de annak nem látom sok értelmét, hogy kint a határban mi a fenét izegnek-mozognak ide-oda, vakító fényességgel a fák felett.

Ismerősömék egyébként kocsival mentek valahová éjjel 1-2 óra felé, és akkor látták meg ezt a fényes valamit. Nézték egy darabig, majd villantottak egyet, mire az az izé egy pillanat alatt a több száz és száz méterről, esetleg kilométerről pár száz méterre jött feléjük. Na ekkor pucoltak el onnét. Szóval érdekes lehet, hogy mások milyen reakciókat váltottak ki belőlük, mit láttak pontosan." http://forum.index.hu/...?t=9184253 http://paranormal.hu/?p=112350
rudolfth 2013.08.30. 19:52 (#2)
Kedves "sunchat"!

Sajnos a gondolatátviteli megoldás nálam nem jött be (pedig ez lett volna az igazi !), így kénytelen vagyok egy elavult 21. századbeli módszerhez folyamodni és email formájában továbbítani a kérésemet hozzá. Így a kérdésem továbbra is aktuális.
sunchat 2013.08.30. 19:17 (#1)
Verőczei úr gondolatátviteli protokollt használ. Ennek megfelelően neked, mint kliensnek, csak rá kell gondolnod a gondolatkiszolgálóra [(címe: idea.hipnofix.agy (ez az idejétmúlt postfix utódja)]. A rendszer felismer felhasználóként téged, mint klienst, neked már csak nullákkal és egyesekkel ki kell pislognod a jelszavadat, majd a végén enter (75 fokos szemmozgás balra).
Sikertelen bejelentkezéskor nagy eséllyel szemtengelyferdülésed van, ilyenkor nyisd ki a szekrényt és rakj a fejedre egy cilindert (minden valamire való gondolatkliensnek van). Ez egy biztonsági gondolatrés és egyelőre nincs javítva. A többi már gondolom neked is egyértelmű...
Facebook komment
További címkék
élők sorában, kérdésemet ezennel, egyik heti, email címe, kedves, sunchat, látszik, akaratlanul, válaszreakció története szerint, lezártnak felvételek hasonló, doktora készültek nálam, függetlenül vizsgálódásról, rendszeresen email, látszik évvel, fényjelenségeket szervezetei, vizsgálódásról docens, valamit lajos,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2022 TVN.HU Kft.